2015. április 2., csütörtök

Azrael Arkangyal közvetítése: Húsvét ajándéka

„Számos közvetítés szól arról, miszerint jelen év, 2015, milyen meghatározó év lehet a spirituális emelkedés nézőpontjából. Ez így van. Rendkívüli és különleges energia terek jönnek létre a különleges és ritka bolygó- és csillagállásoknak köszönhetően. Ám, fontos azt szem előtt tartani, hogy a spirituális emelkedés magával hozza a szabad akarat egyre tisztább jelenlétét is. Vagyis, ez azt jelenti, hogy a lehetőségekkel mindenki saját belátása szerint élhet.
Az energia tér tisztul a karmikus kötelékektől, az előző életekből hozott kiborult és felborult energia-viszonyok visszarendeződnek az egyensúly állapotába, a semleges középpontba. Ennek folyamán átrendeződnek párkapcsolatok, családi kapcsolatok, barátságok, munkahelyek, lakhelyek. Minél tisztább az energia tér, minél nagyobb az egyensúly, annál inkább van jelen a szabad akarat. A karma erői eddig láthatatlan erőként, láthatatlan erőszálakkal irányították az emberek életét. Rendezték a kiegyenlítődést, mert a Kozmosz mindig a kiegyenlítődés felé mozog, áramlik. Minél inkább van jelen eme kiegyenlítődés, annál inkább veszíti jelentőségét a születés előtti terv, mert a születés előtti tervezés az energia-kiegyenlítődést szolgálja. Amikor ez megtörténik, tiszta lappal megy tovább az ember.
A kiegyenlítődés akkor is történik, amikor valaki nem spirituális tudatosságban van jelen az életében, mert a Kozmosz mindig a kiegyenlítődésre törekszik. Ám, amikor valaki spirituális tudatosságban éli az életét, gyorsul a folyamat. Az ébredőket nem tudattalanul rángatja a karma ereje, hanem a spirituális ébredő tudatosan (tudva, hogy mit, miért tesz) beszáll azokba az energia terekbe (meditáció és más gyógyítói folyamatok, kezelések), ahol a szeretet szándékában, a szeretet erejében feloldhatja a karmikus blokkokat. A spirituális tudatosság az összefüggések felismerését, önmagunk mélységeinek és magasságainak megismerését jelenti, önmagunk magasabb szintű mentális - és érzelmi - rendszerben látását jelenti.
Ám a karmát felszabadító, kiegyenlítő gyógyítói folyamatok mit sem érnek, ha közben nem emlékszel arra, hogy ki is vagy eredendő mivoltodban. A spirituális gyógyulás célja az ébredés önmagadra, hogy ki is vagy önön valódban. Amikor pedig rátalálsz lényed természetének, jellemzőjének valóságára, akkor ezek után ennek méltóságában történő cselekvés az út tovább. Mert való önmagad a határtalan, éteri szellem, aki a karma örvényén túl létezik.
Húsvét energiái újabb, még mélyebb szintű, még több rétegű kiegyenlítődés lehetőségét ajándékozzák a Terrán élőknek. Húsvét energiáiban fordul az energia tér, és a karmikus oldásokról (mert már oly szépen tisztul a tér) áthelyeződik a figyelem az önkeresésre, a való lény életre hívására. A karmikus szeretet-sebek gyógyítása sokak lelkében már oly szépen begyógyult, hogy sok spirituális utat járó lélek érzi önön való lényének hívását.
Teljes szeretet szabadságot a szeretet függetlensége hozhat a spirituális evolúcióban. Eme újabb, még több rétegben nyíló spirituális tudatosság kapui nyílnak Húsvétkor. Sokan átléphetnek, és átlépnek jelen életük minőségében az Újkor energia-hálójára. Ez egy folyamat, ami már természetesen régebben elkezdődött, ám most Húsvétkor (még több lélek – energia - rétegben) kritikus tömeg szintjén történhet meg.
Sokan azt hiszik, az Aranykor kívülről történik meg velük, és hogy az Aranykor a külső életminőség változását jelenti. Ám, aki valóban felébredt spirituális tudatossággal van jelen, ő jól tudja, hogy az Aranykor energiái belülről, a lélek-magban kezdik munkájukat, és az aranykori változások (is) bentről indulnak kifelé. Aki aranykori spirituális tudatosságban van jelen, ő a szívét megnyitotta már, kerüli a kapcsolat-játszmákat, mellőzi az ártó és bántó gondolatokat, szavakat és tetteket. Minden teremtmény felé szeretettel, türelemmel és megbocsátással, megértéssel fordul, mert m&aacu te;r a fátyol illúziója mögé lát, kerüli a régi, alacsony rezgésű energiákat. Kerüli a régi, vaskori gondolkodást, régi társadalmi sztereotípiákat, viselkedés-, és gondolatmintákat.
A belső lélek-alkímia elhozza a körülmények átalakulását. Az Újkorban jelen lenni állapot – ot jelent, és nem pillanatokat. Az Újkorban, az Aranykorban jelen lenni spirituális folyamat, egy tiszta lélek-állapot. E tisztaságot ápolni és gondozni szükséges, mert a Terra energiatere nem steril energetikai értelemben (sem).
A spirituális tudatosság nem jóslás, nem jövendölés, nem a jövő meghatározása! A spirituális felébredés nem a különc képességek gyűjtögetése!
A spirituális felébredés a lélek szeretetenergia tisztasága, a spirituális tudatosság lélek tisztasága, a szív szeretetfényének minél magasabb rezgésen való tartása minden egyes jelen pillanatban. A spirituális felébredés a szabad és független szeretet erejére való ébredés, elvárások nélkül, a spirituális tudatosság a szeretet-tudatossága. A szeretetsebek gyógyításával megtisztul a lélek, emelkedik a tudatossága, és a szeretet-állapot állandó, belső jelenléte hatni, alkotni kezd kifelé. Ez csak így működik, ez a titok: A szív szeretet-állapota, a szív békéje, a szív nyugalma, a szív minden rétegben való megbocsátása.
Aki valóban spirituális tudatosságban, az újkori, aranykori, szabad, megengedő szeretetben éli már, itt és most az életét, ő nagyon jól tudja már (és most valószínűleg mosolyog), hogy a valódi ébredés még csak most kezdődik…
Ez 2015 Húsvétjának az ajándéka: a valódi ébredés kezdete a lélek több rétegében…"

Közvetítette: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése