2014. december 21., vasárnap

Enigmák - Nem mindennapi megtapasztalások - 2014.12.10.


Jézus üzenete 2014. December 13.


Fény üzenet 2014.12.21.




Áldottaim!

Szívetekben ünnepeljétek a Fény újjászületését!
Mostanra már sok mindent felszabadítottatok magatokban, sok olyan megkötő mintától megszabadultatok, mely eddig a részeteket alkotta,- de a tisztulásnak még nincs vége.
Most és az elkövetkezendő időszakban, még mélyebb szinten történik a gyógyulás.
Előző életbeli minták kerülnek felszínre, melyből lehetőséget kaptok a szabadulásra.
Karmikus ciklusok járnak le és oldódnak fel. Persze mindehhez szükséges, hogy tegyél érte, mélyre ható belső változásokat hoz létre.
Az év zárásával sokan felszabadultok, nagy mennyiségű terhektől váltok meg.
A régi energetikai mátrixból sokan kiléptetek és az új energetikai rendszerbe léptetek.
A változás igénye benned kell hogy megfogalmazódjon.
MI itt vagyunk veletek, és szelíden átölelünk bennetek.
Az év zárásával olyan energetikai változáson mentek keresztül sokan, amely megadja az impulzust, belépőül szolgál a jövő év erőteljes energetikai változási rendszerébe.
Új dolgok kerülnek előtérbe,- ez pedig saját energetikai rendszeretek megújítása.
Minden olyan energiától, impulzustól, emlékképtől, ami a múltba húz, ebben éven (2015) erőteljes támogatást kaptok a feloldására. Ezenkívül a családi kötelékek generációs tisztítását végezzük el, mely sokatoknál megkötő energiaként jelentkezik, és akadályozza a tovább haladásotokat, és lelketek bizonyos részét megköti.
A Fény útját járva előtérbe kerülnek olyan dolgok, amelyek eddig a felszín alatt húzódtak, de ezek mind szakaszokként lépnek előre, ahogy araszolva előre haladtok.
Most ünnepeljétek magatok, a Fény újjászületését, - ha már a szándék megfogalmazódott benned, és készen állsz a változásra,- akkor egy új erőtérbe lépsz, melynek energiái erőteljes impulzusokkal hatnak rád. Így nincs más tennivalód, mint együtt haladni a változással, a változás kínálta lehetőség mindig megmutatja, milyen változáson, átalakuláson szükséges végig menned annak érdekében, egy magasabb tudatszintre lépj, és újra és megújítsd energetikai rendszered, és testedet, lelkedet megújítva, szellemedet megművelve, az Új Világ részesévé válj.
Áldottaim! A Fény, a mindent átölelő végtelen szeretetet kísérjen bennetek, váljon utatok részévé!

Belső HANG által lejegyezte: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin
Veszprém. 2014. december 21.