2014. december 18., csütörtök

Nagy Magyar télben





" Márpedig az igazság az, hogy valóban új kezdetet csakis az Úr Jézus hozhat el erre a világra azokhoz, akiket karácsony estéjén meglátogat. 
Mint ahogy Ő veszi le a vállakról a múltak terheit, Ő szárítja föl a könnyeket, gyógyítja a sebeket, s mossa tisztára lelkünket egy új kezdet elé.
Nincs szükség vakító villanygyertyák sokaságára ahhoz, hogy ránk találjon ebben a vaksötét világban. Még karácsonyfára sincs szükség.
Egyetlen kicsi lángocska elegendő, ami szívünkben kigyúl, s szemünkön át kivilágít az éjbe.
Szétszórt, vihar szaggatta nemzetem: nyissátok meg szíveteket ezen a karácsony estén mindenütt, ahol csak vagytok. Hadd jelezzék a kicsike lángok, hogy hol mindenfelé élnek magyarok ezen a megveszekedett földön.
S hadd fonódjanak végre egybe ezek a szétszórt kis lángocskák egyetlen nagy tábortűzzé, melyet lélekben körülállva, a távolságon át is meglelhessük egymás kezét, s indulhassunk együtt, egymás szeretetében s az Úr Jézus áldásával egy karácsonyos szép újjászületés, egy valóban Új Esztendő felé!
A Magyar Feltámadás esztendeje felé! "
Wass Albert


Azrael Arkangyaltól: Kiüresedett lélek jelenlét...



„Az utóbbi hetek energia hangolásai atomi szinten mentek végbe, és ezért sokan úgy érezhettétek, mintha minden porcikátok fájna, mintha csontig hatolna az átalakulás. És hát nagyjából ez is történt, történik. A mellkason lehet érezni feszülést, ahogy az újvilág frekvenciáira hangolnak, mert a szíven át ébredhetnek a spirituális képességeitek.
Ám az új energiák az ürességbe tudnak betöltődni. Sokan kiüresedettnek, üresnek, akár fásultnak is érezhetitek magatokat. Ne ijedjetek meg eme érzésektől, mind – mind az átalakul&a acute;shoz tartozik.

Fontos!
Pihenjetek és aludjatok sokat! Érezhetitek, mintha testetek lelassulna, a mozdulatok a cselekvések lassabbá, már – már vontatottabbá válnának. A hangolásokkal áll összefüggésben, hiszen az új világban új energia lenyomatokon léteztek majd, ahol nincsen jelen a kapkodás, a rohanás. Az új világ energiáiban minden békésebb, lassabb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Az új világ energiájában, azon a rezgésen élőknek, van idejük egymásra. Nyugodtabb, törődőbb beszélgetések és együtt töltött időzónák zajlanak le.

Az elmúlt hetekben és az elkövetkezendő hetekben is a szív emelésére helyeződ ik a figyelem. A szív szeretetén át lehet magasabb spirituális fénylényetek minőségét magatokhoz venni. Ez napról napra történik meg, folyamatában. Magasabb rezgésen élni, életetek minőségének változását jelenti: egyre több szeretet áramlik a szívetekben, és minél több szeretet van bennetek, annál inkább kifényesedik az életetek. Azon a magas frekvencián nem függ már a bennetek lévő szeretet attól, hogy ti mennyit kaptok belőle. Mert már nem a másik szeretetéből, energiájából táplálkoztok, hanem a Forrás szeretetéből, ami végtelen, határtalan, és állandóan jelen van, áramlik feléd, hozzád és benned. Aki fe lemelkedik e rezgésekre, azon emberekben stabillá és magabiztossá válik a fénymag, maga a szeretet. Hiszen a feltétel nélküliség azt jelenti, nem számít, a másik hogyan viseltetik feléd. Mert te már nem az ő energiájától függsz. Spirituális magaslatokban lebegő fénylényként már függetlenné válsz energetikailag mások gondolataitól, szavaitól, cselekedeteitől…

December 21-én, a Fény Ünnepén, számos esküt, fogadalmat és megtagadást oldhatsz fel, melyet önmagad spirituális képességei ellen tettél. Olyan erők lesznek jelen eme zónában, amikor önmagad spirituális fénymagodat oldozhatod fel önmagadra tett bilincseid alól. A jelen lévő erőkben feloldódhatnak azon eskük és fogadalmak, amikor megtagadtad saját erődet, saját képességeidet…

Mert a végső időkben a fénymester már a saját korlátait döntögeti. A végső emelkedési fázisokban már önmagad „legyőzése” lebeg az energetikai térben. Valaminek a vége, mindig valami újnak a kezdete.

Sokan úgy érzik, eltávolodnak, eltávolodtak ikerlángjuktól… Ám az ikerláng energiában minden gyógyulási zónában van egy távolodási szakasz, hogy aztán azon felülemelkedve, azt meggyógyítva még stabilabbá és erősebbé válhasson az Egylélek kapcsolódása…

Tud om, hogy fáradtnak érzed magadat, talán érezheted azt is, hogy minden eddigi munkád hiába volt, és mintha semmi nem változott volna… Talán vannak körülötted dolgok, melyek egyre inkább burkolóznak a kilátástalanság köpenyébe…

Ám, valójában az egész Mindenség egy hatalmas áradásra készül, egy ugrásra… Veled és rajtad keresztül. Te vagy az, aki formát és alakot öltöttél, és testbe bújtál, te vagy az, aki alászálltál az anyagba. Ebben a szférában te vagy az a fénylény, aki jelen frekvenciákon dolgozik, segít és gyógyít. Akikért alászálltál, ők éjjelent hozzád, a te va ló fénylényedhez imádkoznak. Ahhoz a fénylényhez, aki vagy a Forrás igazságában. Te magad vagy a vigasz és a remény. Te vagy az, aki olyan erős, olyan bölcs és tapasztalt, hogy az Ősapa és az Ősanya hittek és bíztak benned, és ideküldtek, mert te vagy arra alkalmas, hogy lényeddel gyógyítsd az anyagot. Te vagy azaz erő, melyen át meggyógyulhatnak azon lelkek, kik megrekedtek az anyag rezgéseinek fájdalmában.

December 21-én jelen lesz azon frekvencia, ahol újra tisztán emlékszel önmagadra…

Éld át úgy ezt a zónát, hogy életre keljen benned az, aki vagy az igazságban, és minden egyes napodban ott legyen, jelen legyen! Éld ennek méltóságában &eac ute;s tiszteletében önmagad felé az életedet! Annak méltóságában, hogy fénylény és fénymunkás vagy, ki az egyik legcsodálatosabb küldetést teljesíti, éppen most…
És most…
És most…
És most…
Éppen minden egyes pillanatban…

Húzd ki magadat!
Emeld fel a fejedet!
Tartsd a lapockáidat, mert ott vannak a szárnyaid, mozgasd meg őket!
Itt vagy!
Jelen vagy!
Szeretet vagy!”

Diktálta: Azrael Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33