2014. november 26., szerda

Carolyn Deal - A hatékony programozás titkai




"A lélek - a te lelked is - mindent tud, amit tudni kell és tudni lehet.
Semmi nincs rejtve előtte, semmi sem ismeretlen számára. Ám nem
elegendő a tudás. A lélek a megtapasztalásra törekszik."- BESZÉLGETÉSEK ISTENNEL- - idézet a könyvből.






KÉRD ÉS MEGADATIK


Magyarság, emberiség... Demokrácia?


Legyen Ön is Angyal a Mezőségen !




FELHÍVÁS
Az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány immár harmadik alkalommal indítja el "Angyalok a Mezőségen" szeretetakcióját.
Az erdélyi Mezőség köztudottan a hagyományos magyar népi kultúra bölcsője (gondoljunk csak a mezőségi táncokra, népzenére), ő adta nekünk többek között gróf Bánffy Miklóst (alias Kisbán Miklóst), az írót, politikust, a példamutató hazatérőt a vész idején, Makkai Sándort, Wass Albertet, Kiss Jenőt, Szabédi Lászlót, Sütő Andrást és nem utolsósorban a még köztünk élő, kiváló néprajztudóst, Kallós Zoltánt. aki a Mezőség népművészetének gyöngyszemeit gyűjtötte össze Válaszúton. 

Most mi is adhatunk. 

Az Erdély közepén található Mezőség városoktól távol fekvő táj, a fő útvonalak mindig elkerülték. Kevés a munkalehetőség, a kisebbségbe szorult, szórványban élő magyarság jelentős része nagy szegénységben él. Kevés pénz jut a téli tüzelőre, az élelemre és az iskoláztatásra is. Rájuk gondolunk mi most, mert ez a vidék szinte mindig kimarad az országos segélyakciókból.
Az elmúlt két évben több autónyi adományt – tartós élelmiszereket, könyveket, írószereket, játékokat és édességek – gyűjtöttünk össze és osztottunk szét tizenöt-tizenhat településen, pl. Uzdiszentpéteren, Mezőmadarason, Tusonban, Pusztakamaráson, Mezőörményesen, Nagyölyvesen, stb., sőt, a tanyavilág legszegényebb családjaihoz is bekopogtunk. Számukra egy-egy általunk összeállított csomag tényleg egy kisebb csoda volt.

Ha teheti, járuljon hozzá tevőlegesen egy-egy mezőségi család boldog Karácsonyához, vagy legyen részése Ön is az örömszerzésnek, és jöjjön el velünk a december 18-21 között zajló angyaljárásunkra! Legyen Ön is Angyal a Mezőségen!

Az alapítvány a közösségi oldalon is megtalálható:
www.facebook.com/erdelyimagyarok

Ha az alapítványra bízzák a vásárlást, akkor kérjük az erre szánt összeget a következő számlaszámra utalják át:
Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány,
számlaszámunk: 10700488-66317874-51100005 (CIB Bank Zrt.)
online a www.erdelyimagyarok.com oldalon látható "DONATE" (adakozz) gomb segítségével
nemzetközi IBAN számlaszámunk: HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005 ( SWIFT/BIC: CIBHHUHB )

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésre az alapitvany@erdelyimagyarok.com email címén.
Kérjük támogasd az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítványt ! bankszámlaszám: 10700488-66317874-51100005 (CIB Bank Zrt.) ERRE A LEVÉLRE NEM TUDSZ VÁLASZOLNI, HA SZERETNÉL ÍRNI NEKÜNK AKKOR HASZNÁLD EZT A CÍMET:erdelyimagyarok@gmail.com