2014. november 13., csütörtök

TE MAGAD LÉGY A FÉNY, AZ ISTENI TUDATOSSÁG!





Időpont változás!
Kedveseim!
A Hírlevelemben kiküldött 2014. december 21.-i, TE MAGAD LÉGY A FÉNY, AZ ISTENI TUDATOSSÁG aktiválás,  http://ahimre.blogspot.hu/2014/11/te-magad-legy-feny-az-isteni-tudatossag.html  - 2014. december 20.- ára módosult, mivel december 21.-én már a Fény születését ünnepeljük. Mindenkitől elnézést kérek, ma ezt az útmutatást kaptam.
Köszönöm szépen a megértést!
A kezdést is előrébb hoztam: 2014. december 20.
de. 10 óra- 12.30- 13 óra.
Du. 14 óra – 16.30-16 óra.
 



TE MAGAD LÉGY A FÉNY, AZ ISTENI TUDATOSSÁG!

Ha úgy érzed hívásom megszólítja lelkedet, szeretettel várlak az alábbi aktiválásra, ezenkívül a sejtrendszer szellemgyógyászati megújítására, 2014. december 21.-én, a Fény megszületésének Ünnepén.
1, KRISZTUSI FÉNYMAG AKTIVÁLÁSA
A FÖLD ANYA bíborsugarán keresztül, a még jelenlévő félelemminták energetikai feloldására kapunk lehetőséget. Összekapcsolódunk a SZŰZ ANYA világoskék energiasugarával, melynek lágyságával, gyengédségével, felébreszted az ÖnMAGad iránti szeretetet, mely a befogadás- és elfogadás eszenciáját hordozza magában. Ezután összekapcsolódunk a zafírsugárral, mely az Isteni Jelenlétet testesíti meg, ami segít Isteni Jelenlétedet begyökereztetni ÖNVALÓDBAN.
A zafírsugár a TEREMTŐ EGYSÉGET jeleníti meg, az állandóságot hozza el az életedbe.
Ha engeded, esszenciái Isteni ÖNTUDATRA ébresztenek.
Testedben legyökerezteted az ÉN VAGYOK JELENLÉTET. A jelenbe hoz, általa összekapcsolódsz az
ÚJ FÖLD tudatosságával. A három sugár eszenciája a szívedben összpontosulva életre kelti, felszítja a benned lévő SZENT LÁNGOT,- azt a KRISZTUSI SZENT LÁNGOT, mely ÖRÖK és OLTHATATLAN,- EGYSÉGET KÉPEZ A VILÁG TEREMTŐJÉVEL.
2, SEJTRENDSZER MEGÚJÍTÁSA SZELLEMGYÓGYÁSZATTAL
A Krisztusi FÉNYMAG aktiválása után a Szíriuszi Gyógyító Csoport sejtszintű gyógyítása következik, aminek gyógyítási időtartama maximum fél óra. Amit hozni kell erre a gyógyításra,- egy másfél literes ásványvíz, melyet programozott vízként viszel haza, melyből a gyógyítást követő napokon 7cl kell meginnod. Ezenkívül egy szál gyertya vagy mécses.
A sejtrendszer megújítása:
Alapvető igazság a Földön, hogy testünk sejtekből épül fel.  A láncolat, amely a sejtmembránt alkotja, egy finom, érzékeny hurokkal ellátott műszer. Minden sejt már születése pillanatában magába foglal egy másik sejt információt, hisz az egyik sejt a másik sejtnek örökíti át azokat a kódokat, melyek felépítik a test összességét. A sejtbiológia egy olyan szerves tudomány, amely megállapítja, hogy minden sejt információ újra építhető. Tehát a sejtek láncolata megváltoztatható.
A génekért felelős membrán, egy olyan fejlődési periódusban van, melyben önmaga építőjévé válhat. Azok a kódok, melyeket genetikai kódoknak nevezünk, építőköveiként szolgálnak egy szerves, új társadalom kialakulásának. Az orvostudomány még csak kísérletezik azokkal az emberekkel, akik genetikai torzulásokkal születtek. A mai időben, a mostban, a jelenben, nincs olyan társadalmilag kialakított orvosi tendencia, amely helyre tudná állítani az eltorzult géneket.
Mire jó a génsebészet?  (Sejtrendszer megújítása szellemgyógyászattal)
A génsebészet egy olyan gyógyítási mechanizmus, amely az Új kor emberei számára is egy határozott fejlődést mutat. Ez a módszer egy teljesen új találmány, amit a Szíriuszi Gyógyító Angyalok testet öltéseinek adtunk át. Az emberi faj felfogóképessége eljutott arra a szintre, hogy ezt a mechanizmust be tudja fogadni. Sajátossága, hogy először a sejtmembránt kell egy olyan állapotba hozni, hogy az alkalmazkodó képes legyen, és a környezeti hatások ne tudjanak létrehozni benne torzulást.
A génsebészet alapja: az emberi elme. Tudattágítás által, olyan módszerek elsajátítása, melyben a saját genetikai láncolatunkat változtathatjuk meg, felülírva a különböző betegségeket.
Ennek a módszernek az átadása nem egy alkalommal történik.
A hipertérbe utazunk, ahol is kapcsolódunk a Szíriuszi Irányító Csoporthoz, más néven Ankhokhoz, akik magát a gyógyítást végzik. Ezek az energiák nem mindenki számára nyitottak.
El kell fogadnunk, hogy nem mindenki vállalta, hogy gyógyítóvá és gyógyítandóvá válik.
Azok a kódok, melyeket most átadok, egy földönkívüli civilizáció, a Hathorok megtestesülési programja. Vagyis, akik ebből a csoportból testet öltést vállaltak, egyben lehetőséget kaptak arra, hogy egy inkarnációs ciklus alatt elérjék azt a fejlődési fokozatot, melyben olyan tudati technikát kapnak a kezükbe, mellyel embertársaikat egy olyan rezgésszintre emelik, melyben a hipertér állapotában történik a gyógyítás. Ez egy evoluciós ugrás is egyben, hisz az új tudati technológia már nagyon sok ember szemét felnyitotta, és olyan tudatszintre emelte, hogy önmaga gyógyítójává válhat. A hipertér az időn kívül létezik. Egy információs központ, amely olyan, mint egy adatbank ,- a letöltések innen indulnak. Minden sejtmembrán olyan információt takar, mely meghatározza, hogy az illető milyen életképes térben alkalmas saját fejlődési ciklusának megfelelően, egy tartalmilag azonos, de frekvenciában, rezgésben teljesen más test felépítésére. Adott esetben a beteg sejt átprogramozására.
Az Ankhok olyan lények, akik a tudati módosítás technológiájának olyan fokán állnak, amelyben segíteni tudnak a sejtmembránok építőköveinek teljes más szerkezetűvé válásában,- vagyis képesek az eltorzult sejtinformációt egy olyan szintre emelni, a génsebészet által kijavítani, hogy egy teljesen egészséges kromoszóma állomány jöjjön létre.
A hipertér egy folyékony halmazállapotú energia, amely az információs mező megújítására szolgál.
Az információs mező, a testeket körülvevő mező. Ez a mező olyan kódokat és megtestesülési információcsomagokat hordoz magában, melynek kibontása által, a sejt szerkezet kölcsönhatásba tud lépni egy olyan mezővel, egy olyan impulzussal, mely számára kedvező tendenciát mutat.
A hipertér aktiválásához, egy magasabb tudati állapot elérése szükséges, amit úgy tudunk elérni, hogy egy vizualizációs technikát alkalmazunk.
A génsebészet szellemi úton történik, számotokra még ismeretlen módszer.
Technikai útmutatás és levezetés nincs, mert elmétek még korlátolt a befogadására, viszont a tudati szintetek elérte már azt a küszöböt, hogy ez által a módszer által gyógyíthatóvá váltok.
Az összekapcsolódás módszerét csak a behívó, (a gyógyító) kapja meg, ezt hosszas felkészítés előzi meg. A hipertér aktiválása után, a Szíriuszi Gyógyító Csoport veszi át az irányítást.
A technikai levezetés innentől fogva feleslegessé vált. Fontos, és kizárólagosan szükséges, olyan képzett gyógyító hívja meg ezeket az erőket, és kapcsolódási pontot, akit MI ebbe beavattunk.
A folyamat alatt, olyan szintű gyógyítás történhet meg csak, melyet az illető, tudati, lelki, fizikai állapota, a magasabb rendű információval összekapcsolódva megenged magának.
Minden egyes gyógyítás után árnyalatnyi különbségek vannak.
Mivel sejtszintű gyógyulásról van szó, ezért a degeneratív betegségeknek idő kell a gyógyuláshoz.
Ha az illetőnél sejtszintű oldás nem engedélyezett, vagy még nincs felkészülve rá, akkor tudati emelés történik a gyógyítás alkalmával, mert olyan rezonanciatérben helyezkedik el, melyben az agyhullámok stimulációja által, a tudati előrelépés megtörténhet.
A génsebészet alapjai:
Egy információs rendszert közvetít az emberek számára.
Új, elekrolízises impulzusokkal látja el.
Felszabadítja a blokkokat, a tudati elzáródásokat.
Az illető személyiségében is változást idéz elő pozitív irányban.
Új ingeráramok segítségével, olyan technikai képlet állítható fel, melyben a test sejtjeinek összessége, egy bizonyos áramlati impulzussal megváltoztatható, felülírható.
Az ajurvéda tudománya azt az információs mezőt használja, melyben bizonyos meridiánpontok összeköttetésben vannak a sejt szerkezeti felületével. Ha innen közelítjük meg a dolgot, akkor inger áramok segítségével, egy olyan ingerfelületet képezhetünk, amely alkalmas arra, hogy a sérült génállományt felülírjuk.
Szíriuszi Gyógyító Csoport
ÁhimRé               Feketéné Lendvai Katalin



A gyógyítás helye: Veszprém
Almádi út 19.

A kérés, hogy két csoportot indítsak.
Időpontja: 2014. december 21.
Első csoport:
kezdés: 11 óra – befejezés: 13. 30 és 14 óra
között
Maximum 21 fő, minimum 11 fő

Második csoport:
kezdés: 15 óra- befejezés: 17.30 és 17 óra között
Maximum 21 fő, minimum 11 fő
Hozzájárulás: 3300 Ft

Bejelentkezni szükséges: lendvaykatalin@gmail.com
06/20/380-5100
Ha a bejelentkezés után mégis közbejönne valami és nem tudsz részt venni a programon, kérlek ezt jelezd felém! Köszönöm!

Kérem, hogy erre a napra csak azok jöjjenek el, akik a Válj ÖnMAGad gyógyítójává tanfolyamomon nem vettek részt, mert Ők megkapják ezt az aktiválást és sejtszintű gyógyítással együtt!





KARÁCSONYI ÓDA


Várjátok a bennetek lévő Fény megszületését, az Üdvözítő eljövetelét......
Az Üdvözítőt saját magatokból kell előhívnotok, abból az isteni gyermekből, aki e világra született.
Gyermekként még értettétek ennek értelmét. Varázslatokban éltetek, és ezáltal olyan kapukat nyitottatok ki magatokban, hogy ti is a csoda részeseivé váltatok. Ekkor az Ég és a Föld középre helyeződött bennetek. Aztán ahogy növekedtetek, mindez lassan szertefoszlott, egy más világba léptetek, amely igencsak távol van a Csodák Világától.
Azonban sokatoknak a szívében még ott él az üdvözítő, a LÁNG, amely TŐLEM való, amely ÁLTALAM született meg bennetek.
Most eljött az idő, hogy e LÁNGOT ne csak magatokban hordjátok, ne csak őrizzétek, - hanem TOVÁBBADJÁTOK!
Mindaz a Fény, amely a KRISZTUSI LÁNGOT jelenti számotokra, most továbbadásra vár!
AZ ŐRZŐKBŐL TOVÁBBADÓKKÁ VÁLTATOK, ezáltal ÚJ ÚTRA LÉPTETEK!
Utatok egy olyan állomásához értetek, amelyben újra lehetőséget kaptatok arra, hogy az EGET a FÖLDDEL ÖSSZEKÖSSÉTEK, és KÖZÉPRE HELYEZZÉTEK.
Számos csodát éltek még meg, hogy mindez valóra váljék, működővé váljék.
FÉNYTEMPLOMOKAT nyitottam a szívetekben, amit a SZERETETHÍDJÁN keresztül le kell horgonyoznotok, a FÖLDDEL összekötnötök és kiteljesítnetek.
A FÖLDI MENNYORSZÁG így válik teljessé, így jön elő az üdvözítő bennetek, és váltok Ti MAG-atok is azzá.
Lelketek most hófehérbe öltözött, várjátok az ünnepet, várjátok a KISDED megszületését.
Helyezzétek magatok Szívetek Templomába, és várjátok Szent Énetek megszületését, - kiteljesedését.
E Szentség által születik bennetek újjá az isteni gyermek, aki öröktől fogva volt, van és létezik. Hagyjátok őt magatokban felnövekedni, különös tisztelettel és érzékenységgel bánjatok vele, - hogy ő alkossa részetek.
Áldottak legyetek Ti,- Attól, AKI Volt, AKI Van, és AKI eljövendő…
Ámen.  
Belső HANG által lejegyezte: ÁhimRé            
Feketéné Lendvai Katalin




Tízmilliószoros teremtő napok 2014-ben






"A vonzás törvénye határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt."

Byrne Rhoda



A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.

A mindennapokra is igaz, hogy gondolkodásod határozza meg valóságodat. Te tervezed meg Utadat, Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, kapcsolataid minőségét. Te választod meg, hogy kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni földi léted során. Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza a te teremtményed. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Amennyiben ezek előremutató – a saját értékítéleted szerint – pozitív gondolatok, akkor a valóságod is olyan lesz, amilyet szeretnél. Amennyiben viszont gondolataid minőségét számodra el nem fogadható gondolatok többsége határozza meg, akkor nem érzed jól magad a bőrödben.

A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatniés olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabaduljál nem szeretett gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy nagy lépést tehetsz arra, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől.


A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, sorrendben ez az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván.


Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, a benned felmerülő érzelmeket. Az elkerülhetetlenül felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket „csípd el”, majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal - a számodra pozitív - gondolattal, amellyel teremteni szeretnél vagy érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben. Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra.

Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.

Ne felejtsd! Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó. TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ! Csak Te tudod a gondolkodásodat meghatározni.

Küldj szeretetteljes gondolatokat szeretteidnek, embertársaidnak, a Föld teremtményeinek és magának a Földanyának. Teremts magadnak és „utazó-társaidnak” szeretetet, békét, bőséget és boldogságot. Adakozz! Adj minél többet önmagadból, önzetlenül, tiszta szeretetből.

Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson!

Hívd fel mások figyelmét e napok jelentőségére és a napokba rejlő lehetőségekre.


  • 2014. február 14.      péntek
  • 2014. június 13.       péntek
  • 2014. július 31.         csütörtök
  • 2014, november 13. csütörtök

Tízmilliószoros napok 2015-ben:

  • Március 5. csütörtök
  • Június 2. kedd
  • Július 20. hétfő
  • November 3. kedd.

Tízmilliószoros napok 2016-ban:

  • Február 22. hétfő
  • Május 21. szombat
  • Július 8. péntek
  • Október 22. szombat.


Jó tudni, hogy minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikus szinteken. Amit ezeken a napokon adunk, azt százszorosan kapjuk vissza. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Figyeljünk ezekre a napokra is és csak olyat adjunk, amit mi is szívesen elfogadnánk. Figyeljünk arra is, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk.