2014. november 9., vasárnap

Gábriel Arkangyal üzenete: A novemberi Telihold ajándékai


„ A Telihold mindig csodálatos energiákkal ajándékozza meg jelenlétének résztvevőit. A 2014 novemberének Teliholdja ám még többet hozott, mint eddig megszokhattátok. 2014 októberében nyíltak meg azon energetikai kapuk (csillagállások), melyek már készítenek Benneteket, a Terrán élőket, a Fény Ünnepére (december 21.) és a Szeretet Ünnepére (Karácsony). A Fény Ünnepén és az előtte lévő időzónák mindig is erőteljesebb energiákat közvetítettek már a múltban is a „zárási fázisok” segítéséhez. Az év vége felé haladva összegezhető az év, konzek venciákat és konklúziókat vonhattok le. Ám a jelen Telihold nem csupán az év zárásának segítő energiáit rejti magában. Jelen Telihold megajándékoz olyan magas fényenergiával, mely magas rezgésű szeretetfény energia segítségével igazán mélyről hozhatóak fel a már oly régóta (életeken át) hurcolt energetikai lenyomatok és minták. Minél nagyobb a fény, annál mélyebbre tud hatolni.
Sokan testi szinten is érzékelitek a magas frekvenciájú energia áramlását: testi és ízületi fájdalmak, mellkas szorítások, migrénes fejfájás, fülzúgás. Sokan érzelmileg élitek meg intenzíven ezt az időszakot: erős hangulatváltozások, erős érzelmi kitörések, mélyről felszakadó, eddig takargatott sérelmek és sebek kerülnek a felszínre.
Fontos látni, hogy a novemberi és a közelgő decemberi energiaáramlásban oly intenzív támogató és segítő Fényentitások vannak jelen, kik azon munkálkodnak, hogy az egyén saját lélek-evolúciójában kvantumokat legyen képes ugrani.
Mindenki önmaga dönti el természetesen, hogyan él a nyitva álló lehetőségekkel.
Jelen zóna segítő energiái lehetőséget teremtenek a „halott” - életerőt és tartalmat veszített - élethelyzetek és kapcsolatok lezárásában. Sokan munkahelyet váltanak, és rátalálnak valódi életfeladatukra, felvállalják azt. Finom hangolások történnek, és kiegyenlítődnek a felborult vagy utóbbi időben összekuszálódott munkával kapcsolatos szituációk. A már karmikusan kidolgozott kapcsolatok e zónában lezárulnak, új kapcsolódások erősödnek meg.
Fontos látni, hogy jelen energiák az együttműködésben hasznosak, vagyis nem kívülről oldják meg az egyének helyzeteit, hanem a belső lélekfejlődés fényében, az egyén aktív transzformációs munkájához igazodva segítenek és támogatnak. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy most már a felelősség felvállalása nélkül, döntések nélkül nem oldja meg kívülről senki helyettetek az élethelyzeteket. A spirituális evolúció fonalán elérkezett azaz állapot, amikor már Nektek is számít a részvételetek a folyamatokban. Már nem lehet elsunnyogni a fejlődést…
Magatokhoz venni Fénymagotokat azt jelenti, hogy spirituálisan éretté válni, és „beleállni” olyan helyzetekbe és döntésekbe, ahol eddig arra vártatok, hogy majd „valahogyan megoldódik magától”…
A szív gyógyításában kérjetek segítséget a Fénymesterektől, Fényangyaloktól, Fénygyógyítóktól, Fényentitásoktól! Munkálkodjatok együtt a kristályokkal! A kristályok a Szeretetfény megnyilvánulásai, entitásai. Ők a besűrűsödött legmagasabb rezgésű szeretet.
Jelen november és december támogatói energiái lehetőséget nyújtanak, hogy a matéria energiáit, az Anyagi Szféra régi, elavult hiedelmeit és mintáit levetkőzzétek. Így a jelenléteteket, Fénylény megnyilvánulásotokat a Földön, a tudatotokat emberi testben is képesek legyetek átrezegtetni a magasabb rendű Szeretet Központba, a Lélek Szférájába, vagyis az ego felett a szív átveheti a főszerepet. Ezt jelenti, amit a próféciák jövendölnek, miszerint az emberiség kettéválik. Lesznek, kik megragadnak az Anyag energiáiban, az ego félelmében, és így a félelmeik szerint cselekednek, beszélnek és gondolkodnak ; még a másik csoport tagjai oly magas szintre emelik rezgésüket, hogy bár emberi testben maradnak, mégis a Lélek Szféra, a Szívközpont energiáiban lesznek immáron jelen, félelem nélkül, magasabb szeretethálón létezve.
A Lélek Szféra, a Szívközpont energiáiban jelen lenni azt jelenti, hogy teljesen átadjátok magatokat a Szeretet Forrásának, az Isteni és az Istennői vezetésnek. Ezt jelenti, hogy elhagyjátok az egótokat: vagyis elhagyni az egót azt jelenti, hogy elhagyjátok és levetkőzitek a félelmeiteket, fájdalmaitokat, minden irányítási kényszereteket, „uralni az élet folyamát” kényszereteket. Azaz hagyjátok, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek, ha pedig valami nem történik meg, akkor elfogadjátok, hogy még a körülmények nincsenek a „megtörténés” állapotában. Ekkor ne kezdjétek el, magatokat hibáztatni, marcangolni vag y büntetni!
Olykor a fénymunka olyan, mint a főzés és sütés: elkészíted az ételt, aztán odateszed főni, sülni. Olykor ránézel, hogy szépen „alakulgat –e”, de alapvetően hagyod, hogy készen legyen. Nem ugrálsz felette, hogy „mit kell még tennem?”, vagy „mit rontottam el?”, „mit nem csináltam jól?” – amíg önmagától megfő, megsül az étel, addig leveszed az ’aktív’ figyelmedet róla, és azalatt az idő alatt valami mással foglalkozol. Feladataid, életed egy másik területébe irányítod energiáidat és erőidet…
No, ilyen a lélekmunka is… Olykor egy – egy területen azzal segítesz, hogy valami mást kezdesz el gyógyítani. Leginkább most a szívedet!
Közeleg a Fény Ünnepe, a Szeretet Ünnepe… Gyógyítsd a szívedet energetikailag, emeld a szív rezgéseit minél magasabb szeretethálóra…
Nincsen olyan, hogy készen van… Ez az élet a gyógyulásról és a gyógyításról szól… A szíved és a lelked gyógyulásáról, a megbocsátásról…
Ebben segítenek a Telihold energiái…
Veletek vagyok! Kérjetek, és én segítek!”
Diktálta: Gábriel Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33