2014. október 21., kedd

"A magyaroknál az Igazság kardja",- Kryon közvetítés

A Válj Önmagad gyógyítójává tanfolyamom újabb időpontja:


A Válj Önmagad gyógyítójává tanfolyamom újabb időpontja:
2014. november 22.- folytatása december 13.-án 10-17-18 óráig tart. Veszprém. Almádi út. 19. Létszám: 10-12 fő
A nagy érdeklődésre való tekintettel, Szellemi vezetőim tanácsára újra megrendezésre kerül a tanfolyamom, így akik lemaradtak az első körről, újra jelentkezhetnek.
Szeretettel várok Mindenkit, aki azt érzi ott a helye!
Szeretet és Áldás kísérjen utadon!
Feketéné Lendvai Katalin

Kedveseim! 
A november 8. és december 6.- i Válj Önmagad Gyógyítójává tanfolyamom helyszíne a létszámra való tekintettel megváltozott. 
Az új helyszín: Veszprém. Almádi út. 19.
Ezenkívül egy-két tematikával bővült az első nap anyaga.
Akinek van otthon, vagy be tudja szerezni,- lengyel botot, más néven varázspálcát lehetőség szerint hozzon magával. Ezenkívül Kérésem,- hogy írószert, papírt, friss vizet, könnyű ételt hozz magaddal, a tanfolyamot megelőző napon csak könnyű ételt fogyassz, és este lefekvés előtt kérd Szellemi Vezetőd, hogy segítsen energiádat ráhangolni a gyógyító napra. Köszönöm szépen!
 Feketéné Lendvai Katalin


TEMATIKA
Válj ÖnMAGad gyógyítójává! I - II. rész tanfolyam

Első alkalom:
Első nap:2014. november 8.
Második nap: 2014. december 6.


Következő alkalom:
Első nap: 2014. november. 22.
Második nap: 2014. december. 13.  

A jövő gyógymódja a fényre, rezgésekre, színekre, hangokra épül.
A Fény erejével, a Lélek és az Angyalok segítségével képesek vagyunk meggyógyítani magunkat, akár lelki, akár fizikai betegségről van szó.
Nagyon fontos hogy megtaláljuk lelkünkkel az összhangot, Isteni Önvalónkkal közvetlen kapcsolatot teremtsünk.
Mindehhez szükséges, hogy feloldjunk és fénnyé váltsunk minden olyan beidegződést, régi szokást, megkötő érzelmet, hiedelmet, családi mintát, amelynek energiája bármily szinten is akadályozza életünk beteljesedését, boldogságunk útjába áll.
A gyógyító napon elsajátíthatod, hogy Te is be tudsz lépni az erőteljes gyógyító rezgések közé, hogy tested, lelked tökéletesen egészséges legyen, és emelkedjen a rezgésed.
Megtanulhatod, hogyan tudsz az angyali gyógyítás színeinek befogadásával, magasabb frekvenciájú fényt áramoltatni a testedbe, melynek következtében szervezeted ellenállóvá válik a betegségekkel szemben.
Tested- Lelked- Szellemed egyensúlyba kerül,- tudatosságod kitágul, energikusabb leszel, tested egész rezgésszámát megemeled, így a sejtekben lévő fény növelése által tested megfiatalodik.
Olyan egyszerű technikákat szeretnék átadni gyakorlatokkal, melyek arra szolgálnak, hogy a mindennapokban kevés idő ráfordításával megtartsd az egyensúlyodat, a középpontodban maradj.
Meditációban, mély tudatszinten feloldjuk azokat az emléksúlyokat, amelyek hatására érzelmi blokkok alakultak ki testedben és megakadályozzák, hogy kapcsolatba lépj a saját Isteni Forrásoddal. 
Energiarendszered megtisztítására szolgáló gyakorlatokat, egyszerű védelmi technikák adok át, amit könnyedén át tudsz ültetni a gyakorlatba és a meg tudod vele tartani a középpontodat.
Ezután pedig a Gyógyító Angyalok segítségével azon dolgozunk, hogy a Fény még hatékonyabban tudjon áramolni a testedben, hogy összekapcsolódj az
ISTENI FORRÁS energiájával, kiépítsd a kapcsolatot Isteni Önvalóddal.
A FORRÁS segítségével választ kaphatsz az alábbi kérdésekre:
- Ki vagyok Én? Honnan jöttem? Hová tartok? Mi az Én feladatom?
- Miért születtem a Földre? Mi az Én Angyalnevem?
- Akadályozza-e valami, hogy beteljesítsem az életfeladatom?
Szó lesz arról, hogy az Angyalok miként vesznek részt mindennapjainkban, a testünkben zajló változási folyamatokról.

A nap mottója: - Vedd magadhoz Isteni hatalmadat!
Áldással és Fénnyel! Feketéné Lendvai Katalin

A gyógyító nap első része:
2014. november 8.-án

a második része:
2014. december 6.-án

minkét esetben
10 órától – kb: 17-18 óráig tart.
Ára alkalmanként: 7700 Ft
Létszám: 10-12 Fő.Helye: Veszprém. Almádi út. 19. 


Következő alkalom: 2014. november 22. első rész
folytatása : 2014. december. 13.-án
mindkét esetben10 órától – kb: 17-18 óráig tart.
Ára alkalmanként: 7700 Ft
Létszám: 10-12 Fő.
Helye: Veszprém. Almádi út. 19. 

Ezúton szeretettel felajánlom egy fő részére a tanfolyam ingyenes elvégzését, aki úgy érzi szüksége van rá, ott a helye, de az anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.
Kérem a részvétel szándékát előtte jelezni 

e-mailben lendvaykatalin@gmail.com vagy a 06/20/380-5100 telefonszámon.
Kérésem, hogy írószert, papírt, friss vizet, könnyű ételt hozz magaddal.
A tanfolyamot megelőző napon csak könnyű ételt fogyassz, és este lefekvés előtt kérd Szellemi Vezetőd, hogy segítsen energiádat ráhangolni a gyógyító napra.
A nap mottója,- Vedd magadhoz Isteni hatalmadat!

A tanfolyam első részének rövid ismertetője:

- Bevezető meditáció után röviden arról beszélek, hogyan tudjuk legkönnyebben felvenni környezetünkből az energiát, és ehhez kapcsolódó gyakorlatokat mutatok be.- Az elmúlt években sokat utaltam rá írásaimban, hogy milyen fontos szerepet tulajdonítok annak, hogy napi szinten tisztán tartsuk és megvédjük energiarendszerünket.
- Földsugárzás felismerése, és Földsugárzás hatására az auránkban megjelenő információ felismerése és megtisztítása. 
- Ehhez a témához kapcsolódó egyszerű gyakorlatokat adok át.- Szó lesz arról is, hogy az Angyalok miként vesznek részt mindennapjainkban.
- Az Angyali Gyógyítók segítségével feloldjuk nemkívánatos visszatartó kötődéseinket.
- Karmatisztítás
- Mély tudatszinten megkeressük és feloldjuk azokat az emlékeket, melyek súlyként nehezednek ránk, és nem engedik, hogy boldog kiteljesedett életet élhessünk.
- A régi korlátozó minták feloldása, Tudatos Én felépítése a FORRÁS energiájával.
- Pozitív megerősítések, szuggesztió ereje a gyógyulásban, a tudatosodásban.
- Kapcsolat kifejlesztése Isteni Önvalónkkal.- Mihály Arkangyal által átadott meditációban, a FORRÁS energia segítségével pedig választ kaphatunk azokra a kérdésekre:- Ki vagyok Én? Honnan jöttem? Hová tartok? Mi az Én feladatom?
- Miért születtem a Földre? Mi az Én Angyalnevem?
- Akadályozza-e valami, hogy beteljesítsem az életfeladatom?

Kérem, hogy lehetőség szerint azok a személyek vegyenek részt a tanfolyam második részén, akik az első napot elvégezték.

A tanfolyam második részének rövid ismertetője:
- Testünk megújítása, kristálytest,változási folyamatok.
- A Fény erejével, a Lélek és az Angyalok segítségével elsajátíthatjuk, hogy saját magunkat miként gyógyítsuk meg, akár lelki, akár fizikai betegségről van szó. 
Lélekben ellátogatunk gyógyulásod szent templomába, ahol az angyali gyógyítók különböző gyógyító technikákkal, színekkel, hangokkal mutatják meg az utat, rávezetve arra, hogy Te is elsajátíthatod, és magad is be tudsz lépni az erőteljes gyógyító rezgések közé, hogy tested, lelked tökéletesen egészséges legyen, és emelkedjen a rezgésed. 
Megtanulhatod, hogyan tudsz az angyali gyógyítás színeinek befogadásával, magasabb frekvenciájú fényt áramoltatni a testedbe, melynek következtében szervezeted ellenállóvá válik a betegségekkel szemben.
Tested- Lelked- Szellemed egyensúlyba kerül,- tudatosságod kitágul, energikusabb leszel, tested egész rezgésszámát megemeled, így a sejtekben lévő fény növelése által tested megfiatalodik.Megtapasztalhatod, hogy az angyalok a lehető leghatékonyabban segítenek tested, lelked meggyógyításában. 

Szeretet és Fény kísérjen utadon!
http://ahimregyogyitonaploja.blogspot.hu/