2014. október 19., vasárnap

Az élő mátrix - szinkronizált (teljes film)


GAIA / A társadalom átalakítása / 2014-10


Kedves csodás emberek!
Mindenkit üdvözlök! A Föld hangja vagyok. Fogadjatok benső középpontotokban [szívetekben]. Az édesanyátok vagyok. Tárjátok ki testetek minden sejtjét előttem. Szeretnélek hordozni benneteket, azt szeretném, ha ellazulnátok. Próbáljátok ezt most meg, ebben a pillanatban. Engedjétek el a feszültséget, a sok gondolatot a fejetekben, az agyalást, ami sok ember számára normálissá vált; engedjétek ezeket elillanni. Engedjétek magatokhoz a levegőt, majd engedjétek azt bensőtökbe.
Mindenkit üdvözlök! Szívemben őrizlek és szeretlek benneteket. Bízzatok bennem. Ezt nem tanították meg nektek. Ellenkezőleg, arra tanítottak, hogy ne bízzatok bennem. Gyermekkorotokban már korán megtanítanak arra, hogy agyatok tetterejében és kapacitásában bízzatok, az elmében és ezzel úgy szervezzétek és rendezzétek életeteket, hogy az átlátható és ellenőrizhető legyen. Neveltetésetek és képzéseitek nagy része arra irányul, hogy uralkodni lehessen az élet felett és ez az embereket arra ösztönözni, hogy belesimuljanak egy bizonyos struktúrába és egy létező rendszerbe. Ez összezavarja a gyerekeket. Bennük még megvan egy spontán, intuitív áramlás, ami kapcsolódik érzelmeikhez. Érzelmeik gyakran még szűretlenek, nagyon közvetlenek és hamisítatlanok és ez megijeszti a felnőtteket. Felcseperedésetek során szinte mindannyian megijedtek érzelmeitektől, azok erejétől, a bennük rejlő szenvedélyességtől és korlátlanságuktól. Mégis – valóban korlátlanok? Az érzelmek egyéni dinamikával rendelkeznek. Ha szabadjára engeditek őket, akkor egy idő elteltével maguktól fognak egyensúlyba kerülni, egy természetes kiegyensúlyozott állapotba. Ha egy gyereknek megengeditek, hogy kitombolja magát, amikor haragos – amikor például úgy érzi igazságtalanul bánnak vele -, amikor haragja jelen lehet, akkor a gyermek egy idő után magától vissza fog térni a csend és az önreflexió állapotába. Néha szükséges a gyermeknek segíteni, de a múltban – és ma is kétségtelenül – egy ilyen érzelem nem fejeződhet ki, mert csírájában elfojtották. A természetes érzelmi életet már nagyon korán láncra verik, és egy önmagán uralkodó felnőtté nevelnek, aki már elszokott attól, hogy megbízzon spontán érzelmeiben, szükségleteiben, szenvedélyében. Elidegenítik tőletek a legbensőbb impulzusaitokat. Sötét sarkokba szorulnak vissza, ahová aztán ti már nem merészkedtek. De előbb vagy utóbb napvilágot látnak az elveszett dolgok.
Nem állhattok örökre ellent szíveteknek, lelketek hangjának.
És úgy tűnik, éppen most, sok emberben egyszerre ébredezik a lélek hangja. Olyan, mintha egy forradalom ütné fel a fejét. Az emberek élni akarnak. Nem csak túlélni és ellenőrzés alatt tartani az életet, hanem teljességében részesei akarnak lenni. Igény van valódi tapasztalatok és mélységek iránt. És ez az érzelmi életben intenzív ingadozásokat hívhat elő, de ez ezzel jár. Azon vagytok, hogy visszatérjetek gyökereitekhez. És ezek a gyökerek égiek és világiak [földiek] is egyben.
Egy halhatatlan lelket hordoztok magatokban. Egy végtelen fény rejlik bennetek, ami nincs a térhez vagy időhöz láncolva, nincs ehhez a testhez láncolva. Mégis ez a fényszikra úgy döntött, táncba lép a testtel, velem, a Földdel, a természettel. Miért van ez így?
A lélek belesüllyed egy testbe, hogy valami különlegeset tapasztaljon meg, hogy átélhesse a teremtés erejét, ami puszta lélekként nem lehetséges számotokra. A fény szándéka a besűrűsödés, formát akar ölteni. A forma által mások számára is láthatóvá váltok, ilyenkor létezik a „te” és a „valaki más”. Ekkor lehetséges az élőlények közötti kommunikáció, egy interakció, egy megértés, egy mulatság. A lélek földi manifesztációja által válik csak lehetségessé a teremtés. A sokrétűség, a többszintűség – ez teszi érdekessé, izgalmasság és kalanddá az életet. A cél az ég és a föld, a test és a lélek összetalálkozása, az ember-lét a teremtés, a kreálás, a megtapasztalás, a kaland mágiája. És most talán felmerül bennetek a kérdés: hogy lehetséges a jelenlegi helyzet, hogy a földi életet annyira átitatja az élet feletti uralom, az élet ellenőrzése, az élet manipulálása? Olyannyira, hogy sok ember – és a természet – ezektől a nyomasztó, ítélkező energiáktól szenved. Mi maradt a gyermekkorotokban világosan érzékelhető eredeti mágiából és kalandból, ami hozzá tartozott a gyermekléthez? Az emberek és a természet szenvedése elszomorít. Oly sok az emberekben a követelés, a fájdalom, az elnyomott érzelem. De ott a remény. Egy átalakulás megy végbe. És azért beszélek hozzátok, kik itt vagytok, mert tudom ti vagytok a hírnökök és az előfutárok. Olyan emberek vagytok, akik érzik a változás szelét, érzik, ha ezt a változást sokan a szívükön viselik, akkor létrejöhet valami Új. Valami Új a Földön.
Arra kérnélek benneteket, hogy érezzétek ezt át önmagatokban is. Merüljetek alá saját lényetekben, lélegezzetek mélyen a hasatokba. Vedd fel a kapcsolatot a Belső Gyermeked játékos energiájával. Azzal a benső gyermekkel, aki érti a mágiát és a kalandot, azzal a gyermekkel, aki bízik a magasabb erőkben, akinek nem kell semmit sem uralni sem kontrollálni elméjével; még mindig benned van, él és nem tudod elpusztítani. Képzeld el, hogy látod Őt, és üdvözölöd. Érezd, ahogyan belső gyermeked kapcsolódik hozzád. Tudja mélyen belül, hogy itt akar lenni, rajtam [Gaian], ember akar lenni – mint egy híd föld és ég között. Lelj rá újra erre az energiára az életedben. Mit tehetsz a hétköznapokban, hogy teremts bennük egy kis mágiát és kalandot? Tedd fel ezt a kérdést belső gyermekednek. Mire van szüksége, hogy újra magához térjen, hogy teremtsen valamit, ami által boldog lehet? Ez lehet valami teljesen egyszerű, ne tedd túl naggyá, tartsd meg játékosan és kicsinek.
Elmétekben gyakran azt gondoljátok: Nagy dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy az emberek tudata megváltozzon. De én azt mondom nektek: hogy a válasz az egyszerűhöz való visszatérésben rejlik, a visszatérésben a mágiához [teremtőerőhöz], a belső gyermeketekhez. Ott lelhető fel a kapcsolat a magasabb hatalmakhoz, az éghez és a Földhöz. Ott lelhető fel az odaadásod valami iránt, ami nagyobb, mint te vagy. Hitedben megingattak, de mindez újra érzékelhetővé és megfoghatóvá válhat életedben. Sokatok számára nehéz itt lenni a Földön, főleg ebben a társadalomban – ebben a szociális valóságban, annak kialakításában és struktúrájában, és nyomasztanak ennek a társadalomnak az adott szabályai, elvárásai és követelményei, melyek elnyomják kreativitásotokat. Ez a mágia [teremtő erő] és a kaland ellentétei. Nagyon gyakran nyomaszt benneteket a valóság. Köztetek egyeseknek az az érzése, hogy annyira mások, hogy kétségeik vannak, valóban ide tartoznának-e. És pont nekik szeretném elmondani: Ide tartoztok, otthon vagytok rajtam, nálam. Én a Föld lelke vagyok. Ti szerettek engem. Tegyetek valamit, hassatok, tegyetek különbséget a társadalom, mint szociális valóság, emberi gondolatok, szabályok és a vad természet energiái között. A Föld eredendő energiája, az erdők, tavak, madarak és virágok energiája, és ti is ide tartoztok, ti értitek ennek az energiának a nyelvét. Tisztelitek ezt az energiát. Érzem, hogy becsben tartotok engem és ezt becsülöm bennetek.
Ne hadakozzatok a társadalommal, ne vitatkozzatok vele, mert amint belebocsátkoztok egy küzdelembe, egyezkedni akartok, strukturálni, rendezni, kikényszeríteni valamit. De sok dolog, amit most a társadalomban uralkodási és kontrollálási kényszer kísér, csak egy krízis által tud összeomlani. Néha valaminek teljesen meg kell rekednie és ki kell adnia az erejét, míg egy valódi változás be nem következik.
Támogathatod és hozzáteheted részedet a tudat-átalakításhoz a Földön azzal, ha a mindennapokban visszatérsz Forrásodhoz, a Belső Gyermekedhez. Az eredetedhez. Hogy szembe mersz nézni érzelmeiddel és velük együtt dolgozol. Mersz újra álmodni. Újra mersz szenvedéllyel élni, hiszel a lehetőségekben, amit az élet hoz, még ha a társadalom azt is mondja, hogy ez nem lehetséges, ez nem fog menni, nem valósítható meg. Olyan sok minden lehetséges, ha az emberek szívből élnek, ha fenntartások nélkül mernek megbízni érzéseikben. Ez nem jelenti azt, hogy minden felmerülő impulzust követednek kell. Inkább azt jelenti, hogy gyakran érzed azt, valami történik veled, érzed, hogy valami megérintett. Hogy befelé figyelsz, szemügyre veszed Belső Gyermekedet, ha mérges, fél vagy szomorú, de akkor is, ha lelkes és szenvedélyes. Hogy együtt dolgozol ezzel a Belső Gyermekkel és a legbensőbb ideálok és impulzusok szerint mered élni az életed. Ez végérvényesen meg fogja változtatni a társadalmat – ez nem a valami ellen való harc, hanem a te visszatérésed a te saját igazságodba, a saját eredendő Önvalódba.
Végezetül, arra kérlek, hogy tudatodat irányítsd egészen le a lábadig és tudatosítsd, ahogyan a lábaid a talajt érintik. Képzeld el, hogy a lábaidon keresztül lélegzel. Minden egyes alkalommal, amikor lélegzel, belélegzed a Föld-energiákat a lábadon keresztül. Érzékeld, ahogyan elnehezülnek a lábaid. Érezd, hogy visznek téged a lábaid, ahogyan a talaj, én, a Föld is hordozunk téged. Nem kell mindent egymagad megtenned. Nagyobb erők is tevékenyek, amik szolgálatodra várnak. Támogatni akarnak lelked útján. Érzékeld ezeket az erőket. Érezd hordozó erőmet. És ezután érezd az égi erőket, amik szintén jelen vannak, a vezetők, angyalok és a lelked formájában. Nem kell pontosan tudnod, hogyan és miként működik ez, a lényeg a nagyobb erő megtapasztalása, mely szelíd és örömteli, mely nem kritizál téged, hanem együtt érez veled, érzi veled együtt, ami veled történik, amin keresztülmész. Érzékeld ezeket az erőket szívedben, a hátad mögött és a vállaidon. Engedd, hogy melletted legyenek, vigaszt nyújtsanak neked és bátorítsanak. Érezd, amint elcsendesedik elméd, ha ráhangolódsz ezekre a kísérő, tápláló energiákra. Bízz a jelekben, a jelzésekben melyeket testedtől, érzéseidtől szakadatlan kapsz. Ott van az életben a mágikus áramlat, mely vezethet, kormányozhat téged, ami örömre, a teremető erőre hangolódott. Ez az áramlat újra jelen akar lenni, ez az áramlat fogja átalakítani az életet a Földön.
Szívből köszönöm jelenléteteket.
Pamela Kribbe
Csatornázta: Pamela Kribbe
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Kapcsolódó anyag: