2014. szeptember 24., szerda

Kiterjesztem önmagam valóságát a körülöttem lévő emberekre






A belső Lényed megismerési fázisában egyre több mindenre rácsodálkozol.
Olyan dolgokat is észreveszel, amelyek eddig közömbösnek tűntek számodra. Egy Új Életteret alakítasz ki magad körül. Újdonságát a benned történő változás adja, és rácsodálkozol,- a körülötted lévő világodban alig történt változás. De benned mégis mélységek mozdultak meg és tisztultak fel, és kötődtek össze magasságokkal.
Ennek tükrében a változás, a megújulás benned született meg.
A változás folyamatában kiteljesedik részed, Önmagadra, isteni Önvalódra találsz.
Az első szakaszban még csak ismerkedsz magaddal,- meglepődsz, hogy az eddiginél mennyivel másképpen reagálsz különböző történésekre, helyzetekre.
Egy olyan útra léptél, amelyben a lelked mélységei összekapcsolódnak a Szellem erejével.
Határozott döntéseket hozol meg és kitartasz mellette.
Érdeklődve figyeled Önmagad változási szakaszait, a megújulást,- és már egyre kevésbé tölt el fájdalommal, ami a múlt veszteségeiből ered.
Kíváncsi vagy, vágysz megismerni, felfedezni Új Önmagad.
Érdeklődve figyeled mivé alakulsz, mi az amivel azonosulsz.
Önmagad belső értékeit felszínre hozod,- rájössz, hogy mindez eddig is benned volt, csak tudatod befolyásoltsága által eddig nem tudtad ilyen mélységekből felszínre hozni, és vállalni azt a csodát, azt a Létezőt, Aki Te magad vagy.
Különös tiszteletet kezdesz érezni Önmagad iránt,- hisz tudod már, hogy hatalmas Szellemed végtelen ereje táplál téged, és ad hozzá erőt, hogy jól érezd magad testedben.
Szenteld meg napjaidat Önmagad tiszteletével, ezáltal másokat is még jobban tisztelsz, és nyitottabb szívvel fordulsz feléjük.
Önmagad kisugárzása által, veled azonos minőségeket vonzod magadhoz.
Rövid időn belül megérzed ki az, akivel összekapcsolódj, és azt is megérzed ki az, akivel csak utad egy bizonyos részén találkozol, - aztán Te is, Ő is tovább halad, mert nincs közös dolgotok.
Intuíciód, látásmódod még jobban kiszélesedik, és ennek egyetlen magyarázata,- hogy nyitott és szeretetteljes állapotba helyezkedtél Önmagadon belül,- és ezt sugárzod ki a világba. A szív szeretetén, és az elme tudatosságán keresztül szemléled a dolgokat,- egyensúlyba hozod mindkettőt, és középre helyezed magadban.
A Krisztusi Szeretet ezáltal egy magasabb szintre emel, egy olyan valóságba röpít, amelyben eddig még nem volt részed.
Saját magad mesterévé válsz, Önmagad lelki tanácsadójává, mert megszületik és kiteljesedik benned az Isteni.
Az a minőség, akit Emberangyalnak,- Angyalembernek nevezünk, és az Istenemberré válás folyamatánál tart.
Mantra: Kiterjesztem Önmagam valóságát a körülöttem élő emberekre, minden Létezőre.
Írta: Feketéné Lendvai Katalin

Mi történik a napokban velünk?




Globálisan a családi kapcsolatok és karmák tisztulása folyik.
Tudd, hogy az anya és az apa a két pólusa a lelkednek. Mintha egy akkumlátor lennél, melyet ők töltenek fel. Ők képviselik Benned a férfi és a női oldalt. A férfi és a női energiát. Nem biztos, hogy a szüleid olyanok, amilyet Te töltésként szívesen látsz. Ők ketten mindig képesek arra, hogy elegendő energiával lássanak el, csak az a kérdés, hogy Te, mint az energia befogadója, képes vagy-e fenntartani a kapcsolatot velük. És tudsz-e örülni annak a töltésnek, amelyet kapsz? Vajon egyformán fogadod e a két energiát. Ugyanis ha nem, akkor elmozdul az egyensúly. Sok nő válik férfiassá és sok férfi válik nőiessé ennek következtében. Lehet, hogy Te most férfi testben vagy, és a szüleid közül édesanyád volt az erős, domináns személy. Ezért, de lehet, hogy egészen más okból hozzá kapcsolódtál erősebben, s édesapádtól kevesebb energiát fogadtál be. Ezért jóval több most a női energia Benned.
De lehet, hogy most női testben élsz, de túlteng benned a férfi energia. Lehet, hogy édesapád sokszor agresszív volt, s Te nem akartál rá hasonlítani, ezért megtagadtad magadban a férfi energia felvételét. Lehet, hogy édesanyád áldozatszerepe miatt elnyomtad magadban a női oldalt.
Az is előfordulhat, hogy édesanyád volt a nő és a családfenntartó egy is egyben, ezért próbáltál könnyíteni rajta és tudattalanul is átvettél tőle terheket. De lehet, hogy édesapádon szerettél volna könnyíteni. Amíg ezek az energiák nem kerülnek kiegyenlítésre Benned, nem tudod a párkapcsolatot sem megélni teljes önvalójában. Míg nem érzed magad kerek egésznek, Nem tudod megélni a női vagy férfi szerepedet sem.
Elsődleges feladat az lenne, hogy megértsük és elfogadjuk, hogy mi magunk akartunk a szüleink gyermekei lenni. Minden esetben a lélek választja ki a szüleit, akikhez kíván a Földre megszületni. Pontosan tudja, hogy ők azok az emberek, akik tükörként megmutatják azon sérült részeit, melyek gyógyításra várnak. Olyan szülőket választunk, akiknek ugyanazon sérülései vannak, mint nekünk. Amint elhagyjuk a családi otthont, és még nem tanultuk meg feladatainkat, olyan párt választunk, akik tovább tartják a tükröt előttünk.
Kérlek, ezt gondold végig, és lásd meg azt, hogy a szüleid is áldozatok áldozatai. Kizárólag azt a feladatot teljesítik, amit rájuk bíztál. És ha ezt valóban megérted, rájössz, hogy talán nem is nekik kell mebocsátanod, hanem önmagadnak. Ő ugyanolyan áldozata a kettőtök kapcsolatának, mint Te magad. Állj a tükör elé, nézz a saját szemedbe, és mondd ki többször hangosan: MEGBOCSÁTOK MAGAMNAK!
Tudd, hogy mindezt a fejlődésed érdekében vállaltad, így itt az ideje megtanulni a leckét. Ha élnek a szüleid, ülj le velük, és köszönd meg nekik a tanítást, amit adtak. Mondd el, hogy szereted őket, megbocsátasz, és öleld meg őket. Ha már nincsenek fizikai testben, tedd meg ugyanezt lélekben, vagy írj levelet.
De nagyon hatékony, ha lefekvés előtt ellazult állapotban magad elé képzeled őket, és elmondod nekik ugyanezt (előkészíted energetikailag a helyzetet a személyes találkozásra), majd azt látod, hogy ami a szüleid felől árad energia, azt egyformán, kiegyenlítetten fogadod be. Ha végre szabadon tud áramlani az anyai energia, az gyógyítja a nőiességet, a párkapcsolatodat, az intuíciót, a szülői feladatokat. Ha szabadon áramlik az apai energia, akkor az erőd visszatér, a teremtő erőd életre kel, a pénz energiája áramlani kezd. Azonban míg megvan az elcsúszás, erre esélyünk sincs. A tisztulásunk és boldogságunk legelső és legfontosabb feladata, hogy kiegyenlítsük az energiákat a családban. Ezért olyan hatékonyak a családi oldások. Az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy ezen oldások után történik a legtöbb változás.
A harmónia létrehozása nem azt jelenti, hogy Neked mindenáron szeretni kell a szülődet. Azt sem jelenti, hogy a kapcsolatot tartanod kellene velük. Csupán történjen meg a megértés, és ezáltal az elfogadás. Ne legyen Benned neheztelés, fájdalom.
Azon terheket, melyeket tudatosan vagy tudatlanul átvettél, add vissza a szüleidnek. Képzeld őket magad elé, állj oda külön mindkettőjük elé, nyújtsd ki a kezed és mondd azt neki: "Visszaadok mindent, ami a Tied. Megbocsátok Neked, és megbocsátok magamnak, amiért átvállaltam. Képesnek tartalak arra, hogy saját magad megoldd. Nem cipelem tovább a terheid. A szabad akaratomnál fogva így döntöttem. Így legyen." De megfogalmazhatod a saját szavaiddal is. Meg fogsz könnyebbülni, neki pedig lehetőséget adsz, hogy önmaga megoldja, s ezáltal fejlődjön. Ha bármit mások helyett szeretnénk megoldani, elvesszük tőlük a fejlődés lehetőségét. Mindenkinek éppen elég a maga feladata. Ez különösen igaz a szülőkre is.
Ezek a tisztulások különböző testi tünetekkel járnak. Gyakoriak a gerinc- és izombántalmak, húzódások, keresztcsonti fájdalmak, nyakcsigolya panaszok. Mivel ezzel együtt a párkapcsolati sérülések és rendeződnek, sokan éreznek alhasi fájdalmakat. Előfordulnak menstruációs panaszok, görcsök, felfázás, gyulladások, hormonális zavarok. A lelki tisztulás folyamatosan a testen keresztül is történik.
Forrás: Mohácsi Viktória
https://www.facebook.com/225023067508081/photos/a.383892351621151.102319.225023067508081/853196341357414/?type=1&theater