2014. szeptember 18., csütörtök

Te tudod, hogy minek vagyunk a birtokosai?


Új Kezdet- Emberangyal kiteljesedése

(különböző szakaszokban történik, még most is tart, sőt.....)



Új Kezdet- Emberangyal kiteljesedése
 
 
A változás folyamatában különböző szakaszokon megyünk végig.
Többször megváltunk már a múltban bizonyos régi részeinktől, de eljött az idő, mikor végérvényesen búcsút kell mondanunk a régi mintáinknak, és azzal együtt járó kötődéseinknek. Ez egy hosszú és mély belső folyamat életünkben.
Többnyire úgy érezzük, mintha az egészbe egy kicsit mi is belehalnánk.
Az elválás és vele együtt a leválás, fájdalommal és néha végtelen szomorúsággal jár.
Azok az értékek, amit eddig igaz értékeknek hittünk, egy varázsütés alatt szertefoszlanak és semmissé válnak.
Eljön az a pont életünkben, amikor teljesen más értékrendet állítunk fel, és ebből kifolyólag már más értékeket tartunk fontosnak. 
Emberi kapcsolataink többnyire megváltoznak, átminősülnek.
Új utakat járunk be, új emberek, új kapcsolatok lépnek be az életünkbe.
Egyre inkább előhozzuk magunkból azt az isteni Lényt, - isteni Önvalónkat,- Aki teljeséggel mi magunk vagyunk.
Mielőtt viszont mindez megtörténne, az idáig elvezető útnak van egy igen nehéz folyamata, az pedig,- A teljes leválasztás és istenivé formálás.
Minden, ami a múlt nem építő energiáit tükrözné vissza a jelenbe, fájdalommal, vagy éppen csak olyan kötésekkel töltene el, ami által nem tudsz továbblépni, nem tudsz teljességgel újjászületni és kiteljesedni, - az a legjobb, ha leválik rólad,- mert különben vissza akar a múltba húzni, megkötni, mert már beleivódott a sejtjeidbe, egy megszokássá, valamilyen szinten függőséggé vált.
Ajánlatos túl lépni magadon, de ehhez szükséges, hogy leválaszd, átformáld a múltad, és csak az igaz, színtiszta értékeket tartsd meg belőle, amely együtt rezonál a te valóságoddal.
Nehéz ilyenkor megtalálni az igaz értékeket, mivel a születés fájdalmas szakaszában már sok mindent elvesztettél, és csak azt látod, hogy alig maradt veled valami.
Lecsupaszítva állsz önmagad előtt újjászületett világodban, és valójában azt sem tudod először mivé születtél.
Ilyenkor nagyon mélyen szükséges befelé figyelned, hogy megtaláld Önmagadat, azt a Lényt, Aki Te magad vagy,- másrészt pedig azért, hogy ne építsd vissza a régi megkötő kötelékeket, bármiből is származzon az.
Semmi esetre se építsd vissza a régi múltba húzó kötéseket csak azért, hogy veled legyen valami!
 
      A múlt értékei egy másodperc alatt semmisé válnak, mert újjászületésed tartalmilag más minőséggel ruházza fel.
Egy részed (Egod) ragaszkodna bizonyos múltbéli kötésekhez, de ha Isteni Éned nem tanácsolja, hogy az Újba magaddal vidd azokat a részeidet, akkor legjobb ha hallgatsz a belső útmutatásra. Az is előfordulhat, hogy azt az útmutatást kapod Isteni Önvalódtól,- Semmit ne vígy magaddal,- Új Jövőt teremts!
A Szellem igaz üzenete segít megtalálni ezen a „semmin” belül, mi az, amit tovább munkálhatsz, mert mindig is részedet alkotta és együttrezgett a Mindenséggel, a te Isteni Valóságoddal.
Figyelj,- mélyen és csendesen,- alázattal és hittel hagyatkozz a benned élő Istenire, bármennyire ellent mond a benned lévő másik részednek (Egodnak).
Önmagad Isteni Lényét, Önvalódat csak így tudod kiteljesíteni.
Így találod meg azokat az értékeket, amelyek továbblendítenek az úton, és egy Új Élet megteremtésére adnak lehetőséget.
    Állj meg egy pillanatra és ünnepeld újjászületésed!
Már ne a múlt fájdalmaival foglalkozz, a jelent ünnepeld!
Élvezd az Új Világod, még ha az számodra először ismeretlenként is hat.
Bátran és bizalommal vágj bele az újba, - indulj el utadon.
Többnyire bizonytalanul teszed meg az első lépéseket. Néha meginogsz, nem vagy teljesen biztos magadban, nem tudod valójában mit kell tenned, merre indulj el az úton. Nyugodj meg ez természetes,- hisz még nem találtad meg, nem fedezted fel Önmagad. Lassan találod meg újjászületett Önmagad, és lassan érted meg ki az, Aki valójában vagy.
     Egyre biztosabb lépésekkel haladsz előre. Most már mindent alaposan átgondolsz, nem kapkodsz, nem sietsz, nem döntesz felelőtlenül.
Létezésünk tükrében újjászületünk, minden porcikánkkal átéljük ezt a folyamatot.
Vannak olyan pillanatok amikor nem igazán értjük mi is történik velünk. De ha hitünket és bizalmunkat adjuk a Feljebb Valónak, ezáltal a következő percben, órában vagy napon ráébredünk, hogy a születés fájdalmán keresztül Új Életet nyertünk.
A múlt elengedése felszabadít, új energiát áramoltatsz át magadon, Új Forrásból merítesz.
(2010. augusztus 30.)
 



Írta: Feketéné Lendvai Katalin










Emberangyali minőségek





Ember-Angyali minőségek
 

 TI multidimenzionális lények, a létezésnek ezt a formáját választottátok, hogy emberi testben élitek az életetek. Mindez a ti választásotok alapján történt.
Ezzel a magas szintű tudatossággal, amellyel most összekapcsolódtok,- emberi testben lévő, Angyalemberi minőségekké váltok.
Akik a létnek ezt a formáját választottátok, részt vállaltatok a BOLYGÓ felemelkedési folyamatában.
Tudatos létezőként, tudatos döntéseket hoztok, és ezzel segítséget nyújtatok az emberi minőség egy magasabb tudatiszintre emelkedésében.
A létezés két formáját élitek,- egyiket ember létezőként, - a másikat multidimenzionális lényként.
Eljött az idő, hogy ezek a szálak összekötődjenek, kiteljesedjenek, és a lét egy magasabb formájára emelkedjenek.
Multidimenzionális lényetek tőletek független „dolgozik”, részt vállal a létezésben. Tudatosságotok azon fokán álltok (akik ezt a folyamatot élik), hogy ezt a két szintet összekapcsoljátok.
Multidimenzionális létezőként földi testben vegyetek részt a BOLYGÓ megmentéséért folyó munkálatokban.
Minden multidimenzionális lény rendelkezik egy információs csomaggal. Ezek az információs csomagok különböző kódokat, programokat tartalmaznak.
Összekapcsolódásotok által ezek a „csomagok” aktiválódnak, kibomlanak, és egy magasabb létezési síkra emelik tudatosságotok.
Szép lassan, fokozott ütemben haladtok felfelé a létezésben, és ugyanakkor a Világfa begyökereztetésében.
Amint egyre magasabb tudati szintre juttok,- annál mélyebbre hatoltok az emberi létezésben, megnyilvánulásban.-
A Világfa ágát, lomját, koronáját,- összekötitek a gyökérzettel.
Eget és Földet összekötitek, és középre helyezitek. Ez a középre helyezés egy újabb tudatossági állapotra hívja fel a figyelmet,- egy olyan létformára,- amely a Teremtésből ered és a Teremtéshez kanyarodik vissza,- a TELJESSÉG LÉTFORMÁJÁT alkotja meg.
A teljesség kódjait magatokban hordjátok, ott van minden létezőben, emberi megtestesülésben. Tudatszinttől függően tudjátok ezeket a kódokat megnyitni és feltárni a benne lévő programot.
Ehhez magatokban is igen mélyre kell hatolnotok,- tehát a földi valóságotokban is igen nagy mélységekbe ereszkedtek alá. De csak így tudjátok a megfelelő programot begyökereztetni,- a feleslegessé vált akadályozó programokat pedig kiüríteni. Ez a folyamat tudatosságot és sok odafigyelést igényel.
Minden esetben javasolt a tudatos gondolkodásforma, a tudatos életvitel, és tudatos légzés fontossága sem hanyagolható el.
Testünket, lelkünk templomát nem hanyagolhatjuk el, nem tagadhatjuk meg származásainkat, gyökereinket. Éppen ezért mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy a FÖLDÖN betöltött szerepünket se hanyagoljuk el, csak a létezés egy másik síkjára emeljük fel.
Áldás!
 

(2010.február 20.)      
Írta: ÁhimRé/Csillagfény
Feketéné Lendvai Katalin