2014. június 25., szerda

Segítségkérés egy beteg fiatalember számára

KEDVES OLVASÓK!
Elnézést kérek Mindenkitől, hogy ilyen kéréssel fordulok Önökhöz, de hátha valakinek módjában áll, hogy segítséget nyújtson egy beteg fiatalember számára.
A videót ajánlom meghallgatni,- Siklósi Csaba: Frizbi
Sajnos döbbenetes sorsoknak lehetünk tanúi.
Köszönöm szépen a figyelmüket!
Áldásokkal teli szép napokat kívánok Mindenkinek!
Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin

Túl messze lakom, hogy megmentsék az életemet:

Nevem Siklós Csaba, születem 1989. 08. 16-án, Miskolcon. Azért írom ezt a levelet, mert segítséget szeretnék kérni, eljutottam addig a pontig, hogy a betegségemnek a megoldása segítség nélkül nem megoldható.

Betegségem: máj fibrózis, és polycystás vesebetegség

A betegség 1997-ben egészen kicsi koromban kezdődött a máj fibrózissal, 1998-ban bekerültem Budapesti SOTE Klinikára, ahol Szőnyi László doktor úr műtétet javasolt, a műtét után 9 hónapig panaszmentes voltam, és 9 hónap eltelte után minden kezdődött előröl. Folyamatos ellenőrzésre jártam és járok Budapestre, 2010-ben diagnosztizálták nálam a polycysztásvesebetegséget, és egyúttal javasolták a vese és máj transzpantációt. 2011-ben felkerültem a transzpantációs listára, és most várom a szerencsém, hogy mikor szólnak, hogy van donor és mehetek az életmentő műtétre.

Igen várom, de azzal is tisztába vagyok, hogy a teljes gyógyulásnak feltételei vannak, amit én a betegségemnek köszönhetően nem tudok megoldani. A doktor úr elmondta, hogy milyen feltételek szükségesek pl.: teljesen steril és egyenletes hőmérsékletű szoba, és a betegégnek megfelelő diéta… stb., amit én az anyukámmal nem tudok megoldani. Igen kicsi korom óta az anyukám nevel egyedül, neki köszönhetem, hogy még élek, az ő kitartása, szeretete, gondoskodása adott életerőt,pedig a sok szenvedés,kínlódás,sokszor megtört és elvette a kedvem,nem akartam tovább csinálni . Akkor jött az anyukám ,aki azt tanította ,hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét,és most szeretnék ebben hinni. Nagyon élet vidám fiú vagyok a betegségem ellenére, ahol tudok, segítek. Nagyon szeretnék úgy élni, mint többi fiatal, szórakozni, csajozni, és szeretném elfelejteni azt a szót, hogy betegség. Tisztába vagyok azzal, hogy ez egy hosszabb folyamat, de én még fiatal vagyok, és úgy érzem, hogy ezzel a műtéttel még sokáig fogok élni, és nagyon szeretnék is. Egy borsod megyei kis községben élek Tiszakeszin, nagyon nehéz körülmények között, segítségre nem számíthatok, hiszen mindenki örül, ha önmagát el tudja látni, nem szeretek kéri, inkább adni szeretek. Nem tudom, hogy számíthatók-e segítségre, de azért megpróbálom hátha valaki, segít abban, hogy én is úgy éljek, mint a magam fajta fiatalok, reménykedem, hiszen a remény hal meg utójára, és az életben egyszer miért ne lehetne nekem is szerencsém, és bízom az emberek segítő készségében, hiszen annyiszor tettek már tanú bizonyosságot arról, hogy a segítőkészségük határtalan. Bízom benne, hogy a leírtakat átérzik az alapján, döntik el, hogy érdemes vagyok-e a segítségre. Szívségüket előre is köszönöm.

Dátum: Tiszakeszi,2013.09.03 Tisztelettel:Siklós Csaba TELEFON SZÁMOM . 06705786822 NAGYON FONTOS VOLNA MINÉL HAMARABB JELENKEZENEK MÁN !!

MÉG SZERENCSÉM LESZ ÉS VALAKI MEGMENTI AZ ÉLETEM! Születésem óta súlyos máj és vese elégtelenségem van,esedékes vagyok műtétre,de sajnos az otthoni körülményeim nem engedik és ebben szeretném valakinek a segítségét kérni!! 2szobánk van,ebből csak az egyik fűtött,édesanyám szintén beteg..nekem a műtét után steril körülményekre lenne szükségem 4éven át. Ha ezt nem tudom megoldani, nem tudok műtétre menni!Havonta kellene Pestre mennem 2szer kivizsgálásra,de anyagilag nekem ez képtelenség!Nem adtam fel, csak már nagyon elfáradtam... Ha valaki tud bármilyen megoldást vagy van valami gondolata..kérem jelezzen!!
Tel.: +3670 578 6822 EZ A FIU KÜZD AZ ÉLETÉRT SEGITSÜNK!!
OTP SZÁMLASZÁM:11773140-00338707 —