2014. március 22., szombat

Hétvégi révülés I.








Március 22. - 23. - Hétvégi révülés I. - ..egyeseknek akár zűrzavar, de csak ha nem voltak eddig elég őszinték önmagukhoz és társaikhoz, hiszen ha összekutyuljuk a dolgokat, akkor ne csodálkozzunk, hogy össze lesz kutyulva. Legesleglényegibb jótanácsom: bármilyen kérdésre, helyzetre keresünk választ, addig menjünk, amíg azt nem érezzük, hogy olyat találtunk, ami mélységesen felszabadít, szívbéli örömmel tölt fel és hatalmas megkönnyebbülés a szívünknek! 
Az lesz az igazi.
SZOMBATRA virradóra álomüzenetként is leérkeznek olyan tiszta információk, amelyek túlmutatnak az eddigi ködön, mely mögé az igazi érzéseinket és véleményünket rejtettük.
 A Hold egész hétvégén a Tejút ölelő karjában jár, megnyitva a mágikus kaput, melyen keresztül isteni erők, beavató, égi információk, gyógyító energiák és a szokásosnál is erősebb intuíciók érkeznek. Álmaink a legmélyebb titkokba avatnak be.
Szombaton este (21:23) a Merkúr és a Neptunusz együttállása a Vízöntő csillagképben, a Halak jegyében, szintén megadja a hétvége zamatát. A Merkúr, mint információhordozó, a mély lelkiség, az Unio Mystica planétájával találkozva biztosítja, hogy érdeklődésünk eleve a lélek mélye felé fordul, könnyebben mondjuk ki, vagy fejezzük ki, ami a mélyben van és a révület állapota is könnyen elérhető. Meditációban most igen mély megtisztulást érhetünk el, a legrejtettebb függéseket, fájdalmakat, sérüléseket és féltéseket is kipucolhatjuk, hogy szabadon létezzünk és a későbbiekben még szabadabban, őszintébben fejezzük ki magunkat.
A mai világban, ahol a legtöbb ember álarc mögé bújik – és nem is számításból, hanem inkább félelemből, hiszen saját értékeinek és érzéseinek valóságosságát a külvilág illúziónak titulálja – nagy szükség van az őszinte önkifejezésre, magatartásra. Ez a hétvége segíti a mélységes beszélgetéseket, melyek során a jövő kérdései teljesen letisztulhatnak. Más szempontból, saját mélységeinkben is megértés születhet, tisztulhat a jövőképünk.
Ismétlem: bármilyen kérdésre keressük a választ, nem az lesz a helyes, amitől azt érezzük, hogy az élet szenvedés, kötelesség és nyomor. Ezek a tévutak. A helyes megoldás egyértelműen felismerhető abból, hogy a lelkünk rárezeg, a jókedvünk attól a perctől kicsattanó, a könnyeink elerednek és megértjük, hogy az életünk áldás, mennyei ajándék!
Zentai Anna asztrológus