2014. február 10., hétfő

RAFAELA ARKANGYAL üzenete a szív gyógyításának fontosságáról




"2014 és 2015 az az időszak, amikor női és férfi szívek milliói gyógyulnak meg az évszázadok és évezredek óta tátongó, mély sebektől. 
Most konkrétan a szívetekről beszélek, nem a szívcsakráról, nem a szívkristályról. A szívről beszélek, mely híd és kapu a Mennyországba. A szívről, mely a történelem során újra és újra sérült és szakadt, és a mostani zónában záródó reinkarnációs ciklus során átélt fájdalmak és félelmek lehúzták a szeretet és a fény rezgését.
A szív sebeinek a begyógyítása nem egy csettintésre történik. Nem csupán kívülről érkező angyali segítség és gyógyító erő kérdése. A szív sebeit az angyalok aktív jelenléte mellett a szív tulajdonosának is aktív gyógyító és teremtő szándékával és cselekvésével lehet meggyógyítani.

Itt az idő, elérkezett az idő, hogy szíveteket visszahangoljátok a Krisztusi szeretet rezgésekre, azon igaz Krisztusi szeretetre, melyet e csodálatos Fénylény, Jézus Krisztus tanított, mely tanításokat oly sokan, és oly sok féle módon magyaráztak félre, és torzítottak el. Nincs mitől félni! Lehullnak az álarcok, és porba hull minden illúzió! A valódi Jézus - tanítások, az igaz Mennyországi szeretet és fény immáron százszázalékos erővel áramlik Gaia Földanyára, és elér minden szívet.
Amikor úgy érzed szúr a szíved vagy szorít, nézz az Ég felé, és mondd "köszönöm", mert tudnod kell, hogy ragyogó, gyógyító Fénylények vannak körülötted, akik az 5. dimenziós Krisztusi szeretethálóról érkeznek és érkeztek, és a szíved frekvenciáit hangolják az igaz szeretet hullámaihoz, a számodra optimális módon és mértékben!

Neked is tenned kell, drága ébredező Fénylény!
Mindennap és minden pillanatban figyelned szükséges szíved hangját, és válaszát a hétköznapok eseményeire, helyzeteire. Minden körülötted létező szereplő és szituáció éhezi a Te szeretet reakcióidat. Gondolj bátran arra, hogy Jézus (vagy számodra más fontos és meghatározó csodálatos égi tanító, mester) hogyan viselkedne, mit mondana, mit gondolna az adott helyzetben.
Természetesen Jézuson kívül sok más Égi Fénylény is érkezett a Földanyára tanítani a magasabb dimenzió, a magasabb intelligencia, az Ősforrás igaz szeretet frekvenciájára való visszahangolódást, visszacsatlakozást. Hited szerint kövesd bátran bármelyik igaz Fénylényt, ki az emberiség emelkedésért dolgozott!

Az emberiség szíve Atlantiszi idők óta nem rezeg az egyetlen igaz Fény szeretet hullámain.
A női és a férfi szív ugyanolyan mértékben sebes, csupán más nézőpontból, más aspektusból élik meg a fájdalmat.
Mindemellett a NŐI SZÍV sajátos és jellemző megélése lett összerezegni GAIA Földanya fájdalom rezgéseivel. A NŐI SZÍVBE bekódolódott GAIAI keserűsége, csalódottsága, bánata...
A női szív őrzi a Földanya ellen elkövetett, az emberiség ellen elkövetett, az ártatlanok, gyerekek és idősek, nők és férfiak ellen elkövetett minden igazságtalanságból, kegyetlenségből született félelmet, rettegést.

A női szív feloldozása és megbocsájtása a kulcs az emberiség magasabb dimenziókba való eljutása és stabilizálódása érdekében...
A női szív meggyógyulása az emberiség reménye...

Mert ahogy a KOLLEKTÍV NŐI SZÍV visszapolarizálódik a Krisztusi szeretet rezgésekre, ahogy megbocsájt magának és a férfinak, megbocsájt az emberiségnek, úgy meggyógyul a férfi szív is.

A kollektív szív az EGYÉN aktív cselekvése álatal képes átálni. Kérlek, értsétek meg, ez nem megy anélkül, hogy Ti is, a Teremtő-Gyógyító Fényforrás Isteni és Istennői arcára teremtett Fénylények is, aktívan ne vennétek részt ebben a folyamatban! Az angyali erők segítik, támogatják, erősítik volumenét annak az öngyógyító programnak, mely program elindítása, magja a Ti kezetekben van.

A NŐI SZÍV MEGBOCSÁJTÁSA, ezáltal a FÉRFI SZÍV FELOLDOZÁSA, a SZERETET a kulcs a dimenzióváltáshoz...

A szív Krisztusi szeretethálóra való visszapolarizálása evolúciós lépcsőfok..."