2014. január 19., vasárnap

Nyílt levél az egészségügyről az Új Medicina tükrében

Dr. Molnár György: Nyílt levél az egészségügyről az Új Medicina tükrében
Az ország egészségügyi ellátó rendszere a rendszerváltás óta folyamatosan válságban van. A különböző kormányok félve nyúltak az egészségügy átalakításához, pedig mindenki érzi, hogy nagy a baj. A vizit-díj, a hála pénz (para solventia), az orvosaink tömeges külföldi munkavállalása, a rezidensek képzése, bére hatalmas érzelmi hullámokat kavartak, de valójában elvonták a figyelmünket az igazi problémáktól.

A valódi kérdés az, hogy mi orvosok kire és mire esküdtünk, kinek az érdekeit képviseljük az egyetemi diplomamegszerzését követően? Ez egy súlyos lelkiismereti kérdés a mindennapi gyakorlatban, amire mindannyian egyértelmű választ kell, hogy adjunk. Semmi áron nem árthatunk a ránk bízott betegeinknek, akik tőlünk várják a gyógyulásukat!


doktor-molnar-gyorgy-belgyogyasz2.jpg
A gyógyítás szabadsága már a múlté, ma már elveszett illúzió. A gyógyszer lobbi "jóhiszemű" kollaboránsai a különböző szakmai kollégiumokon keresztül protokollokban előírják, megszabják, hogy egy orvos mit adhat, vagy mit alkalmazhat a betegének a gyógyulása érdekében. A több ezeréves Ayurvéda, Hagyományos Kínai Orvoslás, a népi gyógyászat, a fitoterápia, a több mint 200 éves homeopátia, a természetgyógyászat különböző ágazatai megtűrt, vagy tiltott kategóriákba kerültek, mert elhomályosítják a "bizonyítékokra épülő orvostudomány" szerény eredményeit. 

Vitathatatlan, hogy a képalkotó diagnosztikai eljárások, a műtéti technikák, a szervátültetések, vagy a "hagyományos" orvoslás egyéb területein látványos fejlődéseknek lehetünk a szemtanúi. Ezzel együtt látnunk kell, hogy a forradalmi diagnosztikai fejlődéstől a terápiás lehetőségek, a szakmai ajánlások egyre jobban leszakadnak, tehát a betegek gyógyulási statisztikái jelentősen romlottak. Az egyetemi tankönyvek még az ismeretlen eredetű betegségek kezelésére is ismeretlen hatásmechanizmusú vegyszerek, mérgek tartós szedését ajánlják, amelyek a gyakori mellékhatásaik, szövődményeik miatt idővel újabb és újabb veszélyes mérgek szedésére kárhoztatják a kiszolgáltatott betegeket, akik már egyre kevésbé bíznak bennünk, mert közülünk sokan elárulták őket és nem az ő érdekeiket tartják szem előtt. Feltehetően sokan vannak, akik már eladták a lelküket a gyógyszer lobbinak.

A gyógyszer lobbi átgondolt, kíméletlen, emberiség ellenes propaganda hadjárata több évtizede mindent elkövet annak érdekében, hogy az emberiséget megfélemlítse, kiszolgáltatott helyzetbe sodorja, hogy a megbetegített emberek gyógyszer szedéséből extra profitot termeljen!

Egészen biztos vagyok abban, hogy valamikor az egészségügyben is lesz majd egy "nürnbergi per", ahol senki sem kap mentséget csak pusztán azért, mert úgymond "parancsra, szakmai előírásra" cselekedett! Minden bizonnyal a legtöbb vér az onkológiai intézetek dolgozóinak a kezéhez tapad, akik persze manipulált, megtévesztett voltuk miatt az egész tevékenységüket tévesen ítélik meg. A tragédia ott kezdődik, hogy a rendkívül költséges, alacsony hatásfokú kemo-és radioterápia teljesen felesleges és veszélyes élettani szempontból is, hiszen az evolúciónk során fejlődött ki az élő szervezetünknek az az adaptációs képessége, miszerint a szövetszaporulatokkal a különböző szerveink funkcióját képesek vagyunk fokozni, ami nélkül az emberiség feltehetően már régen kipusztult volna.

Hamer doktor több mint 30 évvel ezelőtt a „Rák Vastörvényében” rögzítette az emberiség szempontjából az egyik legjelentősebb élettani, orvostudományi felfedezését, az emberi lény párhuzamosan három szinten lezajló, értelmes élettani folyamatairól.

Dr. Ryke Geerd Hamer abszolút logikusan, tárgyilagosan, biológiai-élettani szemszögből írja le a testünk normál alapállapottól eltérő működését, konkrétan az érzelmi konfliktusok hatására kialakuló szervi elváltozásokat (régi nevén megbetegedéseket), beleértve minden elváltozást, ami bizonyítottan nem mérgezés, baleset, sugárzás, stb. következménye.

Hamer doktor nem az orvostudományi egyetemeken oktatott alapfeltételezésekből indult ki, miszerint a betegség a testünk meghibásodása, génhiba vagy a kórokozóknak kikiáltott mikroorganizmusok rosszindulatú támadása, hanem azt kereste, milyen összefüggés van a lelki konfliktusok, az agy és a szervi elváltozások között. Felismerte, hogy a korábban megbetegedésnek vélt folyamatok kivétel nélkül a szervezetünk értelmes biológiai válaszreakciói egy drámaian, váratlanul, felzaklatóan, elszigetelten megélt és megoldatlan lelki (érzelmi) konfliktusra.

Klinikailag, illetve CT-vel igazolt tény, hogy a szervi elváltozásaink érzelmi konfliktusok hatására alakulnak ki, és a szervezetünk átmenetileg célzottan fokozza vagy csökkenti az elváltozásban érintett szerv funkcióját. Az érzelmi konfliktus megoldásával az elváltozás fokozódása megáll, majd az illetékes mikroorganizmusok elvégzik a szükséges visszaállítási, helyreállítási folyamatokat. Amennyiben a bizonyítatlan orvostudományi feltételezésektől eltekintünk és következtetéseinket szigorúan csak a rendelkezésre álló tények alapján vonjuk le, akkor be kell lássuk, hogy a megbetegedéseket korábban félreértelmeztük. Ugyanakkor megnyugtató tény, hogy mindannyiunk szervezetében csodálatos REND uralkodik.

Ördögien gonosz, hogy a gyógyszer lobbi közvetítői eszközként azokat a kiváló, lelkiismeretes, szorgalmas fiatalokat szemelte ki, akik többnyire őszinte hivatástudatból a beteg emberek gyógyítására esküdtek fel, és fáradságot nem ismerve, egész életükön át folyamatosan képezik magukat, igyekeznek lépést tartani az analitikus elvekre épülő orvostudomány rohamos fejlődésével. Egyik orvos sem hitte volna, hogy a gyógyszer lobbi logikusnak tűnő globális "agymosásának, manipulációjának" az áldozataivá válnak.

Az orvos kollégáim körében egyre gyakrabban szembesülök azzal a kétségbeejtő tendenciával, hogy az orvosaink leszoktak a gondolkodásról, vagyis már néhányan a "józan paraszt" eszüket sem használják. A gyógyszergyártók a saját legújabb generációjú "csodaszerük" bevezetéséhez nemzetközileg is elismert kiváló szakembereket igyekeznek megnyerni, akik megfelelő honorárium ellenében a készítmény iránti bizalmat hivatottak felépíteni. Bizonyított, hogy több esetben is a vezető szaktekintélyek úgy adták a nevüket a gyógyszergyártók által összeállított "tudományos" kutatási publikációkhoz, hogy a vizsgálatokban egyáltalán nem vettek részt. Ugyanakkor részt vehettek rekreációval egybekötött több napos nemzetközi tudományos konferenciákon, utazásokon!

Tény, hogy a gyógyszer lobbi kampányai ellenére világszerte nagyon sokan felismerték Hamer doktor fantasztikus felfedezésében rejlő lehetőségeket az egyén és az emberiség egészségének megóvása érdekében. A "szellem" már végérvényesen kiszabadult a palackból, ezért már egyre többen tudjuk, hogy a csoda bennünk van, vagyis képesek vagyunk saját magunkat meggyógyítani. Tehát nem kell tovább indokolatlanul félnünk a betegségektől, hiszen hagyományos értelemben véve betegségek valójában nincsenek, csupán az érzelmi kilengéseinkre produkálunk elváltozásokat.
Biologika Szabadegyetem weboldalán a „GNM global” menüpontban összegyűjtötték a nemzetközi, interneten is fellelhető GNM linkeket, információforrásokat, hogy bennünket megkíméljenek az időigényes kutatásoktól. Az alábbi linket küldjék el minél több barátjukhoz, családtagjukhoz, belföldön és külföldön egyaránt, amíg nem késő! Hívják fel kezelőorvosuk, gyógyszerészük figyelmét a GNM-re, a biológiai természettörvényekre!http://www.biologika.hu/orvostudomany/gnmglobal.html 

Az általam 2007-ben megismert GNM tőlem is, a belgyógyásztól, megrázó paradigmaváltást követelt, hiszen sokáig egy elkötelezett hagyományos orvoshoz méltóan, szkeptikus módjára, hitetlenkedve védtem a "mundér" becsületét. Végül a gyógyult daganatos betegek egyre sokasodó esetei engem is "térdre kényszerítettek". Ugyanakkor hazánk évek óta romló, riasztó egészségügyi statisztikái minden jóérzésű, lelkiismeretes orvost el kell, hogy gondolkoztassanak a hivatalos, akadémikus orvoslás szemléletének a hiányosságairól, amely az emberek lelki konfliktusait, a különböző betegségek kialakulásánál szinte alig vizsgálja, vagy, ha igen, akkor túlságosan általánosan fogalmaz, és nem vizsgálja azokat a szervi elváltozásokkal összefüggésben.

Engem kizárólag a gyógyulni vágyó betegek érdeke vezérel, és arra kérek mindenkit, hogy hozzám hasonlóan szenteljenek kellő figyelmet a biológiai természettörvényeknek, ismerjék meg az Új Medicinában leírt bio-logikus összefüggéseket. A csodás gyógyulás természetes dolog, bárki számára elérhető, aki ismeri a mechanizmusát és képes a folyamatokat irányítani. Természetesen kritikus helyzetekben, életmentő beavatkozásoknál továbbra is nagy hasznát vesszük a modern orvosi technológiáknak, kemikáliáknak.

A döntés mindig az elváltozásban érintett személy kezében van. Nem mindegy mit mondunk, nem szabad bennük félelmet kelteni, és nem erőszakolhatjuk rá egyik alternatívát sem. Az egészségügyi törvényben rögzített kötelességünk a beteg megfelelő, időben történő, tárgyilagos, elfogulatlan, korrekt tájékoztatása állapotáról, gyógyulási lehetőségeiről.
Ma már nincs bennem kétség Hamer doktor felfedezését illetően, de elismerem, hogy egyes területeken még bővítésre, finomításra szorul, amit elsősorban nekünk orvosoknak kellene elvégeznünk.
Sajnos, ma még kevés az olyan orvos, aki a praxisában az Új Medicina elveit az ajánlott szakmai irányelvekkel szemben be merné vállalni. Ennek következtében viszont nagyon sok rászorult beteg, a gyógyíthatatlannak minősített betegségének a csapdájában vergődve, időben nem ismerheti meg ezt a humánus gyógyulási utat.

 Ezért arra kérek mindenkit, hogy töretlen hittel, lelkesedéssel, elszántsággal népszerűsítsük Hamer doktor által felfedezett biológiai természettörvényeket, hogy mindazok, akikre rásütik a gyógyíthatatlannak tartott malignus tumor, rosszindulatú daganat stigmáját, még időben tájékozódhassanak az emberséges öngyógyítás lehetőségéről! A beteg ember lelkét, lelki konfliktusait figyelmen kívül hagyni nem csak szakmai hiba, hanem bűn is! Sajnos, gyakorló kollégáim közül sokan még ma is kétségbe vonják a pszichoszomatikus kórképek létezését, mert ők „lelketlenek”.

Reménykedjünk, hogy egyszer végre eljön az igazság pillanata!

"Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért!"


Együtt az egészségesebb, félelem- és füstmentes jövőért!

Dr. Molnár György                                                          Budapest, 2012.
belgyógyász, konzulens                                                              

URIEL / Csodák ideje / 2014-01-15

Günther Wiechmann közvetítése
Archangel-UrielCsodák ideje
Itt Uriel, Isten fénye!
Szeretett lények abban a kiváltságban van részetek, hogy átélhetitek a csodás fejlődésekidőszakát, ami most végre megkezdődött. Szeretett Fényem, arra kérnélek, hogy a következő mondatokat lassan és tudatosan olvasd el, és akkor ezek a mondatok megmutatnak Neked valamit Önmagadról, elvárásaidról és elképzeléseidről.
Mit jelent Számodra, amikor most először beszélek csodákról?
Milyen érzés ez szívedben? Mit vált ki, örömteli elvárásokat vagy kétségeket? Mi is tulajdonképpen a csoda? Egy csoda mindenki számára egy és ugyanaz, vagy a csoda az egyéni érzékelés függvénye? Egy csoda az isteni erők közvetlen ráhatása? Ki dönti el, hogy valami csoda vagy csak különböző lehetőségek találkozási pontja az idővonalon? Egy csoda a természet törvényen belüli vagy kívüli? Egy csoda mindenki számára szép és pozitív? A csodák tulajdonképpen különlegesek, vagy teljesen hétköznapiak?
Mindenki egészen egyéni módon, tudásának, hitének és képzelőerejének megfelelően fogalmazza meg a ’csodát’. Általában valami különlegeset, a természet törvényeinek vagy minden tapasztalatnak ellentmondót értenek alatta. Egy isteni erőknek tulajdonított esemény, amire nincs magyarázat. Valami, ami kivonja magát az eddig ismert élményhorizont [-keret] alól és elcsodálkoztat.
Korábban sok, az ember által csodának vélt dolgot a tudományotok nagyrészt megfejtett és megmagyarázott. Ami alapjaiban való megtapasztalásra került és érthető lett, az megmagyarázhatóvá válik és megszűnik ’csoda léte’.
Akkor mit jelenthet az, amikor csodákról beszélek?
Létezik valami, ami az én élményhorizontomat is meghaladja, valami különleges, amit nagyrabecsüléssel szemlélek, mert felismerem isteni eredetét.
Igen, Rád gondolok, szeretett, egyedülálló, összetéveszthetetlen lényem! Te csoda vagy! – Létezésed az emberi tudomány soha nem fogja tudni valósághűen megmagyarázni.
Minden Veled kapcsolatos felismerés újabb csodálkozást vált ki és további kérdéseket vet fel. Te egy csoda vagy, és soha nem hagysz fel vele, még akkor sem, ha eljön az Ön-felismerés és Felébredés ideje.
Képes vagy olyan dolgokra, amit Te nem tartasz lehetségesnek, lehetőségeid a növekedésre és a fejlődésre majdnem határtalanok.
Egyedül a képzelőerőd korlátol Téged. Amikor ma a csodák idejéről beszélek, olyan csodák idejéről beszélek, ami az emberi kiteljesedés lehetőségeinek fejlődéséről szól.
A várakozás ideje lejárt, az apró ki lépések ideje is lezárult. Megkezdődik a dolgok külvilágba való átültetése. Eljött az idő Számodra, hogy elindítsd a régóta tervezett projektedet, eljött az idő, hogy kinyilatkoztasd a világ előtt valódi Lényedet, megmutatni erődet és erősségeidet és végre eljött az idő, hogy éld a szeretetet. Lépj ki az árnyékból, a ’tulajdonképpen egészen más vagyok’ ideje lejárt! Eljött a Te időd!
A 2014-es év számjegyeinek összege 7. A hetes szám egy misztikus, szent és isteni szám. A 7 a beteljesedés számra, a 3 és a 4 összege, a szellem és az anyag összekapcsolása. Aki lehorgonyozza a Fényt a Földön, az megteremti a kapcsolatot a Földön a spiritualitással és eléri az élet mesterfokát. Légy készen, hogy megteremtsd most életed csodáját. Nyilatkoztasd ki belső igazságodat, formáld világodat, a környezetedet! Ha nem vagy a számodra megfelelő helyen, menj oda, ahová szíved vezet.
A stagnáláson túlestünk, most egyre könnyebb lesz számodra, haköveted szíved hangját. Ha félelmeid még mindig a régi belső ketrecben tartanak fogva, akkor vedd igénybe a felajánlott segítséget és szabadítsd ki magad a régi dogmákból.
Eljött az idő, hogy felnőj a te személyes szabadságodba, és hogy szeretettejes közösségben haladjatok másokkal együtt az úton.
Aki most mozgásba lendül, aki most rálép a Fény útjára, érezni fogja a szellemi világ támogatását. Együttesen teljesítjük be a hetes számot! A szellem leereszkedik az anyagba, most van a csodák ideje!
A Forrás feltétel nélküli szeretete kiapadhatatlanul áramlik, és áldásom kíséri egyéni, egyedülálló utadat.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett