2014. január 9., csütörtök

Ideje felébredni





Ideje felébredni.
Kedveseim!Azért szólok ma hozzátok, mert ideje, hogy felébredjetek több ezer éves hamupipőkeálmotokból. A fejlődéseteknek ebben a szakaszában szükségetek van egy magasabb szintű integrációs folyamat beindítására. 
Ahogy a fejlődés bizonyos szakaszain haladtok, szükségetek van újabb sejtszintű integrálásra. Tudatosan lépjetek kapcsolatba önmagatok felsőbb létezéseivel. 
Nyissátok meg az utat magatokban felsőbbrendű énetek befogadására, sejtszintű összeolvadásra felsőbb létezésetekkel. Amikor az összeolvadás megtörténik egy sejtszintű folyamat indul el, melynek célja, hogy megnyissátok magatokban az ősi kódokat, az emlékezés tárházához vezető utat, mely feltárja előttetek isteni terveteket. 
A tervet, melyet leszületésetek előtt oly gondosan elterveztetek, melyben faladataitokat felvállaltátok. Sokatok számára még csak pislákoló fény, egy érzés, egy gondolat formájában nyilvánul meg az eredeti terv. Arra kérlek most benneteket, hogy mélyedjetek el magatokban, nyissátok meg a bennetek lévő kódokat, az emlékezés kódjait. 
Hívjátok elő emlékezetetekből a leszületésetek előtt felvállalt feladatotokat, és kezdjétek meg kijelölt utatokat.
A válaszok, az emlékek bennetek őrződnek. Csak Ti aktiválhatjátok, nyithatjátok meg a tudást, az emlékezést önmagatokon belül!

Szeretetteljes üdvözlettel: Ashtar