Ugrás a fő tartalomra

Ideje felébredni

Ideje felébredni.
Kedveseim!Azért szólok ma hozzátok, mert ideje, hogy felébredjetek több ezer éves hamupipőkeálmotokból. A fejlődéseteknek ebben a szakaszában szükségetek van egy magasabb szintű integrációs folyamat beindítására. 
Ahogy a fejlődés bizonyos szakaszain haladtok, szükségetek van újabb sejtszintű integrálásra. Tudatosan lépjetek kapcsolatba önmagatok felsőbb létezéseivel. 
Nyissátok meg az utat magatokban felsőbbrendű énetek befogadására, sejtszintű összeolvadásra felsőbb létezésetekkel. Amikor az összeolvadás megtörténik egy sejtszintű folyamat indul el, melynek célja, hogy megnyissátok magatokban az ősi kódokat, az emlékezés tárházához vezető utat, mely feltárja előttetek isteni terveteket. 
A tervet, melyet leszületésetek előtt oly gondosan elterveztetek, melyben faladataitokat felvállaltátok. Sokatok számára még csak pislákoló fény, egy érzés, egy gondolat formájában nyilvánul meg az eredeti terv. Arra kérlek most benneteket, hogy mélyedjetek el magatokban, nyissátok meg a bennetek lévő kódokat, az emlékezés kódjait. 
Hívjátok elő emlékezetetekből a leszületésetek előtt felvállalt feladatotokat, és kezdjétek meg kijelölt utatokat.
A válaszok, az emlékek bennetek őrződnek. Csak Ti aktiválhatjátok, nyithatjátok meg a tudást, az emlékezést önmagatokon belül!

Szeretetteljes üdvözlettel: AshtarMegjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…