2014. január 4., szombat

Gabriel Arkangyal üzenete



Gabriel Arkangyal üzenete:

"2013. december 17-én megnyílt egy nagyon erős Fénykapu, mely 2013. december 21-én teljes erővel tárta szét szárnyait.
Olyan erős energiák érkeznek a Földre azóta, melyek a fizikai testet is megviselik (émelygés, fejfájás, mellkas szorítás, egyfajta légszomj), és sokan be is lázasodhatnak, a megfázás tüneteit hordozhatják magukon, vagy még határozottabb testi tisztulási folyamaton mennek keresztül.
Tudnotok kell azt is, hogy ezen a kapun nem csak érkezik az energia, hanem távozhat is. És hát, sok léleknek mostanig szólt "szerződése", és egykor úgy döntöttek ezen a kapun kelnek át... haza... Ennek tudatosítása nem múlasztja el a veszteség fájdalmát, de segíthet felismerni és megérteni a folyamatokat, segíthet az elengedésben.
Már évek óta rendezik a magasabb energiák / erők az emberi kapcsolatokat egy új világ megszületéséhez. Ti pedig mégis sopánkodtok azon, hogy mennyi válás és szakítás (párkapcsolat, család, barátok, munkahely) jelenik meg a társadalmatokban. Vannak, akiknek egymás mellett a helye, és ők már tulajdonképpen évekkel ezelőtt megtalálták egymást (akár párkapcsolat vagy barátok), hogy a jelen változásokat egymást segítve éljék át.
De nagyon sokan ezeken az energiahullámokon szörfözve léphetnek tovább magasabb frekvenciákra. Sokan most zárják le évtizedek vagy évszázadok óta tartó karmikus kapcsolataikat. A búcsúzás, az elengedés fájdalmas lehet. De ennek tudatosítása és magasabb nézőpontból való rátekintés a folyamatokra segíthet.

2014. január Teliholdjáig ez az erős energiaáramlás érzékelhető. Egyre erősebb energiák érkeznek. Már nincs visszafelé vezető út. Nem lehet visszafordulni, ez maga az evolúció.
Vagy elkezdik az emberek átalakítani értékrendjüket, gondolati -, érzelmi-, és viselkedésmintáikat, vagy kipaszírozza belőlük az Erő.
Aki ellenáll - aki nem lovagolja meg a hullámokat - az nem válik kompatibilissé az új létidő-térrel.
Mindenki ott kapja a próbáit, ahol neki a legnehezebb, ahol a legjobban fáj. Értsétek meg ez tökéletesen személyre van szabva, az egyénre van hangolva! Pontosan ez a lényege! Mert így hatványozódik a magányosság érzete, hogy senki nem ért meg. Ez a lényege. Mert amikor egyedül érzed magadat, még nehezebb. Vizsgaidőszak van. Minden egyes nap, minden egyes pillanatban azt teszteli az Erő, hogy képesek vagytok-e felülemelkedni, vagy megrekedtek.
Melyik oldalra álltok? Ez a hétköznapi pillanatokban jelenik meg, nincs külön szertartása, vagy ceremóniája. Úgy történik, hogy észre sem veszitek! Ha kiállnátok a térre, és tudnátok, hogy most jött el az idő, hogy a tovább lépjetek vagy megrekedtek, az nem igazán lenne nehéz... De így! Váratlanul, láthatatlanul... így van értelme mérlegre tenni a lelkeket...

2012. december 21-én a legtöbb ember katarzist várt. És hidjétek el, az a változó hullám, amit vártatok, megjelent!
A három napos sötétség szimbólum...
2013 már ezekben az energiákban telt el. Nézzetek vissza az elmúlt évre, a saját életetekre milyen gyökeres változások történtek az életetekben, leginkább pedig bennetek!
Az új világ csírája bennetek van.

2014 még intezívebb lesz. És évről évre nő a frekvencia. A Forrás árasztja fényét és szeretetét. Azonban a Fény és a Szeretet először kiégeti az árnyakat. Mert fényesedni, megvilágosodni a sötétség kifényesítésével lehet. A Fény fényes, nem szükséges tovább fényesíteni. Az árnyak megvilágosításával lehet kilépni a Forrás fényébe és szeretetébe.
Első lépés a szeretet. Feltételek és elvárások nélkül. Nagyon - nagyon nehéz. Az emberiségnek jelenleg jelentős százalékban fogalma sincs az igaz és való szeretet hétköznapi, pillanatról pillanatra való megéléséről. Könnyű szeretni a szépet és a jót. De a bántást, a sértést, a fájdalom és a kín okozóját tudjátok-e szeretni?
Következő lépés az egység, a mennyei szerelem, a két fél, a nő és a férfi újra egyesülése, Egylélek újjászületése.
Ezután képes az ember hazatérni a Forrásba.

2013, 2014 és 2015 erről szól. Ha összeadjátok az évszámok számait: 6 -7 -8 (fizikai síkon való lehorgonyzás - stabilizálás és teremtés, amiben benne van az elmúlás - transzformáció, alkímia, átváltozás)
három év...
2016 - 9 : A Mennyország száma- mindenre úgy tekintsetek, mint energiára, minden csak rezgés, frekvenciahullám. Csupán energiahálók léteznek.

Egyre jelentősebb a szabadakarat fogalma és tartalma:
Mindenki önmaga dönthet arról, hogy jobbra vagy balra áll... A mérlegelés 2012. december 21-én kezdődött...
és tart...
jelen van...
Te dönthetsz, Te választhatsz...
minden egyes pillanatban..."



Eltűnt a daganat! - Az orvos egyszerűen nem hitt a szemének

Döbbenetes adatok: bolygónk a katasztrófa óta folyamatosan remeg





Karsay István 2013. december 30. 3:44
Döbbenetes adatok: bolygónk a katasztrófa óta folyamatosan remeg

Tolcsvai L. László

A napok rövidebbek lettek, a Föld tengelye elmozdult, az Antarktiszon pedig gleccserek szakadtak le: a japán földrengés nem csak az országot tolta közelebb Amerikához, de az egész földgolyót megrengette.

A Der Spiegel úgy véli, arra természetesen számítottak a japánok, hogy földrengés lesz, de ilyen mértékűvel nem számolt senki. Az ország partjai előtt fut egy törésvonal, ahol az óceáni lemez az ázsiai kontinens alá csúszik be, körülbelül hetenként két milliméter sebességgel. A várt katasztrófa bekövetkezett március 11-én helyi idő szerint 14 óra 46 perc 23 másodperckor: a tengerfenék kőzete nem bírta tovább a kontinens nyomását és eltört.
Ez volt a negyedik legnagyobb
A mérések kezdete óta ez volt a negyedik legnagyobb földrengés és hatása az egész bolygóra kiterjedt. A rengés 129 kilométernyire indult a japán Szendai városától, ott keletkezett törés 32 kilométeres mélységben: a tengerfenék olyan gyorsan tört szét, mint egy gleccser. Három és fél percen keresztül haladt a törés a kőzetben. Végezetül a hasadék 400 kilométer hosszan húzódott egészen a tengerszinttől 60 kilométeres mélységig. A fent fekvő lemez 27 méterrel előrébb csúszott keletre, és hét métert felfelé. Ez egyike volt a legerősebb lemezmozgásoknak, amelyet valaha is rögzítettek.
A rengés az Egyesült Államok geológiai szolgálatának adatai szerint 9-es erősségű volt. Az ütközés olyan mennyiségű energiát szabadított fel, mint amennyit egy több száz méter átmérőjű meteorit becsapódása jelentett volna. Még a 376 kilométernyire fekvő Tokióban is omlottak össze épületek és remegtek a házak. Az Antarktiszon is megfigyelhető volt a hatás, a gleccserek gyorsabban szakadtak le, írta a New Scientist magazin hasábjain Jake Walter glaciológus. A méréseket azoknak a GPS-készülékeknek a segítségével tudták elvégezni, amelyeket a gleccserekre telepítettek.
15 méteres hullámok száguldottak a part felé
A kontinenslemezek mozgása szokatlanul heves cunamikat váltott ki. Az óriáshullámok a japánok számára további pusztítást jelentettek, de az óceán többi térsége megmenekült. A hullámok több száz kilométer per órás sebességgel rohantak Honsú partjai felé és néhány perccel keletkezésüket követően elérték a szárazföldet. A tengerfenék egyenetlenségei felfelé nyomták a hullámokat, mígnem azok a 15 méteres magasságot is elérték. A szőkőárak jellegzetessége, hogy míg a hullámok a tenger felszínén haladnak, addig a cunamik egészen a tengerfenékről indulnak, az egész tenger mozgásban van, és ennek megfelelően nagyon sok vizet juttat a szárazföldre.
Japán meredek partjai még inkább felkorbácsolták a vizet, kilométeres távolságra jutott be a tengervíz a szárazföldre. Az óceáni térségben fekvő országok szerencséje az volt, hogy a cunami a japán partok melletti relatív sekély vizekben keletkezett, ezért túl kevés víz mozdult meg ahhoz, hogy máshol is pusztítson. Amikor a hullámok a mélyebb vizekre értek, akkor elvesztették magasságukat. A szigetek a formájuk miatt úszták meg a veszélyt: a vulkáni eredetű szárazföldek úgy állnak a tengerben, mint a ceruzák és nincs olyan talapzatuk, amin a hullámok megerősödhetnének.

Hat és fél percenként megremeg a föld
A hatás nemcsak az embereket érintette: a földgolyó még mindig remeg, mióta a földrengés megrázta – úgy leng, mint egy harang: az egész bolygó hat és fél perces periódusidővel leng ki, derítették ki a bonni egyetemen. Az egész Földön hullámzik a talaj, de csak néhány tizedmilliméternyit. Mivel az egész bolygó remeg, ezek óriási energiát keltenek. Ha az embereknek jobb lenne a füle, akkor hallanák az egész Földet morogni, de ezek a zajok tizenegy oktávval lejjebb vannak annál, mint amit az emberi fül észlelni képes.
A bolygó szinte megcsavarodott, megrövidültek a nappalok
A Föld tengelye 17 centiméterrel mozdult el a NASA szerint. A rengés szinte megcsavarta a bolygót és ezzel megrövidült a nappalok hossza, bár ennek a mértéke igen csekély. A kutatókat megrázták a történtek, úgy vélték, hogy ilyesmi sohasem történhet meg. Egy 9-es erősségű földrengés Japán partjai előtt szerintük sohasem következhetett volna be. Ehhez hasonló nyomokat sem a tengerfenéken, sem a szárazföldön nem találtak. Az elmúlt évszázadokban nem volt olyan rengés, ami ilyen erős lett volna, a cunamik ellen pedig méteres magasságú falakat építettek, amelyek Japán északkeleti részét veszik körbe.
A tektonikus lemezek ütközésének módja is egy megarengés ellen szólt: az óceáni lemez szokatlanul meredeken csúszik az ázsiai kontinens alá. Ez azért van így, mert a kőzet nagyon régi, hideg és nehéz, ezért az elmélet szerint kevésbé erősen súrlódnak egymáson, és nem is renghet olyan sűrűn. Az élet rácáfolt erre, a cunami a falak felett pedig egyszerűen átcsapott.

Tévedtek a kutatók
Most a kutatóknak be kellett ismerniük, hogy az elméleteik tévesek voltak és azt is, hogy nem vették figyelembe a veszélyre figyelmeztető jeleket. A lemezek kora miatti feltételes biztonságot a 2004 karácsonyán Szumátrán történt cunami és földrengés már meg kellett volna, hogy cáfolja, ismerte el Emile Okal, az Evangston Egyetem geofizikusa. Ráadásul Japán északkeleti része egyre inkább meghajolt, és a keletkező nyomás levezetésére csak egy igen erős földrengés lehetett képes. Okal szerint a történtek figyelmeztetésként kell, hogy szolgáljanak más régióknak is: Tonga és a Karib-szigetek térségének északkeleti része hasonlókkal kell, hogy szembenézzen. Minél pontosabban vizsgálják a kutatók az altalajt, annál több katasztrófa nyomára lesznek figyelmesek.

Pontosan megjósolta a cunamit a szakértő
Japán északkeleti részén volt már néhány cunami, erről árulkodnak a történelmi feljegyzések és a geológiai térképek is, de épp a legsúlyosabbról feledkezett el mindenki. 2001-ben Koji Minoura, a szendaji egyetem geológusa felfedezte, hogy a most érintett régiót 869-ben egy megacunami árasztotta el. Mivel az esemény olyan régen történt, írta Minoura, „egy nagy cunami valószínűsége egyértelműen magas”. A prognózis döbbenetesen pontos volt, de a tanulmány csak most, a történtek után lett híres.
(Der Spiegel)

http://www.facebook.com/l/_AQEdzD5r/lmv.hu/node/6729

UI:

Anomáliák a föld mágneses mezejében
http://www.facebook.com/l/IAQEqJatm/szabadonebredok.hu/anomaliak-a-fold-magneses-mezejeben/
Döbbenetes adatok: bolygónk a katasztrófa óta folyamatosan remeg | lmv
lmv.hu
Tolcsvai L. László A napok rövidebbek lettek, a Föld tengelye elmozdult, az Antarktiszon pedig glecc...