2014. március 13., csütörtök

Véleményem az Egység napjáról.



Kedveseim!

A március 15. az Egység napja Felhívás, amit kérésre továbbítottam
nagy visszhangot keltett a szellemi úton járók körében. 
Véleményem szerint Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy készen áll-e saját Fénytengelyét megtartva Egységbe állni, és összekapcsolódni Nemzettestvéreivel.
Az Esemény elindításának időpontját csak Isten tudja, ezt szerintem nem fogják a tudomásunkra hozni. Viszont azzal, hogy magunkban, vagy nyilvánosan kinyilvánítjuk szándékunkat az Égiek felé, hogy készen állunk az Egység megteremtésére, semmi kivetnivalót nem találok.
Nem különbözőségeket kellene keresni már az emberekben, és ezzel a megosztást szítani, hanem megtalálni a közös hangnemet, azokat a pontokat mellyel összekapcsolódhatunk, kizárva minden ítélkezést. Egy asztalhoz leülve megbeszélni, hogy ki mit és hogyan gondol, mi van a lelkében, miért érzi azt, amit érez. Rávilágítani az esetleges elcsúszásokra, hiszen míg földi testben vagyunk, tévedhetünk.
Sokan érezzük a lelkünkben, hogy valami ÚJ van születőben, izgalommal teli várakozással várjuk a napot, amikor ténylegesen elindulhatunk. Csakis emelkedett lélekkel vihetjük végig ezt a folyamatot, egymást megsegítve, támogatva.
Egyetlen út a Szeretet útja,- csakis Szeretet és Egység által születhetik újjá a Nemzet. 
Magyar, magyar, ébredj magyar!
Jő új kikelet, s te vedd válladra az igazság zászlaját!
Vedd magadhoz az Igazság Kardját, mely beszédedben nyilvánuljon meg!
Állj ki magadért, a családodért, a barátodért, Nemzettársadért, s nem utolsó sorban ősi hittel telve Nemzetedért!
Ne várd azt, hogy más megcselekszi helyetted, te légy a cselekvő!Kis közösségekben kell először letisztult értékrendet alkotnotok, így terjeszkedhettek tovább, de csakis összefogással, nem a másik megítélésével léphettek előre.
Oldjátok fel az ellentéteket, egymás szemébe nézzetek, s lássátok benne a tenni akarást, a változtatás szándékát, semmi másra ne terjedjen ki a figyelmetek, ez legyen az összekötő erőtök!”
http://ahimre.blogspot.hu/2014/02/anyahita-uzenete2014-februar-17-en.html?utm_source=BP_recent
2014. március 8.-ra elkészült a Boldogasszony selyemképem,
http://gyogyitoselymek.blogspot.hu/2014/03/boldogasszony.html
 amit az Ő kérésére, a szívem, a lelkem szeretetével, legjobb tudásom szerint megfestettem. 
Küldetése, hogy bejárja a Kárpát-Hazát, áldást hozzon és kaput nyisson minden magyar ember szívében emlékeztetve rá, hogy BOLDOGASSZONY ORSZÁGA vagyunk. A kép 2014. március 9.-én elindult útjára, hogy beteljesítse küldetését. 
Simmer Sándor fafaragó mester foglalta keretbe, amiért nagyon hálás vagyok neki. Március 15.-én Szeged lesz az első állomása, utána közvetlen március 25.-i Gyümölcsoltó Boldogasszony SZER-en pedig Csongrádon lesz.
Akik SZER-t tartanak, és úgy érzik lelkükben, hogy a képnek ott a helye, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot, az alábbi telefonszámon elérnek.
06/20/380-5100
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Áldott, Fénnyel teli napokat kívánok!
Isten áldja meg a magyart!
Áldás! Áldás! Áldás!
Feketéné Lendvai Katalin
2014. március 13. (Kikelet hava)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése