2013. december 12., csütörtök

Mi a probléma



Mi a probléma? Kedveseim! Annyian fordultok mostanában kérdésekkel a segítők felé! Annyian szenvedtek ilyen és olyan helyzetektől, ki a magánéletben, ki a munkáját illetően, ki a családjában, vagy bármely más területen...
Elárasztatok a kérdésekkel, folyamatosan kérdéseket tesztek fel és konkrét válaszokat vártok... De az a helyzet, hogy a valódi kérdésig nem juttok el, így a valódi válaszig sem, mert ahhoz túl kell látnotok az orrotok hegyén! Döntéshelyzetektől szenvedtek, de a valódi döntéshelyzet nem ott rejlik ahol keresitek, hanem az mögött! Bármi is legyen a kérdés, a valódi háttérkérdés, a helyzet gyökere most az, hogy el meritek-e hagyni azt a magatartást, hogy mások elvárásai szerint éljetek, a megfelelési kényszereiteket, a kisebbségi komplexusaitokat, a belétek ültetett viselkedési mintákat?
Mikor hagytok fel azzal, hogy egy másik ember értékrendszere szerint éljetek és viselkedjetek, és mikor veszitek át az uralmat a saját életetek felett? Hiszen saját kiteljesedéseteket és saját céljaitokat csakis így éritek el! Ébredjetek rá arra, hogy amit tesztek, azt mások elvárása és igénye szerint teszitek, és akkor léptek ki az ördögi körből, feloldva ezzel szüleitek mintáit is, ha felvállaljátok önmagatokat, igaz érzéseiteket, tiszta vágyaitokat! Lássatok rá a generációk óta ismétlődő karmikus csapdákra, újra és újra lefutott körökre: az egyik oldalon a racionális, ésszerű, biztosnak tűnő minőségekre, melyet a külső elvárások miatt választottak szüleitek is, és a másikon a szív tiszta, igaz működésére, a szeretet útjára! Ne féljetek a változástól, fogadjátok el, hogy a változás változással jár és engedjétek! Talán azt élitek meg, hogy minden kicsúszik a talpatok alól, de éppen akkor ébred fel a szívetek és válik nyitottá a Fény befogadására, egy új minőség befogadására! Ha az anyagba és a korlátaitokba már nem, de a lélek fényébe, a szeretet erejébe és a hitbe még kapaszkodhattok – sőt, csak abba kapaszkodhattok igazán! Mi a probléma tehát?
Probléma csak az lehet, hogy nem a saját utatokat járjátok, a szívetek szerint. Az átalakulás értetek van, és a szeretet működésének, megerősödésének érdekében! Vállaljátok fel bátran azt, amihez a szívetek húz, szemben minden ellenerővel, amit valójában azért kaptok, hogy még nagyobb erővel merjetek kiállni a szeretetért, az értékeitekért, önmagatokért!
Zentai Anna asztrológus