2013. november 30., szombat

Remélem újra lesz Nagy-Magyarország

AZ ÚJ FÖLD

Nos, hogy érzed magad? Úgy érzed, hogy valami más? Hogy valami megváltozott? Valami, amiről kevesen tudhatnak… valami észrevétlen?
Ez valami más. Te változtál meg. Mindannyian… de még nem mindenki láthatja. Ez már egy új Föld. Igen, a Régi Föld, vagy ahogy mondják a 3D Föld még mindig itt van, még mindkettő létezik párhuzamosan. Azonban az, hogy melyiket tapasztalod, az a Te érzékelésedtől, és a létállapotodtól függ az adott pillanatban.
foldebred
Az Új Föld egy sokkal magasabb energetikai frekvenciájú, mint ahogy azt korábban állandóként megtapasztaltuk a Földön töltött időnk folyamán. Mivel az Új Föld frekvenciája mindenek legmagasabbika, maga a Szeretet. Ez minden, ami van, és ez az elsődleges frekvenciánk. És bár mindannyian Szeretet vagyunk, annak érdekében, hogy a sűrűbb frekvenciákon élhessünk a régi 3D Földön (ahogy tettük korszakokon át), le kellett csökkentenünk a frekvenciánkat. És közben elfelejtettük, hogy kik vagyunk, maga a Szeretet.
De a szívünk tudja. Minden egyes sejtünk tudja. A Szeretet a valódi frekvenciánk. Ahogy átváltunk a Régi Földről az Újra, a sejtmemóriánk működésbe lép, érezve a változást, felfogva a belső “világ” káoszát.
Új és más
A káosz felismerését a régiből és kényelmesből az újba, és másba történő váltás okozza. Azonban a másság érzése csak a felfogásunkban létezik, mert a sejtjeink emlékeznek rá, hogy kik is vagyunk valójában. Ez bele van programozva a
DNS-ünkbe, ami most “ébred”. Ez az, amit érzel!
Láthatod, hogy az Új Föld már nem támogatja a régi programozás sűrűbb energiáit, létezésünk régi módjait. Más szóval, az Új Föld nem támogatja azon dolgok legtöbbjét, melyeket születésünk pillanatától tanítottak nekünk, vagyis azt, hogy mindannyian különállóak vagyunk, és hogy neked kell a legjobbnak, mindenki másnál jobbnak lenned annak érdekében, hogy boldog és sikeres légy.
Hogy a “tanítás” nem működött? Határozottan arra vett rá bennünket, hogy keményen próbáljunk versenyezni és jobbnak lenni, és amikor nem jött össze, akkor az “oktatás” azt is megtanította nekünk, hogy egy kudarc vagyunk, nem méltóak, valójában haszontalanok. Az érzelmeinken keresztül vezéreltek bennünket. És természetesen az alacsonyabb érzelmek alacsony frekvenciájúak. És mivel rosszul éreztük magunkat, még több hasonlót vonzottunk, mivel a hasonló frekvenciák vonzzák egymást. A Régi Földet behálózta ezen alacsony frekvenciák hálózata, és így nem volt semmi magasabb, amire hangolódhattunk volna.
Az Új Föld
Minden, amit korábban érzékeltünk, megváltozott. Lehet, hogy ugyanúgy néz ki, de ez is a felfogáson múlik, mivel azt várod, hogy ugyanúgy nézzen ki, és úgy is lesz. De ahogy ráhangolódsz az új, magasabb frekvenciára, a szívfrekvenciára, akkor a dolgok, melyeket korábban nem vettél észre, elkezdenek megjelenni. A köd elkezd feloszlani, és a dolgok, melyek már itt voltak, de nem láthatóan, elkezdenek láthatóvá válni. Úgy fog tűnni, mintha ezek a dolgok valahogy a csodával határos módon jelennének meg a semmiből. Például egy látszólag lehetetlen álom valóra válik. De ezek a dolgok már itt voltak, csak egyszerűen elrejtve a szemünk elől. Más szavakkal, ahogy a tudatod változik, úgy az észlelésed is. Ez történik, mert ha nyitott vagy a változásra, akkor a szíved megnyílik, elkezded levedleni a Régi 3D Föld korlátait, és elkezdesz nem csak emlékezni, hanem arra is, ki vagy valójában.
És aki valójában vagy, az a Szeretet. És a Szeretet mindenek legmagasabb rezgése. Ez az Új Föld frekvenciája. Az Új Földnek ugyanaz a frekvenciája, mint neked. Egy és ugyanaz. Amikor elengedjük a vélt hiedelmeink miatt önmagunkra kivetett korlátokat, amelyek valójában nem igazságok, akkor látni fogjuk, hogy bármi lehetséges, és az álmok valóra válnak.
Káosz vagy elvárás?
Káosz nélkül nincs változás. Ez a káosz nem egy jó dolog, csak egy felfogás, a Régi Föld egy tanítása.
Mindannyian a káosz örvényében voltunk: kétségtelenül érezhetted azt, mintha erre és arra húznának téged, hogy a dolgok rosszul mennek, és nem úgy mennek, ahogy “kellene”. Hogy a dolgok “rosszak”, és “nem úgy mennek, ahogy kellene”, ez is egy felfogás, mivel azt tanították nekünk, hogy a szabályozás az jó, de a káosz az rossz. És a “rossz”, és a ”nem úgy mennek, ahogy kellene” szavaknak csak akkor van értelme, ha együtt használjuk az “elvárással”, és a “korlátozással”. Ha ezt egyszerűen elengedjük, és csak Vagyunk, akkor soha semmi sem “rossz”. Csak van.
Ne próbáld meg az elméddel elemezni ezeket a szavakat, mivel közvetlenül a szívedhez szólnak, amely tudja, hogy minden úgy van.
Az Új Föld a szívfrekvencián rezeg. A szíved tudja, amit az elméd nem. A szíved a szó szoros értelmében mindent ismer, múltat, jelent, jövőt, mert valójában nem létezik idő. Csak ez a mostani pillanat van, és ez a pillanat most van. A szíved ismer mindent, mivel Te vagy a minden. Az elméd nem képes felfogni ezt a fogalmat, így ne próbáld elemezni. De mi Egyek vagyunk, egy energia, különböző fizikai testben. Csak bíznod kell ebben, elkezdeni gyakorolni, kiállni a hatalmadért, és annak a csodálatos lénynek lenni, aki valójában vagy.
Szóval… most már rajtad múlik! Ha éreztél valami változást, azt a változást te okoztad a szívedben. Még akkor is, ha nem éreztél semmit, a szívedben megváltozott valami… mert a szíved hozott ide, hogy ezt elolvasd. MOST. Ebben a pillanatban. Elkezdtél ráhangolódni a szívfrekvenciára.
Megengedni a változást
A kérdés az, hogy lehetővé teszed ezt a folyamatot, vagy ellenállsz neki. Csak Te tudhatod! Mivel az Új Föld nem támogatja az alacsonyabb frekvenciájú érzelmeket és létezést melyet megszoktunk, úgy fogod érezni, mintha a talaj változna, és a szőnyeget kihúzták volna a lábad alól. Ha ez történik, mi erre a reakciód? Mit mond a szíved, mit tegyél? Itt az ideje, hogy figyelj. Minden döntésnél és tapasztalásnál van választásunk. Nagyon könnyű Visszalépni a 3D Föld szokásos félelem alapú reakcióihoz, mert ez minden, amire emlékezni tudunk. Ez az, amit biztonságosnak és kényelmesnek érzünk.
De tényleg boldog vagy ott? Nem érezted mindig úgy, hogy van valami több, valami jobb? Biztos, hogy ez minden, ami van?
Oly sok korszak óta működünk ezeken az alacsonyabb frekvenciákon, hogy nem szabad bántani magunkat, ha visszaesünk a régi érzelmi reakciókba az életünkben újonnan kibontakozó események alkalmával. Időbe telik összeszednünk a bátorságot, hogy másképp tegyünk. Ez szó szerint a Te lehetőséged, hogy kitörj a mintából, kimássz a dobozból, hogy kisétálj a nyitott ajtón. Mindössze annyit kell tenned, hogy hallgatsz a szívedre, és tudod, hogy amit érzel, az igaz. Senki más nem tudja megmondani, hogy mi a jó a számodra, mert Te vagy az egyetlen személy, aki Te vagy!
Most még fél lábbal a Régi Földön, a másikkal az Új Földön állsz. Léphetsz mindkét irányba. Ez a Te választásod, minden pillanatban. Te felelsz önmagadért. Minél többször hallgatsz a szívedre, és aszerint cselekszel amit neked mond, amiről úgy érzed, hogy igaz, akkor könnyebb lesz. Míg végül olyan egyszerű lesz, mint a biciklizés, vagy a séta – egyik sem volt egyszerű, amíg nem gyakoroltad őket. Emlékszel? Már olyan régóta jársz, mintha mindig is tudtál volna, nem igaz?
Most már tudod, hogyan kell követni a szívedet. Most már tudod, hogy ez az egyetlen módja a Létezésnek, amit tudtál, de elfelejtetted, mert a létezés különböző módjaival takarták el megszületésed óta. De minél többször követed a szívedet, annál hamarabb fogsz emlékezni, amíg hirtelen rá nem jössz, hogy másképp nem is tudsz Létezni. Mert nincs más út, csak a Szeretet.