2013. november 29., péntek

URIEL / Vég-telenül / 2013-11-25




Günther Wiechmann közvetítése
Vég-telenül
Itt Uriel, Isten Fénye!
Nos, szeretett Lényeim, megkezdődik a bizonytalan határok fázisa és arról foglak tájékoztatni benneteket, hogy ez milyen jelentőséggel bír minden egyén számára.
Határok csak a harmadik és negyedik sűrűség korlátolt érzékelésében léteznek.
A határok az elválasztást és az elválasztás bebiztosítását szolgálják, ami minden típusú határra vonatkozik, legyen az országhatár, a test körvonala vagy a tudat határa. Mindig az elválasztás és annak bebiztosításának gondolata rejlik a határok létezése mögött.
A világok korlátozó fátylai is ezzel a szándékkal lettek teremtve. Így lett biztosítva egy zárt tapasztalati tér létrehozása, ami által magát az elszigeteltséget is, mint létező tapasztalatot, létre lehetett hozni. 
A korlátozottság az érzékelés alapelvévé vált és életetek minden területén megmutatkozik. 
Egészség, erő, bátorság, szeretet, pénz, és minden erőforrás végesnek tűnik.
A lineáris idővonal, ami világotokat jellemzi, magát az életet is korlátozza.
Egyes egyedül az állandóan látható világegyetem – ami számotokra elérhetetlennek tűnik – végtelen 
És aztán ott van még Isten szeretete, Minden Létező Ősforrása, ő valóban végtelen? – És máris elértétek a kultúrátok által formált bizonyosságotok és hitetek korlátait, az elszigeteltségen és az elválasztáson alapuló struktúrák, rituálék és dogmák mögé korlátozódva! 
Szeretett Fényeim, azért teszek ekkora kerülőt, hogy megmutassam a most kezdődő változások dimenziójának nagyságát és hatásának kiterjedését!
Az állandóan Földre áramló magas rezgésszámú egyre finomabb Fény átjárhatóvá teszik a határokat.
Első sorban itt is a tudat és a képzelőerő határairól van szó, de ez nagyon gyorsan áthatja az együtt-élés egészét. Háttérbe szorítja az elválasztó elemet és az összekötő kapocs kerül a fókuszpontba.
Az emberek között sok új kapcsolat létesül, amik régi közös tapasztalatokhoz vezethetők vissza.
Sokan, mint az már elkezdődött, új országokba költöznek, ahol egy olyan életre van kilátásuk, ami megfelel számukra.
Így lehetőséged nyílik olyan emberekkel kapcsolatba kerülni, akik olyan régiókból származnak, ahol te talán a legboldogabb vagy legsikeresebb inkarnációdat töltötted.
Ha leomlanak benned a határok, akkor megkezdődhet az egyesítés. Végtelen sok lélekrész vár a világok közötti térben a lelkükkel való egyesülésre. Ez a legnagyobb, a legfontosabb egyesülés, ami mindenki számára eljön, ha magatok mögött hagyjátok az elválasztódást, ha készen álltok az Önmagatokkal való kapcsolatra.
Szeretett Fényem, állj készen arra, hogy ezekben az időkben a bizonytalanság érzése is elkísérhet, mert olyan struktúrák omlanak le, amik eddig az identitást képviselték. Ha leomlanak a határok és a népek összevegyülnek és egy új egész jön létre, akkor erre bizonyos emberek félelemmel reagálnak, mivel elveszítettek egy biztosnak hit keretet.
Ez történik az emberekkel is, ha megváltozik hitviláguk, meggyőződéseik, tanításokból származó vélekedésük és az identitásképet sugalló társadalmi struktúrák keretei. Egyesek tiltakozni fognak ellene, amíg csak lehetséges, ezzel szemben a Fénnyel ’átitatódott’ ember felismeri [a változásokban] az esélyét önmaga megtalálásához.
Nektek szóló tanácsom a következő: Kezeljétek lehetségesnek, hogy az Önmagatokról alkotott elképzelésetek téves vagy tökéletlen! Tapasztald meg és fedezd fel újra Önmagadat, minden pillanatban. Ne becsülj alá semmit, sem Önmagad sem másokat, mert az ítélőképességed a korlátozottságon alapuló értékeken nyugszik, ami elavult!
Talán most a helyedre kerülsz, ami megillet Téged és megfelel élettervednek, talán most olyan emberekkel találkozol, akikkel együtt lépkedsz az Egységbe vezető úton.
Ha a határok átjárhatóvá válnak, megtörténnek apróbb és nagyobb csodák, amit ti sorsszerű elrendeltetésnek neveztek, de ami azonban nem más, mint az élettervetek beteljesítése.
Aki most követi az élet áramlatát, aki bízik szíve hangjában, az a határok megnyílásának eme időszakát, a csoda idejeként fogja megtapasztalni.
Soha nem volt megengedve a szellemi világnak, hogy ilyen sok segítséget és támogatást nyújtson, mint most. Ritkán volt a világok közötti kommunikáció ilyen tiszta és könnyen kivitelezhető.
Most csak rajtad áll, hogy kitold a határokat, hogy felszámold őket, hogy megnyisd őket vagy egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül őket, ahogyan számodra éppen megfelel. 
Találd meg itt is a hozzád illó utat, kövesd szíved hangját és ne annyira más emberekét.
Használd ki ezt az időt a növekedésre és a kiteljesedésre, elsősorban a Belsődben, és ha ott lesz az impulzus, akkor az a külvilágra is kivetül.
Ez a szabadság, a szeretet és az összetartozás útja, ami most előtted áll.
Megáldalak Téged és ezt az utat, ami a feltétel nélküli szeretetbe ágyazódva bontakozik ki. Vég-telenül!
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann

MAGVARÁZS,- a magyar teremtéstörténet I.-III.