2013. november 20., szerda

DANA MRKICH: AZ ISON ÜSTÖKÖS ÉS A NYÍL HATÁS*

Számos kozmikus esemény megtörténése mellett most az Ison Üstökös sebesen közelít felénk és várhatóan november 28-án halad el a Nap mellett. Vajon mennyire hat majd ránk energetikailag? Nos, erről a következő sejtéseim vannak: A Nap, a Napkitörések és a planetáris mozgások másképpen hatnak ránk, mint egy üstökös, ahogy ez utóbbi, amely egy gigantikus gáz és porfelhővel rendelkezik és 600.000 kilométer/órás (425.000 mérföld/óra) sebességgel halad, és melynek csóvája, több mint 8 millió kilométerre terjed ki az üstökös magjától. Összehasonlításképpen ez a kiterjedés a Föld-Hold távolságának huszonegyszerese.
Amikor megkérdeztem magamtól azt, vajon az Ison energiája mit is válthat ki belőlünk, azt a választ kaptam, hogy hatása hasonló egy csillogó éles kilőtt nyílvesszőjéhez, amelyben a nyíl azt képviseli aki „Te” vagy tényleg? Így a célra, célunkra összpontosítva akkor most kérdezzük meg magunktól: Nos, merre tartasz most, merre mégy, amikor már minden a látószögeden kívül esik, és ami volt az mind a homályos múltba veszett el? Ennek következtében, mindenkinek ezekre az alapvető kérdésre választ kell kapnia az életútjának során: Mit és kit és hogyan kell elengedni azokat a dolgainkat annak érdekében, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk és valóságunkká váljon, az ahová haladni kívánunk és ez most nagyon gyorsan meg fog történni. Ezek a kérdéseink eddig a vállainkon pihentek, de a válaszaink már jó erősen bökdösték az oldalainkat.
Éppen ezért arra fogunk felocsúdni, hogy mintha az egész Univerzum összefog együtt értünk azért, hogy felébredjünk. Itt az ideje, hogy elfelejtsük azt, hogy az ébresztőóra figyelmeztető csörgésekor lecsapjuk a némító gombját, mert ha tetszik, ha nem mindenki fel lesz ébresztve, akár 5 percenkénti riasztással is és ez minden szempontból bennünket és kívül is meg fog változtatni.
Előfordulhat, hogy egy személyes történetünk fog ráébreszteni erre bennünket, vagy valamiféle történés például egy országban, vagy a világban. Meglehet, hogy a Nappal, vagy a planétákkal vagy az üstökös megjelenésével kapcsolatosan.
Melyikőtök érzi már ezeknek a nyílázó hatását?
Közreadja: www.foldicsillagok.hu
Forrás: Comet ISON: The Arrow Effect a message from Dana Mrkich
Monday, 18 November, 2013
(c) Dana Mrkich 2013. Permission is granted to share this article freely on the condition that the author is credited, and the URL www.danamrkich.com is included.





Megjegyzés: Hát nem véletlen hogy a Nyilas Havába történik?