2013. július 12., péntek

A Lélek Templomába utazunk. Ebben a hónapban a Lélek gyógyítása egy mélyebb szinten kezdődik el.

477b119c.jpg

2013. július 12.

Lelkünk különös hangszer, érzékeny húrokkal van ellátva.
A húrok pedig sérülékenyek. A legkisebb bántás, fájdalom, meg nem értettség meglazíthatja húr feszességét, rugalmasságát, és sérülékenyé válik.
Ebben a hónapban a Lélek gyógyítása egy mélyebb szinten kezdődik el. 
Egy olyan minőségbe emelkedik, melyben elfogadjuk azt a tény, hogy Isten gyermekeiként élünk a Földön, és ezzel a hatalommal felruházva, képesek vagyunk sorsunkat ÖnMAGunk irányítása alá vonni.
Képesek vagyunk rá, hogy életünkben jelentkező problémákra megoldást találjunk. És mindez a megoldás belőlünk születik meg, a Lélek Fénye világítja meg.
Amikor már elég mélyen elmerülsz ÖnMAGad isteni Fényében, akkor az általad eddig bezártnak hit ajtók feltárulnak. 
Különös felismerésekben, útmutatásokban lehet részed.
A benned megszülető Fény különös utakra vezet, számodra eddig ismeretlen területeket tár fel benned. Elvezet egy belső megnyugváshoz, a bizonytalanság érzését biztonság váltja fel, és mindez nem a külvilágból tükröződik rád, hanem belső Isteni Forrásod az, aki folytán ÖnMAGadra lelsz.
Merülj el mélyen ÖnMAGadba, ne külső utakat és válaszokat keress életed pillanataira. Minden kérdés benned születik meg, ugyanígy a válaszokat is magadban leled meg.
Persze ehhez egy kemény belső munka szükségeltetik, melyben eljutsz a megadás állapotába, átadod a vezetést a feljebbvalódnak, az Isteni Önvalódnak.
Isteni Önvalód együttműködik veled, összhangban áll az érzéseiddel, a gondolatvilágoddal.
Viszont ha Lelked érzékeny hangszerét elhangoltad, beborítottad mindenféle mocsokkal, mindennel, ami nem belső Önvalódból tükröződik lelkedre, akkor nem hallod meg a belső hangod, hanem a külső világ zaját engeded be.
Ha mindezt felismered, vonulj vissza belső szobádba, szentélyedbe, és kérd meg Lelked Angyalát, hogy bontson le benned minden gátlást, minden ellenállást, ami eltávolít Önmagad Isteni Fényének és tudatának felismerésében.
Lelked Angyala születésed óta veled van, sokkal jobban ismer téged, mint te ÖnMAGAd.
Nincs kőbe vésve, fába vésve a következő módszer, amit most átadok, nem mindenki számára lehet üdvözítő. Mindez csak egy lehetőség, egy segítség, melyet szívemből szólóan adok át nektek.
Belső szobád csendjében megtalálod ÖnMAGad.
A lélek templomába utazunk. Ez egy különös utazás lesz, hisz semmi egyedi, különös útmutatást nem tartalmaz.
Ha a Lélek csendjében elmerültél magadban, s már nem zakatolnak szüntelen visszatérő gondolataid, akkor hívd be a Szent Fényt, mely lelkedben szüntelen áramlik. Kegyelemmel és szeretettel fordulj ÖnMAGad felé.
Merülj el és pihenj meg ebben a mozdulatlanságban…
Minden figyelmed lelkedre irányítsd, szeretetet, megnyílást küldj felé.
Érezni fogod, hogy ez még csak a felszín. Érezni fogod, hogy van ennél sokkal mélyebb kapcsolat is, amely Lelked mélységeibe, Szentséges Templomába vezet el. Keresd meg hát magadban ezt a titkos ajtót, ezt a titkos bejáratot.
Ha közben fájdalmat, keménységet érzel Szívcsokrod területén, hívd a Kegyelem Fényét, hogy gyógyítsa meg azt. Hántsa le rólad a megkeménykedett kérgeket, gyógyítsa be az itt lévő sebeket, hogy a Lélek élő Fénye elő törhessen belőled.
Semmit nem kell ehhez tenned, csak engedned, csak bele lazulnod a folyamatba, bizalommal lenned a Kegyelem isteni erejében. 
A Kegyelem teszi a dolgát ha megenged….
Eljutsz addig a pontig, míg lelked ezer színben fürdik, a Kegyelem és az Isteni Szeretet Fénye hatja át,….és mindez megnyitja az utat előtted, hogy megtaláld lelkedhez vezető út titkos bejáratát.
Lélegezz mélyen a körülötted lévő Fényből, töltsd fel vele a testedet, és a szádon keresztül fújd ki magadból a még benned lévő feszültséget, ellenállást ha van ilyen. Engedd el bármilyen érzés is jelenik meg benned…
Most csak lazulj bele a Kegyelem Forrásába, a Kegyelem Angyalai megnyitják előtted az utat lelkedhez.
Közben, ha szükségét érzed, mondhatod,-
Lelkem Angyala, édes Őrzöm.
Megnyitom a szívem feléd, és elmerülök a Te végtelen szeretetedben.
Kérlek, oldj fel minden bennem lévő fájdalmat.
Mindent, ami gátat szab, hogy kellőképpen kapcsolatba lépjek veled.
Kérlek, járj át a Békesség Fényével, a Kegyelem szent érzésével.
Oldj fel bennem mindent, ami ránehezedik a lelkemre,
távolítsd el belőlem a rosszat.
Isten Irgalma járja át a lelkemet.
Krisztus Fényében megfürödve léphessek előre.
Lelkem Angyala, édes Őrzöm.
Segíts, hogy csak a jót cselekedjem, a rosszat pedig elvessem.
Ölelj át végtelen szereteteddel, és kérlek légy kísérőm utamon.
Isten Angyala maradj velem, és hozz békességet a szívembe.
E békesség adjon erőt számomra az Új Kezdetekhez.
Ha mindezt kellő ellazultsággal és odaadással tetted, a Szentély feltárul előtted,
ÖnMAgad isteni Fényébe léptél be. Többféleképpen jelenhet meg előtted a Szentély,- láthatod Jézus Szívének, Kristály Lótusznak, Kristály Templomnak, egy különleges csiszolt Gyémántnak….
Lelked különös érzéseket küldhet feléd, megszűnik tér s idő, eggyé válsz vele…
Ebben a csendben, ebben a mozdulatlanságban érzed, hogy más területre érkeztél.
Megnyugvás és békesség tölt el, érzed, hogy hazataláltál, az isteni Kegyelem tölt el….
Itt és most lehetőséged nyílik rá, hogy feltedd magadnak a benned felmerülő kérdéseket. Ebben a csendben, ebben a megszentelt Kegyelemben választ kaphatsz kérdéseidre.
S most magadra hagylak, elköszönök, hogy még jobban elmerülhess ÖnMAGad isteni Fényében.
Amikor elkezdtem magamat szeretni, Isten lehajolt hozzám és felemelt MAGÁHOZ, - tudomásomra hozta, hogy Ő mindig is szeretet, csak ezt sokszor én felejtettem el.
Szívből kívánom, hogy Lelked Fénye és Isten gazdag áldása vezessen továbbra is utadon. Fénnyel és szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin



Úgy mondják, hogy amikor megszületünk, mindannyian tiszta, hibátlan gyémántként jövünk a világra. Aztán az életünk  során sok-sok érzelmi "szemetet" szórunk erre a drágakőre, amely eltompítja annak szépségét és természetes ragyogását. 
Amikor felnőtté válunk, ezt az egész szeméthalmot fényesen csillogó lakkal festjük be, hogy elfogadható legyen. Csak anyit tettünk, hogy a szemétdombot talmi csillogással vontuk be, de midőn a külvilág felé fordulunk és bemutatkozunk, hogy "íme, ez vagyok én", csodálkozunk, hogy miért nem talál minket senki lenyűgözőnek.
Ám, ha különösen szerencsések vagyunk, valamiféle kegyelem vagy sorsfordító tanfolyam, könyv, krízishelyzet vagy betegség révén az élet megajándékoz bennünket a lehetőséggel, hogy keresztültörjük ezt a lakkozott burkot. 
Ekkor úgy tűnik, hogy egy ideig csak a szemétdombot lapátoljuk. De végül, a sok hulladék és kacat alatt feltárul a fölbecsülhetetlen értékű drágakő, ami mindig is ott szikrázott a maga tiszta tiszta, hibátlan szépségében.
Felfedezzük, hogy mindig is ez a tiszta, tökéletes gyémánt voltunk, csak életünk eddigi időszakában végig azt hittük, hogy az a limlom vagyunk, ami ezt eltakarta. 
Néhányunk, bár megpillantja saját belső ragyogását, mégis hamar megfeledkezik róla, vagy pontosabban úgy tesz, mintha nem tudná, ki is ő valójában, és újra a fényes, lakozott felszínnel azonosítja magát.
Brandon Bays: Belső utazás (részlet)

538751_323581097710237_124382309_n.jpg

Amikor elkezdtem szeretni önmagam...
 A 70. születésnapján írta Charlie Chaplin (1959. április 16.) Részlet 

"” Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy a saját igazságom ellenében élem az életem.
Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG.


Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy mennyire tud bántani valakit az, ha rá akarom erőltetni a vágyaimat, miközben az idő még nem jött el erre, illetve az adott személy még nem állt készen rá, még akkor is, ha ez a személy én magam voltam.
Ma ezt úgy hívom: TISZTELET.
 
Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy másfajta élet után vágyakozzak és láttam, hogy minden, ami körülvesz, az valójában egy lehetőség arra, hogy fejlődjek.
Ma ezt úgy hívom: ÉRETTSÉG.


Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy minden körülmények között a megfelelő helyen és időben vagyok és minden a megfelelő pillanatban történik. Így nyugodt lehetek.
Ma ezt úgy hívom: ÖNBIZALOM.


Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy raboljam a saját időmet és abbahagytam a jövőre vonatkozó nagy tervek gyártását. Ma csak olyan dolgokat cselekszem, amik örömet okoznak nekem és boldoggá tesznek. Olyan dolgokat, amik felvidítják a szívemet. Mindezt a magam módján csinálom, a saját ritmusomban.
Ma ezt úgy hívom: EGYSZERŰSÉG.
 
Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felszabadítottam magam azok alól a dolgok alól, amik nem tettek jót az egészségemnek - ételek, emberek, dolgok, helyzetek és minden, ami elvitt önmagamtól. Először ezt a hozzáállást egészséges egoizmusnak tartottam.
Ma már tudom, hogy ez: ÖNMAGAM SZERETETE.


Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással, hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal tévedtem.
Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, elutasítottam, hogy a múltban éljek és a jövő miatt aggódjak. Most, csak a pillanatnak élek, ahol MINDEN történik.
Ma napról napra élem az életem és úgy hívom: BETELJESEDÉS.


Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy az elmém képes arra, hogy zavarjon és beteggé tegyen. De ahogy összekapcsoltam a szívemmel, az elmém nagyon hasznos szövetségessé vált.
Ma ezt úgy hívom: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.
 
Nem kell, hogy féljünk a vitáktól, összekülönbözésektől vagy bármilyen problémától önmagunkkal vagy másokkal. Még a csillagok is összeütköznek néha, és a találkozásukból új világok születnek.
Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET."”
25_29620_532259_65f686d2920a3e0a3f6264f58cc43e85_c684c1_301.jpg