2013. június 29., szombat

„A gyógyulásotokkal, Ti gyógyítjátok meg a világotokat

Írta: URIEL ARKANGYAL - JENNIFER HOFFMAN : 
2013. június 28. péntek, 09:22

URIEL ARKANGYAL - JENNIFER HOFFMAN :

MINDEN AZ UTAZÁSOTOKAT SEGÍTI

,,A gyógyulásotokkal, Ti gyógyítjátok meg a világotokat."

,,Minden azért van itt, hogy támogassa az átalakulásotokat a fejlődéseteket és a Felemelkedéseteket."



Minden az életetek útját támogatja, az utazásotokat a fájdalomtól, az örömig, a félelemtől, a szeretetig, az elnyomástól az önfelhatalmazásig, illetve a korlátozásoktól határtalanságig. Semmilyen nézőpontból nincs, semmiféle olyan kihívás a valóságotok szempontjából, amely ne támogatná az evolúciótokat. Minden próba és szomorúság az Isteni igazságotokon belüli fényszikrátokba van beillesztve, amit észrevehettek, és megismerhettek, amikor a legjobb eredményt, kimenetelt keresitek.

Ezért is van az, hogy beragyogják az utatokat gyakran, mert ez azt jelenti, hogy a lelketek egyfajta gyógyulásra hív bennetek. Ezek nem a legmagasabb rezgésen lévő utak és nem a legfényesebbek vagy azok, amelyek leginkább örömtelik vagy békességgel teltek lennének számotokra. Nagyon gyakran így az egyike-másika hatalmas kihívással jár és úgy találjátok hogy csöppet sem, a legkevésbé sem kívánatosak. Ez a ti utazásotok lényege a Felemelkedésbe és a fejlődéseteken keresztül.

Minél több erőfeszítést tesztek meg ezen a fényes úton, annál inkább fénnyel teliek lesztek ti is mind. A lelketek megállapodása szerint, le kell földelnetek a gyógyulásotokat, mert ti vagytok a gyógyítók és ugyanúgy a gyógyulók is. Ezen a folyamaton mentek át mind keresztül, és bár meg van az a képességetek, hogy mindezt a fájdalmakon keresztül tapasztaljátok meg, de meg van az a képességetek is, hogy az utazásotok során a fájdalmaitokat örömmé változtassátok át. Ha megengeditek azt, hogy ez az utazás fájdalommal legyen teli, akkor szem elől tévesztitek a lelketek általi gyógyító elkötelezettségeteket. A Forrással való elkötelezettségetek továbbvezet a gyógyuláson keresztül a fejlődésetekbe, a sűrűségből a Fénybe, a félelmekből pedig a Szeretethez. A valóságotokban minden dolog támogatja az utazásotokat.

Ti vagytok a Fény Harcosai és sokan közületek most beteljesíthetitek magatoknak ezt a nagyon hosszú utazást, melynek elején, még nem emlékezhettetek erre, mert akkor kezdődött az első inkarnációtok. A dimenziók közötti fátylak, frekvenciák és rezgések nemrég felemelkedtek, de van még néhány fátyol, amely most halványodik el. Amikor a fátylak felemelkednek, minden, amit körülöletek, eltakartak, az tisztán láthatóvá válik, és ez magába foglalja, vonatkozik a ti saját életetek fátylaira ugyanúgy.

Igazságotok fénye és hatalma el van rejtve előletek, mert csak így vagytok képesek teljesen átélni ezt a sűrűség adta tapasztalást, amellyel meghozzátok a gyógyulásotokat. És ez az, amivel egyre fényesebbé válik az előtettek lévő út, és ekkor egyre képesebbek lehettek majd alkalmazni az erőtöket arra, hogy mindezt lebontsátok majd. És erre az időre, amit annyi ideje vártatok az most itt van, továbbvezet előre és meghozza az Igazság Fényét, a békességet, a szeretetet azokra a helyekre ahol nektek annyira a legnagyobb szükségetek van és elkezdődhet veletek és elindulhattok a gyógyítás útján. A gyógyulásotokkal, Ti gyógyítjátok meg a világotokat.

Ha ellenálltok a kihívásoknak, akkor a saját fényetek kiterjedésének álltok ellen. Megteremthetitek magatoknak azt az utat, ahogy a fényetekkel világítjátok be a világotokat, álljatok viszont ellent az egymást kritizáló kísértéseknek, mivel ezek korlátozzák azon képességeiteket, hogy megértsétek a valódi természetetek megtapasztalását. Minden azért van itt, hogy támogassa az átalakulásotokat a fejlődéseteket és a Felemelkedéseteket.

A legnagyobb kihívások ösztönözhetnek bennetek arra, hogy még jobban belevessétek magatokat a tettek mezejébe, és meglehet, hogy a tehetetlenség félelmeket hozhat létre, de használhatjátok a félelemiteket úgy, mint egy járművet, amely a félelemből a legnagyobb öröm felé száguld veletek, és oda megérkezik majd. Mennyivel könnyebb lehetne az utazás, ha felismernétek, hogy a félelmek azok az érzelmi jelzőrendszerek, amelyek azt mutatják meg nektek, hogy milyen lehetőségeitek vannak gyógyítani a jelenlét erejével.

Legyen bátorságotok arra, hogy vakmerően haladtok át a legfényesebben kivilágított utakon, amikor a legjobban elkap bennetek a félelem érzése. A Fény vezet, és segít, és segíti átalakítani a félelmeteket a saját Fényeteknek egy még mélyebb kiterjedésébe és kifejezésébe. Legyetek hajlandók belülre merülni és meg találni a bennetek lévő Isteni Fény forrását, mert belül mindez megvan. Ezt a merészségeteket és bátorságotokat elismerés kíséri a vezettetésünk által, de nektek kell megtennetek ezért a következő lépéseket, egyiket a másik után.

Kérjétek azt mindig, hogy a tetteitek mindig a legjobb eredményre vezessenek, a legszebb megoldással és a legnagyobb békességben, örömben és szeretetben, minden helyzetben. Keressétek a gyógyulást és hozzátok vissza az egész-séget az Isteni középpontotokból, a korlátlan örömmel, békességgel és a feltétel nélküli szeretettel. Ezzel együtt így biztosan várhatjátok a vezettetést, támogatást az utazásotok minden egyes lépésében és ez egészen biztosan így is fog történni.

Közreadja: Földicsillagok: Link

Forrás: ARCHANGEL URIEL: EVERYTHING SUPPORTS YOUR JOURNEY ~ channelled through Jennifer Hoffman,
www.enlighteninglife.com - May 20, 2013,

http://lightworkers.org/channeling/182441/aa-uriel-everything-supports-your-journ ey-jennifer-hoffman

Copyright 2013 by Jennifer Hoffman. All rights reserved. You may translate, quote, and link to this article, in its entirety, on free, non-commercial sites only, as long as you include the author's name and a working link back to this website. All other uses of this article and information are strictly prohibited. http://enlighteninglife.com/everything-supports-your-journey/