2013. június 16., vasárnap

2013 egy hihetetlenül fontos év






2013 egy hihetetlenül fontos év és sokkal jelentősebb több szempontból is, mint a 2012.
Sokan talán úgy éreztétek, hogy 2012 lesz a csúcspont abban, amit egy éghajlati változás (jégkorszak beindulása) követ majd.
De Kedveseim, még a munkánknak csak az elején tartunk.
És én azt mondom, hogy 2013 olyan kihívásokkal fog érkezni és olyan feladatokkal, melyekről a lélekszerződéseitek szerint egykor megállapodtatok.

2013 minden értelemben egy új kezdet, de nem a pihenés ideje, nem annak, hogy rajta üljetek a babérjaitokon.
Az Új Föld magába foglal bizonyos multidimenzionális kereszteződések szerinti, folyamatos és sorozatos lineáris energiaáramlási pontokat és időkapukat.
Valójában ezek a megváltozó idő kiemelkedő pontjai, melyek lehetővé teszik a Felemelkedésetek megtörténtét.
Ezek a pontok olyan átjárók sokatoknak, azoknak, akik a jövőből, követei vagytok a Szíriusziaknak-Plejádoknak-Arkturusziaknak.
Megfigyelők és Kódhordozók vagytok, akiknek jogosultságuk van belépni ezeken az átjárókon, és hogy itt lehessetek ezen a bolygón a Felemelkedés idejében.

Számos szempontból a ti küldetésetek csak most veszi kezdetét.
2013-as időszak ütemtervében az áll, hogy a Kódhordozók a Föld féltekéi szerint (déli és északi), elkezdjék együtt összevarrni ezeket az energiapontokat a teljes világotokra vonatkozóan.
Különleges módon a Kódhordozók (Fénymunkások) számára lesznek ezek az energiák kiterjesztve, mint a déli, mind az északi féltekén.
Kulcsfontosságúak lesznek egyes hegységek, mint a déli féltekén: Patagónia, Uluru, Húsvét-szigetek és a Kilimandzsáró fogja lehorgonyozni, rögzíteni az Új Égboltot az elkövetkező években.
Közületek azok, akik már a Felemelkedés előtt is, mint Kódhordozóként szolgáltatok, egy még jelentősebb, még nagyobb szerepre kaptok majd felhívást.
Arra kaptok feladatot, hogy bizonyos kulcsfontosságú pontokat kapcsoljatok össze az Új Égbolt kicsíráztatásának céljából.
És majd ezután elkezdhetjük az új munkánkat.

Az Új Égbolt 2013-ban kezdődik

A kristályrács felépítése 12-12-12-ben befejeződött és ennek során, csirázásba szökkent az Új Égbolt. Az Új Égbolt elengedhetetlenül fontos az emberiség Felemelkedésének céljából és valójában egy kiterjesztése a Kristályos Háló egészének.
Bizonyos pontokon a bolygótok kivételes energiákkal rendelkeznek, amelyek megengedik és lehetővé teszik azt, hogy összehangolódjanak ezek a pontok.
Newgrange az egyik ilyen, a másik pedig Húsvét-szigetek.
Mindkettő többdimenziós, sokoldalú rácspont. Mindkettő, egy oktaéder portál, amely meghaladja a dimenziókat és az időt. Mindkettő, közvetlenül a 144-es dupla-penta-oktaéder kristályos csúcsháló csúcspontjaihoz csatlakozik.
Ezek jelenleg, közvetlenül az Új Égbolthoz kapcsolódnak, és amely kialakulása spontán a 12-12-12 felépülése után kezdődött el, majd a 2012. december 21.-i újraindítás során aktiválódott.

Fontos azt megjegyeznünk újra, hogy a felemelkedési folyamatban, a Felemelkedés (a Földé) 12-12-12-ben megtörtént. A 12-12-12 lehetővé tette a kristályos energiáknak a manifesztálását az Új Földre.
Mindez lehetővé tette a DNS számára, hogy az Új Földet, a bolygó hálózatát, a kristályos mezőn belülre hálózatba kapcsolja és beleszője az Emberi (elektromágneses) Hálót.
Mindez megtörtént tehát 12-12-12-ben a 12:12 idején és a hálózat újraindítására pedig december 21-én került sor, amely lehetővé tette az Új Föld születését.

Az Új Égbolt

Már korábban beszéltem nektek a planetáris háló világra jöttéről. Kívülről nézve ez a háló olyan, mint két szivárványszínben játszó elliptikus frekvenciális sáv, amely boltívszerűen körbeveszi a Földet, ugyanúgy, mint eonokkal ezelőtt.
Az egyik sáv, nagyon finoman az elektromágneses egyensúlyban rezeg, és amely, arany árnyalatot bocsát ki magából. A másik, kristályos és egy fényes platina színben tündököl.
A két spirális ív fölött fog forogni a 144-es Háló, amely egy 144-es dupla penta-oktaéder. Magasabb technikai szempontból nézve, az Égbolt olyan szerepet játszik, mint egy szupra-kristályos frekvenciális jelátadó. Oszcillációjával, jelátalakítással végzi a hálózat pizoelektromos felléptetésének illeszkedését. És ez lehetővé teszi majd a hálózat áramköreinek teljes körű integrációját a gamma kristályos energiákkal, amelyek a Nagy Központi Nap, vagyis Tula Egyesített Mezejéből érkeznek.
A még jobb megértés végett, az Égbolt az erőteljes égi/mennyei energiahullámokat fogja átalakítani egy (nekünk) jótékony formában, így átalakítva, sokkal könnyebben megkaphatjátok azt, magatokhoz vehetitek azt, amit szeretnétek a Föld bolygón.
Tehát az Égbolt egy fejlődést támogató formának mondható el, amely egy hatalmas transzformátor (energia-átalakító) és energia-túlfeszültségvédő szerepet is játszik.
Az Új Égbolt meg fogja tisztítani az itteni energiákat és finomítani fogja az égi energiákat, hogy azok alkalmazhatóak lehessenek a 12 dimenziós Földi valósághoz.
A két elliptikus sáv fogja létrehozni az OM frekvenciális területét, és 2038-tól ezek fogják bevilágítani a sarki fényhez hasonlóan az éjszakai eget.
Az Új Mennybolt kezdeti szakaszának lehorgonyzása és rögzítése, a 2013. márciusi Napéjegyenlőség idején kezdődik majd el. A beindító eseménynek néhány kulcsfontosságú energetikai területe van, beleértve, a Húsvét-szigeteket és Patagóniát (mert ebben az 51. szélességi fok a kulcs).
Mindkettő terület megkapja ekkor az egységtudatosság kódjainak letöltését, más szóval az Akashát.
Ezeket az aktiváló energiák letöltését fogjátok érezni elsősorban a Nagy Phi Piramis oktaéder energiáin és szerkezetén keresztül a déli féltekén, 2013-ban. Sokan lehetnek közületek, akik lehozzák azokat.

Az Új Föld Küldöttei
Ahogy már azt korábban elmagyaráztam nektek, rengeteg lélek döntött úgy, hogy ebben az időben a Földre jön az 5. dimenzión túlról, mind a Föld jövőjéből, mind a magasabb világok jövőjéből azzal a céllal, hogy jobb megértéssel lehessetek 2013-al kapcsolatban.
Ti itt valójában a Kristályos Fény és Szeretet Nagykövetei vagytok.
Azért tértetek vissza a jövőből, ilyen értelemben a Föld lineáris idejébe, hogy segítsétek az emberiséget keresztülvezetni ezeken a viharos időkön, melyek az elmúlt 40 évben kezdtek el kibontakozni, és hogy jelen legyetek és részt vegyetek a következő 26 évben átvezetni őket a 2038-as kulcsfontosságú időpontig.
Ahogy már azt sokan észrevettétek, ráébredtetek erre a 2011-es és 2012-es szerepeitekkel, hogy mi a dolgotok a jövőtöket tekintve, mert ez tervszerű volt.
Az időkapuk közül az utóbbi két évben megjelenő beindító pontokkal, melyeken eddig dolgoztatok, megtették már azt, hogy 2013-ból, 2038-ba haladhassatok. Így 2038-ban meg is láthatjátok majd a teljesen Új Égboltot.
Ez nem volt megírva a Piramisokban?
Valójában a ti Edgar Cayce-tek utalt már erre a 2038-as évre, és ez lesz egy másik fő magassági pont az Emberiség Felemelkedésében.

Néhányatok már nem lesz jelen fizikai testben 2038-ban, de ettől még akkor is kulcsszereplői küldetéssel támogatjátok most azokat a lényeket, akiket erre a munkára hívtak meg ide. Ti lesztek a gondnokai annak, hogy előzetesen összekapcsoljátok az (Égbolt) rögzítési, horgonypontjait és ezzel fogjátok ösztönözni a Kristály Gyermek kutatókat arra, hogy a 2038-as Új Égbolt felépítése befejeződhessen.
Tudjátok, nagyon sokan közületek már megtapasztalta, más planéták és világok Felemelkedését, több alkalommal is, és ismeritek azt, hogy milyen veszélyekkel és kihívásokkal jár mindez. És ezt a hagyományt alkalmazhatjátok az új vezetés felkészítésében, az új Égbolt rögzítéséhez.
De ne feledjétek a horgonyzásnál a kódok rögzítését!
Fontos az, hogy 2013-ban segítsetek mindenkit a fényetek ragyogásával és ne engedjetek a Félelem végső izgalmas vajúdásának, mert a régi energia az utolsókat rúgja.
Mi fog történni 2013-ban?
Ami történik majd, az egy Új Kezdetet jelent. Az Új Kezdetben pedig az Új Föld mintái jelennek meg. A Föld Felemelkedésének eredménye ez a dimenzionális megújulás és a bolygó kiterjedése.
A Föld kiterjedt a Kristályos dimenzióba, az 5.-től a 12. dimenzióig.

Erőnapok és 2013 aktiválási időszakaszai


Az energiák 2013-ban már kevésbé lesznek olyan intenzívek, mint 2011. és 2012. emelkedő frekvenciái voltak, ezeket így sokkal könnyebb lesz kezelni.
Lesznek bizonyos különleges időpontok, melyek frekvenciális kulcsokként szolgálnak.
A napéjegyenlőségek, napfordulók különösen erősek lesznek, mert mindegyikük egy egyedi portálja lesz az Új Földnek.
A napéjegyenlőségek és napfordulók mellett, 5 rendkívül erős fogyatkozás (Nap és Hold) lesz.
Mindegyik újjáélesztett energiákkal fogja előremozdítani a bolygótokat. Ezek teljesen és egészében természetes összhangban következnek be különféle csillagászati eseményekkel, helyzetekkel.
Teljes átjárót biztosítanak, melyek egyedülálló eseményként, nyílásai lesznek az energiák átvitelének.
2013-ban sokkal sokrétűbbek és erősebbek lesznek ezek az események, mint 2009-től bármikor.

2013 a következő ajánlattal érkezik:
1. Egy olyan időpont, amelyben mélyebben megvizsgálhatjátok magatokat, az Új Földön az Önvalónk felfedezéséért.
2. Erősíthetitek az energiákat az erőcsomópontokon belül, melyek ugyanúgy erősíthetik az előrelátás és a tudatos (lucid) álmodás képességét.
3. Egy időablaka ez az év az újratöltődésnek és az energiák kiegyensúlyozásának.
4. A márciusi napéjegyenlőség alatt (2013. márc. 20.) a bolygó különleges pontjain lerögzíthetitek az Új Égboltot.
2013. kulcsfontosságú dátumai tehát a következők:
• Március 20. Napéjegyenlőség
• Június 21. Napforduló
• Szeptember 22. Napéjegyenlőség
• December 21. Napforduló
A fogyatkozások ezen túl még egy minőségi változással is járnak, abban az értelemben, hogy változásokat beindító katalizáló energiákkal jönnek, melyek mind személyes, mind planetáris szinten is hatnak.
Így 2013-ban ezek is rendkívüli hatással lesznek. Tökéletes időzítései lehetnek az életetekben egy irányváltáshoz, miután energiáikat átadják a napéjegyenlőségek és napfordulók felé, és az önvalók általi vezettetést kalibrálják.
2013. egy új bolygót és egy új időt jelent.
Sokan egy megújult célt fedezhettek fel majd, vagy maradtok a már megszokott utatokon, de egy más perspektívával, vagy akár egy új csoportban egyesültök.
Sokan közületek egy új célt fogtok felfedezni 2013-ban, hogy egy korábban bennetek szunnyadó tehetség kerüljön felszínre, és termékeny talajra leljen.
Fogyatkozások:
• Holdfogyatkozás: április 25.
• Napfogyatkozás: május 10.
• Holdfogyatkozás: május 25.
• Holdfogyatkozás: október 18.
• Napfogyatkozás: november 3.
Két különlegesen nagyon hangsúlyos időszak 2013-ban
Az első triád: május 10. – június 22. között, amelyben a Nagy Triád nyitásával történik meg, amely egyben a gondolkodás új kiegyensúlyozására törekszik. Ez az időszak magába foglal egy napfogyatkozást, egy holdfogyatkozást és egy napfordulót. Ennek megerősítésére a Kódhordozók a bolygó erőcsomópontjaihoz fognak utazni.
A második triád: szeptember 20. – november 4. között jelentkezik majd, és ekkor az első triád munkájának a befejezése történik. Ez egy olyan időszak lesz, amikor személyes szinten kell kinyilvánítani az Új Valótokat, az új céljaitokat, az új társaságaitokat, az új egyesüléseiteket és irányultságaitokat. Annak az ideje, hogy újra energetizálódjatok, újraélesszétek az életerőtöket.

Zárszóként
Azt mondjuk nektek, hogy 2013. az energiaáradás ideje, a virágba borulásé.
Nagyon sokaknak közületeknek a változás éve lesz.
Egy új energia van már a bolygón.
Ti hoztátok létre ezt, de még sok a teendő. Használjátok ki ezt az időt, hogy megtaláljátok ebben a saját szerepeteket.
Azok közületek, akik már a kerítésen ülve nézik mindezt, vegyétek magatokhoz az elkötelezett vezető szerepeteket.
Írjatok könyveket, fejezzétek ki a belső művészeteteket, 2013 éve jó lesz erre.
Az energiák támogatni fogják a bennetek lévő legfőbb jóságotokat.
2013-ban egy másfajta hátszeletek lesz, új küldetésetekkel, Kódhordozóként.
Az új szerepetek az, hogy kódoljátok (saját fényetekkel) és rögzítsétek az Új Égboltot, amely lehetősége 2013-ban kezdődik el.

Én Vagyok Metatron és megosztom veletek ezeket az igazságokat!
Szeretve Vagytok!
És ez így van….és ez így van.

Eredeti forrás: AA Metatron ~ 2013 ~ Year One of the New Earth “The Magnificent Beginning”
Channeler: Tyberron James (Earth Keeper)
http://lightworkers.org/channeling/174212/aa-metatron-2013-year-one-new-earth-magnificent-beginning
Magyar nyelvű fordítás: Nász János
Közreadta: www.foldicsillagok.hu