2013. június 12., szerda

UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS: HA NEM ÉBREDSZ, MINDEN VESZHET

Az Élőlánc Magyarországért és a Váralja Szövetség szervezésében tegnap, 2013. június 10-én lezajlott a nemzetünket, népünket teljesen ellehetetleníteni szándékozó gyalázatos új földtörvény elleni második demonstráció. A helyszín Budapest, V. ker., Alkotmány utca és Vajkay utca kereszteződésében, a Parlamenttel szemközt volt.
A tüntetés este nyolc óráig tartott; nagyon tartalmas beszédek hangzottak el. Sajnálhatja az, aki ezt elmulasztotta, mert itt-ott, internetes portálokon ugyan fellelhetők, de esetleg csak hosszas keresgélés után!
Ami a legfontosabb, hogy az országgyűlés az árvízi helyzetre való tekintettel a zárószavazást elhalasztotta. Várhatóan egy héten belül kerül rá sor, de ezt nagy valószínűséggel nem fogják már előre közölni, mert időpontjáról orbán viktor személyes dönt majd.
Szégyenletesen kevesen, kb. 300-an voltunk csak jelen. Úgy látszik a haza hívó szavára a jelenlévőkön kívül csaknem mindenki süketnek bizonyult. Ennek következménye lesz, hogy nem lesz senki, aki meghallja azok panaszát, jajkiáltásait, kiknek ez a tervezett földtörvény húzza ki majd lába alól a talajt: a mi létezésünk összes alapfeltételét képező Anyaföldet.
Ne legyen senkinek illúziója! Ha ez a trógerekből álló, országgyűlésnek nevezett gyülekezet  (tisztelet a kivételnek!) keresztülnyomja a földtörvényt, akkor nagyon hamar megindul a vidék elszegényedése, a vidéki emberek elvándorlása idegen országokba, ill. nagyobb városokba, ahol el fogják özönleni az amúgy is siralmas kínálatú munkaerőpiacot. Csakúgy, mint dél-Amerika egyes országaiban, e magyar városok gyűrűjében, bádogvárosokban fogják meghúzni magukat a szerencsésebbnek mondható éhenkórászok. De a városoknak se lesz kielégítő mennyiségű, minőségű, meg is fizethető élelmiszerellátása; tehát beláthatatlan következményei lesznek a mai napig tartó általános közönynek, nemtörődömségnek.
A tegnapi távolmaradásra nem lehet mentség az időjárás, mert kb. ¾ hatkor kezdett csak esni, így aki éppen úton volt, azt már nemigen fordíthatta vissza az eső! Az árvízi védekezés nagyon sok igaz magyart tartott távol, és persze érthető okból azokat is, kiknek utazni kellet volna Budapestre. Ám semmi mentségük nem lehet az ép és egészséges budapesti lakosoknak, kiknek BKV bérletük van, így gyakorlatilag ingyen tudtak volna tegnap a helyszínre utazni.
Van halaszthatatlan és nagyon fontos eset is! -- de minden második felnőtt budapestinek a távolmaradására biztosan nem ez volt a „jó” ok. Beleértve azokat is, kiknek nincs bérletük, és más kerületekből kellett volna utazni a demonstráció helyszínére, tegnap legalább 100 ezren kellett volna, hogy ott legyünk. Ezzel szemben jó, ha voltunk 300-an!
Nagyon sokan nem értik, nem akarják felfogni a lényeget, hogy már nem a „gyurcsány takarodj” korszak „békés” éveinek „idillikus piknik” hangulatát éljük; és nem is „orbán takarodj” az új jelszó. Most ennél sokkal többről van szó, mert a fizikai létünkről, életben maradásunkról van szó! Ezt a haza- és nemzetáruló söpredéket csakis hatalmas tömegek erődemonstrációja tudná meghátrálásra kényszeríteni! Halogatással, fejünket homokba dugással semmire se megyünk!
Mi magyarok nagyon sokszor voltunk már végveszélyben, de a korábbi veszedelmekkel szemben a nagy különbség az, hogy most a saját kormányunk tör az életünkre. Az a kormány, amelynek nagyon sokan tévedésből szavazták meg a teljhatalmat!
Az embereknek tudniuk kell, hogy nagy a baj; nagyon nagy a baj; hogy cselekedni kell! Meg kell akadályoznunk hazánk végső kifosztását, a magyarság kipusztítását! — mert ez az út egyértelműen oda vezet. Nincs kivétel, nincs kegyelem! Minden gazságra elszánt, telhetetlen rablók nyüzsögnek körülöttünk, de egyelőre még láthatatlanul! Csak a földtörvényre várnak, hogy elkezdjék ellenünk a kíméletlen harcot.
Mindenkit tisztelettel arra kérek, hogy teljes terjedelmében szíveskedjen a teljes címlistáján továbbítani ezt az üzenetemet.
Te magad légy hát a média! — mert se a rádióban, se a TV-ben nem hallasz, nem látsz semmit arról az aljas tervről, amellyel ki akarják rántani talpad alól a talajt.
Minden jel arra mutat, hogy nem tudsz arról semmit, hogy napok kérdése csupán, hogy törvényben biztosított eszközökkel vehessékel tőlünk (Tőled és szeretteidtől is) a létezésünk alapját képező Anyaföldet! — amellyel nem csak jövőnket rabolják el, hanem elveszik az életünket is!
EZ NEM RÉMHÍR, NEM ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET!
Föld nélkül nincs ház, amit otthonuknak tekinthetünk. Föld nélkül nincs kert, ahol magunknak zöldséget, gyümölcsöt termeszthetünk; Föld nélkül nincs élelmiszerünk, ivóvizünk!
Föld nélkül nincs család, nincs nemzet, nincs semmi! Még sírhely sincs, ahová túlélő szeretteink letehetnének egy-egy szál virágot!
Ami a legrémesebb, hogy túlélők is egyre kevesebben lesznek! Meghal, végkép kihal az egykor oly dicső, oly csodálatos nemzetünk. Örökre meghal az igazság, kihal ezen a Földön a szabadságvágy!
Vattay Szabolcs