2013. június 5., szerda

A szívszeretet, és annak kiteljesítése a gyakorlatban


A szívszeretet, és annak kiteljesítése a gyakorlatban



A NAGY VIZES TRIGON GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS A VÍZ ELEMEN KERESZTÜL


http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=446%3Asarah-varcas-2013-majus-31-julius-17-a-nagy-vizes-trigon-gyogyulas-es-gyogyitas-a-viz-elemen-keresztuel&catid=49%3A2012-utan&Itemid=78

SARAH VARCAS  : 2013. MÁJUS 31. –  JÚLIUS 17.
A NAGY VIZES TRIGON
GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS  A VÍZ ELEMEN KERESZTÜL
„A Víz elem által mindenkinek, aki a bolygón él, meg kell kapnia a szeretet és gyógyulás energiáit, és azzal, amit adunk másoknak ezért, az mind vissza fog térni hozzánk.”
„Ezek a legfontosabb üzenetek most a mennyekből. Az Együttérzésről és az Érzékenységről szólnak és megosztják velünk azt, hogy hogyan viseljük a kollektív gyógyulást.”
„Bármit meggyógyíthatunk most, amit szükségesnek érzünk. A Kozmosz ellát bennünket kiegyensúlyozva ezzel a csodás közvetítő elemmel, amit víznek hívunk.”
 Tegnap (május 30.-án) a következő energiaváltozásról beszéltem, a mai energiaszint emelkedéséről, mikor is egy Nagy Vizes Trigon (égi geometriai aspektus háromszög vízjegyekben) alakul ki, ahogy a Hold most a Halakban összekapcsolódik a Neptunusszal, és amikor a Merkúr a Rákba érkezik. Ez az égi alakzat a Nagy Vizes Trigon kezdetének beharangozását jelenti, amely néhány héten keresztül egy nagyon is érzékelhető kreatív, teremtő energiát hoz el számunkra, amely hátteret képezhet mindennapi életünkben. Eleinte kissé „csúszósnak” érezhetjük ezeket az energiákat és így elég nehéz ezért körülírni most azokat. Meglehet, úgy fogjuk érezni, valami nagyon is elkezdett megváltozni körülöttünk, de nem tudjuk, hogy mi az. Zavarodottságot tapasztalhatnak főleg azok is, akiknek nincsenek elég megfelelő energiajelzéseik a vizes jegyekben a születési képletükben, de ez a rezgés azért elkezd lehorgonyozódni a földi síkra a hosszú látogatása során, és valóban elkezdhetjük érezni annak jótékony hatását és végre elkezdődhet a kozmikus vizibuli.
 De ma csak még olyan egyszerűnek érezzük ezeket az energiákat, de amennyire lehet majd fokozódni fog és érezhetővé válik számunkra a jelentése, amit hoz magával. Először is fáradtnak fogjuk érezni magunkat (ahogy rendszerint akkor, amikor vizes rezgésű jegybe történő váltás érkezik), nagyon érzékenyek leszünk, és egyre többen sírva fakadnak. Azt fogjuk érezni, hogy nagyon alapvető, mély kapcsolatunk van a mindent átfogó Egységgel, amely átmos mindent körülöttünk, minden előzetes várakozás, figyelmeztetés nélkül. (A Nagy Vizes Trigonban igen jól megtapasztalható ez az érzelmi összekapcsolódás!) Vizes helyeknél vagy a vízben eltöltött idő különösen jelentős tisztító erővel jelentkezik most és támogatja a gyógyulást. Míg a mindennapokban egy hosszú fürdőzés vagy egy pihentető zuhany elegendő lenne egy tisztulásra, de a mostani időszakban ez a tisztulási folyamat egészen más valami, és nem csak része a napi szokásainknak.
 És ahogy a víz megtisztít és meggyógyít bennünket, szükségünk lesz arra, hogy az (emberiség) gyógyításában egy teljes kört végezzünk el. Milliók vannak, akik úgy élnek, hogy nem jutnak tiszta vízhez, vagy akik nap, mint nap sok mérföldet tesznek meg azért, hogy vízhez jussanak és megtöltsék vele edényeiket. Vannak olyanok viszont, akik meg vannak áldva azzal, hogy egyszerien csak megnyitják a csapot és az életet adó folyadék bőséggel ömlik ki belőle, amely sokaknak elképzelhetetlen, hogy életünkben ilyen módon megjelenjen. De a Nagy Vizes Trigon számukra is ugyanúgy elérhető, és arra ösztökél bennünket, hogy továbbra is szemünk előtt tartsuk az ő sorsukat is, és arra figyelmeztet, hogy mindent megtegyünk azért, hogy sorsukban segítsünk nekik. A Víz elem által mindenkinek, aki a bolygón él meg kell kapnia a szeretet és gyógyulás energiáit, és azzal, amit adunk másoknak ezért, az mind vissza fog térni hozzánk. Tehát ideje van, hogy egyre több ember csatlakozzon ehhez a gyógyító körhöz, úgy hogy elképzeljük azt, hogy a világunkban mindenki hozzáfér bőségesen az életet adó és tisztító erőhöz, egy olyan világot elképzelve, amelyben a vízhez való hozzáférés forrásaival kiteljesedik az életünk, amelyben nem szennyezett a víz, nem okoz betegséget és nem idéz elő halált. És ha ezt egyszer közösen, mindannyian megálmodjuk magunknak, akkor kivettük a részünket ebben a történetben.
 Ezek a legfontosabb üzenetek most a mennyekből. Az Együttérzésről és az érzékenységről szólnak és megosztják velünk azt, hogy hogyan viseljük a kollektív gyógyulást. Rámutatnak az átalakulásunk olyan időszakára, amely idáig szunnyadt, addig, amíg a képesek leszünk hozzákötni ezt az energiáit az érzelmeinkhez és pozitívan tudjuk alkalmazni az életünkben. De az üzenetek leginkább arról szólnak, hogy mindannyian tisztelettel legyünk az örök Egy Szívre, amely összeköt mindent és mindenkit. Emlékeztetnek tovább bennünket arra, hogy nem számít az, hogy mennyire elkülönítettek vagyunk, amit sokszor úgy is érzünk, hanem olyan részei vagyunk az Egésznek, amelyből erőt és reményt meríthetünk, és szembe tudunk nézni a látszólagos veszteségeinkkel és reménytelenségünkkel.Bármit meggyógyíthatunk most, amit szükségesnek érzünk. A Kozmosz ellát bennünket kiegyensúlyozva ezzel a csodás közvetítő elemmel, amit víznek hívunk. Igyunk belőle, fürödjünk meg általa, vagy csak ücsörögjünk, vagy sétálgassunk mellette, a mostani időkben értünk érkezik és valóban áldottak leszünk tőle.
Élvezzük ezt a mindenkiért jövő napokat.
 Sarah Varcas
 Közreadja: www.foldicsillagok.hu


A NAGY VIZES TRIGON KIALAKULÁSA INDUL: 2013. MÁJUS 31.
TETŐPONTJA. JÚLIUS 17.
Idézzük az Idővonalból:
A NAGY VIZES TRIGON
A Jupiter, Neptunusz és Szaturnusz képezi, alakítja ki vizes jegyekben (Rák, Halak, Skorpió) 4-5 fokos közelítéssel.
Ez egy érzelmi erőt adó, megerősítő, spirituális és gyógyító konfiguráció. Örvendetes hatása a 2013-at jellemző erőszakos és kaotikus energiák között felüdítő hatással bír. Ebből a helyzetből nem sokkal később júliusban egy finom Nagy Szextil* formálódik ki  6 bolygó képviseletében melyek Föld és vízjegyekben (női harmonikus energiák megnyilvánításával) részvételével. Úgy látszik, hogy júliusban így egy kis haladékot, pihenőt kapunk ebben a nagyon is változó évben.
JÚLIUS 29. A NAGY SZEXTIL
6 PLANÉTA VIZES ÉS FÖLD JEGYEKBEN ÉS MIND SZEXTILBEN EGYMÁSSAL: PLÚTÓ, NEPTUNUSZ, JUPITER, MARS, VÉNUSZ ÉS A HOLD
Allison Rae






BELSŐ MUNKA ÖNMAGUNKON





A Spirituális Pszichológia egyik alaptétele az a felismerés, hogy semmi sem jelezheti világosabban azt, ha valamit meg kell TANULNOD LELKED TANANYAGÁBÓL, mint ha valami "ZAVAR TÉGED" - csak meg kell tanulnod ebbenaz összefüggésben szemlélni a világot!

Amikor kiborulsz, az olyan, mintha az Élet egy piros zászlót lengetve jelezné: "Figyelem! Ez az! Idenézz! Itt a legközelebbi feladatod, a BELSŐ MUNKÁD! Itt a lehetőség, hogy meggyógyítsad azt a belső helyet, ahol ez a nyugtalanság lakozik. Ne kívül keresgélj! Ami történt, az csak segített a felszínre hozni ezt a háborgást. Vedd vissza a saját ERŐDET!

Amint az emberek Spirituálisan Tudatossá válnak, ráébrednek, hogy a LELKÜK, a saját IGAZI ÉNJÜK leglényege hozza elébünk mindazt, amit a saját lelki fejlődésünk érdekében éppen MOST meg kell tapasztalnunk. Minden negatív érzést felfoghatunk egy-egy spirituális feladat lehetőségeként, amelyen dolgozva végül megoldhatjuk vagy véglegesen meggyógyíthatjuk azt.

Persze ezt is, ahogyan minden jó dolgot az életben, könnyű mondani, de sokkal nehezebb megtenni. A legtöbben nem így nevelkedtünk. Sokkal inkább a "Ki vagyok borulva, mert....." szerint élt életre szoktattak rá minket úgy, hogy még csak nem is tudunk róla, hogy VAN MÁS LEHETŐSÉG IS.

Ahelyett, hogy azt mondanák "most éppen áldozati szerepben látom magam", sokkal hajlamosabbak kijelenteni,: " Én tényleg ÁLDOZAT VAGYOK, MERT EZ ÉS EZ TÖRTÉNT VELEM, ez a valóság. " Vagy: "Ne ábrándozz! Az életben már csak így működnek a dolgok! "

Ahhoz, hogy tényleg sikerüljön a Spirituális Ébredés útjára lépned, változtatnod kell a prioritásaidon, és fel kell hagynod a meggyőződéssel, amely szerint a Célvonal valósága az egyetlen igazi valóság. Merj belépni a Saját Tudatod Szerkezetébe, és vizsgáld meg alaposan az ego működésének dinamikáját! Ezt a vizsgálódást a Spirituális Pszichológia összefüggésrendszerén belül végezd, mert soha nem fogsz belső Békéből és Szeretetből érettségizni, ha a MIÉRT szintjén próbálsz közbelépni - hiszen az az ego birodalma.

MINDEN "MERT" CSAK KIVÁLTÓ OKA EGY-EGY MEGOLDÁSRA VÁRÓ BELSŐ PROBLÉMA FELSZÍNRE KERÜLÉSÉNEK !

Ahogy a Valódi Én mondaná: " A kiborulás nem rajtam kívül zajlik. Belül történik." Hát akkor....mi lenne, ha ugyanez történne, de neked NEM KELLENE KIBORULNOD MIATTA ? Nem lenne nagyon jó, ha tudnád ezt, és megtanulnád, hogyan kezelheted ezt a dinamikát?

Mi lenne, ha minden "MERT"-re úgy tekintenél, mint a spirituális tananyagodat tudatosító módszerre?
Az igazi gyógyulás nem rajtunk kívül történik, csak is az adott emberi lény tudatában, ez Belső Munka.

MINDEN EGYES ALKALOMMAL , AMIKOR VALAKI MEGOLD EGY PROBLÉMÁT, ÖRVENDEZNEK AZ ANGYALOK, ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELŐBBRE LÉP A FEJLŐDÉS ÚTJÁN!

Maguk a belső háborgások is fontos alkotóelemei az itt elsajátítandó spirituális tananyagunknak.

Ebben az összefüggésben a harag, a sérelmek, a neheztelés, az árulás, az elhagyatottság, a bűntudat, a szégyen, az elutasítás, a csalódás, a szomorúság és a többi mind-mind a tudatunkba kódolt spirituális leckék, amelyek Isten áldotta lehetőséget nyújtanak az eddig megoldatlan problémák végső gyógyítására vagy megoldására.

Elképesztő dolog ráébredni erre!

Amikor készen állsz arra, hogy
- FELELŐSSÉGET VÁLLALJ A SAJÁT TUDATODBAN HÁBORGÓ HELYEK GYÓGYÍTÁSÁRA, AKKOR OLYAN MÓDON FEJLŐDHETSZ SPIRITUÁLIS ÉRTELEMBEN, AMELYET TELJESSÉGGEL TE HATÁROZOL MEG ÉS AMI NEM FÜGG SEMMILYEN RAJTAD KÍVÜL ÁLLÓ VÁLTOZÁSTÓL.

Végre rábukkantál arra a megerősítő titokra, amely megoldja a "Ki vagyok borulva, mert......" dilemmát. Csak befelé kell fordulnod, és közvetlenül azzal a tudati területtel kell foglalkoznod, ahol a kiborulást észleled.

A MEGOLDATLAN PROBLÉMÁK NEM ROSSZAK, EGYSZERŰEN CSAK SPIRITUÁLIS TANANYAGOD RÉSZEI ÉS A GYÓGYULÁS LEHETŐSÉGEI !

Az EGO persze vitába száll ezzel :

-- Badarság! igazam van, amikor úgy érzek, ahogy, hiszen szörnyű dolgok történnek. Azok, akik nem dühöngnek vagy nem érzik magukat megsértve, amikor igazságtalanság történik, nem csak agyhalottak, de közönyösek, és valószínűleg tagadásban élnek.

A VALÓDI ÉN szelíd, szeretetteljes válasza így hangzik.

-- Pontosan azért vagy itt, hogy kigyógyulj a harag és a méltatlankodás érzéséből. Amint ez megtörténik, nem kell többé átélned az érzelmi háborgást, ha olyasmivel kerülsz szembe, ami nem tetszik neked, hanem szabadon arra használhatod az energiádat, hogy BÖLCSESSÉGGEL, SZERETETTEL és HATÉKONYAN kezeld a KIHÍVÁST JELENTŐ HELYZETEKET.