2013. május 29., szerda

Üzenet Mindenkinek: Felejtsd el a normákat, a társadalmi beidegződéseket






Felejtsd el a normákat, a társadalmi beidegződéseket, a történelmi hovatartozásod skatulyáit, sőt még az Univerzális Törvényeket is. Minden bomlik. Azzal, hogy a régi ideákat hajkurászod, becsapod magadat. Olyan energiákat kutatsz, melyek már alig léteznek. 
Szétesik, majd újra összeáll. Itt az idő, hogy valóban a Jelenben Élj, magadból kiindulva.
Használj módszereket, olvass tanokat, de csak egy célod legyen vele, hogy közelebb vigyenek a saját válaszaidhoz. SENKI, SENKI sincs, aki jobban tudná, mi a jó neked, miért vagy itt a Földön.... mint TE MAGAD! El akarták, akarják hitetni veled, hogy egyedül kevés vagy, hogy nyájba kell tartoznod a haladáshoz. Hát nem!!! Emeld fel a fejedet, és indulj! 

Olyan útra, amelyen járnod hivatott! Mindegy ki mit gondol, érez, tesz... 
Te értsd cselekedeteid okát, s az ok legyen az amit küldetésedül választottál. 
A múlt dilemmái rég elenyésztek, a jövő eddig ismeretlen módon képlékeny, csak a MOST van! Eddig is így volt, de mára pláne igazzá vált, hogy a jelenbeli cselekedetek, gondolatok hozzák létre a nálunk jövőnek hitt valóságot.

Beavatott vagy, energetikádon felüli erőket birtokolsz, közvetítesz (pl.reiki) ezzel meghatványozódik a ráhatásod minden egyes megnyilvánulásodnak. Figyelj jobban oda! 

Arra pláne, hogy mit adsz oda másoknak. Emlékszel milyen, mikor tiszta égen süt a Nap?
 És arra, milyen az ereje, ha felhők takarják? Légy tiszta egű Nappá, és úgy segíthetsz, oldhatsz, hogy észre sem veszed. Hatásod globálissá válik, és még csak ki sem kell tenned a lábad az utcára. 
Ha mégis megteszed, figyelj oda, ismét. Van, aki napernyőt húz, van, aki begubózik, van... nekik nem kell a fényed. Hagyd őket, ne akarj mindenkin segíteni. És mindenekelőtt mostantól, és mindig magadon segíts!!! Játssz, örülj, kérdezz, okulj, merj LENNI, puszta látszódás helyett. 
Kezedben a kulcs, generációd mindegyik tagjánál ott van. Ti vagytok, akik támogatjátok leginkább a változást. Van, aki dühvel, van, aki meditálva, van, aki tétlen elkeseredésével... mindenki úgy, ahogy neki kell. Nincs jó, rossz módszer, alternatíva, csak történés van. 
A káosz uralkodik, a szeretet éber, és hat. Tedd át a központodat a fejedből a szívedbe, és kitárulnak ama kapuk, melyek után megszületésed óta vágyódsz.

A feladatod a Tiéd! Te választottad. Támogató erők végtelen sora várja, hogy melléd állhasson, de senki sincs, aki mehetne helyetted. RAJTA!!!

Te, egyedül! Te, és még sok millió Te, mind-mind a külön útján. Érezd, mekkora erő rejlik abban, ha csak egy kis része ennek a soknak felfedezi önön magát, és naponta eszerint cselekszik.

Itt a szeretet, összetartás ideje!!! Teremts lényed legmélyéből.

Forrás:http://www.tibetigyogyaszat.hupont.hu/92/uzenet-mindenkinek