2013. május 19., vasárnap

Szőke Lajos - Vizsgázni jöttünk a Földre



Szőke Lajos - Vizsgázni jöttünk a Földre from Atyaeg1 on Vimeo.


"
"TANÍTÓKÉNT" KELL FUNKCIONÁLJUNK EBBEN A VILÁGBAN...- magyarként !

A " magyar ember " LELKE értettségéből vizsgázik MOST és ITT ebben a létformában (!hm... a magyar nem népet jelent ?... - milyen fontos gondolat !
... 
A " magyar " a magasabb rendű TUDATOSSÁGOT jött építeni a Földön, a Világban ! - szemben a saját egó-jával, amit sokan tesznek....- tudatlanul vagy szánt-szándékkal?

URALKODNI LENNE KÉPES a magyar..... - de ha gyűjt..ha fél...ha kapar..- ez számára mind kudarc, mert nem ez a "feladata", sorsa...!

ÖNISMERET-re kell szert tegyünk... - iszonyú "pecséttel" jöttünk t a földre, a TUDÁS ÉS JÓLÉT NEM LEHET ÖNCÉLÚ!

"TANÍTÓKÉNT" KELL FUNKCIONÁLJUNK EBBEN A VILÁGBAN...

"Jézus Krisztus mikor meglátta a SOKASÁGOT... felment a hegyre..." - - otthagyta a tömeget...kiket hagyott ott? A saját sebeiket nyalogatókat... és akik a tapsra vártak.. .. - csak annak jár az üdvösség aki MEGDOLGOZIK érte..... - aki csodára vár nem kap semmit! - a mi programunk ez! 

ÜDVÖSSÉG INGYEN NEM ADATIK ! De ma nem élünk a szabad akaratunkkal..mindig kapunk esélyt.. 
Rájövünk-e arra, hogy mára a feladat már "EGYSZEMÉLYES"... Ez az esély !!!! vagy van ÖNISMERETEM...VAGY NINCS... ez az egyetlen esély... és egy "EGYSZEMÉLYES" már, már nem csoportokban kell gondolkodni, mint korábban, ahol mindig meg lehetett bújni.... - de nincs más lehetőség!

A LELKISÉGÜNK PRÓBÁT TESZ a földön, mi magyaroknak. Na - ez a magyarok kiváltsága, ez a dolgunk! Itt élünk káosz közepette. 
Ma a magyar ember lelke érettségizik... ebből tesz ma tanúbizonyságot!
De Te mit teszel azért?
Miben tudok MAG- am- ban változtatni, hogy jobb legyek?
Két lehetséges út között mindig a NEHEZEBBET kéne választanunk...KRISZTUS is ezt tette... - .. saját magunk FELAJÁNLÁSA... nem feláldozása... - hát ilyen és ehhez hasonló nagyon érdekfeszítő gondolatokat oszt meg a videó ! 

Még másfél évet mond a videóban...aki nem indult el ezen az úton...(és ezt ne vedd fenyegetésnek, mert te döntöd el élsz-e ezzel az Istenadta lehetőséggel) de ha nem - olyan terhet rak rád a SORS ..pl. leég a házad, betegségek, természet katasztrófák stb. ... - mert eztán mindenki a saját kárán fog eszmélni.... - a magyarság csak érzelmileg szenved, szemben a föld többi népével! 

A belső átformáló erő segít bennünket még másfél évig, később a gondviselés elveszi saját sorsunk irányításának lehetőségét. 

Ezek csak kiragadott gondolatok ebből a hatalmas anyagból..... azt hiszem ha meghallgatod kissé másként fogsz tekinteni létedre és mint magyar a küldetésedre.





Pablo Arellano és Jeszenszky István - Gyógyító zenés meditáció

A mexikói származású Pablo Arellano és Jeszenszky István közös gyógyító meditációja a tavasz fényének jegyében citera, zongora, sarod és István gyógyító hangjának segítségével. "Áldott tavaszt...virágzó szívet öreg Isten örömében!""SOHA NE FELEJTSD EL ... ÖRÖK SZERELEMRE SZÜLETTÜNK ÉBREDJ ..KEDVESEM!"