2013. május 10., péntek

Lélektárs szövetségek az ötödik dimenziós Új Földön





Lélektárs szövetségek az ötödik dimenziós Új Földön

Kedveseink, az Ötödik Dimenzió legnagyobb ajándékainak egyike az örömteli és szerető kapcsolatok lesznek, amit ti fogtok megteremteni, és felébredt létezőkként élvezni.
Ha ráébredtek hatalmatokra és kitárjátok szíveteket, a leggyönyörűbb és legszeretettelibb lélektársi kapcsolatokat lesztek képesek megteremteni.
Nem fogjátok kevesebbel beérni, mint lélektársi szövetséggel.

Sokan kérdezitek: "Ki a lélektársam?" Leginkább azok, akik még mindig egyedül vannak. Sokan egyedül találják magukat, vagy szeretnének kilépni a már nem működő kapcsolatokból.
Ennek a kényelmetlenségnek az az oka, hogy megkértünk titeket, engedjétek el a harmadik dimenziós kapcsolatokat, és álljatok készen teljesen az ötödik dimenziós szövetségekre.
Azok, akik már most is egy szeretetteli szövetségben élnek, választhatják azt, hogy felemelik kapcsolatukat az ötödik dimenzióba.
Azt mondjuk, hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy. Több olyan ember is van, aki a tietekhez illeszkedő lélekmintázatot nyújthat számotokra. Az átalakulás és a "felemelés" ezen folyamatában lehet, hogy több lehetőség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki.
A kulcs a lelki összeillőség. Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani, akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz, hogy a két lélek számára meg legyen a lehetősége annak, hogy teljesen összeolvadjanak, és Ikerláng Szövetséget alkossanak. Ezt a harmonikus illeszkedést mély mágneses vonzalomként és összhangként érzékeljük. Tudni fogjátok, ha találkoztok egy lehetséges lélektárssal. A lelketek tudni fogja, lélek és a Felsőbb Én tudása rögtön eljut hozzátok is. (...)
Azt mondjuk, hogy a lelketek mindig okkal választ társat, és ez az ok a nagyobb jó szolgálata. A lélektársi szövetségeket nem az ego határozza meg. Nem az ego személyes örömérõl szólnak, hanem inkább arról, hogy hogyan tud egyesülni a két lélek energiája, hogy ezáltal a nagyobb jót szolgálják. (...)
A múltban a lélektársi kötelékek gyakran azért jöttek létre, hogy intenzív belső munkát végezzenek a társak. Nem minden lélektársi szövetség volt boldog, mert a két lélek munkájához hozzátartozott a mély, rosszul működő mintázatok megtisztítása, melyek mindkettőjüknél általánosak voltak. (...)
Az Új Földön létrejövõ szövetségek a bolygó szolgálatáról szólnak, egy olyan örömteli és harmonikus állapotban, ahol a két lélek eggyé válik munkájuk iránti elkötelezettségükben, ami nem más, mint hogy õk a fény létezõi a bolygón. (...)
Ideális esetben, a férfi az Isteni Férfi vagy az Isten yang energiájának a csatornája, a nő pedig az Isteni Nő vagy Istennő energiák csatornája. A szövetségük a Yin és a Yang egy harmonikus egyensúlyát hozza létre. (...)
Ha a Nő átengedi a vezetést a Férfinak, akkor létrejön az Isteni Rend. Az Isteni Kegyelem el tud kezdeni áramolni. Ám ez egy kölcsönös átengedés, mert a férfi partnernek át kell engednie magát a nő szerelmének, és ezáltal, a társak a magasabb vezetésére bízzák akaratukat. (...)
Az egyensúlynak ezen a helyén nincs félelem és harag, csak elfogadás és szeretet. Ez a tökéletes egyensúly fog visszatükrözõdni a pár szexuális egyesülésének alkalmával is.
Az Új Földön a szex és a szexualitás alapja a szellem lesz, és örömteliség fogja jellemezni.
A visszaélés és uralkodás régi mintái eltűnnek.
A párok tanulni fognak az energiákról, vagyis a chi-ről, testükkel és szexualitásukkal kapcsolatban. Meg fogják tanulni, hogy a szexet ne csak egy nemzési aktusnak, vagy a szerelem kifejezésének tekintsék, hanem az életerõ és egészség megőrzésének egy módjaként is.
A szexuális alkímia ősi titkai ismét általános tudássá válnak, és Szent Szexként fogjátok gyakorolni őket, ami a lélektársi szövetségek része lesz.
(Michael Arkangyal üzenete, Celia Fenn közvetítésével)