2013. március 2., szombat

Halld tisztán az angyalok üzenetét!
Halld tisztán az angyalok üzenetét!

“Hogyan hallhatom az angyalok hangját?” - teszik fel e kérdést olyanok, akik szeretnének beszélni őrangyalukkal, elhunyt családtagjukkal. Azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan - amellett, hogy hallani szeretnék az angyali útmutatást - félnek.
Ezeket a félelmeket fel kell ismernünk és fel kell oldanunk, mielőtt igazán kinyithatnánk spirituális fülünket.
Az egyik ok, ami miatt félünk az angyali útmutatástól, az, hogy megerősödünk általa
A mindenható Teremtő formájára lettünk megalkotva, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Emiatt mindannyian rettentően erősek vagyunk. Ennek ellenére sokan közülünk úgy viselkednek, mintha a külső erők boldogtalan és tehetetlen áldozatai lennének.
Az igazság az, hogy nagyon gyakran félünk erősek lenni
A nők például sokszor azt hiszik, hogy az erő egyenlő az agresszivitással, ami taszítóvá tesz egy nőt. Emiatt nagyon sok nő attól fél, hogy elhagyják vagy kritizálni fogják, ha hagyja, hogy felragyogjon belső erejének fénye. A férfiak általában attól félnek, hogy túlságosan is hataloméhessé válnak, sőt vissza fognak élni a hatalmukkal, és emiatt személyes erejük nagy részét elhagyják. Mindkét nem fél attól, hogy rosszul fogja használni a hatalmát, és akaratlanul tévesen ítélhet meg, és ezáltal megbánthat másokat.
A megerősítés
Azt tapasztaltam, hogy a “megerősítés” az egyik legjobb módja annak, hogy legyőzzük az isteni eredetű hatalmunk elfogadásától való félelmünket. Valószínűleg tudod, hogy a megerősítés olyan pozitív kijelentés, amely itt és most hangzik el, és azt állítja, hogy az, aminek a megvalósulását kívánod, már be is következett.
Például: “Nagyon boldog és szerető házasságban élek”, “A testem erős és egészséges” vagy “Minden adósságomat visszafizettem”.
A megerősítések azért működnek, mert a sokszor elismételt mondatok segítenek átprogramozni az elme elvárásait, és ezek az elvárások önmagukat megvalósító próféciákat hozhatnak létre. Emellett ha valami pozitív dolog megtörténésére vágysz, akkor nagyobb a valószínűge annak, hogy olyanok lesznek a cselekedeteid, amelyek pozitív eredménnyel járhatnak.
Mutatok egy erőteljes gyógyító megerősítést, amely segít legyőzni a hatalmad elfogadásával kapcsolatos félelmeidet. Erős meggyőződéssel mondd el ezt a pár szót – akár hangosan, akár magadban – kétszer egymás után minden reggel, valamint akkor, amikor úgy érzed, hogy félsz hatalmasnak vagy erősnek lenni:
“Biztonságos számomra az, hogy hatalmam legyen. Tudatában vagyok a hatalmamnak, amely szerető módon, mindenki számára hasznot hozóan működik.”
Ha a múltban visszaéltél a hatalmaddal, akkor az angyalok emlékeztetni fognak arra, hogy te és a körülményeid azóta fejlődtetek. Az angyalok azt mondják: “Ma érzékenyebb vagy a körülötted levők érzéseire, és ez a tudat segíteni fog neked abban, hogy ne okozz nekik fájdalmat a hatalmaddal. Most gyakorlatilag képtelen vagy annyira visszaélni a hatalmaddal, mint korábban.”
Képes vagy arra, hogy erős és hatalmas legyél, mégpedig olyan módon, hogy az mások javára váljon. Például az angyalok segíthetnek neked abban, hogy folyamatosan inspirálj másokat, vagy olyan foglalkozást segítenek neked találni, amellyel másokat szolgálhatsz (például tanítás, gyógyítás, tanácsadás).
Ne félj erősnek lenni!
Kérd az angyalokat, hogy segítsenek neked megszabadulni mindenféle ezzel kapcsolatos félelemtől. Egyszerűen csak gondolj a kérésedre, például erre: “Arra kérlek benneteket, hogy lépjetek be a szívembe és a tudatomba, és távolítsatok el mindent, ami meggátol abban, hogy élvezzem az isteni eredetű hatalmamat.”
Kézzelfogható mozgást fogsz érezni a testedben, amivel az angyalok azt mutatják, hogy válaszolnak a kérésedre. Ez a módszer különösen hatékony, ha lefekvés előtt végzed el, mert így az angyalok álmodban tudnak veled dolgozni.
Én nem érdemlem meg...
Egy másik gyakori félelem, amely elzárja a spirituális fülünket, abból fakad, hogy azt hisszük, nem vagyunk érdemesek az angyalok figyelmére, vagy pedig valamilyen okból nem érdemeljük meg azt, hogy boldogok legyünk. Az isteni útmutatás mindig arra vezet téged, hogy élvezd az életet, amelyet a Teremtőd megalkotott a számodra: a harmóniával, növekedéssel, bőséggel és szeretettel teli életet. Ha attól félsz, hogy nem érdemled meg ezeket az istenadta ajándékokat, akkor valószínűleg el fogod taszítani magadtól az isteni segítséget. Például azért is gondolhatod azt, hogy nem érdemled meg azt, hogy az angyalok odafigyeljenek rád, mert elítéled magad valamiért, vagy pedig bűnösnek érzed magad valamely elkövetett hibád miatt.
Abban hiszünk, hogy Isten szeretete feltétel nélküli, de mégis érdemtelennek érezzük magunkat a jelenlegi állapotunkban arra, hogy elfogadjuk a segítségét.
Azt gondolhatod: “Még nem állok készen a boldogságra. Először el kell érnem azt, hogy lefogyjak, lediplomázzak, kifizessem a számláimat stb., és csak azután fogom megérdemelni a boldogságot...”
Ez arra hasonlít, mint amikor az ember kitakarítja a lakást, mielőtt a tulajdonos megjönne. Visszafelé működik. Ahhoz, hogy Isten adni tudjon, olyan emberre van szükség, aki szívesen elfogadja ezt tőle. Ha el tudod játszani az elfogadó szerepét, akkor segítesz Istennek megvalósítani azt a vágyát, hogy adhasson.Ha megengeded az angyaloknak azt, hogy segítsenek és támogassanak téged, akkor jobb helyzetben leszel ahhoz, hogy segíthess másoknak.
Például az angyalok segíthetnek neked abban, hogy vidámabb ember legyél, és így az optimista hozzáállásoddal inspirálni tudj másokat, vagy segíthetnek olyan karrierbe kezdeni, amellyel másoknak segíthetsz.
Másszóval, ha hagyod, hogy az angyalok segítsenek neked, másokon segítesz.
Ezért gondolj erre így: megérdemled azt, hogy adjál. Hagyod-e az angyaloknak azt, hogy segítsenek neked, és így adni tudj másoknak? Isten és az angyalok folyamatosan próbálnak segíteni nekünk. Itt a “próbálnak” a kulcsszó, hiszen nem tudják ránk erőltetni a segítséget.
Kérnünk kell azt, hogy segítsenek nekünk, és meg kell nyílnunk ahhoz, hogy elfogadjuk a segítségüket. Hálásan fogadd el az isteni útmutatást és más segítséget, és legyél tudatában annak, hogy ezeket az ajándékokat tovább fogod adni másoknak."


Végképp eltörölni!FOKHAGYMA TINKTÚRA


FOKHAGYMA TINKTÚRA

Fokhagyma eszencia kúra - Dr Domján László

dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért
nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat
tanúsága szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája
gyakorlatilag törékeny "porceláncsővé" vált.
A sebészek attól féltek, 
hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg
elvérzik. István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíció
talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája - orvosa
ugyancsak nagy meglepetésére - teljesen mészmentessé vált, amint
azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen jelezte!
Orvosi szempontból ez 
egyszerűen döbbenetes!
Mivel manapság a legtöbb halálesetet és 
számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerű receptet.
(Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)
Domján László
Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében
vagy vízben elkeverve:
Reggel - Délben - Este
1. nap: 1 csepp - 2 csepp - 3 csepp
2. nap 4 csepp - 5 csepp - 6 csepp
3. nap: 7 csepp - 8 csepp - 9 csepp
4. nap: 10 csepp - 11 csepp - 12 csepp
5. nap: 13 csepp - 14 csepp - 15 csepp
6. nap: 15 csepp - 14 csepp - 13 csepp
7. nap: 12 csepp - 11 csepp - 10 csepp
8. nap: 9 csepp - 8 csepp - 7 csepp
9. nap: 6 csepp - 5 csepp - 4 csepp
10. nap: 3 csepp - 2 csepp - 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
7 évig nem kell megismételni a kúrát.
Ha valaki kedvet érez hozzá, 
javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről
van szó.
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben
szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban,
lezárt 
üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe.
A nyert 
folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Gyógyulást kívánok mindenkinek!

Elengedés magasabb Lényünk segítségével...

"Gyökerestül ki kell irtanunk lelkünkből
azt a félelmet és szomorúságot,
amelyet a jövővel szemben érzünk.
El kell sajátítanunk a HIGGADTSÁGOT,
és nyugodtan kell szembenéznünk a jövővel.
Tökéletes közömbösséggel kell tekintenünk mindenre,
ami vár ránk, és amit a bölcsességgel teli
isteni irányítás mér ránk.
Ez az amit a ma emberének meg kell tanulnia:
BIZALOMMAL KELL ÉLNIE, anélkül, hogy bármivel is biztosítani akarná LÉTÉT, és
BÍZNIA kell abban, hogy a SZELLEMI világból
mindig érkezik számára SEGÍTSÉG.
- Rudolf Steiner

Az ember hajlamos korlátok közé szorítani magát, méghozzá gyakran olyan mértékben, hogy elfelejti: LÉTEZIK egy INTELLIGENCIA, ami hatalmasabb valamennyi korlátnál. Ennek a mindent átfogó intelligenciának mi magunk is a részei vagyunk. Messze meghaladja dualista gondolkodásunkat, informál bennünket arról, mi helyes, és mi helytelen, és megkérdezhetjük tőle, mit kell tennünk bizonyos helyzetekben.
Hozzánk tartozik, ezért bármikor segítségért fordulhatunk hozzá.
A "magasabb lény" együtt dolgozik testtudatunkkal, amitől bár képeket és gondolatokat is kap, mindent átfogó bölcsességgel rendelkezik.
Testtudatunkkal ellentétben - ami egy kedves barátunk, és azt szeretné, hogy a mi bölcsességünk irányítsa - a magasabb lény ugyanennek a bölcsességnek a legmagasabb szintje.

Már Einstein is utalt rá, hogy " egy problémát nem lehet azon a szinten megoldani, amelyen keletkezett ". A "magasabb lény" alázatot vált ki bennünk, amivel belátjuk, hogy még az értelem segítségével sem tudhatunk mindent. Arra késztet, hogy a probléma megoldását egy magasabb erő kezébe tegyük, és együttműködjünk vele.
Nevezhetjük ezt az ERŐT bárhogyan, a lényeg hogy a segítségéért forduljunk hozzá, mert ÁTFOGÓBB és TÁGABB MINT A TUDATUNK és BÖLCSEBB, mint hétköznapi gondolataink.