2013. február 7., csütörtök

Ébredj emberiség,mert vége az álomnak! Amit nem akarnak hogy tudja az emberiség!




Az anyag önmagában nem létezik, tudatunkkal, érzelmeinkkel befolyásolhatjuk világunkat, amit ismert tudósok kísérletei bizonyítanak.
A hatalmon lévő emberek:
Mindent elkövetnek,hogy ez a titok ne derüljön ki!
Mindent elkövetnek,hogy továbbra is hamis illúziókon alapuljon az emberiség értékrendje!
Mindent elkövetnek,hogy ezen illúzió alapú értékrenden ők uralkodhassanak!
Mindent elkövetnek,hogy ezt az illúziójú hatalmat fenntartsák,de a hatalmuk is csupán illúzió!
Ébredj emberiség,mert vége az álomnak!



Spirituális ébredés- Készülj fel a Föld változásaira


Mihály arkangyal: Ti építitek fel Gaia új valóságát 1+2-es rész


"Az első lépések, amit előtérbe kell helyezni az Új Föld megteremtésében, az Új Föld lehorgonyzásában, az a befelé, a szellembe, a lélekbe, az érzelmi-mentális-kauzális-asztrál testetekbe való eltolódás [emelkedés] –válassza ki mindenki a magának megfelelőt. És ami ti tesztek, az a változás… A legfontosabb építőkockája az Új Föld létrehozásának, az elengedés, elengedése annak, amit tesztek és tettetek a hamis illúzióban, amit Éonokon át teremtett az emberiség.
Tehát a döntő tendencia… és azt kell mondjam, a háború elengedése – ez lehet belső háború, lehet a közösség háborúja és nemzetek háborúja. Amit tennetek kell, az a hitrendszerek elengedése, melyek soha nem szolgáltak benneteket."



Mihály arkangyal:
Ti építitek fel Gaia új valóságát 1+2-es rész

közzétette: Steve Beckow 
Mihály Arkangyal ma visszatér, hogy egy értekezést kezdeményezzen az Új Föld felépítéséről. Azzal kezdi, hogy megkéri a fénymunkásokat, hogy maradjanak ki az olyan drámákból, mint az olyan állítások, melyek szerint John Boehner lépne Obama elnök helyére, vagy hogy egy titokzatos vendég lenne ott a beiktatáson
Ő kijelenti, hogy a dolgok jelenleg meglehetősen csendesek a Fehér Házban. Amíg politikai cselszövés akadályozza a NESARA-t, azt állítja, hogy hiányzik a mi hajlandóságunk arra, hogy kiálljunk a NESARA-ért, és átvágjuk ezt az akadályt.
Ő az Új Föld felépítésének első részével kezdi – ami a mi belső munkánk, hogy megtisztítsuk az akadályainkat, hagyjuk eltávozni az illúziókat, és öleljük magunkhoz az isteni jellegeket.
Köszönjük szépen Ellen-nek a gyors átírást.


Egy óra egy Angyallal, 
2013. január 21-én,
Mihály Arkangyallal – 1+2 rész 



Graham Dewyea: Üdv, és Isten hozta önöket az Egy óra egy angyallal című műsorban, Linda Dillon-nal, a Szeretet csatorna közvetítőjével és a Nagy ébredés című könyv szerzőjével és  Steve Beckow-val, a Gaia Aranykora honlaptól. Öröm számomra veletek lenni. Graham Dewyea vagyok.
Ma Martin Luther King előtt tisztelgünk az Egyesült Államokban egész munkásságáért és szolgálatáért, és ma van szeretett elnökünk, Barack Obamának a beiktatási ünnepsége is. Így ez bizonyosan egy történelmi és jelentős nap is.
Légy üdvözölve, Steve.
Steve Beckow (SB): Isten hozott, Graham. És Isten hozott, Mihály Arkangyal.
Mihály Arkangyal(MA): És Isten hozott titeket, kedveseim — mindenkit, nem csak azokat, akik ünnepelnek az Amerikai Egyesült Államokban közületek hanem, akik bolygó szerte ünnepeltek, szerte az egész Új Földön. Ahogy ti igényt tartotok az igazságra és az igazságosságra, és annak teljességére, akik vagytok.
Számomra mindig megtiszteltetés és öröm, hogy veletek lehetek.
Ez jelzi a szabadság napját. És ez nem csak azoknak szól, akik részt vesznek ezen az Amerikai Egyesült Államokban. Ez azonban egy szimbólum. Ám egy jelentős szimbólum, amelyhez sokan ragaszkodhattok, vagy megvizsgálhatjátok azt, ha óhajtjátok, de ez egy olyan nap, amikor a szabadság uralkodik, amikor azok, akik nemcsak hajlandóak kinyilatkoztatni a változást, hanem cselekszenek, összpontosítva, elszánt tettel, és átgázolnak az emberi hitek ingoványán, a régi paradigmákon, és kitartanak és haladnak, és tartják kék fényem igazságát, és kinyilatkozzák azt minden lény számára, mindenhol, fenn és lenn, és galaxisokon keresztül.
Ez a jelentősége eme napnak. Tehát megkérlek benneteket, ahogy elkezdjük ezt az új időt, amint ti újra kezditek, hogy még egyszer fogadjátok be, csepegtessétek magatokba, és üdvözöljétek kék fényem igazságát. Ez az igazságosság lángja is. Ez a kommunikáció lángja is, mert ez egy olyan valami, amit az emberi közösség valóban tanul és magába szív, és egy teljesen más szinten ölel magához.
Ti feladtátok és magatok mögött hagytátok a régi Harmadik Dimenzió valóságát, és igen, sokan közületek toporognak, és várakozó álláspontot vesznek fel a dimenziók között. És sokan közületek azt mondják, “Uram, én nem érzem magam másnak. Nem nézek ki másként.” És amit én javaslok nektek, hogy szánj rá egy pillanatot velem, mindnyájunkkal, hogy vissza emlékezz, nem azért, hogy behozd azt a lényedbe, csak egyszerűen emlékezz vissza arra, hol voltál, mire gondoltál, mit éreztél egy évvel ezelőtt, négy éve, tíz éve, és ne csak a tanú és a megfigyelő legyél, de tényleg lásd hol vagy, a növekedést, amit választottál, nem csak egyszerűen azt, amit neked adományoztak.
Igen, szeretetet küldtünk a bolygótokra fentről, galaktikus fivéreitektől és nővéreitektől, az intergalatikusoktól, lentről, Gaiától, de mindez tőletek függ, a szívetektől, a szívetek megnyílásától, az elmozdulástól a szív tudatosságba, és a hajlandóságtól, hogy tovább haladjatok.
Ne tagadjátok meg, vagy semmilyen módon se kisebbítsétek azt, amit mindnyájan, szeretett fivéreim és nővéreim, megvalósítottatok, amit beépítettetek, amit befogadtatok az életetekbe. Ne tagadjátok meg, vagy ne kisebbítsétek azt, amit megteremtetek, amit életre hívtok.
Nem számít minek nevezitek magatokat, akár útmutatóknak, akár pilléreknek, vagy kapuőrzőknek, vagy fényőrzőknek vagy szeretet őrzőknek. Ti vagytok a teremtő faj, és beléptek ennek a szerepnek a teljességébe. Ez nem valami új dolog. Ha van bármi, ez az a valami, ami ősi. Ez a kör lezárulása, és az újnak a kezdete.
Tehát meghívlak titeket, kitárom a karomat felétek, mint ahogy minden nagyszerű lény,(arkangyalok), minden felemelkedett mester teszi. Az Isteni Anya, a Mennyei Társaság, mi kitárjuk felétek a karunkat, és így szólunk, kérlek csatlakozzatok hozzánk most partnerségben. Igen, ti tanultok, emlékeztek, felfedezitek mi az, amit ez az új világi partnerség valóban maga után von. Van hely a manőverezés számára. Van arra helyetek, hogy gondolkodjatok, és újra átgondoljátok, érezzétek és újra átérezzétek, megtöltsétek és újra töltsétek, tervezzétek és újra tervezzétek, hogy kik vagytok, de azt is, hogy a tervetek értelmében kik vagytok, az Isteni Terv fogalmai szerint, és a szereped szerint, hogy életre keltsd az Új Föld kiteljesedését és az Új Lényt.
Tehát üdvözöllek ebben az új fejezetben, ebben az új könyvben, ebben az új kalandban. Kedveseim, hol kívánjátok kezdeni eme napon?
SB: Nos, Uram, nincs kétely arról, hogy amit mondasz jelenleg, az rendkívül fontos, és én tényleg ezzel szeretném tölteni az óra nagy részét, hogy értekezzünk erről, de azt is tudom, hogy sok hallgatónk ezen a  beiktatási napon szeretne egy keveset megtudni Obama elnökről, és az ott lejátszódó eseményekről.
El tudnád nekünk mondani, kérlek, hogy mi történik a színfalak mögött a Fehér Házban? Hallottunk szóbeszédet arról, hogy a szónok, Boehner venné át Obama helyét, hogy ott lesz egy látogató a beiktatáson, még az is kiszivárgott, hogy Maharishiek meglátogatták a Fehér Házat.
Mi történik valójában a színfalak mögött a Fehér Házban? Mennyit tud Obama elnök? Mit csinál ő valójában?
MA: Először is, hadd javasoljuk nektek, és hadd tegyük ezt igen erőteljesen, hogy itt van az ideje annak, hogy az emberi közösség abba hagyja a drámában való részvételt. Vannak lények, akik még mindig, hmm, mondjuk úgy bele vannak ragadva a régi harmadik dimenzió ingoványába, akik fel akarják szítani a drámát, és olyan valóságot akarnak teremteni, amely egyszerűen nem igaz, és nem fog megtörténni.
Ne karoljátok azt fel. Kérlek benneteket. Obama elnök pontosan az. Ő az az elnök, akit ti, és sok szempontból, mi választottunk, aki mögé, akivel és akiért felsorakoztattátok az energiátokat. Nincs kibúvó. És én azt javaslom nektek, hogy abszurd lenne arra gondolni, hogy ez megváltozzék.
Valamint azt is mondom nektek, hogy a dolgok valójában elég csendesek a Fehér Házban. A szóbeszéd féktelen. A munka, amelyet végzünk a Fehér Házban (mi) az többnyire lendületes, és azt nemcsak mi végezzük, akik titeket szolgálunk és partnerségben vagyunk veletek, hanem közületek is sokan, akik fénymunkások és fényhordozók, akiket nagyon speciálisan arra jelöltek ki, hogy nemcsak Barack Obamával és családjával, de különböző érintettekkel, hogy ők érezzék, és lássák, és magukhoz öleljék a szeretetet.
Ez a kezdete egy új fejezetnek, de ez nem egy forradalmi nap. És ez az, amiről ti beszéltek. Ti egy régi paradigmájú forradalomról beszéltek, egy potenciálisan véres megmozdulásról, fegyveres öldöklésről. Ez nem az Ötödik Dimenzió módja, és bizonyosan nem is a Hetedik Dimenzióé.
Barack Obama és azok, akik vele dolgoznak, és őt szolgálják nagyszerűen vannak irányítva, azt is mondhatnánk, hogy isteni módon vannak irányítva, ahogy ti is mindannyian. Ne helyezzétek az ő szerepét és útját a tietek fölé, vagy ne különítsétek el a tiétektől, mert amit ti tesztek közösségi tudatként, az magában hordozza az elmozdulás, a változás, a visszaigazolás látomását, és a szív tudatosság felkarolását. Vannak arról szóló tervek, hogy korrigáljatok néhány politikai, gazdasági és társadalmi igazságtalanságot, egyenlőtlenséget? Igen. És hallani fogtok azok közül néhányról ma. Ám ez nem az a nap, amelyen mindenféle súlyos testi sértés elszabadul. Ez az a nap, ahonnan nincs visszatérés, de ez az ünneplés napja is egyben.
Nos, az egyik dolog, amit Barack Obama elnökként hoz ebbe az időszakba, hogy neki nincs semmi veszíteni valója. Neki nem kell kényszerűségeken belül dolgoznia. Nos, ez nem azt jelenti, hogy ő nem tartja becsben és nem tiszteli a struktúrákat és a módot, ahogy az alkotmány működik, ahogy azt megalkották eme bizonyos nemzet számára. De amit az igenis jelent, sokan azt gondoljátok, és olyan fogalmakat használtok, mint „a szokásos politika,” „a szokásos élet”. Nos, amit én javaslok nektek, az az, hogy semmi sem olyan szokványos, és a politikához általában egy teljesen más jelentés fog szegődni.
Világos ez?
SB: Igen, Uram. Köszönöm neked, és hadd tegyek fel egy másik kérdést, amelyre csak egy nagyon gyors választ szeretnék kapni, hogy rátérhessünk az Új Föld építésére. És az az, hogy meg tudnád nekünk mondani, hogy mi történhet, vagy mi állhatja az útját az előzetes NESARA és a NESARA tervnek ebben az időszakban, kérlek?
MA: Természetesen a politika érintett az előzetes NESARA és NESARA terv megakadályozásában, az egész kollektíva szívének megnyitásában, hogy azt mondja, „Én megérdemlem és követelem a születési jogomat a jólétre.” Ti nem egy olyan univerzumban vagy egy olyan bolygón éltek, ahol hiány van. És ez egy kulcsfontosságú alkotóeleme annak, amiről ma értekezünk.
Az egyáltalán nem csak fentről lefelé – a játszma megváltozott, barátaim – de az lentről felfele is és a közbülső mellékutakon is, és a ti nagyon egyéni személyes felismerésetek, hogy meg tudjátok alkotni és életre tudjátok hívni, akár az előzetes NESARA-t, akár a NESARA-t is, a pénzforrásokat – mindegyiket.
Tehát, amit mi mondunk, tulajdonképpen, hogy nincs akadály. Igen, mi tudjuk, hogy ez nem egy népszerű válasz, mert nagyon könnyű valamire tekinteni, ami önmagadon kívül van. Nem, ez nem a hibáról, a hibáztatásról, a bűntudatról szól. Ez a régi Harmadik Dimenzióról szól. Tehát ti nem mehettek oda.
Tehát, amit én mondok, az az, hogy a kollektíva, amely hallgatja ezt ma este, hívja azt elő. Hívjátok elő az éterből, hívjátok elő Washingtonból, hívjátok elő Genfből, hívjátok elő a Nemzetközi Pénzügyi Alapítványból. Hívjátok elő Gaiától, magától, az arany gazdagságából hívjátok elő, amit megérdemeltek, és amire mindig, mindig méltóak voltatok.
És abban életre hívjátok, amit tesztek abban olyanok vagytok, mint egy buldózer, amely áttöri a politikai cselszövést és akadályt. Segíteni fogunk-e? Teljes mértékben. De mi ezt veletek kívánjuk megtenni, pont most. 
SB: Rendben, Uram. Köszönöm neked. Miért nem vágunk bele most az Új Föld építésébe? Mi felismerjük, hogy nekünk kell felépíteni az Új Földet. Tudatában vagyunk annak. De hiányoljuk a látomást arról, hogy mit szükséges felépíteni, hogyan kezdjünk annak építésébe. Valamint, majdnem mindannyian, anyagilag szorult helyzetben vagyunk. Így az nem olyan, mintha, mondjuk, hogy összehívnánk egy konferenciát holnap, vagy nagyon sokat tennénk. 
Tehát az nem egyértelmű számunkra, hogy mit tehetünk ahhoz, hogy felépítsük az Új Földet. Segítenél, kérlek, nekünk ebben?
MA: Megtiszteltetés számomra, és lekötelez, hogy értekezhetünk az Új Föld felépítéséről. És ahogy ezt teszem, azt óhajtom, hogy tudjátok, hogy az egész kollektíva nevében szólok, amire úgy gondoltok, mint a Szeretet Tanácsa, mint a Menny Társasága, mivel a ti csillagfivéreitek és nővéreitek nevében, és oly sok más lény nevében is szólok.
Tehát mi gyakran úgy utalunk rátok, mint kollektívára, de ahogy azt tudjátok, mi is egy kollektíva vagyunk, és vannak olyan idők – ez közülük az egyik ilyen idő – mikor mi kollektívaként beszélünk. Nos, rendszerint szeretett nővérem, Gábriel [Arkangyal] az, aki a kollektíva nevében szól, így megtiszteltetés számomra, hogy most ezt én tehetem.
Először, hadd térjünk vissza arra, és beszéljünk a zavarotokról, az aggodalmatokról, amelyet nem kívánok elodázni, mert az egyike a legfontosabb kérdéseknek, amelyet valaha feltettetek. De azt is el kívánom nektek mondani, neked kedves Steve, kedves Graham, ennek a fórumnak, amit ti felépítettetek, megalkottatok, megerősítettetek és fenntartottatok (http://goldenageofgaia.com [Gaia Aranykora honlap] InLight Rádió és a Hope Chest Alapítvány), és hozzátenném, hogy pénz nélkül, ami az Új Föld felépítése, hogy ti már bevonzzátok Gaia új valóságát, és mindenki, és minden, minden szikla, minden kő, minden fa, és rajta minden hegy új valóságát.
Nos, amit ti most felépítés közben tesztek az az, hogy világosabban felsorakoztatjátok azt az összes alkotó elemmel, az összes tényezővel együtt. Beszélgessünk az Új Földről.
Nos, maga Gaia sok szempontból érinti, az általatok fizikai szempontoknak nevezhető, Új Földhelyreállítását. Nem tette meg, és erőszakos módon nem is fogja végrehajtani. De ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek változások a klímát illetően, hogy nem lesznek finom lemezeltolódások a partvonalak mentén, mert a helyzet nem stagnál. Pulzál és élettel teli. Természetszerűleg tolódnak a lemezek.
Az első lépések, amit előtérbe kell helyezni az Új Föld megteremtésében, az Új Föld lehorgonyzásában, az a befelé, a szellembe, a lélekbe, az érzelmi-mentális-kauzális-asztrál testetekbe való eltolódás [emelkedés] –válassza ki mindenki a magának megfelelőt. És ami ti tesztek, az a változás… A legfontosabb építőkockája az Új Föld létrehozásának, az elengedés, elengedése annak, amit tesztek és tettetek a hamis illúzióban, amit Éonokon át teremtett az emberiség.
Tehát a döntő tendencia… és azt kell mondjam, a háború elengedése – ez lehet belső háború, lehet a közösség háborúja és nemzetek háborúja. Amit tennetek kell, az a hitrendszerek elengedése, melyek soha nem szolgáltak benneteket.
Óh, mondhatjátok nekem „De Michael, voltak idők, amikor a konfliktusok előbbre vittek engem, amikor a szükség vitt rá.” És amit felelek, amit mi erre mondunk, hogy van ennél jobb lehetőség is. Vannak hatékonyabb lehetőségek. És minden bizonnyal vannak egyszerűbb utak is.
Tehát, ez az Új Föld első alkotóeleme, a régi [gondolkodásmód] teljes kiirtása. Nos, azért hadd jegyezzük meg, hogy sokat letettetek az asztalra. Az utolsó évtizedek és minden bizonnyal a két utolsó év nem volt hiába. Olyan sok mindent elengedtetek és megtisztítottatok, hogy a nagyvonalúságotok nem csak hozzánk ragyogott fel, hanem egészen ki a galaxisokba az egész bolygó felszínéről. De ez a tisztítási folyamat az út, egészen addig a pontig, míg emlékké nem halványodnak a dolgok, ahogyan ez sok más galaxisban is így történik.
Nos, a háborúra való emlékezés – és itt az általános, eredeti jelentését értem – soha nem halványodik el teljesen. Ennek az az oka, hogy soha nem tértek vissza hozzá; ez egy olyan szörnyűséges emlékkép marad – nem egy konkrét fájó emlék – hanem egyszerűen valami, amiről tudjátok, hogy minden körülmények között el kell kerülni.
Az Új Föld teremtése barátságos és körültekintő, általatok Isteni minőségeknek tekintett, ezen csatorna által az áldásnak és az erénynek nevezett minőségei képezik az alapját. Ezen minőségek lehorgonyzása nem csak bennetek történik, hanem minden interakcióban – a mikrokozmoszban, belül és kívül, a makrokozmoszban.
Most azt mondjátok: „De Uram, nincs pénzem.“ És mi tudomásul vesszük és elfogadjuk ezt. Ne gondoljátok azt, hogy tapintatlanok vagyunk és nem látjuk a harcaitokat. De amit szeretnénk nektek mondani, hogy ti vagytok az Isteni minőségek és a bizonyosság élő, lélegező, példái [modellek], vezetői, közvetítői és ez nem függ a pénztől. A pénz, a bőség lesz a tükröződése, az eredménye ennek a nagyvonalúságnak, szeretetnek, valamint a közös haszon, a bölcsesség, a mértékletesség és a türelem.
Nos, tudjuk – kiváltképp én -, hogy ezek nem túl közkedvelt minőségek, nem igaz? De miközben ezeket a minőségeket lehorgonyozzátok magatokban, ez tükröződik és visszatükröződik a gazdaságban is. Hadd magyarázzam el.
Nem egyedül csak a megosztás, a nagyvonalúság, a gondoskodás, a tapintat szélesedik ki. Hanem maga a hitrendszer tűnik el, hogy valaki megtalálja a kulcsot, van aki nem; hogy egyesek úgy döntenek szegénységben élnek mások nem; egyesek meghalnak, mások nem- így létrejön az az égető kívánság, hogy megosszam másokkal amim van. És ez a hajtóerő. Ez az erő hajtja az intézményeket, a piacokat, ez hajtja a szomszédságot és a családokat. Ugyanígy tolódnak el [emelkednek fel] a hatalmi struktúrák, amiket ti politikai struktúráknak neveztek.
Hogyan létezhetnek elnyomó rétegek? És ide értem a nyugati világot is. Hogyan létezhet megkülönböztetés, ha minden szív összhangban egyesült, ha azok, akik véleményt nyilvánítanak, azok szava számít a döntések meghozatalában? Igen, ez a szívek megváltozását jelenti, azokét, akik kezében hatalom van, akik a világnépesség csekély részét teszik ki… De hogyan jöhet létre ez a gondolatváltás? Nos, az ember egy sor lehetőség közül választhat – és tudom, erről átfogó képet fogok festeni és a részletek megbeszélésével sok órát töltünk majd.
De a kollektíva azt mondja, „Osszátok meg. Hadd legyek részese. Hadd legyek szabad. A szabadságomat követelem.”és ezzel egyidejűleg a hatalmon lévők, akik a hatalmat gyakorolták – és nem csak a Containment-ben [Fénykezelésben] tartózkodókról beszélünk, ez egy másik külön beszélgetés témája lenne, és igen még mindig Fénykezelés alatt állnak és ez nem hangulatzavar vagy fantázia, ez nevetséges volna – akik hatalmon vannak, ők is megtapasztalják a szív változását.
Hogy realizálódik mindez? Mivel az energia a bolygótokon nem csak bennetek, hanem magában Gaiaban is eltolódik [emelkedik], így létre jön egy új vágy, hogy nem ahhoz ragaszkodik az ember, amije van, hanem megjelenik egy megkönnyebbülés és azt mondják az emberek: „Igen örülök, jó ötlet, hogy szélesebb körű a részvállalás.”
Nem mindenki kíván a politikai élet résztvevőjévé válni. És ezzel egyidőben azt tanácsolom nektek a békekezdeményezésemben való elmélyedés részeként, hogy [lássátok] sok tekintetben minden politikai téma egyúttal gazdasági téma is. Így jön létre a változás [eltolódás] minden szinten.
Most azt mondjátok nekem: „Rendben, de hogyan tükrözi mindezt a külvilág?” Hadd hozzam fel erre a fényvárosok példáját. Vegyük a galaktikus testvéreiteket és az építészet példáját.
Ha létezik a hozzáférés, a megosztás, a szépség és a kedvesség látomása, akkor aminek felépítésére vállalkoztok, azok nem kőből készült épületek, melyek az embereket sakkban tartják. A városok is eltolódnak [emelkednek]. A város, mint fogalom, mely mind emberi, mind Isteni értelemben átláthatatlanná vált, a gyülekezés, az üdvözlés, az elérhetőség helyévé válik. Így azok, akik építenek, terveznek, részt vállalnak a városokban gyülekeznek, hogy ez most a kereskedelem vagy a gyógyítás városa, az más kérdés, de olyan helyekké válnak, melyek hívogatóak lesznek, és nem kirekesztőek.
Nos, Fényvárosaitok közel vannak- városok, amik egykor a jövőben 800.000 évesek voltak. Ezért mondom azt nektek: Már létrehoztátok az Új Földet, velünk Csillagtestvéreitekkel együtt társteremtőként és ti ezeket a városokat egyre közelebb és közelebb hozzátok, mert készen álltok.
A Csillagtestvéreitek rezgése – mely mellékesen megjegyzem nem egyszerűen azonos az 5. Dimenzióval, de ez ismételten egy másik beszélgetés témája lehet, mert sok a mondanivaló – de a rezgés egyre jobban és jobban kompatibilis, mert ti már nem hurcoljátok magatokkal a romokat. A teljes partnerség és a teljes Létezés irányában haladtok. És ezt mindenkire értem, mindenkire akik vagytok és akikről azt állítjátok, hogy lesztek.
Szüksége van-e ezekre a platformokra, kiváltképp erre, hogy folytassák? Ritka, de nem tudok megszólalni, de igazán nem tudjuk, mihez kezdenénk e platform nélkül? És ezért bíztatunk és kérünk benneteket az egyenlőség és a partnerség szellemében, kérünk folytassátok. Szolgáltok, de velünk együtt teremtetek is.
Szükség van konferenciákra, gyűlésekre, hogy az emberek minden terültről összetalálkozzanak, nem csak az elme, nem csak az információ szintjén, hanem a szívükkel. Mert, ha nincs jelen a szív, a szeretet, akkor nincsen Új Föld sem. Tehát, ha nincs jelen a szeretet, akkor a teremtés egy hamis illúzió. Egy kártyavár, amit elsodor a szél. Az alapkő a szellemetek, a lelketek, a szívetek, a szándékaitok és igen, a cselekedeteitek.
Eljött a legjobbak és a legfényesebbek ideje – és nem csak a régi rezsimek által legjobbaknak és legfényesebbeknek kikiáltottakra  gondolunk – de eljött az idő a legjobb és legbölcsebb szíveknek, entellektüeleknek, szellemeknek, gyógyítóknak, közvetítőknek, hogy összetalálkozzanak, és hogy megfogalmazzák (hogy a ti fogalmaitokat használjuk kedves szívek) mi az, ami hasznos és mi az, ami nem. Szabadna-e hozzáfűznöm, ami örvendetes?
Folyamatosan mondtuk nektek, ha nem szeretettel, ha nem örömmel teszitek, akkor ne csináljátok. Ez egy egyszerű teszt, egy egyszerű lakmusz papiros teszt. Ha szívetek nem énekel… és itt nem arra gondolok, hogy mindennek egyszerűnek kell lennie. Az ég és a föld tudja, hogy milyen döntést hoztatok és mit szeretnétek felépíteni és amit már láttatok és tettetek, mi ezt soha nem neveznénk egyszerűnek. Tehát vannak olyan pillanatok, amikor összezavarodtok? De ez az amikor, visszatér a szívetek a központi magotokba, hozzánk, egymáshoz és megkapjátok a támogatást és a szeretetet.
Így tehát minden lépés egyenletes lesz? Nem, de amit megteremtetek, annak arra van szüksége, hogy szeretettel és örömmel teliek, megfontoltak legyetek és nem csak az miatt amit akartok, hanem Gaia felhangzó dicsőítő öröméneke miatt. Ez annyira mélyről jövő elismerés ettől a hatalmas erőtől, mely harmonikusan és alkalmazkodva tart meg benneteket. Ez nem lehet cikk-cakk vonal, ami megtart benneteket. Ez egy spirál, és gondoljatok a spirál központjába való feljutásra. (1)
Az igazodás nem csak ez. És nem mondhatjátok: „Nos, ma nincs jó napom, ezért ma nem hangolódom rá [a Felemelkedéshez]. Ma nem vagyok örömteli.”  Használjátok, lélegezzetek, éljétek meg az örömöt függetlenül milyen nap van, érezzétek ezt minden egyes napon, minden pillanatban és mást ne fogadjatok el. Mi sem teszünk másképp.
Vannak-e idők, amikor látjuk és érezzük mindegyikőtök kétségbeesett szíve fájdalmát a bolygón? Igen.  És így ti azt mondanátok nekem: „ Michael, Gábriel, Raphael, mi tesztek, amikor ezt átérzitek?” a válasz pedig, hogy összegyűlünk, és összegyűlünk az Anya [Mennyei Anya] szívében míg ezek a fájdalmak – melyek nagyobbak a tiéteknél, másak, de nagyobbak -fel nem oldódnak.
Ti azt mondjátok: „Nem is tudtam, hogy ti is éreztek fájdalmat és szenvedést.” Nem ugyanaz az érzés, mint a tiétek, hisz mi képességekkel bírunk és áldottak vagyunk, mert átlátunk a „kerítésen” túl. De ne gondoljátok Kedvesek, amikor láttuk, hogy a múltban bombák zuhantak a földre, melyek a gyermekeket megcsonkították, hogy ez nem borzasztott el minket.
Tehát, ha ti is ezt érzitek, össze tudtok-e gyűlni? Össze tudtok-e velünk találkozni? Ti a múltban- és ezt számtalanszor elmondtam újra és újra- ti egy olyan helyre kerültetek, ahol átéltétek a kétségbeesést, a csalódást, a kijózanodást, a szenvedést, a gyászt – ezek közül sok a személyes érzelem. Nos, egyesek áttörték ezeket az érzelmeket. És igen, Sananda és én ezt nagyon tisztán hallottuk. De sokan közületek még mindig ragaszkodnak a gondolkodásukhoz, hogy ez személyes ügy, hogy ez egy olyan dolog, amit csendben kell feldolgozni, diszkréten, egyedül, mintha ez bennetek lenne, amiről nektek kell gondoskodnotok. 
És óvatosan ezt úgy fordítjátok le magatokban, hogy kudarcot vallottatok, hogy érdemtelenek vagytok, hogy megfeledkeztünk rólatok, hogy valóságos az elválasztás [a kozmosztól/Forrástól] – ez mind nem csak helytelen, de hamis is.
Ha egy dolog van, amit hallanotok kell a mai közvetítésen, az az, hogy kérlek benneteket, engedjétek el ezeket. Tisztítsátok meg Lényeteket [Fényeteket] ettől.
Ha megosztjátok a könnyeiteket, kérdéseiteket, aggodalmaitokat, akkor kiengeditek őket. És visszaadjátok. És ezt teljes mértékben át lehet változtatni és visszaküldhető lesz számotokra, mint fényes, csillogó, szikrázó Fény, mely megemel benneteket és energiát ad, hogy felébresszétek az Új Föld megteremtéséhez és társteremtéséhez szükséges energiát. Az Új Föld egy közös terv. Ha tovább folytatjátok, mindegy milyen formában teszitek, elér benneteket a bőség. Nyilvánítsátok ki egyszerűen igényeteket a bőségre. Terített asztal vár rátok.
Nos, tudom, hogy bővebben kifejtettem, holott csak megemlíteni akartam.
SB: Uram, szeretném, ha a Hallgatóink tudnák, hogy van egy kérdéslistám, de mint az a múltban már gyakran megtörtént, egymás után megválaszoltad őket! Tehát szinte már kérdeznem sem szükséges. (2)
De talán a fennmaradó rövid időt ezen a hivatalbaiktatási napon arra használhatnánk, amiről a nyitó párbeszédben is szó esett, az Új Föld felépítéséről, mert sok Fénymunkásnak már viszket a tenyere, hogy megkezdhesse végre a munkát, hogy megteremtsük, felépítsük az Új Födet. Mit tudnátok tanácsolni, hogy összpontosítsanak vagy a világ külső szociális struktúrájában tegyenek valamit, hogy az Új Földet közelebb hozzák.
MA: Nos, ti üzemeltettek egyes platformokat [weblapok] és ezért nagyon hálás vagyok nektek.
És a közösségben az a csodálatos, hogy az elmúlt évek során teljes mértékben újrafogalmazódott. Igen ez a közösség a szomszéddal, a lakóházzal, melyben éltek, de a közösség sokkal szélesebb spektrumot öltött magára, mert a közösség most már globális.
Rendelkeztek a technológiával, mely segítségével kommunikálhattok. Vannak internetes közösségi oldalaitok. De most nem akarom kritizálni az ide-oda játékaitokat, mert ez egy olyan út, melyen közösen játszhattok és kommunikálhattok. Azért esetleg ajánlhatnám, hogy fejezzétek be a kritikát és a megalázást? Osszátok meg azt, ami felemel.
A legnagyobb építőkocka, amire most vállalkoztok, az a megkülönböztetés gyakorlata, a döntés meghozatalának minősége, mely teljesen elkülönítendő az ítélkezéstől (3). Építsétek a közösséget világszerte. Ízelítőt kaptak a lehetőségekből az Occuoy-mozgalamak, az arab tavasz, sok intézmény, akik szükség esetén a helyszínre érkeznek, hogy segítsenek a szükségben.
Nos, meg kell-e őket tisztítani? (4) Igen. Meg tudjátok ezt tenni? Igen, mert nem szükséges újból feltalálni a kereket. Elegendő a kereket megtisztítani, néhány új küllővel ellátni és felpumpálni.
Kezdjétek a kommunikációval. Tágítsátok kommunikációs lehetőségeiteket. Tevékenykedjetek a helyi közösségetekben, legyen az egy kertépítő-kör, egy civilcsoport; lehet érdeklődő énekeseket hoz össze, tehát nem kizárólag tudósokra gondolok itt, akik a szabad felhasználású ingyenes energia iránt érdeklődnek. Sokan vannak közületek, akik nagyon szorosan együttműködnek a Csillagtestvéreitekkel. Miért nem jöttök össze és osztjátok meg a tanultakat? És itt nem csak a technikára gondolok vagy a játékra, hanem a rezgésre, melyre szükségetek van, hogy valóban előbbre léphessetek, hogy összekapcsolódhassatok.
Válasszátok ki a régiót vagy a területeiteket, amik megérintettek benneteket és kezdjetek neki. És aztán gyűljetek össze, dolgozzatok együtt csoportokban, hogy minden kérdés megvitatásra kerüljön, ami megsemmisítésre vár. Kedves Szívek, használjátok a megsemmisítés törvényét. Ez olyasvalami, amiről Sanat Kumara nem beszélt gyakran a múltban, a régi időkben. De most eljött az idő, hogy ezt a törvény alkalmazzátok és mélyen magatokba lehorgonyozzátok.
[Zene indul]
Hallom a zenét [zárszó], a Mennyei seregeket.
SB: Köszönet Uram.
MA: Szeretetem a tiétek és már alig várom, hogy újra folytathassuk [a beszélgetést].
SB: Ahogyan mi is, Uram. Köszönöm.
MA: Menj békével. Isten veled!
SB: Isten veled!.
 [vége]
Lábjegyzet
(1) A fejlődés cikk-cakk vonala, azt gondolom, egy olyan személyt jelképez, akinek a fejlődése zavarodott, tétovázó és bizonytalan. Először elindul az egyik irányba, aztán egy másikba. A spirál egy olyan személy jellemez, aki ugyanahhoz a leckéhez újra és újra a magasabb szinteken tér vissza, míg meg nem tanulja azokat. Egy személy, aki a spirál belső oldalán halad felfelé, gyorsan tanuló és következetes ember, aki gyorsan fejlődik az evolúció karmikus spirálján való felfelé haladás során.
(2) A kérdéslistám az Új Föld felépítésének belső/személyes fázisával kezdődött volna és aztán rátértem volna a külső/szociális fázisra, valamint a külső/technológiai fázisra. Michael Arkangyal megelőzött és beszélt az első két kérdésemről, mielőtt feltettem volna őket. Ez megkönnyíti és meg is nehezíti az interjút. Egyszerű, mert fel sem kell tennem a kérdéseimet, mert már megválaszolta őket. Nehéz, mert kifogyhatok a kérdésekből, ha megkérdez, mire szeretnék választ, hogy miről beszéljen! De már előre megválaszolja a kérdéseket, amiket szándékomban áll feltenni!
(3) Vegyétek figyelembe azt is, hogy egy nappal korábban azt az inspirációt éreztem, hogy írjak a megkülönböztetés és az ítélkezés közötti különbségről. És most Michael Arkangyal azt mondja, hogy szükségünk van éleslátásra, de ezt el kell határolnunk az ítélkezéstől. Vajon ez csak véletlen, hogy pont tegnap tettem különbséget a kettő között, ő meg ma tér ki erre? Nem hiszem. Valószínűleg ő inspirálta ezt a gondolatot és ez most számomra ennek megerősítése. Lássátok: „Milyen egy kreatív robbanás?”
(4) Sok jótékonysági szervezet például az Illuminati kezébe került. De azt tanácsolja, hogy ne szabaduljunk meg ezektől, hanem reformáljuk meg őket.
Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus & Scarlett