2013. január 14., hétfő

Solara - 2013. január





(Solara januári Szörf Riportja; szabad fordítás)

Noha decemberben, a Nemlét állapotában voltunk és kevés energiával rendelkeztünk, közben mégis, lényünk egész belső magjáig érő óriási belső mosolyt tapasztaltunk. Ez a belső mosoly januárban még nagyobbá válik. Mintha bensőnk odabenn tudna valamit, amit mi még nem. Valamit, ami nagyon – nagyon boldoggá teszi. Sokan szuper feltöltődve érezzük magunk; tágabb, Igaz Belső Magunkban tele vagyunk energiával és lelkesedéssel, míg fizikai, mentális és érzelmi testünk még mindig próbál igazodni eme masszív növekedéshez, a Láthatatlan Gyémántjának birodalmában. Mindez igaz életünk külső elemeire is. Beletelik majd néhány hónapba, hogy felzárkózzunk azzal a masszív elmozdulással, amely ezen Új Táj irányába történt. Ebben a pillanatban egyes részeink úgy érezhetik, mintha a kezdő kapunál sorakozó versenylovak volnának, izgatott várakozással kaparva a talajt patáik alatt, hogy aztán végre teljes sebességgel vágtázhassanak Igaz Életeik irányába.

Eközben érzelmi testünk továbbra is takarít ki magából régi érzelmi mintákat és próbál igazodni az újabb keletű Tiszta Igaz Szeretet erőteljes, koncentrált keverékéhez, amely visszavonhatatlanul megváltoztatott minket. Mentális testünk még mindig megszabadulóban korábbi hitrendszerektől, limitált perspektíváktól, miközben elfogadja a Nem-Elme kitágult állapotát. Fizikai testünk pedig csak heverni és pihenni akar valamiféle tengerparton.

Az elmúlt években igen sokan éltek közülünk ideiglenes otthonokban. Mindegy, hogy szüleinkkel vagy saját tulajdonú lakásunkban laktunk: egyik sem volt Igaz Otthonunk. Ezért sokan cipelünk magunkkal egy mély sóvárgást, hogy Igaz Otthonainkat meglelve végre Igaz Társainkkal lehessünk. Egy ideje hiányolva már a valódi alapot, nem éreztük magunkat biztosan rögzítve, lehorgonyozva. Mintha a gyökereinél kitépett fákként éltünk volna és, mintha gyökereink valamiféle vászonzsákhoz lettek volna kötözve. Persze így könnyen mozdíthatóak voltunk, a növekedéshez azonban mindez nem túl hasznos alap. Ezért most epekedve vágyunk arra, hogy az Igaz Helyünkön a föld mélyébe áshassuk gyökereink. Tudva, hogy így tudunk csak igazán terjeszkedni, így lehetnek virágaink, gyümölcsünk. Megtalálni Igaz Otthonunk ezért oly fontos ebben az évben! Sokan, már az év vége előtt oda fognak költözni.

Ez tehát a folyamat: először is meg kell találnunk Igaz Helyeink. Amint ott vagyunk, összegyűlünk majd az Igaz Emberekkel. Ekkor manifesztáljuk Igaz Otthonaink. És végül készen állunk, hogy ezen, személyekkel megvalósítsuk Igaz Céljaink.

Január a felkészülés hava. Tudjuk, hogy ebben az évben sok mindent kell megvalósítanunk és erre minden módon fel kell készülnünk. Ezért most mindenre friss, új szemekkel tekintünk. Csak így pillanthatjuk meg varázslatos Új Tájunk. Amíg minden egyes részünk fel nem zárkózik azzal, AHOL ÉS, AKIK VAGYUNK MOST, továbbá azzal, AKIKKÉ MOST VÁLTUNK, nem valósíthatjuk meg Új Igaz Életeink. De amint ez megtörténik, hirtelen minden tisztán, gyorsan és brilliánsan halad majd előre.

Mostanra beléptünk a tisztesség idejébe – és itt nem morális feddhetetlenségről, hanem a létezés sértetlenségéről van szó. Már szemünk előtt a felismerés, hogy amiben a legmélyebb szinten hiszünk lesz majd az, amit megvalósítunk életeinkben. Hogy tehát megváltoztassuk jövőnk, először eme mélyen őrizgetett hitrendszeren –a gondolataink és viselkedési mintáink mögött beágyazódott képzeteken – kell változtatnunk, el elengedünk minden negatívat; mindent, amihez ragaszkodunk, felülemelkednünk félelmeken, amelyek visszatartanak, továbbá megállítanunk a gondolkodás és hit limitált folyamát. Most újraformálhatjuk lényeink és megalkothatjuk az életet, amelyre mindig is vágytunk. És ezt megtehetjük SZERETETBEN bővelkedve. Az új energia megállíthatatlan. A supra normális realitás fel nem térképezett vizeire érkeztünk, ahol többé nem létezik ellenállás az energiaáramlással szemben.

Eredeti szöveg: Solara és a 11:11 honlapja

Forrás: http://pavalany.com/2013/01/10/solara-jan-2013/

Kapcsolódó bejegyzések: