2013. június 11., kedd

RÉGI ÉS ÚJ ENERGIÁK






RÉGI ÉS ÚJ ENERGIÁK

A régi és aj új energiák, olyan mint az olaj és a víz. 
Ahogyan ti is érzitek, egyre érzékenyebbek vagytok lelkileg, érzelmileg és spirituálisan is. Nehéz ezeknek az energiáknak bejönniük, amíg ti ragaszkodtok a régi dolgokhoz. 
Hát igen, sokan ébredtek mostanában arra hajnali 3-4 óra körül, hogy találgatjátok, KIK IS VAGYTOK , ÉS MI AZ AMIT MOST TESZTEK. 
Több oka van annak, hogy ezekben az időpontokban rendszeresen felébredtek. Egyik az, hogy éppen befejeztetek egy sorozatot abból, amit ti álomnak neveztek - és amit mi valóságnak nevezünk - ami abban az időben történik,mielőtt még a Földre jöttetek volna, hogy segítsetek feloldani a dualitás energiáját. Ezekből az utazásokból úgy jöttetek vissza, mint egy rémálomból, olykor tele stresszel. Ettől felébredtek. És van, hogy szándékosan felébresztünk benneteket ezekből az álmokból, mert tudjuk, hogy pár órát még pihennetek kell mielőtt dolgozni mentek.

Hajnali 3-4 órakor felébredtek és elgondolkodtok emberi létetekről. Azon tűnődtök, hogy KIK VAGYTOK, ÉS MERRE MENJETEK. MERT A LEGTÖBBEN CSAK EGY MEGOLDÁST TALÁLTOK: ELENGEDNI, ELENGEDNI....
Halljuk, mikor azt mondjátok: " Nem tudom merre menjek. Nem tudom mit tegyek most? Már nem tudom mi a helyes, és mi nem, ezért csak elengedem. "
Amikor elengedsz, akkor annak a szerető karjaiba zuhansz, aki igazán vagy. a LÉLEK KARJAIBA, ISTEN KARJAIBA, AKI TE VAGY.

Amikor elengedsz, nem esel bele a forró üstbe. Nem esel bele a feneketlen mélységbe, még ha félsz is ettől. Istennek a szerető karjaiba eset, aki TE VAGY.

Másként fogtok ezután döntéseket hozni az életetekben. Hozzá vagytok szokva, hogy nap mint nap döntéseket hoztok, minden nap választanotok kell.
Az Új Energiában a választásotok nem korlátozódik a dualitás adta lehetőségekre, fény vagy sötétség, pozitív vagy negatív...stb.

Van új választási lehetőség. Nevezzük MINDEN-nek - M-I-N-D-E-N.
Ez az isteni tudásból fog kibontakozni. Olyan megoldást kínál, mely felülmúlja a többit. Tudásként fog megtalálni benneteket. Nem kell végigmennetek azokon a mentális gyakorlatokon, amikor jobb, bal vagy közép közül választottatok.

FENTRŐL FOG ÉRKEZNI. MINDEN lesz. A MINDEN LÉTEZŐ lesz. Nem fogjátok választásnak érezni. Egyszerűen egy tudás lesz, isteni tudás. MINDEN teljesnek és tökéletesnek fog érződni, amiben MINDEN BENNE VAN.

MINDENT ÁT FOG HATNI A SZERETET, míg az addigi választási lehetőségeitek csak részmegoldásnak fognak tűnni.


forrás:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=212033748931457&set=a.161037377364428.35763.161032404031592&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése