2013. május 20., hétfő

BÍZNI BELSŐ ERŐNKBEN






BÍZNI BELSŐ ERŐNKBEN, AMELY AZ EGYETEMES INTELLIGENCIÁVAL ÁLL ÖSSZEKÖTTETÉSBEN.

Akkor tanulunk meg bízni, amikor készek vagyunk leküzdeni FÉLELMEINKET!
Bízni abban ami láthatatlan, ahelyett hogy csupán az érzékszerveinkkel fölfogható anyagi világban bízunk. Nem állítom, hogy nem teszünk semmit, de HITTEL sokkal könnyebben élhetjük az életünket. - "Hiszem, hogy minden amit tudnom kell feltárul előttem. Bízom a Magasabb Gondviselésben, még ha elmémmel nem is befolyásolhatok mindent, ami körülöttem történik.

Amikor félelemmel teli gondolat merül fel benned, az mindig a VÉDELMEDET szolgálja. Javasolom, szólj így a félelemhez:
"Tudom, hogy meg akarsz védeni. Nagyra becsüllek, amiért segíteni akarsz nekem. Köszönöm. "

Légy hálás neki, azért jött létre, hogy vigyázzon Rád. Amikor testedet veszély fenyegeti, adrenalinszinted ugrásszerűen megemelkedik, hogy cselekvésre serkentsen.
Hasonló szerep hárul a FÉLELEM képzetére elmédben.
Vizsgáld meg félelmeidet, és vedd észre, hogy nem vagy velük azonos. Tekintsd úgy a félelmet, mintha képeket szemlélnél a mozivásznon. Amit a vásznon látsz, valójában nincsen ott!
A mozgó képek csupán egy film tünékeny, sebesen változó kockái. Félelmeink éppen olyan gyorsan jönnek és mennek, mint azok a képek, hacsak nem ragaszkodunk görcsösen hozzájuk.

A FÉLELEM BEHATÁROLJA ELMÉNKET. AZ EMBEREK FÉLNEK A BETEGSÉGTŐL, OTTHONUK ELVESZTÉSÉTŐL, és még számos dologtól. A HARAG VÉDŐMECHANIZMUSSÁ ALAKULT FÉLELEM.
Bár megóv, mégis sokkal nagyobb biztonságot adna, ha megerősítések segítségével fölhagynánk a destruktív fantáziálással, és a FÉLELMET ÖNMAGUNK SZERETETÉNEK SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTANÁNK. ISMÉTLEM, SEMMI SEM JÖN KÍVÜLRŐL!!!!
MINDANNAK KÖZÉPPONTJÁBAN, AMI ÉLETÜNKBEN VÉGBEMEGY, MI ÁLLUNK.
MINDEN BELÜL VAN - valamennyi élményünk, valamennyi kapcsolatunk a magunkban őrzött mintát tükrözi.

A FÉLELEM A SZERETET ELLENLÁBASA. Minél inkább készek vagyunk szeretni és bízni abban, aki vagyunk, annál erősebben vonzzuk magunkhoz ezeket a pozitív értékeket.
Amikor kicsúszik a talaj a lábunk alól, és rettegünk, szomorkodunk, aggódunk vagy gyűlöljük magunkat, minden rosszra fordul életünkben. SORRA ROMLANAK EL A DOLGOK. Mintha sosem lenne vége!

Nos ugyanez történik, amikor igazán szeretjük önmagunkat. A szerencse pártfogásába vesz, "zöld utat" kapunk, a sikerek szinte az ölünkbe hullnak. Az élet bőkezűen osztja ajándékait - az apró csodáktól a legnagyobbakig. Fölkelünk reggel és egész nap simán megy minden.

SZERESD ÖNMAGADAT, HOGY GONDJÁT VISELHESD MAGADNAK.
TÉGY MEG MINDENT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY LELKED, TESTED ÉS ELMÉD ERŐSÖDHESSEN. FORDULJ BELSŐ ERŐDHÖZ. ALAKÍTS KI MÉLY LELKI KAPCSOLATOT ÖNMAGADDAL ÉS ODAADÓAN ÁPOLD AZT.

HA FÉLSZ VAGY ELBÁTORODSZ, ÖSSZPONTOSÍTS A LÉGZÉSEDRE!!!!!

Amikor megijedünk, gyakran visszatartjuk lélegzetünket. A légzés felszabadítja a belső erődet. Kiegyenesíti a gerincedet. Kitágítja mellkasod, és teret ad szívednek a növekedéshez. Ha szabadon lélegzel, fokozatosan szétfeszíted belső korlátaidat, és megnyílsz a világnak. Kitárulsz, ahelyett hogy összehúzódnál.
Szereteted szabadon áramlik.
Mondd:
" EGY VAGYOK AZ AZZAL AZ ERŐVEL, AMELY LÉTREHOZOTT. BIZTONSÁGBAN VAGYOK. VILÁGOMBAN MINDEN RENDBEN VAN".


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése