2013. április 15., hétfő

A nap 24 órája,csak 16 órát jelent !


Konkrétan ez mit jelent?



A Foton Gyűrű annyira óriási, hogy átszelése is 2000 évet vesz igénybe, a jelenlegi Földi időszámítás szerint, erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást. A Gyűrű fotonjai egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. Elsősorban minden test fluoreszkálni fog, amely hatása, hogy 2000 évig nem lesznek éjszakák! A testek által kibocsájtott fény hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék. Az egész naprendszer molekuláris anyag struktúrája változik, a fotonenergia megoldja a NASA gondját, a fő szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (ahogyan azt Tesla) gondolta.




A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. Miután a Föld szintje több ezer évig állandót jelzett 1980-ban 7,8 Hz -ről felgyorsult a mai 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk. Mi történik a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben, mert más évben az teljesen elképzelhetetlen, hisz a teljes emberiség egy más dimenzióba lép át. Még nem tisztázott? Pontosítva 24 óra effektív 0 órát jelent, tehát a földi idő megszűnik! De hogy egy szerencsétlenség nem jár egyedül, abban a Nulla Pontban megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is. A jó jel azonban ismételten az idő vége nem a Világ vége! A pillanat viszonylagos közelségének a jelét a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése. A napon keresztül a bolygók ugyancsak növekvő energiát kaptak.


A mayák is várható változásokról a félistenek üzenetét küldik. A teljes Naprendszer szinkronizálódik a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként. Átlépünk a jelen technológiából, és amit az időről és térről tudunk. A pénz szükséglete eltűnik. Az 5.-dik dimenzióba lépünk. Az emberi DNS a jelenlegi 2 spirálról 12 spirálra programozódik át. Az emberi lényt illetően a változások hatalmasak és pozitívak. Mellékhatások viszont fájdalmasak (ami jó jel hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így: Migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok. Megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít. Izomzatgyengülés, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás. Limfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés. A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése