2013. január 10., csütörtök

Ez a valódi dimenziós felemelkedésről szól !!!





Az Újév fordulónapján, amikor [2013-ban] a változás látható válik.
Sok minden történt, mely szemeitek elől rejtve maradt, de Mindenki érzi már, hogy változik a világ körülöttetek. Egyesek közületek csalódottak lehetnek, hogy ennyire csendesen és lopakodva kezdődött, mert a „nagy durranás” kimaradt, nem volt globális katasztrófa és nem volt hosszan tartó sötétség sem. Főleg azok kérdőjeleznek meg mindent, akik azt hitték kívülről jönnek hozzátok a változások. Ezzel vége az önámításnak és felszabadul a belső szabad hely lelkük felemelkedéshez, mely belül, a szívben keletkezik. Azt mondom nektek: örüljetek, mert ez a ti jutalmatok és Isteni kegyelmetek, hogy ezen a módon megy végbe a felemelkedés.

Ne hazudjatok önmagatoknak, mert a most bekövetkező változások, az egész bolygót felölelik, a szellemi és a finomanyagi világokat és így az egész lényetek minden szintjét. Ez a finom, szeretet és együttérzés által hordozott átmenet is követel anyagi és szellemi áldozatokat. Sok mindent feladtok az elkövetkezendő időkben, hogy még többet nyerhessetek. Eljött a megtisztulás ideje, és ez a tisztulás a lét minden szintjén végbe megy. Testi szinten szokatlan fertőzések üthetik fel a fejüket, melyek időnként pihenésre kényszerítenek benneteket. A test minden formában megpróbálja kiválasztani a hosszú ideje felvett és tárolt méreganyagokat. Minden sejt kiszabadítja magát a nyomasztó anyagoktól, melyek a májnak, a veséknek, a bőrnek, a nyálkahártyának, a légző- és kiválasztó szerveknek nagy terhelést jelenthetnek. Támogathatjátok testeteket, ha sok tiszta vizet isztok és ügyeltek arra, hogy mellőzitek a méreganyagok bevitelét. Adjátok meg testeteknek a pihenést, ha arra van szüksége! Tanuljátok meg újra, hogy szeretettel gondoskodjatok Magatokról. Ügyeljetek testetek jeleire és reagáljatok szeretetteljes gondolatokkal az átváltozási folyamatokra.

Most tartósan beléptetek egy magasabb frekvenciára, melyre a finomanyagi testeknek is rá kell hangolódnia.

Minden érzelmi minta, mely most áttolódik a mentális szintre, még egyszer felszínre jöhet és irritációk [zavarok] léphetnek fel. Ez olyan, mint egy utolsó nagytakarítás, amikor a sötét érzések, mint a rosszakarat, irigység, gyűlölet, türelmetlenség, féltékenység és a félelem még egyszer előjönnek a mélyből.

Használjátok a nektek adott szerszámokat, amik a tisztítási és tisztulási folyamatokat szolgálják és tudatosítsátok a teremtő erőtöket, melyhez hozzáférhettek.

Világotok átváltozóban van, Te oda nézhetsz, ahová csak akarsz, nincs semmi, ami megtarthatná magát a régi struktúrában. Gaia finoman tisztul meg, az elemek segítségével. Akkor is, ha az időjárási jelenségek eddig ismeretlen mértéket öltenek, ez egy enyhe formája a tisztulásnak. Semmi sem vész el, de megváltoztatja formáját, struktúráját és összetételét. Minden energia, minden mozgás, minden tudat, minden atom, minden anyag és a lét körforgásában mutatkozik meg az Isteni szeretet valódi ereje, az örök élet. A sötétség hosszú ideje alatt az emberek a figyelmüket a hiányra, a halálra, a szenvedésre és a félelemre összpontosították. – Ennek most vége! Mindenek léte egy új jelentéssel ruházódik fel, mely nem illik az új gondolkodási módban. Ez az átváltozás is finoman, de feltartóztathatatlanul megy végbe.

Továbbra is lesznek emberek, akik azt állítják, nem történt semmi és nem is lesz változás és a Felemelkedés csupán egy illúzió. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, az igazság most bontakozik ki és vele együtt az erők is láthatóvá válnak, amik az élet ellen és a veletek született jogaitokkal szemben helyezkedik. Ezek az erők most elveszítik befolyásukat és hatalmukat.

A szeretet, a szolidaritás és az egység érzése lép a helyükbe. Az első lépések az Új Korban megtörténtek, Ti vagytok az út-törők, akik az új értékeket lehorgonyozzátok és látni fogjátok az Új Kor hajnalát.

Áldásom és feltétel nélküli szeretetem kísérnek Benneteket ebben a folyamatban!
Hálám és szeretetem örökre a Tiétek!"
Uriel Arkangyal vagyok.

Forrás: Facebook

1 megjegyzés:

  1. Folytatva az előző gondolatot, én "látó" vagyok, látom ezt a kisugárzást és a világ mögötti alapot. Az a narancsos intenzív energia amely ebből izzik, energikusabbá tesz, de stresszesebbé is! Olyan, mint ha a tűz lobogna a látható világ mögött!
    De nem csak jót tartogat ez a változás. Azt is világosan érzem, hogy az "anyagtalanodás" mindenre kihat, nem csak könnyebbé válik minden, de kevesebb is lesz. A jövőben sokkal kevesebb ember, élőlény lesz, kevesebb tárgy, amit birtokolni fognak. Sok lélek fog távozni, de abba bele sem merek gondolni, hogy....egy hang azt súgta, mikor a fényt látva az anyagtalanság gondolata merült fel, hogy kevesebb ember is lesz...egy-két milliárd!

    VálaszTörlés