2012. december 16., vasárnap

Ősi jóslatok 2012-re- A húszéves átmenet az Aranykorba



aranykor2012. december 21. egy 26 000 éves csillagászati időszak végét és egy új korszak kezdetét is jelzi. Azon a napon ritka együttállás lesz megfigyelhető a Föld és a Nap között. A múltban ilyen együttállások esetén szerencsétlenségek és katasztrófák következtek be az emberiség alacsony tudatossága miatt. 
Ez alkalommal azonban lehetőségünk nyílik egy új és dicsőséges korszak megteremtésére – de mindenkit arra kérnek, hogy vegye ki ebből a részét, mert a végeredmény még nem biztosított. Lady Gaia, a Földet felügyelő hatalmas Lény elrendelte, hogy a Földnek és minden rajta élőnek fel kell emelkednie.
Ez azt jelenti, hogy mindenkinek és mindennek fokoznia kell a rezgésszámát. Ha készen állunk,akkor 2012 egy csodálatos, új életforma kezdete lehet mindannyiunk számára.
A húszéves átmenet az Aranykorba
2012. december 21. egy új, húszéves átmeneti időszak kezdete, amely eljuttat bennünket 2032-be. Ekkor valóban kezdetét veszi az új Aranykor.
2012 téli napfordulóján a Neptunusz, a Plútó és az Uránusz úgy helyezkednek majd el, hogy kölcsönösen hatást gyakorolnak egymásra. A Neptunusz a felsőbb spiritualitást jelképezi, a Plútó az átalakulást, az Uránusz pedig a változást.
Amint az energiák együttműködnek, erőteljes hatással lesznek a bolygó tudatosságára. Lehetséges a rezgésszám óriási megváltozása- egyénileg és kollektíven – mindaddig, míg bölcsen használjuk az energiát. A tervezett változás olyan rendkívüli, hogy az ősi bölcsek nem tudták megjósolni, mi fog történni e dátumot követően.
A régiek előrejelzései
A MAJÁK 2012. december 21-ét a Teremtés Napjának nevezték, és azt jósolták, hogy az aznap beérkező energia aktiválni fogja a kundalíni-erőt az egyénekben és a bolygón. A jóslatok azt állítják, hogy stimulálni fogja az elmúlt életeinkkel és a valódi énünkkel kapcsolatos genetikai emlékeket, és sok ember megvilágosodását és felemelkedését mozdítja majd elő.
Azt is előrevetítik, hogy a bolygószintű kundalíniereje segíteni fog az összes piramis aktiválásában és ki-igazításában, ami összeköt bennünket az univerzumon belül minket megillető hellyel, és azt is, hogy ez a szoláris tudatosság újjászületését fogja eredményezni az emberiségben. A piramisok (maja, egyiptomi stb.)kozmikus számítógépek. Emellett az univerzális energia generátorai és alállomásai is.
AZ INKÁK szerint 2013 előtt egy aszteroida fogja elősegíteni a Föld megtisztulását.
AZ AZTÉKOK szerint a jelenünk a világ ötödik napja vagy „korszaka”, amely egy 26 000 éves időszak vége.
A BENNSZÜLÖTT AMERIKAI bölcsek közül sokan egyetértenek abban, hogy 2012-ben kezdődik az ötödik világ.
A HOPIK azt állítják, hogy 2012 egy korszak vége – hogy egy 25 éves megtisztulási időszak után az általuk „Felemelkedésnek” nevezett kor következik majd.
A CSEROKIKNAK saját naptáruk van, amely 2012-vel befejeződik. Egyetértenek abban, hogy a korábbi világok kataklizmákban értek véget, és talán ez a világ is erre a sorsra jut.
A SZENEKA INDIÁNOK szerint 2012-ig lesz egy 25 éves megtisztulási időszak.
A MAORI hagyomány szerint 2012-ben felemelkednek az illúzió fátylai, és egybeolvadnak a fizikai és a spirituális síkok.
AZ AFRIKAI SÁMÁNOK is beszélnek 2012-ről. Például a zuluknak van egy meséjük a 2012-es katasztrófáról.
AZ EGYIPTOMI mítoszok arra utalnak, hogy 2012 vége egy bolygószintű tudatosságváltozás előhírnöke.
A PLEJÁDOK NAGY NAPTÁRA, amely egy, a Plejádok mozgására alapozott kozmikus naptár, 2012. december 21-én ér véget. Jelenleg a más galaxisokból a Földre érkező, magasabb energiák a Plejádokon keresztül érkeznek. Most sok csillaggyermek egy ideig a Plejádokon marad – amely a megtestesülés előtti pihenőhely – annak érdekében, hogy felkészüljenek a Föld lassúbb frekvenciáira.
2012 után minden ilyen csillagember közvetlenül egy fizikai megtestesülésbe érkezik majd, átalakító nélkül, és így magasabb rezgést fog hordozni. Magas rezgésszámú anyát kell majd választaniuk, aki képes ezt befogadni.
A TIBETI ÉS A ZSIDÓ NAPTÁRAK azt jelzik, hogy 2012 egy hosszú ciklus vége. A Védák szerint a visszaemelkedés a fénybe 2012-ben kezdődik. Sok HINDU hisz abban, hogy Kalki, akit avatárnak és Visnu úr utolsó megtestesülésének tekintenek, 2012-ben jön el.
Ha képes megvilágosítani 60 000 embert a téli napforduló előtt, akkor elindíthat egy megvilágosodás-hullámot. Ha nem, akkor a Földön elmulasztjuk ezt a rendkívüli lehetőséget.
BRAHMA KILÉGZÉSÉRŐL úgy vélik, hogy 26 000évig tart. A kilégzés végén van egy kozmikus pillanat,amelynek során megnyílnak az ég kapui. Ebben a né-ma időpontban csodás dolgok történhetnek, beleértve az emberiség átalakulását is.
A 25 éves megtisztulási időszak
A bölcs öregek szinte mind belefoglalták jóslataikba azt a tényt, hogy 2012 előtt egy 25 éves megtisztulási időszak fog bekövetkezni. Kecalkoatl nevéhez fűződik a„13 mennyország és 9 pokol” nevet viselő jóslat.
Azt állította, hogy az 1987. augusztus 16-án véget érő „Pokol-ciklus” után egy békés időszak következik majd.1987. augusztus 17-én következett be a Harmonikus összerendeződés néven ismert bolygóegyüttállás, 2012 előtt 25 évvel. Aznap több ezer fényküldött ment fel hegytetőkre vagy szent helyekre, hogy szeretetért és békéért imádkozzon, illetve meditáljon a Földön.
————-
2012-es év
MI FOG TÖRTÉNNI 2012-BEN?
Azt mondták, ha készen állunk, egy fokozatos, de gyorsuló ébredés következik, amint az emberek megnövelik a rezgésszámukat.
Ez mindenütt az embereken múlik, és ezért olyan fontos, hogy a fényküldöttek a jóra koncentráljanak, és megtartsák Arany Atlantisz visszatérésének látomását. Számos jóslat nagy kihívást jelenthet. De felül kell emelkednünk rajtuk, és a csodálatos lehetőségekre kell koncentrálnunk.
2012-t a „magzatmozgásnak” tekintem. Ez az a pillanat, amikor érzed, hogy a baba rugdos a méhedben, és tudod, hogy az átalakulás valódi. De még van időd az előkészületekre, mielőtt felbukkan az új élet.
A végeredmény azon múlik, hogy hányan készülnek fel rezgésük megemelésével erre a jelentős időszakra, és hogyan fogadják a kozmikus pillanatok energiáját.
A 2009-es tudatosság alapján valószínűleg a következő eredményt fogjuk megtapasztalni
A harmadik dimenzióban élő hatalmas tömegek, akik materialisták és spirituálisán zártak, mindent visszatartanak. A felkészületlen lelkek jelenlegi megtestesülésük végén azt fogják választani, hogy útjukat egy másik harmadik dimenziós bolygón folytatják. Ügy távoznak majd, hogy hálásak lesznek az itteni létezés lehetőségéért. Pillanatnyilag azonban rengeteg emberre van nagy hatással a világszerte bekövetkező változás légköre.
Tehát az általános tudatosság szintjétől függően sok olyan ember, aki jelenleg csak a fizikai világban hisz, felébred majd, és lelkileg megnyílik. Lesznek, akik kezdenek majd szellemeket, tündéreket vagy akár angyalokat és megvilágosodott mestereket látni vagy hallani.
Mivel a csakráik nincsenek hozzászokva a magasabb energiához, ez megzavarhatja és megrémítheti őket. Különösen akkor, ha a hitrendszerük vagy a vallásos hátterük azt sugallta nekik, hogy nincs ilyen dimenzió. Ennek következtében alaposan megnövekedhet a mentális betegségeknek nevezett jelenségek előfordulása.
Sok ilyen embernek kicsúszhat a talaj a lába alól, és segítségre lehet majd szüksége. Már láttunk példát olyanokra, akik nem képesek megbirkózni a beérkező fény gyorsabb rezgésével. Alantasabb fantáziáikat élik ki, amelyhez az internetet is felhasználják. Ha segíteni akarsz nekik, nagymértékben támogathatod őket azzal, hogy megáldod a világhálót, és fényt küldesz neki.
A legfőbb lehetőségek 2012-re
A legfőbb lehetőséget az jelenti, hogy a harmadik dimenzióban élők közül rengetegen megnyitják majd a szívcsakrájukat, és a fény negyedik dimenzióssá változtatja őket.
Ha a szívünk nyitott, akkor nem tudunk egymásnak ártani, ez tehát bolygónkon mindenütt a békemozgalmak spontán felbukkanását fogja eredményezni.
A spirituális világokra való ráébredés számukra tudatosságuk csodálatos kiterjesztését jelenti majd. Nyitott szívükkel automatikusan szeretni és tisztelni fogják a többi kultúrát és az állatokat, és így a gyerekek,az állatok és a menekültek számára az egész világon jobb feltételek születnek.
Emellett kezdik majd megérteni az elmúlt életeket is, tehát egyre inkább emlékezni fognak arra, hogy kik ők valójában, és méltányolni fogják hosszúra nyúlt lelki utazásukat. Amint felismerik nagyszerűségüket és értéküket, elkezdik majd tisztelni önmagukat, egymást és minden más lényt.
Az Egység érzését fogják átélni az állatokkal, a növényekkel és az embertársaikkal. Az embereket testvéri érzések fogják átjárni, és a közjó érdekében kezdenek el tevékenykedni.
Rengetegen fognak a megvilágosodás és felemelkedés útjára lépni!
—————-..
Hogyan segítsd a folyamatot?
1.Tedd békéssé és harmonikussá az életedet. Ekkor energiád automatikusan megemeli majd minden-kinek a rezgését, akivel kapcsolatba kerülsz.
2. Ismerd fel, hogy mindenki egyenlő, és bánj velük eszerint.
3. Tisztelj minden életformát a bolygón, a szikláktól,rovaroktól és növényektől kezdve az állatokig és emberekig.
4. Ne adj energiát a félelemnek, a sötétségnek vagy a tömeghisztériának. Ehelyett koncentrálj a jóra,a bölcsre és a nagyszerűre, hogy az terjeszkedjen.
5. Vizualizáld, hogy a világ minden táján békében és szeretetben éljen mindenki.
6. Járj úgy, hogy lábadat a földön, fejedet pedig az égben tartod. Ha elég ember követi ezt, akkor elkerülhetetlenül növekednie kell minden ember tudatosságának. Az a feladatod, hogy állhatatosan tartsd a fényedet és viselkedj világítótoronyként. Azt fogod tapasztalni, hogy képes vagy több ezer lelket befolyásolni, és még arra is, hogy a felemelkedésbe vezesd őket.

Forrás:

http://www.vilagvege2012.hu/2012/11/16/osi-joslatok-2012-re-a-huszeves-atmenet-az-aranykorba/?fb_action_ids=10200218016952107&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200218016952107%22%3A427145087365373%7D&action_type_map=%7B%2210200218016952107%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

2012. DECEMBER 21. – A NAGYCIKLUS VÉGE-TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA által






Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA   
2012. december 15. szombat, 09:19
2012. DECEMBER 21.
– A NAGYCIKLUS VÉGE-TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA által
„ 2012. December 21. NEM AZ ÍTÉLET NAPJA, ISTEN SOHASEM ÍTÉLKEZIK AZ EMBERISÉG FELETT”
A Nagy Ciklus 2012. December végén ér véget.
Az emberiség tapasztalata erről az eseményről egyénenként nagyon is eltérő lehet majd.
Annak ellenére, hogy ez egy elkerülhetetlen esemény, az emberiség Szabad Akarata, több tényezőn keresztül befolyásolhatja annak mértékét:

Az emberiség Szabad Akarat befolyásolhatja:
1, hogy milyen mértékűek lehetnek majd a mágneses terek torzulásai.
2, hogy mennyire erőteljesek lesznek majd az éghajlati változások.
3, hogy a ciklusváltás hogyan hat majd a távközlésre, az elektromos, mágneses technológiákra
4, hogy milyen mértékű változások, mutációkon mennek át sejtjeink, sejtrendszerünk
5, milyen hatással lesz az emberek érzelmi és gondolati testére
6, hogy ekkor mennyi ember megy át együtt egy újabb inkarnációs cikluson, és mennyi ember emelkedik fel ennek az esemény hatására.

Bár a Föld áthaladását az elektromágneses nulla övezeten nem lehet megakadályozni a szabad akarat által se (mert ez isteni evolúciós ciklussal összefüggő, így nem írható felül), ennek megtapasztalása az emberi lényeknek különböző, eltérő lehet egyénenként, a fizikai, érzelmi, mentális, asztrális, éterikus és az ok-okozati (karmikus) állapotától, helyzetétől függően. Az emberiség, amikor megtestesíti az Isteni Szeretet és Együttérzés elveit, sokkal pozitívabban tapasztalhatja meg a ciklusváltás következményeit. Az emberiség azon része, amely az első hullámmal emelkedik fel, használni tudja 3. és 4. Dimenziós, sűrűségű testeiket, hogy azokat felemelhesse az 5. Fénytestébe és átmenjenek mindezek megtapasztalását. Lényegében mindez már jelen van az emberiség tudatosságán belül, és olyan eseményeket fog előidézni bennünk, amelyek feljavítják a fizikai testiségünket és lelki állapotunkat.
Azok az emberek, akik a félelem állapotában várják a Nagy Ciklus végének megtapasztalását, azt félelmetes módon fogják is megtapasztalni.
De fontos azt is megjegyezni, hogy ne legyen bennünk ítélkezés azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek azok a megfelelő emberek akik felemelkednek, és milyen legyen ennek a helyes választási módja. 2012. December 21. NEM AZ ÍTÉLET NAPJA, ISTEN SOHASEM ÍTÉLKEZIK AZ EMBERISÉG FELETT. Ez az esemény (cikluszárást) nagyon is ismert a lélek és a kauzális (ok-okozati) test számára és mindenki nagy gondossággal tervezte meg, hogyan vesz részt benne, a szerepvállalásával ebbéli inkarnációjában, az esemény idejében.
Közreadja:
A NAGY CIKLUS VÉGE - A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK
A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA