2012. december 16., vasárnap

2012. DECEMBER 21. – A NAGYCIKLUS VÉGE-TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA által


Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA   
2012. december 15. szombat, 09:19
2012. DECEMBER 21.
– A NAGYCIKLUS VÉGE-TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA által
„ 2012. December 21. NEM AZ ÍTÉLET NAPJA, ISTEN SOHASEM ÍTÉLKEZIK AZ EMBERISÉG FELETT”
A Nagy Ciklus 2012. December végén ér véget.
Az emberiség tapasztalata erről az eseményről egyénenként nagyon is eltérő lehet majd.
Annak ellenére, hogy ez egy elkerülhetetlen esemény, az emberiség Szabad Akarata, több tényezőn keresztül befolyásolhatja annak mértékét:

Az emberiség Szabad Akarat befolyásolhatja:
1, hogy milyen mértékűek lehetnek majd a mágneses terek torzulásai.
2, hogy mennyire erőteljesek lesznek majd az éghajlati változások.
3, hogy a ciklusváltás hogyan hat majd a távközlésre, az elektromos, mágneses technológiákra
4, hogy milyen mértékű változások, mutációkon mennek át sejtjeink, sejtrendszerünk
5, milyen hatással lesz az emberek érzelmi és gondolati testére
6, hogy ekkor mennyi ember megy át együtt egy újabb inkarnációs cikluson, és mennyi ember emelkedik fel ennek az esemény hatására.

Bár a Föld áthaladását az elektromágneses nulla övezeten nem lehet megakadályozni a szabad akarat által se (mert ez isteni evolúciós ciklussal összefüggő, így nem írható felül), ennek megtapasztalása az emberi lényeknek különböző, eltérő lehet egyénenként, a fizikai, érzelmi, mentális, asztrális, éterikus és az ok-okozati (karmikus) állapotától, helyzetétől függően. Az emberiség, amikor megtestesíti az Isteni Szeretet és Együttérzés elveit, sokkal pozitívabban tapasztalhatja meg a ciklusváltás következményeit. Az emberiség azon része, amely az első hullámmal emelkedik fel, használni tudja 3. és 4. Dimenziós, sűrűségű testeiket, hogy azokat felemelhesse az 5. Fénytestébe és átmenjenek mindezek megtapasztalását. Lényegében mindez már jelen van az emberiség tudatosságán belül, és olyan eseményeket fog előidézni bennünk, amelyek feljavítják a fizikai testiségünket és lelki állapotunkat.
Azok az emberek, akik a félelem állapotában várják a Nagy Ciklus végének megtapasztalását, azt félelmetes módon fogják is megtapasztalni.
De fontos azt is megjegyezni, hogy ne legyen bennünk ítélkezés azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek azok a megfelelő emberek akik felemelkednek, és milyen legyen ennek a helyes választási módja. 2012. December 21. NEM AZ ÍTÉLET NAPJA, ISTEN SOHASEM ÍTÉLKEZIK AZ EMBERISÉG FELETT. Ez az esemény (cikluszárást) nagyon is ismert a lélek és a kauzális (ok-okozati) test számára és mindenki nagy gondossággal tervezte meg, hogyan vesz részt benne, a szerepvállalásával ebbéli inkarnációjában, az esemény idejében.
Közreadja:
A NAGY CIKLUS VÉGE - A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK
A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése