2012. november 11., vasárnap

2013. lesz az új kezdés egy tágabb határú mátrixban.


METATRON / Szuperviharok, olvadás és kilátások 2012 után /2012-11-03

 
METATRON / 2012. november 3.
Tyberonn közvetítése
Szuperviharok, olvadás és kilátások 2012 után
–részlet–

Üdvözlet Kedvesek, Metatron vagyok, a Fény Ura.
Midegyikőtöket mennyei Fénnyel ölellek át.
Nos Kedvesek, azt mondjuk nektek, hogy még nagyobb élet van körülöttetek és felettetek köröz , meg a Szent Föld bolygó fölött és most a bolygótokra áramlik és kész belépni a tudatmezőtökbe. Ez finom természetű Fény. Ez nem a várakozás Fénye, mert nem logikai természetű, sokkal inkább a jóérzés/jólét Fénye és valóban az „Otthon”, a Mennyei Birodalom energiáját hordozza magában. A dualitás ezen különleges bolygóján, ezen a szent és szertett Földön azt mondjuk nektek, mindenki aki megnyílik és megengedi ennek a mennyei Fénynek, hogy beléphessen a tudatmezőjébe, az rögtön a szellem otthonában, a sugárzó mennyei nyugalomban találja magát. Ez az energia nyugodt [kiegyensúlyozott], békéltető és összeköti a csakráitokat a Mennyei Otthonotokkal. Ez mindenkié, aki kész érte jönni [elfogadni], és ez így van rendjén. Ez a gyógyulás és a jó érzés helyszíne. Az úton lévő [fejlődő] emberek nem próbálják meg a ’jó’ érzetét a felfogásukba beépíteni.  Pedig ezt kéne tenniük, mert az igazság szabad és a szentháromságotok mindegyik része ezt akarja.
A szupervihar
Egy szupervihar jött létre az Egyesült Államok keleti partjánál. Megértjük a mély traumát és a szenvedést, ahogy a nagy fájdalmat és nyomort, amiket az ilyen katasztrofális történések okoznak, amik az utóbbi években hurrikánok és földrengések formájában realizálódtak.
A változás ezen időszakában a Földön embernek lenni sokak számára nehéz és kérünk benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akik kínzó veszteségeket szenvedtek. Mi a Mennyei Birodalmakból veletek vagyunk. Akkor is, amikor tragikus módon emberéleteket követelt a vihar és az ország és a struktúra rombolását okozta, ezeket a katasztrófák nem karmának, büntetésnek vagy negativitásnak gondolták ki. Mester, azt mondjuk nektek, hogy ami zajlik, annak meg kell történnie. Ez egy szükséges új irányzék. Ez a Föld eltolódása az új energia átváltoztatása során.
Kedvesek, mi érezzük a fájdalmatokat a veszteségek miatt és tisztelünk benneteket, hogy kitartotok az energiaváltozás nyomása közepette. Valóban megértjük a dualitás birodalmainak szomorúságát. Szeretetbe burkolunk benneteket az átváltozás ezen időszakában. De értésetek meg, minden, ami történik döntésen alapszik, azon a döntésen, hogy az emberiség bátor és szent döntést hozott, hogy felemelkedjen. 
Azt is szeretnénk nektek mondani, hogy az ilyen nagy horderejű történések közelebb hozzák az embereket egymáshoz, ami valóban a legjobbat hozza elő az emberiségből, az összetartást és az egymásnak való segítségnyújtást.
Planetáris változások
Most a legtöbbetek tudatában van annak, hogy bolygótokkal sok változás történik. Azt mondjuk, ezekre szüksége is van, mert mindegyik történés azzal a céllal került megtervezésre, hogy tisztítson, tisztázzon és megemelje a bolygó rezgésszintjét.
Kérdés Metatronhoz: Az elmúlt évek információi alapján megértjük, hogy ez szükséges a bolygó felemelkedése miatt. Milyen változás várható 2012 után, a történések száma lecsökken vagy le is zárul addigra minden folyamat?
Metatron: A Föld folyamatosan mozgásban van. Meg kell értenetek, hogy egy élő bolygó egyensúlyba hozása [harmonizálása] egy folyamatos „természetes” folyamat. A tömeg elmozdulása, ami most is zajlik, továbbra is szükség szerint megtörténik, mivel ez egy folytonos folyamat. Úgy, mint a ti fizikai testetek és aura-testetek a külső és belső változás következtében szükséges alkalmazkodási lépéseket ’eszközöl’, úgy Gaia teste is eltolódik az egyensúly megtartása érdekében.
A bolygó 12-12-12-i időpontban fog felemelkedni és 12-12-21-én újjászületik. De értsétek meg, 2013. lesz az új kezdés egy tágabb határú mátrixban.  A következő 26 évben a bolygó a szinguláris, napközpontú struktúrájából a galaktikus mintázatba fog tolódni. Így nem zárulnak le a változások a 2012-es évben.
A jégsapkák felolvadása ennek a mozgásnak a része.
Sok ember fenyegetésnek érzi a globális felmelegedés jelenségét és úgy vélik megállítása szükséges. De ez nem így van. A pólusok jégsapkáinak felolvadása célszerű és szükséges. A globális felmelegedés hozza el a teljes fejlődést… és ez a 2012-es éven túl is eltart. A bolygó megkapja a Nap energiáját, a jégsapkák felolvadnak, miközben felszabadul a vízkristályokban rejlő régi kódolt mintázat. Az új kódok, amiket fogad a felolvadt jég az élő vizeken utazik és a Föld mindegyik energiamezőjére hatással lesz, lehorgonyozzák az energiát és aktiválnak mindent, amit megérintenek. Ezen a módon kezdődik a planetáris, sőt az emberi fejlődés, a tudatfejlődés és így tovább, ami gyorsan halad majd előre.
Így befejeződik az eltolódás munkája 2012 végére, mert akkor lép fel a kitágulás. De ezzel új munka kezdődik, fejlődik, hogy az új Föld és az emberiség is, a következő 300 évben új formát öltsön. A következő fázis a firmamentum [ég/menny] létrehozása és formába öntése, ami 2038-ban zárul le teljességében.
2013 tehát egy Új Kezdet – és nem a vég…, de a felemelkedés tovább folytatódik.

A föld felmelegedése
Az elmúlt évtizedek szupervihari, hurrikánjai és szupertornádói sokkal nagyobbak és elsöprőbbek voltak, mint korábban. A Sandy hurrikán átmérője 1.000 mérföld (kb. 1.609 km) volt. A méret és a jelenség valóban közvetlenül függ össze a Föld országainak és vizeinek melegebb hőmérsékletével. Az olvadó jégsapkák továbbra is hozzáadódnak a tengerszinthez. A gleccserek és jégsapkák a sarkörök régióiban azt a célt szolgálták, hogy reflektálják [visszaverjék] a napfényt és hogy csökkentsék a bolygó hőabszorbálását [elnyelését]. Ennek visszaesésével emelkedik a hőmérséklet. De nem ez a fő oka a felmelegedésnek…, akkor is, ha tudósaitok a megértésük határain belül, ebben látják a magyarázatot.
A legtöbbetek tudatában van annak, hogy bolygótok ebben az időben sok változás megy végbe és megértés érdekében nyomatékosítani szeretnénk, hogy ezek az átalakulások nem csak, hogy célszerűek, de szükséges eszközök, ami lehetővé teszi a bolygónak és az embereknek a régitől való elszakadást és az új energiába való áttolódást. A forgószelek és földrengések tisztító hatásúak és a bolygó rezgésszintjét hivatottak emelni. Ezért kérünk benneteket, ismerjétek fel, hogy a földrengések, a cunamik, a globális felmelegedés és a szuperhurrikánok fokozódni fognak, de nem szabad félni tőlük vagy megállítani őket. Nem ez a cél. Ezek a történések valóban szükségszerűek a fejlődéshez. A fejlődéshez, amit ti planetáris felemelkedésnek neveztek. Megértjük, hogy nem könnyű dolog a „félelmet” elengedni, mert ez egy természetes reakció, ami a túlélési ösztönötökben gyökerezik.
A hurrikánok és földrengések vagy hasonló jelenségek általi tisztítás, az élő Föld tudatmezőjében az elengedés energiáira van hatással, mindennek az újrakódolására és újraelosztására, amit megérint. Így veheti kezdetét egy új tudat, egy Új Föld indulhat útjára.
Mégis tovább fennmarad a félelem és ez természetes, sőt érthető. Még azok is, akik úgynevezett biztonságos területeken élnek és nem közvetlenül érintettek, tudatalatt nagyon is tudatában vannak a régmúlt globális katasztrófáinak, mint Atlantisz elsüllyedése, Lemúria és így tovább. Négyszer Kedvesek, négyszer lett maradéktalanul eltávolítva az emberiség a bolygóról. Ezért megértjük, miért van még jelen a félelem, hogy a földrengés, a bolygó felmelegedése, a vulkánkitörések, viharok és a potenciális mágneses eltolódás [pólusváltás] egy globális katasztrófa előjelei lehetnek, amik minden életet kioltanak, ahogyan azt ti ismeritek, ezek mégis egy „új kezdést” teremtenek. Igen, meg lesz az új kezdés, de azt mondjuk, hogy ez egy lassú, fokozatos eltolódás [felemelkedés] lesz, az emberi tömegreakcióktól függően.
A híradó médiáitok és kameramannjaitok drámai színpadiassága ellenére, 2012-ben nem történik globális katasztrófa. A Harmonikus Konvergenciát megelőzően, 34 évvel ezelőtt, valóban megtörténhetett volna, de ti megváltoztattátok a helyzetet. Kryon mester, a Mágikus Szolgálattól, egy évtizeddel korábban elmondta nektek, hogy a változások, amiket a Harmonikus Konvergencia hozott létre, az embereket Fénnyel töltötte fel, hogy felkészítse őket a felemelkedésre.
Ezzel azt szeretnénk mondani nektek, hogy a tengely-dőlésszögének változása vagy meteor hatása vagy a mágneses pólusváltozás nem a drámai médiátok és filmkészítőitek által lefestett félelmetes módon fog lezajlani. Ez a félelem eltávozhat. A bolygó tengelye nem fog egy szörnyűséges pusztító szögbe dőlni, nem zúdulnak meteorok a Földre és a mágneses pólusok sem tolódnak el a 2012-es évben.
Ezért még egyszer elmondjuk nektek, hogy az emberiség kezében van a mértékben való döntés afelől, hogy NE legyen nagy globális katasztrófa és NE legyen nagy horderejű pusztulás egy világméretű színpadon. Sokkal inkább kisebb lokalizált keretek között zajlik minden és az emberiség valóban előre fog mozdulni a fejlődésben a következő szintre.
Ne kövessetek el hibát Kedvesek, engedjétek meg a változásokat, mivel a tisztulási folyamatnak folytatódni kell és a tömegeket megfelelően fel kell világosítani és nyíltan kell a vízió megtartásáról beszélni, ami megnyitja őket is a magasabb jó felé, akkor ezeket a változásokat sokkal megfelelőbben lehetne kivitelezni és korábban megtörténhetnének, mint később.
A bolygó megmentése
Sokan vannak, akik ahogyan ti mondjátok „meg akarják menteni a bolygót”.
Így a csatornázó azt kérdezi, milyen természetű legyen a kapcsolat az élő bolygóval.
Az lenne a legjobb, ha a kapcsolat szinkron  és tudatos lenne, hogy valóban létrejöhessen egy párbeszéd a Föld és az emberiség között. Közületek azok, akik életeiket Föld-Őrzőként élték, mint őslakosok, Druidák vagy Atla-Ra-k – és valóban sokan vagytok ilyenek, mint a csatornázó- hogy speciálisan fenntartsátok ennek a párbeszédnek az energiáját, ami eljön. Nos, a nehézség sokaknál az, akik jót akarnak, de nem elegendően vannak ráhangolódva, nincs elegendő fény-hányadosuk, hogy a természet igaz valóságát elfogadják. Így ők nem tudják, hogyan tudnának valóban segíteni.
Azt hiszik, meg kell akadályozniuk a változásokat vagy máshová költöznek, mert ott jobb lenne…, értitek? Nem mindenki, aki tényleg segíteni akar, érti meg a felsőbb jót, az események felsőbb célját, a szuper-hurrikánok, vulkánok, földrengések és cunamikat illetően.
A legtöbben egyszerűen félelemmel reagálnak a történésekre és meg akarnak szabadulni ettől a félelemtől. De a félelem feloldása nem ugyan az, mint a félelem megértése, így az emberi tömegek átváltoztatják és ezáltal újra teremtik a félelmet. Változással kapcsolatos történéseket feloldani vagy szétszórni nem kifejezetten hasznos, nem hasznos a Föld, sem az emberiség számára.
A nehézséget az okozza a segíteni vágyóknál, hogy azt hiszik, hogy ők jobban tudják, ők azt hiszik, nagyobb tudás birtokában értelmezik az eseményeket. Kihagyják az Isteni faktort, nem veszik figyelembe a szellem integritását, hogy metafizikailag fejezzük ki. Nem értik vagy nem látják a beteljesedést a történésekben, mert nehézséget okoz megérteni, hogy minden beteljesedik, minden rendben zajlik, mert nem olajozzák a csikorgó fogaskerekeket, hanem akadályozzák a fogaskerekek működését, így azok csak beragadnak, ezzel akadályozva a fejlődést és minden nehezebbé válik, értitek ezt? Mindig a félelem a hibás.
A tökéletes vihar
Mostanában a legfontosabb rezgésnövelők a bolygótokon a szuper-hurrikánok. Ezeket nagyon félreértik és nagyon félnek tőlük. Ezek valóban szándékos indíttatásúak, hogy az óceánokat mennyei energiával töltsék fel. De nem kellene a partra vonni őket. De olyan, mintha az egész világ arra koncentrálna, hol fognak partot érni, milyen rombolásokat okoznak majd és a ’szakértők’ jósolják meg mindezt. És ezzel a globális összpontosítással a hurrikánok valóban a parton kötnek ki, pontosan ott, ahol azt a bámuló, rettegő emberek elvárták.
A tulajdonképpeni célja ezeknek a viharoknak a víz energiájának fokozása, ami lehetővé teszi számára, hogy elektromosan táguljon. Ha ez megmaradna a tenger felett, akkor az elektromos energia egyszerűen szétterülne a bolygó nagy részén, egy lágy elektromos áramhullám formájában. Ekkor keresztül megy a földön és az embereken, nem a széllel és a hullámokon, hanem az energiaáramon, így több lényhez képes eljutni. Ez rejti a beteljesedést, értitek?
Létezik az úgynevezett tökéletes vihar, ami tökéletes keveréke az elektromágneses áramlatoknak.
 Miközben ezek a „viharok” az emberek mezőiben mozognak, elősegítik a bolygó rezgés-emelkedését és az egész emberiség felemelkedését. 
***
 Összefoglaló a csatornázás többi részéből:
A továbbiakban a gyakoribb hurrikánok létrejöttét a Föld vizeinek felmelegedésével magyarázza Metatron. A globális felmelegedést pedig a Föld megolvadt belső magjának növekvő forgási sebességével indokolja, ami megnöveli a vas-nikkel mag tömegét [fajsúlyát?] és hőfokát.
A keletkező hő melegíti a földköpenyt. Minél gyorsabb a forgás, annál nagyobb a keringési-arány a belső és a külső mag között, a bolygó központi belső terében. Ezek ellentétes irányban forognak, különböző sebességgel. De ettől függetlenül a környezetvédelem fontos szempont az emberek és a bolygó többi élő királysága érdekében és szükséges a környezetszennyezés visszaszorítása.
Továbbá megváltoztatják a Napból jövő rezgéseket (napszél, napviharok), amik hatással vannak a bolygóra és az emberekre, így hatva a tudatra, melyek biztosítják a kapcsolódást a magasabb dimenziókhoz.
 ****
Kedvesek, ti nem csak hogy beleegyeztetek, hogy ezekben az időkben itt lesztek, hanem azért jöttetek, hogy együttesen hozzátok létre és vezényeljétek le a változásokat. Felsőbb Énetekben ennek teljes tudatában vagytok. A dualitás nehéz és tisztelünk benneteket, mert elviselitek a filtert [szűkös határú dimenziót] és a nélkülözést. Amit tesztek, az hihetetlenül fontos és nagyon kívánatos…, és tisztelünk benneteket. Emlékeztetünk benneteket a valódi Isteni származásotokra.
Metatron vagyok, és szeretünk benneteket.
A történt változások elhozzák a tökéletességet. Ez a tökéletes vihar.
Csatornázta: Tyberonn
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



Különleges egyedi ember vagyok





Különleges egyedi ember vagyok

Sokan vannak köztetek akik nem dolgozták fel életük során a félelmet, hogy személyük vagy a készségeik nem megfelelőek , vagy úgy gondolják, hogy más emberekben van valami különleges ami, őbennük nincs meg.
Kaptál különféle tehetségeket, vágyakat, kézségeket és preferenciákat, mert ezek valami módon mind ösvényed részét képezik, és szükségesek a világban.
Sok fontos munka vár rád, amihez fel kell ismerned a céljaidat, és hinned kell magadban.
A te munkád is fontos, hozzájárulásod a világhoz szükséges és egyedi.
Amikor kézségek merülnek fel benned, vagy a belső hangok azt mondják hogy kézségeid és adottságaid nem érik meg, hogy időt és energiát fektess beléjük, akkor küldj szeretetet a kézségeidnek.
Ne harcolj ellenük gondolatban, ne próbáld alátámasztani ezeket, vagy ellenük érvelni.
Mondd azt magadnak: "rendjén való, hogy ilyen gondolataim vannak.
Engedd meg, hogy veled legyenek, és helyezz egy bensőséges, pozitív gondolatot a kétségeid mellé.

részlet Sanaya Roman- Duane Packer Teremts pénzt!

A Bőség Enciklopédiája könyvéből.





NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“





Forrás: Imre Péter
www.ezoter.net

Kedveseim!

Sajnálom, hogy mentegetéssel kezdem, az ilyen már eleve nem kezdődik jól.
Ezt az információt, most kaptam, de én aki benne vagyok az ilyen jellegű
folyamatokban, nem tudom eldönteni a hitelességét, sem megcáfolni nem tudom.
Igazán nem is akarom, mert a változások pont arról szólnak,
hogy mindenkinek MAGának kell a változásait megvalósítania önmagában,
( a MAG-ban) amiben a szív játssza az legjelentősebb szerepet.  

Sokan tudják, hogy mindenféle hírek keringenek a változással kapcsolatban....
Az biztos hogy lesz változás, de azt senki nem tudja igazán hogyan.
A Föld természetesen nem pusztul el, és nem lesz világvége sem!   
Viszont a világ lehet majd teljesen másmilyen.
Olyan amit még talán el sem tudunk képzelni.
Mindig akadnak lehúzó erők, amik-akik kárognak és vészjóslóak, 
és negatívak, mert az a természetük, hogy a félelmet szórják - szolgálják.
Félni nem kell, mert a félelem bénít és a szeretetet blokkolja,
vagyis pont azt akadályozza, amiben a változásnak meg kell történnie,
a félelemtől való elszakadást és a szeretet magasabb minőségbe emelését!

Az én szándékom nem a félelem terjesztése, hanem az előrelátásban levő szeretet. 
Biztosan sokan halottatok a föld pólusváltásakor történő 3 napos sötétségről
amit többen leírtak már. Ez valami hasonló. 
Azt is el tudom képzelni, hogy az időpont más lesz, mint ahogy  a pólusváltás
időpontja sem tudható pontosan.

Azt tudni lehet, ami teljesen biztos, hogy a naprendszer valóban belép egy új
kozmikus energiába. Hogy ez lassan történik, akár 50 évre "elosztva"
vagy 3 nap alatt, és mekkora átváltozásra kényszerít minket vagy valósít meg, 
arra csak találgatások vannak.

Úgy érzem, hogy  ezt az anyagot mindenkinek kiküldöm.
Hogy úgy lesz vagy sem, azt sem én sem más nem tudhatja igazán.
Ha bekövetkezik, vagy a leírtakhoz képest kisebb mértékben, 
akkor jobb ha előre tudtok róla, mert az információ segíthet.
Ha másképp lesz, akkor is a szeretet új korszakába lépünk, 
és a szívcsakra aktiválásának az energiája segít a változásokban.

Sajnálom, hogy nem vállalok felelősséget, az itt közöltekért,,
az égiek gondoskodása legyen veletek. 

Ezt kaptam:

NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“

A kormányhoz eljutott egy információ 2012 júliusában. Az üzenetet ismertessétek meg rokonokkal, barátokkal és olyan emberekkel, amelyek nyíltak és megértik az következő sorokat.
A NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“
1. 2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december.21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba“.
Ez egy létező sík, ahol nincs áram és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság.
2. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül Moszkvai idő szerint néhány perc alatt elsötétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet stb), hangok és semmi sem fog működni.
3. Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani.

4. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes megérzésük szerint fogják érezni, hogy eljön a „Kozmikus sötétség“ és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság fog bekövetkezni. Az emberiség 10 %-ka elhunyhat.
5. A ciklusváltásnál jó lenne , ha felkészülnének úgy, hogy minden 2012 évi kötelességet befejezzenek, többet nem szabad felvenni és minden tartozást kiegyenlíteni.
6. 2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványaikat, valamennyi pénzt és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszer tartalékot 2 hónapra, mivel az elektromos hálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbe hozni.
Jó ha otthon lesz vízkészlet, tüzifa, gyertya világításra,tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat.
A TV és más kommunikációs hálózatok sem fognak működni. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne higyjenek annak amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára. Ha mégis fontos volna kimenni a házból, akkor ne menjenek messzire, mert eltévedhetnek, mivel a fény hiánya miatt elveszthetjük az irányérzetünket és nem fogjuk látni saját kezünket sem. Ne féljünk.
7. Ha újra megjelenik a fény, nem szabad mindjárt a városokba vissza menni, jobb lesz tavaszig várni. A Föld a „null síkból“ való definitív kimenetele 2013 február 7-én várható. Ekkor már beindulnak a repülő és a vonat-járatok.
8. A világ minden kormánya megkapta ezt az információt a „null síkról“ különböző forrásokból, de az embereknek nem tudnak vagy nem akarnak segíteni. A polgári védelem és a kitelepítés nem fog működni az áram, a távközlés és a közlekedés meghibásodása végett. Csakis saját magunkra hagyatkozhatunk.
9. A Föld áthatolása a „ galaktikus null síkon“ kialakult helyzet végett megváltoztatja az embereket úgy, hogy spirituális beállítottságúak lesznek. Az emberek számára új fontossági sorrend alakul ki. A fejlett és fejlődő országokban új tudományos és spirituális nézetek, új egészségvédelmi rendszerek és új emberi viszonyok (becsület, tisztesség) fognak kialakulni. Ez lesz az emberiség hosszú fejlődésének egy újabb szakaszának a kezdete.