2012. augusztus 2., csütörtök

EVOLÚCIÓ – A 2222-ES ÉV




Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group
EVOLÚCIÓ – A 2222-ES ÉV
The Beacons of Light ~ Re-minders from Home April 15 2012~ Evolution ~ The Year 2222
Üdvözlet Otthonról!
Egy hatalmas csoda történik most! Három rövid szóval érzékeltethetjük: Üdvözlet Az Otthonból!  Eltartott hát egy kis ideig, amíg teljes mértékben integráltátok az energiáit. Azt mondjuk nektek, hogy ez a folyamat csak gyorsul egyre gyorsul, A Föld bolygón élő emberiség szélesebb látásmódja, sokféleképpen kezd megváltozni. Ezért is szeretnénk végigvezetni bennetek néhány változáson, melyek még előttetek állnak. Ugyanakkor adni fogunk számotokra egy még mélyebb rálátást, hogy miért is történnek meg ezek a változások, és miért is van ezekre szükségetek jelenleg. Hadd indokoljuk meg ezeket!
A véges Lény a sűrűségben táncol
Minden, ami a ti oldalatokon van, azt egy fátyol fedi, és úgy nevezhetnénk ezt, hogy véges.
Más szóval, létezik egy terület a polaritáson belül, amely a tér és idő illúzióját képezi. Ezért mindennek itt kell hogy legyen kezdete, beleértve magát a bolygót is. Amikor először testesültetek meg a Földön, akkor nem kellett még fizikai testet viselnetek. Mindazonáltal veletek van megszületésetek kezdeti korszaka óta. Sokan közületek, nem fizikai testtel rendelkeztetek, egyszerűen, azért mert hasonlóak voltatok azokhoz az olyan lényekhez, angyalokhoz, akik éteri testet viseltek. Ezután fejlesztettétek ki ezeket a sűrűbb testeteket, mert amikor a Föld lehűlt, egyre sűrűbb, szilárdabb közegbe kerültetek azokban az időkben. Annak érdekében, hogy fenn tudjátok tartani a kapcsolataitokat egymással, elkezdtetek táncolni a sűrűségben és így alakítottátok ki az új fizikai testeteket, melyek rövid idő alatt számos evolúciós lépésen mentek keresztül, és így ezekkel itt tudtatok maradni.
A Jelenlegi orvostudomány még nem így vélekedik erről, hogy az emberi lény is fejlődik. Ennek ellenére, arra kérünk bennetek, hogy akármit is gondoltok erről, álljatok meg egy pillanatra. Az emberi lény azóta a nagyszerű pillanat óta fejlődik, amióta itt van a bolygón. Látni fogjátok azt, hogy ezek az (evolúciós) változások meg fognak történni még a fizikai szinten is a bolygó végességében is. Más szóval, volt egy olyan pillanat, amit ősrobbanásnak is nevezhetnénk, amely az idő irányának kezdetét jelentette, és azt is, hogy elérkezik 2000-2012 között az az idő, amely a Föld bolygó végzetét jelölte ki, mert így volt ez megtervezve. Az eredeti terv szerint, nagyjából 12 év alatt teljesen szét kellett volna szakadnia a bolygónak.

A rezgések emelkedése változást hoztak
Amióta itt tartózkodtok a Földön, folyamatosan változtok. Elkezdtetek a 11. órában felébredni az álmaitokból, kinyitottátok a szemeteket és visszavettétek a (teremtő) hatalmatokat. Olyan hihetetlenül, lenyűgözőek, csodálatosak voltatok/vagytok. Ahogy elkezdtétek a legmagasabb közösségi szinten is megnyilvánítani a hatalmatokat, elkezdett megváltozni a valóságotok is és elkezdtetek fejlődni úgy, amit úgy is nevezhetnénk, hogy megváltoztattátok a rezgést, a Föld bolygón. Amit tettetek, az sikerre vezetett bennetek. Volt már erre példa. Nézzetek körül a világban, a rendszereiteken, szervezeteiteken és azt láthatjátok, mindezek elkezdenek összeomlani. Láthatjátok a hatalmas kihívásokat a gazdasági rendszerekben, láthatjátok azt, hogy egyes vallási szervezetek, rendszerek és mások is elkezdenek megváltozni, mert megváltozott a bolygó rezgése. Azért történt így mert megemeltétek a rezgéseteket, és ezeknek a kiegyensúlyozatlanságoknak jobban a felszínre kellett kerülniük. Így az a nagyon sok változás és váltás, amit a bolygón láttok egy természetes válasz arra, amit létrehoztatok itt a Földön.

A Fizikai test változása a Kettőségből a Hármasságba megy át ( A dualitásból a Trialitásba)

Szeretnénk most az emberi, fizikai testről beszélni. Úgy lett kialakítva, hogy a polaritás területén belül tudjatok maradni. A legtöbb szervetek is polarizált, kettős és ilyen módon egységesítette, egészítette ki a fizikai, testben való létezéseteket. Annál is inkább mert a polaritásnak van egy negatív és egy pozitív oldala, amelyek ellentétesek egymással, amelyek arra valók, hogy egy olyan területen éljetek, amit dualitásnak, kettőségben élésnek neveznek. Az emberi lények nagyon sikeresen álltak helyt ezen a területen. De most minden megváltozik. A saját fejlődésetek a ti veszitek a kezetekbe, és ezt a trialitás területének a hármasságban élésnek nevezzük. Ennek az a módja, hogy csak egyszerűen képzeljétek el és értsétek meg, hogy van két karotok, melyeket arra használtok, hogy amíg sétáltok a Mostban ki tudjátok egyensúlyozni magatokat. De mi lenne, ha az történne, ha bírnátok egy harmadik kézzel is. Hogyan tudtok, hogyan szeretnétek ekkor egyensúlyban maradni, ha lenne még egy karotok, ha minden ugyanúgy folytatódna? Nos, akkor kiigazításokra lenne szükség, nemde? Nem, nem ez nem egyfajta fizikai, testi változás lenne, ahogy ez eddig, ahogy szokott zajlani. Már említettük néhányszor azt, hogy hirtelen nagyot ugrottatok előre, és erről kezdtünk el beszélni, írni, és mindezt csak illusztrációként használtuk.

Következő lépés a fejlődésben

Hadd beszéljek nektek arról, hogy miféle fizikai változások zajlanak. Az agyatokban sok minden másképpen kezd el működni, amit nem lehet nem észrevenni, és az orvostudomány elkezdi mindezt felismerni. Az emberiség az evolúciós fejlődésének egy magasabb csúcsára érkezett meg, amely nagyjából 210 év múlva fejeződik be. Ez, az emberiség idővonalán egy magasabb látásmód szerint, azt mondhatnók, csak egy pillanat alatt történik meg. Azoknak azonban, akik végig mennek rajta, ez egy hatalmas kihívást fog jelenti, mert még nem látják majd meg a végét. A 2222-es év, egy varázslatos ideje, egy jelzőpontja lesz annak, amikor mindez befejeződik, és menet közben rengeteg energiát fogtok tudni szerezni ehhez.

Mit is jelent pontosan ez? A testetekből ki fog nőni a harmadik karotok? Másképpen fogtok kinézni? Nos, ezt nagyon nehéz megjósolni nekünk, hogy hová fogtok kilyukadni a végén, mert mindezeket a döntéseket a szívetek tartalmazza. Ó akkor is számítottatok ránk, amikor a fejetekből pattantak ki a megoldások. Hadd magyarázzuk meg. Meg fogjátok találni az egyensúlyt a fej és a szív között, és ennek segítségével, sokkal kényelmesebben juttok majd előre, ebben a fejlődési folyamatban. Ez az egyensúly lehetővé teszi a testnek, hogy fejlődjön és olyan új szerveit, részeit fedezzétek fel, mint ha mielőtt még azok teljesen kifejlődtek volna. Saját elképzelésetek szerint és a saját szívenergiátokkal kezdtek el teremteni, és az előttük kinyíló ajtón keresztül sétálhattok be. Ennek olyan kimenetele lesz, mint egy telefonhívásnak, de még mielőtt felvennétek a telefont. Ekkor fog tudatossá válni számotokra az a tény, hogy a szív energiáitok megelőz bármit, amit cselekedni szeretnétek, tenni szeretnétek. Mi ezt fogjuk példának felhozni, hogy hogyan tudjátok majd kezelni az energiátokat, mert a szellemetek már elkezdte használni a testeteket. Ez egy gyönyörű keveréke a szellemnek és a fizikai lénynek, és a fizikalitás képessé tesz bennetek arra, hogy szellemetekkel úgy legyetek együtt, mintha ember lenne. Nagyon csodálatosan, nagyon gyönyörűen dolgoztatok meg ezért.

Az Új Világba lépés

Most, hogy ezekre a változásokra sor kerül, látni fogjátok saját érzelmi testetek átrendeződését. Ez a várható energiahullámzás által a Föld bolygón keresztül érkezett el hozzátok és mindent megváltoztat, és mindazt, amikről az előbbiekben már beszéltünk, ti segítettétek létrehozni. Megünnepeltetek ezzel minden kapcsolatos időpontot, amelyek majd a 12-12-12 (2012. december 12.) idején csúcsosodnak ki. Szó szerint abban segítettetek magatokon, hogy ez a változás, mozgásba lendüljön, és ezzel létrehoztatok magatok körül egy új világot. Most a következő lépés egyszerűen az, hogy úgy lépjetek be az új világotokba, hogy jelentsétek ki azt, hogy ez tiétek, és ezt saját érdeketekben tegyétek meg, hogy sajátotok legyen. Fejezzétek ki ezt a fényetekkel. Azt mondjuk nektek, meglehet, lesznek még bizonyos kihívások ezzel kapcsolatban, mert néhányan érzékennyé válhattok a különböző energiaszintekre, amelyeket eddig nem ismertetek. Ez az oka annak, hogy arra kérünk bennetek, hogy ezen a nyáron óvatosan napozzatok. Az X osztályú napkitörések, amelyek most folyamatosan jönnek, olyan potenciálokat tartalmaznak, melyek túlterheltté tehetik a testrendszereteket. Egyszerű esetben rendelkeztek sajátos mágneses mezővel, amely megvédhet bennetek a kisebb káros befolyásoktól.
A Nagyobb Kép
Mi a helyzet a nagyobb képpel, a szélesebb látásmóddal? Mi a módja annak, hogy néhány ezeken a fizikai változásokon kényelmesebben esnek át? Hogyan ösztönözzük, irányítsuk a testünket, hogy átkerüljünk ezeken a változásokon? Nos, ezek már most történnek. Sokan közületek nem tudják kiegyenlíteni, ami történik a fizikai testünkkel a változások során. Hadd magyarázzam meg! Az energiák hatalmas hullámokon keresztül jönnek át. A legegyszerűbb módja hogy megértsétek, hogy a hullám olyan hatalmas feszültségingadozást okoz, mintha egy hatalmas erő felemeli mindenirányból a szőnyeget, majd tovább taszítja a hátsó szobába a rajtuk levő székeket. Amíg a hátsó szobába ér, addig átrendezi a bútorokat, ahogy átrobog rajtuk. ez az ami történik sokatokkal, érzelmi szinten.
A külső védőpajzs már nagyot változott és ennek eredményeként egy olyan hatalmas hullámenergia megy keresztül az emberiségen, amely megváltoztat mindent. Sokan közületek, akik csodálatos tanárok, gyógyítók és a Fény csatornái, segítik ezt a folyamatot, ezt a fejlődést a bolygón, amelyet szétválasztódásnak, lekapcsolódásnak érezhettetek az elmúlt 6 hónap alatt. Vannak, akik elrejtik ezeket az érzéseiket, mert nem szeretnének beszélni a szétválasztódás, lekapcsolódás  érzéseikről, mert ezzel meglehet, hogy úgy érzik, hogy elvesztették a varázslatosságukat. Mindazonáltal ez egy általános jelenség ezen a bolygón. Mindenesetre annyi történt, hogy egy olyan erős energiahullám érkezett, amely részlegesen eltávolította a fátyol egy részét, amely ideje alatt megtanuljátok megállni a helyeteket úgy, hogy önmagatok érzéseire hagyatkoztok. Ahogy a fátyol elkezdett mozogni azzal egy kicsit elvesztettétek elveszettnek érezni a saját identitásotokat. Azonban ezzel egyidőben nyereségként, harmonikusabb kapcsolatok jöttek létre, közöttetek és az emberiség többi része között. Ez a magasabb tapasztalásotok rész lesz, ahogy úgy fogtok tapasztalni a fejlődéseteket akár a testiségben is, hogy az új testiségen alapulva használjátok majd az összekapcsolódásotokat más emberekkel. És ezek a történések most már minden nap előfordulnak a Föld bolygón. Miért is gondoljátok, érzitek ez így? Mert ez most az egyik módja annak, hogy a Föld bolygón megtörténjen a magvetés, és hogy megtudhassátok azt, hogy minden lehetséges, ha bizalommal veszitek mindezt.
Ezt a fajta érzelmi lekapcsolódást úgy is nevezhetnénk, mint a lélek második sötét éjszakája, amely a befejező része a sok tanításnak és gyógyításnak, és mindez globális szinten működik. A legérdekesebb szakasza ennek a folyamatnak az, hogy ezzel, mindenkivel, egy sokkal erősebb módon fogtok újracsatlakozni. Mivel ezt a lélek második sötét éjszakájának neveztük el, amely minden lélekkel megtörténik, akkor hajlamosak lesztek azt gondolni, hogy valami hiba történt bennetek, hiányzik belőletek a belső békesség érzése, az önvalótok belső megérzése, mert ami most mindannyiótokat ért, attól elveszettnek hittétek azok hitelességét.
Ha elkezditek megtanulni a szemeitekkel, magatok körül észrevenni azt, hogy mi is történik, akkor rá fogtok jönni arra, hogy nem veszítettek el semmit sem. Kedveseim, amikor jól érzitek magatokat akkor mosoly ül ki az arcotokon. Gondoltatok-e arra, hogy amikor szétosztjátok másoknak a mosolyaitokat, akkor ezeket a mosoly energiákat felismertté teszitek számukra. Előfordult-e már az, amikor örömötökben és a szenvedélyetekben vagytok, hogy azt mosollyal fejezitek ki? Bármit, amit mosollyal a szívetek energiája által mertek kifejezni, az életetek teljességére fókuszálva, az sokkal hatásosabb, mintha azon gondolkodnátok, hogy mit kellene tennetek, csinálnotok. Ez az, ami történik most. Ti, most mind a fejetekből a szívetekbe kerültök át most, és azt tanuljátok, hogy hogyan hozzátok rendbekülönböző módokon az életeteket. Nagy ünnep lesz 2222-es évben. Amit nem tudunk még az, hogy milyen sokan lesznek itt akkor közületek.
Számos felfedezést és tudást most horgonyoztok le az orvosi és pszichológiai tudományokba. Tudjátok, eddig csak egy kis szeletét használtátok ki e tudományterületek potenciáljának. Ez változik most. Testrendszereitek, ha kéritek teljesen terhelhetővé, teljes üzemmódúvá válhatnak. Ez nem egy olyan dolog, hogy csak úgy jön magától hozzátok. Ez nem egy olyan folyamat, hogy úgy zajlik, hogy a ti kérésetek nélkül, túlterheltté tennénk titeket. De azt tudjátok, ha belekezdtek ebbe a folyamatba, akkor beléphettek az önfelhatalmazás korába, és akkor már nem azon a területen lesztek, amit a dualitás mezejének nevezhetnénk, ahol úgy értékelitek, méritek a dolgokat, hogy helyes vagy helytelen, jó, avagy rossz, fekete vagy fehér, szeretet vagy félelem. Ezt az új egyensúlyt a Felsőbb Énetek teszi lehetővé, és vele másképp kezditek el a dolgokat látni. Így elkezdhetitek az összekapcsolódásotokat az összes dimenzióval, újra és csak egyszerűen a Fény Sugarában élni az életeteket. Ez nem egy könnyű átmenet, és ezért kérjük azt, hogy segítsetek egymásnak, a folyamatos munkátokkal, a Föld bolygó varázslatossá válásában. Ti mind ezzel a varázslatosság képességével érkeztetek ide. Minden életetek ezt tartalmazza, és most használhatjátok ezt. Játszatok vele minden nap, nincs mire várni már, mert ennek most van itt az ideje.
Élvezzétek hát ezt az utazást kedveseim, és tudjátok azt, hogy mi mögöttetek állunk, minden lehetséges módon. Nem segíthetünk abban viszont, hogy melyik irányba tartsatok, és nem taníthatunk arról, hogy melyik út is a jobb, csak egyszerűen szeretünk azért bennetek, akik vagytok. Ti hozzátok el az Otthon fényét és ez csillog át a szemeteken. Ti változtattátok meg ezt a bolygót, és ezzel létrehozzátok a mennyországot a Földön, és ez így működik.

A legnagyobb tisztelettel arra kérünk bennetek, hogy bánjatok egymással jól! Tápláljátok egymást, és hagyjátok nyitva az ajtót minden esély előtt, így megkaphattok bármit, mert ez már egy másik játék, amelybe beléptetek.
Kérünk és emlékeztetünk bennetek arra, hogy játszatok jót együtt!