2012. június 17., vasárnap

Az OM 2012-es Nyári Napfordulója (2012. június 19-25) Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül





Az OM 2012-es Nyári Napfordulója
(2012. június 19-25)
Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül


Üdvözlet szeretteim!
Metatron Vagyok a Fény Ura. Most újra a Shasta hegyről van beszélnivalónk.
Valóban ez egy annyira rendkívüli kiterjedése a Kristályos Mezőknek.

Mesterek! A 2012-es nyári napforduló egy hihetetlen (energia) kapu, és ezt egy mega Napfordulónak nevezhetjük, az „OM beteljesedésének”, mert ebben az időben a Kristályos Fény Tanácsa, a Felemelkedett Mesterek összegyűlnek a Shasta hegy többdimenziós éteri portáljánál és csoportot alkotva, beékelődnek a már előre jelzett OM Atlantiszi Mester Kristály köré, a Shasta hegy alatt található hegyvonulat mélységében.
Szeretett Sainte Germaine, a Kristályos Fény Tanácsa és a Szíriuszi-Plejád Szövetség együttesen ad otthont ennek a rendkívüli portál megnyitásnak a Napforduló ezen időszakában
.

A Kristályos Tanács így június 19.-ei kezdettel egy nagygyűlést fog tartani a Shastán belül, és elősegítik az OM Feltétel Nélküli Szeretet hullámának rezgését, abban hogy az továbbítódjon a (bolygó) összes erőcsomópontjába, az OM Multidimenzionális Kristályán keresztül. Az OM (rezgésének behangolása) a Napforduló körüli 5 napon keresztül, június 19-25 között fog megtörténni.
Ez az energia egy szent és erős rezgés és bátorítást és reményt nyújt az emberiség és a Föld számára
.
Javasoljuk mindannyiótoknak, hogy hangolódjatok rá erre a hullámra, ezekre a csodálatos energiákkal az OM beteljesedésére. Jöjjetek össze és meditáljatok tömegesen ott ahol csak lehetséges. Vegyetek részt és ekkor valóban hihetetlen energiákat kaptok majd és tölthettek le, amit a Kristályos Fény Tanácsa (amit a Felemelkedett Mesterekkel) küldenek el nektek és ez mindegyikőtöket egytől egyig meg fogja erősíteni.

Kedveseim eonok óta, ez a leghathatósabb napfordulós tapasztalás a bolygótokon. E célból a Kristályos Fény Tanácsa a Szeretet és Remény energia zuhatagával fog ellátni bennetek.
Ez is bizonyítéka annak, hogy nem vagytok egyedül, annak ellenére, hogy válságot láttok magatok körül a 3. dimenzióban. A Felemelkedés sínen van, minden a helyén van.
A nyár közepi 2012-es Napforduló egy elképzelhetetlenül erőteljes átalakító és örömteli energiával érkezik meg.

Azzal, hogy részt vesztek az OM beteljesülésében, nemcsak átalakultok majd, hanem ti fogjátok felizzasztani az OM hullámát, hogy az szét tudjon terjedni a szent Földeteken, mindenhová, az OM segítségével.

Az OM Kristály
Mesterek, azt mondjuk nektek, a Shasta hegy mega portáljában, a hegység mélyén kiterjedve áll egy csodálatos Atlantiszi kristály, amely Arkturuszi eredetű, ezüstszínben izzik, kristályos platina és éterikus arany rezgését sugározza. Valamikor egyszer az Atlatiszi Poseida szigetén állt, az EGY Hatalmas Templomában és az OM Kristályának nevezték.
Atla-Ra, Atlantisz tudós papjai, egykor úgy beszéltek róla, mint egy multi-dimenzionális kristályról. Ez egy mindenható és érző kristály és platina szerkezettel bír, egy hiperkvarc és olyan összegyűjtő képessége van, amely összesűríti és felerősíti azt, amit ti Fénynek, Térnek és Időnek hívtok.

A Platina Sugár
Az OM Kristálya magához vonzza, és magából sugározza szét, az úgynevezett Platina Sugarat (amely a világmindenség szívéből/ teremtői női aspektusából érkezik), ami egy mindenható multidimenzionális rezgéssel bíró fénysugár. A Platina Sugár, nélkülözhetetlen a most hozzátok elérkező Felemelkedés energiáinak kiegyensúlyozásábanMagában foglalja azt, amit úgy nevezhetnénk, mint, a Kozmikus Alapigazságot, az Egy Törvényének kódjait, amely az Egyetemes Igazság rezgése, és amely egy többdimenziós igazsággá terjed ki, amikor az beköltözik a Kozmosz minden aspektusába.
Egy női jellegű rezgéséként érzékelhető, de valójában egy optimális egyensúlyt biztosít a női és férfirezgések között. A Platina Sugár rezgése, egyike annak, amely egységet és egyensúlyt biztosít abban, hogy lecsökkentse a bal és a jobb agyfélteke közötti különbséget. A Tudatosságot egységesíti és a dualitáson belül kiegyenlíti a kettősséget az agyakban.
Az OM csodálatos kristálya egyike a 9 hatalmas és hathatós Templomi Kristálynak, melyeket még Atlantisz bukása előtt rejtettek el, mielőtt még Atlantisz második holdja (műholdja) a Földbe csapódott volna. Az OM Kristály az összes kristály közül a legösszetettebb szerkezetű.
A Föld második holdja pedig a technológiai képességekkel tartalmazta a civilizációnak a mindenhatóságot. Valójában az OM Kristály volt a legelső, a legértékesebb Templom Kristály, és ezt Atlantisz kaotikus utolsó napjaiban biztonságba helyezték.

Az OM Kristálya

Az OM Kristályát, Arkturuszi mesterek tervezték és alkották meg, formálták meg egy alkímiai folyamaton keresztül, amely magába ötvözte és egyesítette a folyékony kvarc és gyémánt tulajdonságait, melyet okkal nevezhetünk egy hiperkvarcnak.
Ez magában foglal, egy tiszta ezüst ötvözetet, a kristályos platina, arany valamint a higany tulajdonságait, és ezüstszínben tündökölt.  Ez egy élő műalkotás amelyben az életerő van egyesítve, és mindez egy lenyűgöző geometriai formában nyilvánult meg, amely kristályos szerkezetével körülvette a Metatroni Kozmosz arany spirálját. Ennek megfelelően keltette a rezgését, mindegyik dimenzióban, mindegyik világegyetemben és a párhuzamos kozmoszokban is. Így képes  működni, akár a szén-alapú életrendszerekben is, ugyancsak a bioplazmatikus rendszerekben is és ezeket összekapcsolva, kiterjed mind az anyagi és antianyagi világba is, 144 oldalú szabásával/felületével, páratlan szépségű homorú és domború csiszolásaival, a kristály hengeres hosszúságának kerületén. Duális sarokszögei, pontosan 51.5 fokot zártak be.
Ezek a szögarányok ugyanakkor nagy jelentőséggel bírtak, mert a Nagy Piramis felépítésénél ezeket a szögarányokat tudták hasznosítani. Ez a Piramis képviselte a Földi sík frekvenciáján azt, hogy a megfelelő (kozmikus) sugarak úgy csatlakozzanak a Föld középpontjához, hogy az Északi és Déli pólusok és a Föld kerülete az Egyenlítő körül megfelelő rezgésben legyen.

A 144-es szám, egy nagyon összetett frekvenciát jelent, amely magában foglalja azokat a kódokat, amely az a Metatroni Arany Spirál, a geometria minden formáján alapulva a világegyetemben egységbe kapcsolja össze, az úgynevezett atomokat.
 Az univerzális mátrixotok magában tartalmaz, egy élő geometrikus állandót, ami mindig is volt/van és ez kiterjed és összehúzódik ( mint isteni lélegzet) mind az anyag és mind az antianyag rendszeres mozgása szerint. Ez a lenyűgöző geometria létrehoz egy különleges tonális (tiszta hangzású) minőséget, amely az összes égi szférák matematikai arányai által vannak behangolva.

Az Arany Phi

Az Aranymetszés aránya, egy (kozmikus) állandó arány, amely így az egyik legfontosabb kulcsa Kozmoszotoknak. Az Aranymetszés aránya egy vibrációs rezgést foglal magába, amely minden anyagi jellegű rezgést tartalmaz és működtető ereje és kapuja az antianyag jellegű párhuzamos síkoknak és dimenzióknak is.
Tudósaitok már meglátták és be is bizonyították és megtapasztalták a fraktál módszeréve azt, hogyaz Arany Phi spirál geometriai mintái, minden szinten ismétlődnek a sejtektől a csillagokig. Egyszerűen fogalmazva az Aranymetszés azt jelenti, hogy a kisebb rész úgy aránylik a nagyobbhoz, mint rész az egészhez, és ez így van az egész világegyetemben.
Ami fent, úgy lent is erre vonatkozik. Ez a tény a legfőbb átjáró kapunak kínálkozik, és amit még nem tárt fel így a tudományotok a jelenlegi tudása szerint.

Az OM hatalmas kristálya a Shasta hegy alatt lévő mátrix portálban, magába foglalja az Arany Középút egyetemes rezgését. Ezt a rendkívüli módszerrel csiszolt és tervezett oldalaival és szögeivel teszi. A Jelenben tartja, élteti, és magába foglalja az úgynevezett múltat és jövőt.
 El tudjátok ezt képzelni? Olyan rezgésfokon vonatkoztatja rátok, hogy a frekvencia pulzálásával, hasznosítani tudjátok az Arany Középutat.

Most a Föld bolygótokon a tudatosság egy különleges vektora összpontosul.
A tudatosságotokkal azt hiszitek, hogy a bolygótok, vízre és szárazföldi területekre vannak felosztva, kontinensekre és óceánokra. Tudatosságotokkal viszont az emberiség már készen áll arra, hogy rá tudjon hangolódni erre (az Arany Phi) frekvenciájára, hogy meg is bizonyosodjon is erről. Metatroni látószögből, a bolygótok többoldalú időkeretben és valóságterületen, úgynevezett párhuzamosságban létezik. Tehát minden időkeretben egyszerre létezik, párhuzamosan a magasabb valóságokkal. Így mint az összes korszakotok, minden korotok, mind az összes civilizációtok egyszerre léteznek, így ebben a rendkívüli kilátásban, az idő egyszerre létezik, és így minden földi történelmi korszakot magában foglal és egyértelműen az Örök Mostban, Jelenben, a ti időszerű idővektorotok mentén.
Az Arany Középúton belül azon belül melyeket kapuknak nevezünk, vannak bizonyos nyílások, melyek lehetővé teszik az átjárást.
A Kristályos OM-ot használva képesek lehettek az ilyen benneteket segítő programokat javatokra használni.

A szó legigazibb értelmébe véve, a Jelen Pillanata egy lelki/pszichológiai színpad,/szintér,/ játéktér. Ez akkor is igaz, ha felfogjátok ezt a megfogalmazást, vagy sem és rájöttök arra, vagy sem, hogy ez egy hatalmas ugrás a megértésben. Fogadjátok el ezt, mint egy alapigazságot, mely valójában segíteni fog bennetek, hogy kezelni tudjátok ezt majd.

A Kristályos Hálózat

Így tehát egyértelmű volt az, hogy a csodálatos Atlantiszi Kristályok közül az OM Kristály volt a leghatékonyabb és legösszetettebb szerkezetű.
Ez nem azt jelenti, hogy a többi Atlantiszi Kristály nem képes hatalmas teljesítményre, vagy összetétele, vagy célját tekintve. Valójában ott van a csodálatos Gyógyítás Smaragd Kristálya a Mount Maga hegy mélyében Arkansasban, amely sokoldalú kristályként szolgál, amely aktiválja mind a Mega Kilenc Atlantiszi Kristály beindulását. Azt mondjuk el most nektek, hogy mind a kilenc még használható Atlantiszi Templom Kristály gyönyörű darabjai, mind az Arkturuszi és Szíriuszi Mesterek konstrukciói, melyeket a Belső Föld egy hiper-dimenziós térfogatú alagútrendszerén keresztül szállították és külön erre a célra kiválasztott területre ide, Atlantisz utolsó napjaiban.

Azt is elmondhatjuk, hogy a Tudás Kék Kristálya, Arkansas kristályos örvényében található, és ez volt az első, amelyet a Smaragd Kristály aktivált. Sőt már újra is indították és emelték a rezgését egy szinttel magasabbra, a 8-8-8 (2008. augusztus 8.) frekvenciális tripla dátum portál alkalmával. Most a kristály hálózat sorozatában, négy kristályra vonatkozóan az összesugárzás megsokszorozódik, mert négy hasonló kristály követte a sorban, 2009.09.09-ben.
Ezek: A Multidimenzionális  OM Kristálya a Shasta hegyen, a Gyógyítás Smaragd Kristálya, Arkansasban, A Gyógyulás és Megújulás/Újjászületés Arany Kristálya, Brazíliában, és a Nap-Hold Kristály, a Titicaca-tónál.
Mind a négy kristály rezgésével részt vesz az OM hullámának 2012 júniusi Napfordulóján  és továbbítani fogja rezgésével a Reménység, a Szeretet, az Erő rezgését mindenki felé, az Om 7 napja alatti felhangolásában, június 19-25 között.

Valóban ezt az OM Napfordulóján, egy Új Kristályos Hálózat felhangolásának is nevezhetjük és amely ilyen formában a 144-es hálót is ezzel a rezgéssel fogja ellátni. Az Atlantiszi Mester Kristályok (a 9 Templom Kristály), ahogy már említettük az alábbiak szerint, a Hármas (Tridatum) Kapukon (május 20, június 4, június 20) és a Napfordulókon aktivitásukkal emelik energiájukat működésükben.


A 9 Atlantiszi Templom Kristály aktivitásának kezdő időpontjai, a kristálymezők szerint:

Arkansas

A Tudás Kék Kristálya: 8-8-8 (azaz 2008.08.08.)
A Gyógyítás Smaragd Kristálya: 9-9-9
A Közlés/Kommunikáció Platina Kristálya: 11-11-11

Bimini zátony/atoll

Az Erő Rubin Tűz Kristálya: 12-12-12

Brazília:

A Gyógyító Újjászületés Arany Kristálya: 9-9-9 Mineas Gerais
Az Igazság/Tiszta Hangjának Ibolya Kristálya: 10-10-10 Bahia

Shasta Hegy

Az OM Multidimenzionális Kristálya/ A Multidimenzionalitás OM Kristálya: 9-9-9

Tiajuanaco – Titicaca-tó Bolívia

A Fény Nap-Hold Kristálya: 9-9-9
Toth Kristálya: 12-12-12

Ezek a kristályok egyforma jelentőséggel bírnak a bolygó és lakóinak kristályos (kristálytudatosság/Krisztusi Tudatosság) átmenetébe. Az Új Föld eredeti lenyomatának szolgálata szorosan összekötődik az emberiség Mer-Ka-Na mezőjébe kerülésével és újraprogramozással segítik ezt az átalakulást. Így valójában sokakat fog előrelendíteni abban, hogy vegyenek részt a felemelkedési folyamatban.
Kedveseim! Az EGY TÖRVÉNYE VISSZATÉRT és ezúttal a kristályokkal már nem fogtok/nem tudtok visszaélni.

Az EGY Atlantiszi Temploma, Atlantiszban
Nos, az EGY Templomának közelében volt, ahogy nevezhetnénk, a Fejlődés Iskolájának Központja, egy magas szintű egyetem, ahol a különféle beavatásokat nagyon gyorsan sajátíthatták el a beavatottak, a szent papok segítségével, akiket Atla-Ruum(RÁM)-nak neveztek. A Ruum(RÁM) az Atlantiszi Arany Faj szent rezgésének jelentése szerint: Misztérium Beavató Iskolát jelentett. Ennek a hangrezgésének újbóli kifejezése, sokatok számára megnyitja az emlékezéseteket, azok közül, akik Poseidaban éltek és különösen azok közül, akik az Atla-Ra közé tartoztak. A Bölcsességek Iskolájában magas szinten tanították a matematikát, fizikát, szent geometriát, a hiper-dimenzionális geometriát, a kristályos kémiát, alkímiát, az energia dinamikáját, valamint az asztrál utazás tudományait és a multidimenzionalitás elérését.
A beavatottak közül a legtöbb tanuló az Arany Fajból került ki, a Felemelkedett Mesterek közül, például, Toth, és más Plejádi és Arkturuszi, Andromedai, Szíriusz A és B rendszerbeli Mesterek. Az Arany Faj lényei a mai mérésetek szerint, magasak voltak, 9-12 láb (270-360 cm) közöttiek. A Plejádi Mesterek közvetlen leszármazottai voltak, rendkívül szelíd és békés lények, hatalmas intelligenciával és rezgéssel.

Az Egy Temploma, egy gránit dombon volt található, Poseida északi részén, az Atla-Ra tudós papjainak szentélyében. Az Egy Templomát egy nagyon egyedi és dinamikus geometria szerint építették fel és kifejezetten gondosan kimért és kiválasztott energiamezővel és égi hálóval összhangban. Az OM Kristálya e csodálatos templom középpontjában volt megtalálható.
Alappal egyáltalán nem volt rögzített, sőt az OM Kristály két vége döntött szögben volt, és úgy volt felfüggesztve, hogy magán a kristályon belül, sok forgó gyűrű vette körül körkörösen.
Ezek a gyűrűk különleges fémötvözetekből készültek, melyek egy antigravitációs mezőt sűrítettek össze, és ez tartotta függő helyzetben a kristályt.

A Kristály teljes szerkezete, meghatározott szögek által, az égi erővonalakkal volt összehangolva. A Kristály magához vonzotta és kisugározta a plazmikus antigravitációs plazma mezőt, és tiszta hangokkal volt felhangolva és arra a vágyaik által kívánt helyzetekre, használták, és így a kívánságaik szerint állították be a plazma sűrűségét.
 A különböző hangokkal és az azzal összehangolt plazmasűrűség így különleges színeket oszcillált az antigravitációs mezőn belül. A Kristály önmaga pedig egy ezüst árnyalatban izzott és meghatározott szögek szerint és sugárzásának erőssége szerint, a platina fehértől az ibolya árnyalatáig változtatta a színét.

Az Atla-Ra mesterei az OM Kristályát képesek voltak az úgynevezett dimenziós és időutazásokhoz használni, mert egy égi kikötőként szolgált a Kristály.
Valójában ez a Kristály  fel fogja erősíteni az emberiség azon képességét, hogy asztrálutazásokat tehessen meg ezen túl is. A Shasta hegy már teljesen felkészült, készen áll erre a feladatra.
Sőt az OM kristály exponenciálisan erősödő potenciáljával készen áll, mindazok számára, akik az ilyen tapasztalatok szeretnének részesülni.

A Tizenkettes alapú matematika

A Kristály hengeres testét, 144 homorúra illetve domborúra csiszolt felülettel alakították ki, és két végpontjában eltért egymástól. Az alsó csúcsánál 1728 csiszolata (12 a harmadikon), míg a felsőnél 12 csiszolattal rendelkezett. Ennél fogva a Kristály a 12-es számsorozattal rezeg, 12 a négyzeten (144) és 12 a harmadik hatványon, azaz 1728, és Atla-Ra Atlantiszban ezt a 12-es alapú számrendszert használta.

Talán meglepő ez most nektek, amikor az Atlantiszi társadalom bukása után a 10-es számrendszert használjátok, de ezt az emberek azért választották így, mert a 10 ujjukon könnyebben tudtak számolni.
A Sumérek és a Maják kivételek voltak ebben, mivel a 60-as, illetve a 20-as számrendszert használták. De érdemes megemlíteni, hogy az emberek a mai napig is az idő meghatározásánál, még mindig a 12-est használják, ami Atlantisz maradványa. Nemde az órák meghatározásánál és az év hónapjainál a 12-es alappal számítatok?

Elmondjuk azt nektek, hogy a jövő emberisége a közeljövőben meg fogja változtatni a jelenlegi matematikai számrendszerének alapját, hozzáigazítva a megváltozott időciklusokhoz. Már korábban említettük azt, hogy az időrendszeretek felgyorsult, a Föld ellentétesen forgó kettős magvának nagyarányú forgásának megváltozásával.

Most újra beszéljünk az időciklusok felgyorsulásának szükségességéről, arról hogy mennyire fontos a 12-es alapú matematikai számrendszerre átállnotok. A csatorna, kérdéseket tett fel ezzel kapcsolatban, így a tridátumok (hármasan azonosan rezgő időpontok) kapcsán, amelyről annyit mondhatunk, hogy ezek valójában numerikus (számrezgéssel bíró) portálok, melyek aktiválják a 144-es  Háló (Felemelkedés vagy FényHáló, vagy Kristályháló/Kristályrács) rendkívüli jelentőséggel bíró dodekaéder oldalait.

A 144-es Kristályháló aktiválása

Mielőtt válaszolnánk, nézzük meg a 144-es Kristályháló aktiválási folyamatát.
A Háló egy összetett geometrián alapszik. Kettős penta-dodekaéder, amely egy különleges egyedi tervezés, és a 144 magában foglal, ötszögletű és háromszögletű oldalakat egy szimmetrikus kristály mátrixban.A dupla penta-oktaéder csillagzat alakú, amely azt jelenti, hogy mind a 12 fő oldala öt oldalú piramidként/gúlaként van kialakítva a középpontjából.
Ennél fogva ez egy 12 pentagonális/ötszögletű csillagzat piramidokat ad ki.
 Mind a felső és alsó részénél (tehát kétszer) így számítva, ha ezt figyelembe vesszük, akkor mindegyik pentagonális felülete tartalmaz öt darab egyenlő szárú háromszöget (ötször tizenkettőt, az hatvan) és egy ötszöget (egyszer tizenkettőt) , az tizenkettő, így jön ki a 72 felület. (alul is meg felül ezért kettővel kell megszorozni, így 144) Továbbá mindegyik 12 csillagosított helyzete rendelkezik öt háromszöggel és egy 5 oldalú piramiddal/gúlával. Így ha összeadjuk a felső és a csillagosított részeket, akkor megkapjuk a 12 a négyzeten mesterszám frekvenciáját a 144-et. Értitek?

Most a tripla dátum nézőpontjából nézve ez igen érdekes. Miután a mostani évezred megindulását követően, van egy egyedülálló időpont-sorozat, 2001-2012 között.
A tripla dátumok, numerikus(számalapú frekvenciák), melyek egyedülálló módon fordulnak elő ilyen egyszerű formában, egymás után, 12 év során.

1, 2011. január 1. 1-1-1
2, 2002. február 2. 2-2-2
3, 2003. március 3. 3-3-3
4, 2004. április 4. 4-4-4
5, 2005. május 5. 5-5-5
6, 2006. június 6. 6-6-6
7. 2007. július 7. 7-7-7
8. 2008. augusztus 8. 8-8-8
9, 2009. szeptember 9. 9-9-9
10, 2010. október 10. 10-10-10
11. 2011. november 11. 11-11-11
12, 2012. december 12. 12-12-12

*****

(egy korábbi Metatron anyagból ide mellékelem a Kristályháló feltüzelésének sorozatát)
Tri-Dátum Portálok - A Kristály Háló feltüzelése

Aktiválási százalékban

TDP's - Firing the Crystalline Grid

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100%



2012 13 December - 20 December Reboot/ Úraindítás

* 12-21-12 * 2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete


(AA Metatron Tyberron)


(Folytatás)

A  Hármas dátumok jelentősége a Hálóval kapcsolatosan az, hogy a frekvencia minden egyes tripla dátum portálnál úgy lett megtervezve, hogy a Kozmikus Beindításnál a dodekaéder 12 fő felülete (egyenként 12 szakaszban) a Háló alaplemezére kerüljön.
Ennek megfelelően azt alapigazságot vonja maga után, hogy a 144-es Kristályháló működését 12 év alatt évente egy-egy szakaszban, de fokozatosan indítják be, 2001.01.01 és 2012.12.12. között.
2012. december 13-20. között pedig a teljes programozás integrálása megvalósul és újraindítják. Teljes körű használatra kerül a 2012. december 21.-ei téli napfordulón, amit egyesek a Felemelkedésnek harangoztak be. Ebből a szempontból is kulcsszerepe van a tripla dátum portáloknak az emberi háló (elektro-mágneses biológiai létezést lehetővé tevő háló) és a Kristály Háló (tudatosság háló) összehangolásában.
Ezért is olyan fontosak ezek az időpontok a spirituális összejövetelek, találkozók során való összehangolódásokban. Valójában ezek nem asztrológiai összehangolódások, mivel a tripla dátumok inkább számalapú rezgések, melyek a 144-es Hálóval összhangban rezegnek.

És ez a kinetikus megújításra ösztönzi a Nap Lemezek 12 szálú spiráljait, megújítja a tervezési sémákat a 144-es Hálóba, amelyet úgy is lehet venni, mint a DNS dupla-penta-oktaéder pentagonális/ötszögletű csillagzat alapú programozását.

De ne feledjük el a csatorna kérdéseit sem. Nagyon lényeges, amikor a tripla számú időpontokról beszélünk, akkor beszélnünk kell az időciklusok felgyorsulásáról is úgy, ahhoz szükséges-e a 12-es alapú matematikai számrendszer alapján való működtetése. A válasz erre az, hogy a Nap szerinti éves mérésetek is, már egy 12-es rendszeren alapul hozzávetőlegesen, így a 12 hónapos rendszer és ezt a rendszert követik a tripla dátum időpontok. Szóval, ha röviden is válaszolunk erre, Igen a tripla dátum napportálok valóban a 12-es számrendszert követik.

A Fény sebességének növekedése

De mi most figyelmeztetünk bennetek, azért mert 2012. december 21-én a 144-es Háló teljes megnyílásakor az fokozni fogja az (időfelfogásunk/időérzékelésünk) egyenlőtlenségét, mégpedig az egyetemes időciklus és a ti általatok mértek között. Különbözni fognak. Nemcsak az új háló elkészülte miatt  lesz hangsúlyos az időszakaszok aránya, hanem azért is mert a bolygó belső (mag) forgása és a külső forgató mozgása közötti arány megváltozása, lehetővé fogja tenni azt, hogy még erőteljesebb fénysebesség felgyorsulásában fürödjön meg a bolygó.
A Fény hányadosa a jelenlegi megközelítőleg 186.000 mps-ről, több mint 210.000 mps-re fog növekedni.

Ehhez a fénysebesség felgyorsuláshoz, része lesz, ha hozzátesszük az Atlantiszi Kristályok aktiválódásának is. Különösen a Shasta hegyi OM Kristály és a Fény Nap-Hold Kristálya a Titicaca –tónál, emelkedni fog fényhatásában. Mindkettő eredetileg 2009-ben kezdett el aktiválódni és 2012-ben (mind a 9 kristály!) aktiválása során egy Kristályos Hálózatot fognak kialakítani, és akkor nagyon előnyös hatással fognak majd bírni. De azt is hozzátesszük ehhez, hogy a ciklus nem ekkor fogja elérni a tetőpontját,  ezt majd akkor éri el, amikor időszámításotok szerint 2020-hoz értek, mert bizonyos kristályok, amelyek 12-12-12-ben szakaszosan aktiválódnak, különösen a Bimini Tűz Kristályának, még legalább 8 évre van szüksége ahhoz, hogy teljesen aktivált legyen. ( megjegyzésem: Vagyis ez lesz az 5. dimenzióba lépés alapfeltétele, de addig át kell mennünk a 4. tanuló dimenzión)

A Kristály Hálózat a Föld Felemelkedésében, a DNS-etek tervrajzában, egy fényszabályzó mintaként fog szolgálni, amely így összekötetésben áll mindegyik dimenzióval a Teljesség Egységes Alapelvével és a Kristályos Tudatossággal. Valójában ez a tervrajz teszi lehetővé azt, hogy a megvilágosodott ember a Mer-Ka-Na fénytestén belül mindennel összhangba kerülhessen.
  
Most ezekhez még azt is hozzátehetjük, hogy a Kilenc mindenható Kristály mellett, melyeket áttelepítettek Atlantiszból voltak még olyanok melyek már olyan különleges, biztonságos helyen voltak és így ezeket már nem kellett mozgatni. (Som-hegy) Ezek félig nyugalmi állapotban voltak és néhány közülük nem volt már működő állapotban. De 2012-ben ezek is mind teljes erejükre kapnak és beindulnak a Kristályos Hálózat újraindulásával. Most ezek, kivéve Roslynt, és a Sri Lankában és Tibetben található kristály egységeket, nem olyan hatalmas technológiai összetevővel bírnak, nem olyan mindenhatóak, mint az a kilenc eredeti, amely Poseida szigetén volt található.

Ezek közül a legfontosabbak a következő helyeken találhatóak:

Tibet
Írország (Skelling Michael szerzetes szigete)
Oroszország-Bajkál-tó
Skóciában-Roslyn
Törökország – Araphat/Ararat?
Egyiptom-Giza
Spanyolország-Montserrat
Sri Lanka
Indonézia-Bali szigetén
Déli sarkon
Északi sarkon
Hawaii szigetén
Japánban
USA/Arkansas-Mount Pinnacle

Vannak másodlagos vagy csatlakozó kristályok sok számos helyet is beleértve: Tasmania. Új-Zéland, Glastonbury, Argentína, Kanada, Himalája, Tanzánia, Franciaország Görögország, Fokváros, Chile, Arizona, Húsvét-szigetek, Moszkva és Grönland, hogy csak néhányat említsünk. Ezek közül dimenzionalitásukban és teljesítőképességük szerint nem mindegyik lett csatlakoztatva a nagy kristályokhoz, és még nem részei a bolygó kristályos hálózatának. Ezek majd a fő kristályos egységektől fognak frekvenciális közvetítéssel felhangoló energiát kapni.

A Kilenc Mega kristály rendeltetése és az OM Kristály további aktiválása
Bizonyos értelemben a fő, vagy vezető kristályok hasonlóan működnek, mint a számítógépes rendszerek, de természetesen exponenciálisan sokkal erőteljesebbek és összetettebbek működésükben. A fő kristályok mindegyik átmegy egy olyan hasonló folyamaton, melyet újraprogramozásnak, vagy újraindításnak nevezhetnénk.
Az újraprogramozással, vagy újraindítással megemelik, a Föld mátrixának a dimenzionális hozzáférését és frekvenciáját.
A kristályoknál viszont a saját szempontjuk szerint nem ez történik, mert már sokkal magasabban rezgő hálózatukban a multidimenzionális szempontok, aspektusok ott vannak.
Tehát a Föld Kristályos működésbe lép át, és az elektromágneses hálójának ereje erőteljesen lecsökken, és a háttérbe kerül. A Kristályos energia viszont az 5. dimenzióban kezdődik, és az elektromágneses háló ott akkor lényegében működésképtelen a polaritás/dualitás 3. dimenziója felett.

A 2008. augusztus 30-ai újhold idejében kezdődött el újraprogramozódni és formálódni az OM Kristálya és a 9-9-9 tripla idődátumban (2009.szept.9.) 25%-os hatásfokkal működött már. Azután, 2010-ben újra lendületet vett magán és mindezzel kiterjedt 2010-10-10-ben.
A 2012-es Júniusi Napfordulón az OM Kristálya teljes terjedelemben 100%-os hatásfokkal eléri az optimális aktiválását. Ez az energia ekkor belép majd a Shasta hegyen belül lévő Kristályos Fény Tanácsán keresztül a bolygó teljes hálózatába.

Az OM Kristálya ekkor a Shasta Hegy térszerkezetén belülről egy hihetetlen Kristályos Fényt fog kibocsátani, amely összefonja majd a magasabb kristályos dimenziókat a Föld bolygóval, és ezzel különlegesen kihangsúlyozva azt, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet hullámait küldi ki, szét az összes dimenzió felé.

A gyógyítás Smaragd Kristálya adja meg a kezdő kristályos impulzust és ezt közvetlenül a Shasta Hegyben lévő OM Kristálya felé bocsátja ki, mint beindító rezgést, a 2012. júniusi Napforduló idejében. Az OM Kristályának rezgését ekkor ki fogja árasztani minden multidimenzionális erő/energiacsomópontjára a bolygón, és a Kristályos Fény Tanácsa és a Felemelkedett Mesterek körülölelik, összefonják mindezeket.
Ez a hullámzás 2012. június 25-én éri el tetőpontját. Ashtar és a Szíriuszi-Plejádi Szövetség jósággal teljes mesterei segíteni fogják ezt az átadást.

Az fog történni lényegében, hogy a Felemelkedésébe és Feltétel Nélküli Szeretet állapotába kerülésébe fogja tartani az Emberiséget a hullámzásával/rezgésével..
A Kristályos Átalakító energia nem duális kiterjedésű, hanem az 5.-től a 12. dimenziókat fonja össze. A Kristály önmagában, nem az emberiség számára hangol, vagy horgonyoz, hanem a kristályon keresztül egy olyan energiát áraszt, amely a teremtő-vizualizációs folyamatokat és a Feltétel Nélküli Szeretet rezgését hangolja össze.


Az OM Kristály megcsapolása
Most sokan kérdezhetik meg azt, hogy milyen hatással is lesz az OM Kristályának magára a Felemelkedésre nézve? Mennyire és hogyan vonatkozik ez rám/ránk?
Milyen hatásokat fog kiváltani a 3. dimenzióból az 5.-be való dimenzionális váltás?
Ennek a hatását egységesen, de mégis egyénenként fogjátok megérezni.
Nem lesz kézzelfogható értelembe véve külön hatással a 3. és 5. dimenziók síkjainak frekvenciáira, inkább egyfajta keveredését hozza a frekvenciáknak.
Egyre és még jobban fogjátok érezni magatokat, egy olyan érzést hoz, amely még jobban támogatni fogja a létezéseteket és ez az Önvalótokon keresztül, belülről fog jelentkezni, és ugye ez nemde fontosabb most, mint valaha is máskor?

Az OM Kristályából való részesedés és a 2012. évi júniusi Napforduló OM Hullámának megcsapolása által, egy nagyobb érzelmi egyensúly elérését érezhetitek majd, nagyobb örömmel kapcsolódhattok majd multidimenzionális aspektusaitokhoz a fizikalitásotokon belül. Az elmétek szabadabban hozzá fog férni a saját elrejtett aspektusaihoz, miután a dimenziók elkezdenek összeolvadni. Kevésbé fogtok kétségbeesni és elveszettnek hinni magatokat vagy szétesettnek és kevésbé kérdőjelezitek meg belül, azt hogy mi a helyes és mi nem az. Az elmétek egységessé és integrálttá/egyensúlyozottá fognak válni.

A dualitáson belüli polaritás egyre enyhébb lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz dualitás és nincs tovább polaritás. Többen is azt állítják, hogy a Felemelkedéssel véget érnek a háborúk, az éhezés és a kapzsiság, de nem ez a helyzet. De kedveseim, mindezek látványosan csökkenni fognak, ahogy a dualitás hintája egyre kisebbet lendül ki és a két végpontja közötti mozgás egyre kevésbé lesz ingadozó.
 A választásaitok viszont egyre világosabbak lesznek, tiszták és a választható utak egyre keskenyebbek.Ahogy az OM megérint bennetek, egyre csalhatatlanabbul tudtok majd választani és akkor aktívan és serényen fogjátok keresni a saját Felemelkedéseteket. Bizonyos értelemben egy új paradigmát, egy új Tudásrendszert lesztek képesek elérni, amelyből mindaz fel fog tárulkozni majd, amit eddig kerestetek.

Mindez azt fogja eredményezni ezután, hogy sokkal könnyebben tudjátok majd a Mesterlét teljes jelenlétében találni magatokat. Mert mindig Most Van, a Most Jelenléte az Örök Pillanat az ami erőtök támaszpontja. Úgy tűnhet, hogy ez jelentős ellentmondás egy 3. dimenziós látószögből, mint inkább az a számos multidimenzionális aspektus egyesülése, amellyel, sokkal nagyobb hangsúlyt fog jelenteni a dualitáson belül. Ez így van, és azért van így, mert ez összhangba, teljességbe hoz bennetek a többdimenziós integrált igazi önvalótokkal.
Ahogy teljes egységbe kerültök a Kauzális/Oksági Önvalótokkal/Felsőbb Én, így azon belül sokkal tisztábban az Egyetemes Igazságotokba kerültök.
 Sokkal könnyebben fogtok teremteni a Most multidimenziós idejében és a geometriai tudatosságotokkal, sokkal megvilágosodottabbak lesztek, és kevésbé függtök majd a stressz és másféle gondok kellemetlenségeitől. Így a saját Megoldások és Döntések mezőibe Kerülhettek. Értitek? Ti Vagytok ott a Tapasztalataitok irányítóasztalánál.

Van-e még tennivalótok 2012-ben? Igen, természetesen, de az OM által behangolva a magasabb dimenziók multidimenzionálitásából a Mesterlét eszközeinek kínálat megérkezik hozzátok.
Sokan közületek úgy gondolják, hogy a másik oldalon, amit, ti „fátyolnak” neveztek a lélek csak „pihenni” jár. A sírfelirataitokra ez van felírva: Nyugodjál Békében! Kedveseim a béke a munkásságon keresztül érkezik meg. A Felemelkedés az Égi Birodalom Jákob Lajtorjáján, ez csak egy metafora és nem más. Kedveseim, feljebb kerültök, vagy lecsúsztok, egyiket a másik után. A tudatosságotokkal való tervezésetek szerint állapot, kedvetek szerint úszhattok felfelé, vagy akár lefelé mozdulhattok el, úgy mint amilyen helyzetben vagytok most.

Mesterek, 2012 nem a vég, ez a kezdete valaminek!

A tudatosság nem helyhez kötött. Ahogy fel fogjátok fedezni a multi-dimenzionális Szeretetet és Tudatosságotok energiáinak kiáradást, azok a rendkívüli dinamikájukkal emelni fognak mindent és megmozgat minden dolgot.

A tudatosság növekedése valójában egy örömre ébresztő életerő áramlással ékesít fel, amely magának a tudatosságnak a természete, amely Első Ok arckifejezése.

Kedveseim az OM hatalmas Kristályának multi-dimenzionalitása, hihetetlen energiát kínál fel számotokra, amely számtalan hatást fog gyakorolni a Kristályos Hálóra és a Felemelkedésre magára, és képesek vagytok arra, hogy megcsapoljátok ezt az energiát, amelytől nagymértékben függ a személyes szintű fény hányadosotok. Ennek a kezdő és kiinduló hatásai finomak és fokozatosak lesznek minden egyes évben, de valójában 12-12-12-ben lendül teljes mozgásába, rezgésébe.

Ami fog történni 2012. Június 19-25 között, az egy ajándék és a Fény Kozmikus Tanácsának szeretetbeli felajánlása. Mesterek, menjetek egy szent helyre ekkor és meditáljatok és valóságosan is érezni fogjátok az OM Hullámát. És ne feledjétek, hogy minden hely közé a legszentebbet vigyétek el magatokkal....a szíveteket!

Én Vagyok Metatron és Mind Szeretve Vagytok!

És ez így Van és ez így van!

Forrás: "The 2012 Solstice of OM" Archangel Metatron via James Tyberonn


UFO Sighting - Chelmsford, England - 2012



Hiteteket megtartva haladhattok előre





Sokatok szívében fájdalom és kétségbeesés dúl, nem találjátok a helyes utat, amely megoldást hozna számotokra.
Minél jobban teret adtok a keserűségnek, a reményvesztettségnek, annál mélyebbre süllyedtek világotokban.
A lélek börtönbe zárja magát, és a Fényt mely beragyogja lelkét már nem képes észrevenni.

A szenvedés, a küzdelem, a bizonytalanság mely feladásra kényszerít bennetek.

Csak hiteteket megtartva haladhattok előre!

Minden egyes lépés, amit Nélkülem teszel meg, kemény erőfeszítéssel jár.

A hit a szíved, a lelked legmélyén gyökeredzik.

Egy olyan állapot,- amikor bizonyosságod van róla, hogy Isten nem hagy magadra.
Tisztán tudod és érzed, hogy van kiút, ha ezt még a jelenben nem is láthatod.
Aki kitartó Istenhittel él,- számára nem létezik lehetetlen.

Olyan magasságokba emeli lelkét, amelyben az ÉN Törvényeim szerint él.
 A Törvény pedig gondoskodik rólad, mert a Törvény ÉN magam VAGYOK.
Kishitűek, rendbontók most hozzátok szólok!
Azt hiszitek mindent elnézek, s minden felett szemet hunyok, így mindent elkövethettek. Ha ezt hiszitek, nagy tévedésben éltek emberek!
Törvényemben benne foglaltatik, hogy a hamisság kivettetik, és érte számadás jár. Ti mindezt figyelmen kívül hagyjátok.
Azt hiszitek büntetlenül követhettek el hamis cselekedeteket, mely nem jár számadással. Tévedtek!
A tudatlanság nem jogosít fel téged arra, hogy Törvényeim ellen vétsél, és a magad feje általi elgondolásból tegyél meg olyan cselekedeteket, amelyek vétkesek.

Eljött az az idő, amikor szigorúbb szabályokat állítok fel.
Fokozott figyelmet szentelek minden olyan cselekedetnek, ami Törvényemnek ellent mond!
A hamisságot nem tűröm és elvetem!
Évek óta figyelmeztetlek bennetek, hogy csak jót cselekedjetek, de ti mindezt figyelmen kívül hagyjátok, és egymás ellenére tesztek.
Az ocsút a búzától már régóta válogatom. De most fokozott figyelmet fordítok a rendbontásra!
Senkit nem bírálhatsz meg a magad törvényei szerint, mert a Törvény ÉN magam VAGYOK!
S ha az ÉN Szívem irgalommal van telve, neked nincs jogod pálcát törni felette.
Minden egyes gyermekemnek lehetőséget nyújtok a megtérésre.
Irgalmasságomban benne foglaltatik a megbocsájtás, a feloldozás, - amit a lélek saját tisztulása által ér el.
Gyermekeim most jól figyeljetek!
A lélek általi szenvedésből csak hittel, és a Bennem való bizonyossággal emelkedhettek túl önmagatok emberi mivoltán.
Hiteteket Belém helyezve haladhattok előre, és tehettek meg olyan lépéseket, melyek Nélkülem lehetetlennek tűnnének.

Figyeljetek a bennetek élő Istenre, és Isten Törvényeire!
Minden egyes gyermekemnek segítő jobbot nyújtok ha az ÉN Törvényeim szerint él.
Ezért hát arra kérlek bennetek,- fokozott figyelmet fordítsatok lelketek tisztántartására!
Csak a jót cselekedjétek, a hamisságot, a gonoszságot vessétek ki magatokból!
Tiszta lélekkel tudtok csak szárnyalni, és egy Új Világot létrehozni!
Áldásom adom rátok és minden létezőre.
Ámen. ÚR Jézus

2011. január. 20.

Lejegyezte belső HANG útján: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin