2012. június 2., szombat

2012 - A remény üzenete



Tudatos létezés a szívben






Itt és Most. Tudatos Létezés a Szívben
 
azaz
 
 a rezgésemelés a gyakorlatban
 
Csodálatos időszakban élünk Most Itt a Földön: egy teljesen új megtapasztalás megteremtésének résztvevői vagyunk egyenként Mindannyian.
Természetesen nem véletlenül....
A rezgésemelés-tudatváltás útján haladunk, melynek során a Földön egy Új Tudatosságú Létezést teremtünk. Ennek alapja a Megengedő és Elfogadó Szeretet, ez a Szív rezgésminősége, mely Mindennek és Mindenkinek a Feltétel Nélküli Elfogadása.
A rezgésemelés során magunkba integráljuk Énünk minden részét (lélekrészeinket), megnyílva a Lelkünk felé.
Az utunkon elengedjük az önmagunkról alkotott illúziókat és ráébredünk saját Önvalónkra. Megéljük és képessé válunk megtartani a belső békénket, harmóniánkat az Itt és Most Pillanatában.
Ahhoz, hogy ezt valaki megélhesse, tudatosan kell léteznie, felelősséget vállalva élete minden eseményéért a felismerésen keresztül, hogy mindenki a saját valóságát teremti meg.
Természetesen az, hogy valaki emelkedni akar vagy tovább gyűjtögeti a 3.dimenziós megtapasztalásait, az a saját szabad választása.
A 2007-es év az elengedés éve volt azon lelkek számára, akik fejlődésükben szinkronicitásban vannak a kozmikus folyamatokkal. Mások számára ez az elengedés egyre kényszerítőbbé válik 2008-2009 folyamán. Minél nagyobb az ellenállás, annál dramatikusabb az elengedés, ami itt már egy veszteségélmény. A lezúduló-érkező egyre intenzívebb energiák segítenek nekünk elengedni mindazokat a 3.dimenziós mintákat, melyekre már nincs szükségünk a további utunkon. Mint ahogy a hagyma héja leválik egyik réteg a másik után vagy a lótuszvirág levele egyik szirmot a másik után nyitja, úgy válnak le rólunk ezek a régi, elöregedett minták.
Az elengedésekkel ugyanakkor egyre inkább lehetőségünk van megélni és egyre hosszabban megtartani önmagunkat a Belső Középpontunkban, Belső Harmóniánkban, Belső Békénkben azzal, hogy a Szívközpontunkba emeljük rezgésünket.
A Szív rezgésminősége a Feltétel Nélküli Szeretet és a Feltétel Nélküli Elfogadás rezgésminősége, mely az Új Földön a Létezésünk alapja.
A 2012-ig tartó tanulási folyamatunk ez: felemelni önmagunkat az alsó három csakrából a Szívcsakrába a Szív rezgésminőségébe és megtartani magunkat Minden Pillanatunkban itt, a Most-ban.
Az Itt és Mostban való Tudatos Létezés tanfolyama az maga a saját életed.
Az élethelyzeteid, szituációk, helyzetek, az emberek, akikkel találkozol, akik körülvesznek: mind-mind megnyomnak Benned egy gombot, mely felszínre hozza azt a viselkedésmintát, gondolatmintát, aminek az elengedése időszerűvé vált.
Ez újra és újra megtörténik, újra és újra, mindaddig, amíg el nem engeded.
Érdemes felfigyelned erre, megnézni, vajon miért ragaszkodsz még mindig ahhoz a 3D-s energiamintához?
És ezt a játékot játszod mindaddig, amíg már semmilyen 3D-s minta -elvárás-gondolat-érzés nem tud kimozdítani a Harmóniádból és képes vagy Tudatosan megtartani magad a Belső Középpontodban az Itt és Mostban, a Jelen Pillanatban.
Ez a Tudatváltás.
Figyelj oda az ismétlődő helyzeteidre, melyek megmutatják Neked azokat a régi, elöregedett energiamintákat, melyekre nincs szükséged a magasabb rezgésminőségeden.
Mi a régi energiaminta és mi az új energiaminta: ismerd fel és tudd, hogy Te választasz: válaszd azt, amelyik emel. Válaszd az új utat, az új energiaminőséget, a rezgésemelésedet.
A külsőségek megpróbálnak megérinteni, talán mélyen Benned vannak a félelmeid is, megpróbálják elvonni a tudatosságodat a Belső Harmóniádból, megpróbálnak kibillenteni a Belső Középpontodból. A valódi megkísértések pedig épp a saját félelmeidből születnek. Vedd észre őket.
Légy Tudatos, tanuld meg megtartani a Belső Békédet és átengedni Magadon a 3D próbálkozásait Itt és Most..
Ez a rezgésemelés útja.
Ez a Szív rezgésminőségébe való felemelkedés útja.
Érdemes továbbá Tudatosan érezni azt is, hogy nem csak a saját életedben keletkező Benned felszínre kerülő és elengedést kérő régi energiamintákat engeded el Itt és Most.
Lásd, hogy a családi vérvonalak, melyekbe beleszülettél anyai és apai ágon, melyek generációról generációra ismétlődő viselkedésminták, IS elengedésre várnak. Bevállaltad ezt a feladatot is, hogy elengeded és feloldod ezeket is befejezése és lezárásaként a 3D-s Létidődnek.
Ami érdekessé teszi ezt a feladatot, hogy az anyai és apai ágon most élő rokonaid közül sokan tartják életben ezeket a családi energiamintákat.
Tudd, hogy meg tudod oldani .....ezt a feladatodat....IS....))))
Légy éber.
Figyeld a reakcióidat: milyen érzések ébrednek Benned?
Fájdalom? Félelem? Önsajnálat? Összehasonlítod Magadat másokkal?
Miért éppen Veled történik az, ami? Mert Te azt választottad, hogy emeled a rezgésedet.
A Te utad a Te utad és nem a másiké.
Fölösleges másokhoz hasonlítanod Magad. Ez 3D-s energiaminta. Gyere ki belőle.
Gyere ki az önsajnálatodból. Ez 3D-s energiaminta.
Mindaddig, amíg valami-ÉRT vagy ELLEN kiállsz vagy szót emelsz, a 3D-ben vagy, teljesen a dualitásban.
Gyere ki a 3D valóságosnak vélt biztonságából. Ez 3D-s energiaminta.
Talán sok könyvet elolvastál már?
Talán sok információt összegyűjtöttél már?
Talán tanfolyamokat is elvégeztél már és papírod is van róla?
Kérdés:
Mit építettél be ezekből a saját életedbe?
Kivontad-e belőlük a saját igazságod esszenciáját?
Tudod-e már, Ki Vagy Valójában? Megtaláltad-e már a Vagyok Aki Vagyok bizonyosságát?
Kérdés: meddig akarod még bármelyik hiányállapotodat dédelgetni? Sok-sok életed során már mindent megtapasztaltál ahhoz, hogy a Felemelkedésnek ebben az Időszakában Itt lehess Most.
Lépj tovább előre új megtapasztalások felé. Csak te tudod kiemelni Önmagadat a saját magad ásta gödörből, senki más.
Keresd meg a Szívedben a Megértés Kulcsát.
Nézzük meg, mi az, ami kibillent Belső Békédből, Belső Harmóniádból, Belső Egyensúlyodból.
Nagyon egyszerű: csupán csak két dolog:
az Egyik az, hogy nem fogadod el Magad, némelyik külső és belső tulajdonságaidat, az önostorozás, az önsajnálat, elmúlt szituációkba való belehelyezésed, a "mi lett volna ha nem így csináltad volna" állapot, a jövődtől való félelem és sorolhatnám...
a Másik az, hogy nem fogadod el a másik embert olyannak amilyen, megítéled, megszólod, véleményt mondasz róla, feltételeket szabsz neki.
Oh, mennyi energiádat pazarolod el ilyenekre, amikor a saját felemelkedéseden dolgozhatnál.....
Az érzések benned keletkeznek azaz Te döntöd el mit érzel.
Csak egy példa: utazol a buszon és a busz végében áll egy ember. Semmit nem csinál, csak áll. Nos, hogy szimpatikus Neked vagy nem, elfogadod-e vagy nem, egyedül Te döntöd el.
Ahhoz, hogy a körülötted lévő Világ változzon, Neked kell a változtatást elkezdened belülről. Saját belső változásod fog aztán a külvilág változásaiként visszatükröződni Rád!
Saját felemelkedésed során még valamire fel kell készülnöd: a kapcsolataid, kapcsolódásaid más emberekhez "átminősülnek": megszakadnak, felborulnak, átalakulnak és/vagy új kapcsolódások jönnek létre de már egy magasabb minőségben.
Talán többször is megélted a családodon belüli vitákat, hatalmi harcokat, esetleg kapcsolatok szakadtak meg?
Barátod vagy barátnőd vagy haverod talán már nem barátkozik Veled? Talán már ki is lépett az életedből? Vagy új barát-barátnő-haver érkezett az életedbe? Talán átalakult vagy éppen átalakulóban van a baráti köröd?
Párkapcsolatod zűrös? Tele van vitákkal? Vagy egyik napról a másikra véget ért? Te léptél ki vagy ő? Vagy mindig csodás volt és most hirtelen véget ért?
Munkahelyi konfliktusaid vannak? Hatalmi harcok? Drámák? Talán megszűnt a munkahelyed vagy egyik napról a másikra kirúgtak?
Bárhová is költözöl, hasonló konfliktusba keveredsz a szomszédoddal-szomszédaiddal?
Amikor egy másik emberrel egy helyzetben-szituációban összekapcsolódsz, megengeded annak a másik embernek, hogy megnyomjon Rajtad egy olyan "gombot", amire érzelmileg úgy reagálsz, hogy a rezgésszintedet lecsökkented. Pl: düh, elkeseredés, félelem, szorongás.
Ez az ember ebben a helyzetben a Te Tanítód, mégpedig úgy, hogy megmutatja Neked, mi a soron következő elengedésre váró régi minta Benned. Pontosan az, amire érzelmileg reagálsz.
Az egészben az a legérdekesebb, hogy éppen Te kérted meg őt Felsőbb Én szinten, hogy segítsen a felismerésedben...))))
Mi történik? Ő mond valamit vagy tesz valamit, amire Te reagálsz azaz először megéled az érzést ami ébred benned. Kérdés: meddig maradsz ebben az állapotodban, ebben a lecsökkent rezgésminőségedben azaz meddig dühöngsz-keseregsz-szorongsz-félsz?
Minél előbb ki tudsz jönni a saját magad ásta gödörből, annál inkább képes vagy az Itt és Most-ban Létezni.
Ne feledd: Te engeded meg másoknak, hogy megérintsenek, hassanak Rád, egyedül CSAK TE. Éspedig azért, hogy megtapasztalásaiddal fejlődj és emelni tudd a rezgésszintedet felismerve az elengedésre váró mintát.
Tehát egyszer csak kijössz a saját magad ásta gödörből és kívülről-felülről megnézed magad a szituációban: látod magatokat, látod hogyan reagálsz és Most nézd meg, miért éppen úgy reagáltál? Talán egy családi minta ebből az életedből? Vagy esetleg egyik előző életedből hoztad? Miért visel ez meg Téged annyira? Keresd meg Önmagadban a Megértés Kulcsát.
Csak magasabb nézőpontból láthatsz tisztán, a 3D-s "játékokat" csakis így értheted meg.
Nagyon fontos, hogy a párkapcsolatodat IS magasabb minőségre kell emelned.
A szerelemben nincs birtokviszony, nincs birtoklás.
A megoldásra váró feladat emelni Önmagatokat egyenként egyénenként és együtt is a MI-t, segíteni egymásnak a felismerésekben, az elengedésekben, a Szív-nyitásban, a Feltétel Nélküli Szeretet és Elfogadás megértésében és megélésében Itt és Most Létezve.
Tágítsd a Tudatosságodat, válj egyre multidimenzionálisabbá. Nézd magad kívülről-felülről a helyzetben, hogyan reagálsz. Nézd meg, miért úgy reagálsz, ahogy, nézd meg miért? Mi az oka? Mit kell elengedned? Nézz magadba, hová rejtetted el a Megértés kulcsát?
Nagyon-nagyon fontos, hogy nagyon-nagyon őszinte légy önmagaddal. Vedd le a rózsaszín szemüvegedet és lásd magad tisztán, lásd meg azt, amire már nincs szükséged, amit letehetsz az Utad mellé az út szélére és ott hagyhatod.
Ez olyan, mintha a látóteredben az olvasószemüvegeden lenne egy porszem, ami zavar a tisztánlátásodban. Letörölheted vagy otthagyhatod...ha otthagyod, egyre nagyobbá nő és egyre többet takar a látómeződben.
Ha letörlöd...megláthatod, amit eddig nem vettél észre, azt a bizonyos Megértés kulcsot...
Kiáraszthatod az Univerzumba, hogy mit engedsz el, kérhetsz segítséget az Égi Segítőidtől, akikben hiszel (Őrangyalod, Angyalok, Arkangyalok, Felemelkedett Mesterek stb.).
Tudd, hogy megmérettetsz: addig hoz a Felsőbb Éned helyzetbe, amíg nem engedtél el VALÓBAN egy bizonyos mintát.
Utána jön a következő elengednivalód.
Lépésről lépésre haladunk, egyik régi, elöregedett 3D-s mintát a másik után engedjük el. Nem lehet 1 lépcsőfokot sem átugrani.
Légy türelmes Önmagaddal, meg tudod csinálni, hiszen ezért Vagy Itt és éppen Most….
 
Hisz tudod: „Sosem kapsz nagyobb feladatot annál, mint amit meg tudsz oldani.”
Forrás,- www.noci.eoldal.hu/cikkek/szellemi-tanitasok/tudatos-letezes-a-szivben.html