2012. május 31., csütörtök

Emberangyal kiteljesedése



A változás folyamatában különböző szakaszokon megyünk végig.
Többször megváltunk már a múltban bizonyos régi részeinktől, de eljött az idő, mikor végérvényesen búcsút kell mondanunk a régi mintáinknak, és azzal együtt járó kötődéseinknek. Ez egy hosszú és mély belső folyamat életünkben.
Többnyire úgy érezzük, mintha az egészbe egy kicsit mi is belehalnánk.
Az elválás és vele együtt a leválás, fájdalommal és néha végtelen szomorúsággal jár.
Azok az értékek, amit eddig igaz értékeknek hittünk, egy varázsütés alatt szertefoszlanak és semmissé válnak.
Eljön az a pont életünkben, amikor teljesen más értékrendet állítunk fel, és ebből kifolyólag már más értékeket tartunk fontosnak. 
Emberi kapcsolataink többnyire megváltoznak, átminősülnek.
Új utakat járunk be, új emberek, új kapcsolatok lépnek be az életünkbe.
Egyre inkább előhozzuk magunkból azt az isteni Lényt, - isteni Önvalónkat,- Aki teljeséggel mi magunk vagyunk.
Mielőtt viszont mindez megtörténne, az idáig elvezető útnak van egy igen nehéz folyamata, az pedig,- A teljes leválasztás és istenivé formálás.
Minden, ami a múlt nem építő energiáit tükrözné vissza a jelenbe, fájdalommal, vagy éppen csak olyan kötésekkel töltene el, ami által nem tudsz továbblépni, nem tudsz teljességgel újjászületni és kiteljesedni, - az a legjobb, ha leválik rólad,- mert különben vissza akar a múltba húzni, megkötni, mert már beleivódott a sejtjeidbe, egy megszokássá, valamilyen szinten függőséggé vált.
Ajánlatos túl lépni magadon, de ehhez szükséges, hogy leválaszd, átformáld a múltad, és csak az igaz, színtiszta értékeket tartsd meg belőle, amely együtt rezonál a te valóságoddal.
Nehéz ilyenkor megtalálni az igaz értékeket, mivel a születés fájdalmas szakaszában már sok mindent elvesztettél, és csak azt látod, hogy alig maradt veled valami.
Lecsupaszítva állsz önmagad előtt újjászületett világodban, és valójában azt sem tudod először mivé születtél.
Ilyenkor nagyon mélyen szükséges befelé figyelned, hogy megtaláld Önmagadat, azt a Lényt, Aki Te magad vagy,- másrészt pedig azért, hogy ne építsd vissza a régi megkötő kötelékeket, bármiből is származzon az.
Semmi esetre se építsd vissza a régi múltba húzó kötéseket csak azért, hogy veled legyen valami!
      A múlt értékei egy másodperc alatt semmisé válnak, mert újjászületésed tartalmilag más minőséggel ruházza fel.
Egy részed (Egod) ragaszkodna bizonyos múltbéli kötésekhez, de ha Isteni Éned nem tanácsolja, hogy az Újba magaddal vidd azokat a részeidet, akkor legjobb ha hallgatsz a belső útmutatásra. Az is előfordulhat, hogy azt az útmutatást kapod Isteni Önvalódtól,- Semmit ne vígy magaddal,- Új Jövőt teremts!
A Szellem igaz üzenete segít megtalálni ezen a „semmin” belül, mi az, amit tovább munkálhatsz, mert mindig is részedet alkotta és együttrezgett a Mindenséggel, a te Isteni Valóságoddal.
Figyelj,- mélyen és csendesen,- alázattal és hittel hagyatkozz a benned élő Istenire, bármennyire ellent mond a benned lévő másik részednek (Egodnak).
Önmagad Isteni Lényét, Önvalódat csak így tudod kiteljesíteni.
Így találod meg azokat az értékeket, amelyek továbblendítenek az úton, és egy Új Élet megteremtésére adnak lehetőséget.
    Állj meg egy pillanatra és ünnepeld újjászületésed!
Már ne a múlt fájdalmaival foglalkozz, a jelent ünnepeld!
Élvezd az Új Világod, még ha az számodra először ismeretlenként is hat.
Bátran és bizalommal vágj bele az újba, - indulj el utadon.
Többnyire bizonytalanul teszed meg az első lépéseket. Néha meginogsz, nem vagy teljesen biztos magadban, nem tudod valójában mit kell tenned, merre indulj el az úton. Nyugodj meg ez természetes,- hisz még nem találtad meg, nem fedezted fel Önmagad. Lassan találod meg újjászületett Önmagad, és lassan érted meg ki az, Aki valójában vagy.
     Egyre biztosabb lépésekkel haladsz előre. Most már mindent alaposan átgondolsz, nem kapkodsz, nem sietsz, nem döntesz felelőtlenül.
Létezésünk tükrében újjászületünk, minden porcikánkkal átéljük ezt a folyamatot.
Vannak olyan pillanatok amikor nem igazán értjük mi is történik velünk. De ha hitünket és bizalmunkat adjuk a Feljebb Valónak, ezáltal a következő percben, órában vagy napon ráébredünk, hogy a születés fájdalmán keresztül Új Életet nyertünk.
A múlt elengedése felszabadít, új energiát áramoltatsz át magadon, Új Forrásból merítesz.
(2010. augusztus 30.)
Írta: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin


Arkangyali rended és életfeladatod


A születésünk éve, hónapja és napja nagyon sokat elárul arról, mit kell spirituális lényként elvégeznünk és megvalósítanunk. Összeállításunk segítségével számold ki, mi az életfeladatod, melyik arkangyali rend segít utadon.A főbb élettanulságokat és az utakat, amelyeken eljuthatunk a különleges ajándékokhoz, nagymértékben befolyásolják a sorsszámunkhoz tartozó őrangyalok. Nagyon egyszerűen meg lehet határozni azt az arkangyali rendet, amely életutunkat befolyásolja. Adjuk össze születési adatunk számait, amíg egyetlen számot nem kapunk.

Kivételt képez, ha a születés napja 11-e, 22-e, vagy ha a születési év számainak összege 11 (1910=1+9+1+0=11) vagy 22 (1975=1+9+7+5=22), mivel ilyen esetekben ezeket a számokat hagyjuk meg így.
1. Alakítsuk át születésünk hónapját egy számjeggyé (vagy maradjon 11):

 Január=1 Február=2 Március=3 Április=4 Május=5 Június=6
 Július=7 Augusztus=8 Szeptember=9 Október=10 November=11 December=3


2. Alakítsuk át születésünk napját egy számjeggyé (vagy maradjon
meg 11 vagy 22):

 1=1 2=2 3=3 4=4 5=5 6=6
 7=7 8=8 9=9 10=1 11=11 12=3
 13=4 14=5 15=6 16=7 17=8 18=9
 19=1 20=2 21=3 22=22 23=5 24=6
 25=7 26=8 27=9 28=1 29=11 30=3
 31=4

3. Változtassuk születésünk évét egy számjeggyé ugyanúgy, ahogy a napoknál tettük, de ne csökkentsük tovább, ha az eredmény 11 vagy 22.

Példák:
1910=1+9+1+0=11 1922=1+9+2+2=14=1+4=5
1946=1+9+4+6=20=2+0=2
1954=1+9+5+4=19=1+9=10=1+0=1
1975=1+9+7+5=22
Ezután adjuk össze a hónap, a nap és az év számait (kivételt jelent a 11, 22 és 33), és csökkentsük le egy számjeggyé (vagy 11-re, 22-re, 33-ra). Az eredmény az arkangyali rend, amely legjobban befolyásolja spirituális céljainkat, sorsunkat és életutunkat.

Példák:
1975. november 11.
11. hónap + 11. nap + 1+9+7+5=22
11+11+22=44=4+4=8
Ennek a személynek a 8-as számhoz tartozó értelmezést kell elolvasnia.


1975. február 9.
2. hónap + 9. nap + 1+9+7+5=22
2+9+22=33
Ennek a személynek a 33-as számhoz tartozó értelmezést kell elolvasnia.
1970. szeptember 1.
9. hónap + 1. nap + 1+9+7+1=18=1+8=9
9+1+9=19=1+9=10=1+0=1
Ennek a személynek az 1-es számhoz tartozó értelmezést kell elolvasnia.


Kattints a számodra, és olvasd el életfeladatod!

 1





















A felsőbb rendű ÉN


Az angyalok - jelenlétük és erejük

Az angyalok Isten alakokba sűrített energiái a túlvilágon. Ők testesítik meg Isten fényét és sugarait bennünk és körülöttünk. Ők az univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Energiájuk és erejük végtelen. Az angyalok a menny különböző területein működnek.
Az arkangyalok minden világ és galaxis, valamint az elemek: a levegő, a tűz, a víz és a föld őrzői. Ezen kívül ők kötnek össze a tökéletes léttel, az egységgel és a teljességgel.
Az angyalok az emberben színek, fények és energiák formájában működnek. Egyben ők az energiatestek, a tudati síkok és a csakrák őrzői is. A keresztény hagyományban minden spirituális úton járó embert angyalok kísérnek. A világ többi nagy vallásában is érzékelték ezeket az energiákat, és különböző nevekkel illették.

Napangyalunk - a felsőbbrendű én

Isten minden - a végtelenség tengere. A Napangyalunk - felsőbbrendű énünk - és individuális létünk egy csepp ebben a tengerben.
A Napangyalunk születésünk óta kísér minket. Ő a halhatatlan, isteni rész bennünk és a kozmoszban, amelytől énünk, az ego, a hitetlenség és az elválasztottság képzete miatt elválasztotta magát. Földi életünkben mindannyiunknak sok isteni segítője és kísérője van. Legismertebb kísérőnk az őrangyalunk. Ő is isteni angyal, akinek az a feladata, hogy életünk minden területén segítsen és vezessen.
Fejlettségünknek, azaz tudati szintünknek megfelelően kapunk őrzőangyalt és kísérőket a különböző égi szférákból.
Ha kapcsolatba akarunk lépni az emelkedettebb világokkal, akkor nagyon fontos, hogy valóban isteni angyalvezetést kérjünk. Csak ekkor tudják kibontakoztatni bennünk tökéletes, határtalan isteni tudatunkat.
Sokan azt hiszik, hogy ha halottakkal lépnek kapcsolatba, akkor őrangyalukkal is kapcsolatot tudnak teremteni. Az előbbi esetben legtöbbször arról van szó, hogy olyan lelkekkel kerülnek érintkezésbe, akik tökéletlen tudatállapotban vannak, ezért vezetni is csak így tudják az embereket. Az ilyen találkozások gyakran vezetnek elbizonytalanodáshoz, félelmekhez, függőséghez - sőt megszállottsághoz és súlyos elmebajhoz is.
A valódi őrangyalunk isteni lény, aki tökéletes létállapotban az isteni egységben él. Csak őáltala kapunk biztosan isteni vezetést. Napangyalunktól és minden isteni angyaltól bármikor kaphatunk tanácsot, gyógyítást, feltétel nélküli szeretetet és segítséget. Ők a legmagasabb isteni energiaszinten léteznek.
Ha összekapcsolódunk ezzel az energiával, életünk minden napja csodálatosabb, boldogabb, könnyebb és szebb lesz ezen a földön.
Ahhoz, hogy jobban megértsük a Napangyal isteni erejének fényét, képzeljük el a következőt: belépünk egy olyan terembe, ahol egyre világosabb lesz, ahogy előre haladunk. Napangyalunk fénye sugárzó, fehérarany színű, világos, olyan, mintha a Napba pillantanánk. Egy ilyen erős fényt alig lehet elviselni. Ezért gyakran előfordul, hogy először azokkal az angyalokkal lépünk kapcsolatba, akiknek energiája és fénye ettől csekélyebb - az ő fényüket jobban el tudjuk viselni, és könnyebben is érzékeljük.
A mi energiatestünk is fényt sugároz ki, bár lényegesen kevesebbet, mint az angyaloké. Ha megnyílunk Napangyalunk vezetésének, sőt még meg is kérjük őt erre, energiatestünk rezgésszáma megnövekszik, és végbemegy a durva anyagi energiák megtisztulása és transzformációja.
Az angyalokkal való találkozás legnagyobb akadályai a bennünk működő mentális és érzelmi beidegződések, viselkedési minták és hiedelmek, amelyek a legtöbb embernél életről-életre egyre korlátozóbbak és pusztítóbbak. A fénnyel és az angyalok erejével való találkozás és együttműködés felelősséget és tudatos önátadást követel tőlünk.

Az arkangyalok - az energiatestek és az elemek őrzői

Metatron arkangyal - az angyalok királya

A spirituális test őrzője
A transzcendencia-elem őrzője
Az isteni fény őrzője
Vágyaink őrzője
A koronacsakra őrzője

Metatron arkangyal mindenek előtt fehér, arany és ibolyaszínben jelenik meg, de arannyal áttört halvány vörös fényben is megmutatkozhat.

Raphael arkangyal - Isten gyógyítója

A mentáltest őrzője
A levegő elem őrzője
A gyógyítás őrzője
A szívcsakra őrzője

Raphael arkangyal a zöld minden árnyalatában, de ezüstszínben is megjelenhet.
A levegő elem energiáit képviseli.

Michael arkangyal - az isteni segítő és védelmező

Az érzelmi vagy asztráltest őrzője
A tűz elem őrzője
A karma őrzője
A homlok-és a köldökcsakra őrzője

Michael arkangyal legtöbbször sötétkék színekben vagy vörös tűzoszlopokban, lángoló kék vagy égő vörös karddal jelenik meg, a köldök csakrájánál sárga színekkel.
Az elválasztás kardját elsősorban az asztrális síkon és az energiatestekben használja. Az alacsony rezgésű asztrállények és a bukott angyalok negatív befolyásától óv minket.

Gabriel arkangyal - a megváltó, a megszabadító és Isten szabadságangyala

Az étertest őrzője
A megváltás, a felszabadítás és a szabadság angyala
A torokcsakra őrzője
A víz elem őrzője

Gabriel arkangyal kék színárnyalatokban és ezüstös kékben jelenik meg.

Uriel arkangyal - a megnyilvánulás, a megvalósítás és a beteljesülés angyala

A fizikai test őrzője
A föld elem őrzője
A megvalósítás és megnyilvánulás őrzője
A kreativitás őrzője
A lép- és gyökércsakra őrzője

Camael arkangyal - az utak őrzője

Az utak őrzője
Az emberi kapcsolatok őrzője
A párkapcsolat őrzője
A lépcsakra őrzője

Camael arkangyal legtöbbször narancssárga színben jelenik meg, sokszor arany sugarakkal és pontokkal díszítve.

Haniel arkangyal - az isteni szeretet királya

Az isteni, mindent átfogó szeretet őrzője
A szelídség és a gyöngédség őrzője
A kölcsönös megértés és a kommunikáció őrzője
A szívcsakra őrzője

Haniel arkangyal rózsaszínben jelenik meg, annak minden árnyalatában.

(Forrás: Ezohírek.hu)


Aki parancsaimat megtartja, ahhoz elmegyek, és kinyilatkoztatom magamat


                                                                                               


Amennyiben felém fordulva, szavaimat hallani kívánjátok - engedjétek meg, hogy minden helyen, minden időben, és minden élethelyzetben: örömben és bánatban, szükségben és a test és lélek minden gondjában beszéljek hozzátok. Én beszélni akarok hozzátok, és hallja meg mindenki, aki várja beszédemet. Mert azt az ígéretet adtam, hogy kinyilatkoztatom magamat annak aki szeret, és parancsaimat megtartja. Tehát aki törekszik felém, és szeretetben él.
Aki parancsaimat teljesíti - az beszédemet is felismeri, elfogadja kinyilatkoztatásaimat, és boldog lesz ha beszélek hozzá. Boldoggá teszi a tudat, hogy a szeretet szavait hallja tőlem, bensőségesebben törekszik, és a csöndben mindig kérőbben figyel szavaimra. Szívét kinyítja, magam megyek el hozzá, és lakást veszek szívében, összekapcsolódok vele, és állandóan érintkezésben leszünk.
És ti emberek, akik a földön éltek, erre az állapotra törekedjetek:
A szó által állandó kapcsolatban legyetek velem, és ezt a kapcsolatot gondolatban hozzátok létre, és boldog egyesülésben élvezzétek, hogy részesültök testemben és véremben. Azaz, szavaimat a maguk erejével vegyétek át. Ha ezt az állapotot elértétek a földön, nyugodtan érezhetitek magatokat az én gyermekeimnek, és minden ügyetekkel hozzám jöhettek - mint gyermek az atyjához. Tudnotok kell, hogy szeretlek, semmiféle földi nyomoruságban ne féljetek. Ne érezzétek magatokat elhagyatva, mert én állandóan veletek vagyok. Minden lépéstekre vigyázok, vezetlek és óvlak, és teljesítem minden kérésteket, amit szellemben és igazságban küldtök felém. Mert hallom hívástokat, akármilyen titokban külditek is felém. Mert szeretlek titeket, kik azt az akaratot hordozzátok magatokban, hogy hozzám érkezzetek. Szeretetem tulságosan is nagy, és nem engedem meg, hogy tévedésbe jussatok amikor a keresztutnál nem tudjátok, hogy merre forduljatok. Egész szeliden a helyes útra terellek. Fogom kezeteket nehogy megbotoljatok, megvilágítom utatokat, amint a sötétségben már nem ismerítek fel Hangomat, mindig újra megkapjátok, és ez adjon bizonyosságot, hogy nálatok vagyok. A földet csak átmeneti állomásnak tekintsétek, hogy rajta azt a fokot elérjétek, ami lehetővé teszi közelségemet. Ha ezt elértétek, földi vonatkozásban már ne féljetek semmítől, célotokat visszavonhatatlanul eléritek, mert előjegyzést kaptatok szellemi Birodalmamba való belépésre.
Ne ijesszen meg ami földi vonatkozásban még rátok terhelődik, mert az csak rövid átmeneti idő, amit nem egyedül tesztek meg, hanem az én állandó kíséretemben, és épp ezért védve vagytok minden rossz ellen. Feltétlenül enyém az a szív, ahol lakást vettem magamnak. És ami átment az én birtokomba, azt már örökké nem engedem el magamtól.
Élteteket tegye könnyebbé ez a biztosíték, higgyétek, hogy így van, és érezzétel magatokat állandóan gyermekemnek, aki vezetésem alatt biztosan visszatér az atyai házba.
Ámen.

Bertha Dudde közlései
B.D.Nr.: 4107        1947. 08. 19. 
Forrás: http://www.berthadudde.hu/HTML/abelsohangj.htm