2012. április 9., hétfő

Feltámadás ünnepe,- Pilisszántó 2012. április 9.


2012. Húsvét vasárnapjáról hétfőre virradóra a FÖLD energiahálójából kitisztult a régi világ által megteremtett fájdalom, áldozat és olyan negatív ember által teremtett energiaminőségek, gondolatformák, melyek sűrű energiahalmazzal vonták körbe a Földet.
Egész éjjel álmomban én is dolgoztam, aztán hajnali négykor egy határtalan boldogságérzésre ébredtem. Úgy éreztem magam mint egy gyerek aki ujjong a boldogságól,- hurrá sikerült!
A Krisztusi Minőség, a végtelen SZERETET jelenléte határozottan érezhető volt.
(Az átíródási folyamatot 2012. április 21. jelölték meg.)

2012. 04. 09,-én, a Feltámadás Ünnepének reggelén erőteljes hívást éreztem, hogy Pilisszántóra menjek.
A cél azt volt, hogy az itt lévő mélyen betapadt régi energia mintákat végérvényesen alakítsuk át, emeljük a Fénybe új minőségé, és az Új Világ szeretetrezgésével erősítsük meg a hely Szellemét.

Ahogy pilisszántói Csillagösvényen lévő stációkhoz értünk, erős sugallat formájában jött a kérés, hogy utolsó lezárásként tisztítsuk meg Őseink szellemi minősége köré gyűlt negatív értelmezés által deformált energiamezőt. 
Ezzel kérve, hogy most már csak az Új Energia minősége vegye őket körbe.
Ahogy a Csillagösvényre léptem az első stációnál mintha egy másik valóságba léptem volna át, de ezt nemcsak egyedül én éreztem hanem mint a hárman.




Minden egyes stációnál megálltam,-kértem az oldást a tisztítást...
és volt mit megtisztítani.
Két esetben nem éreztem a régi begyűrűzött mintát, Szent Lászlónál, és Hunyadi Mátyásnál.
Ahogy haladtunk felfelé a szívcsokrom egyre szélesebbre tárult, magamhoz tudtam volna ölelni mindent embert akivel találkoztam az úton.


Felérve a Kereszthez 


A Kereszt előtt állva hosszú lenne felsorolni, hogy mi mindent kértünk a magyarságra, a Nemzetre, hiszen itt már Felsőbb Tudat, az Isteni Önvaló kéréseit tolmácsoltam.
És ugyanezt tettük a BoldogAsszony Kápolnában is.
A Kereszt feletti hegyormon belső látással megpillantottam egy öreg, őszhajú és szakállú Szellemi Lényt, aki mellett egy Fehér Ló állt.
Ott létünk alatt összesen heten jelentek meg.
Hasonlóan jelentek meg elhelyezkedésre mint amikor az indiánok megjelennek a hegyormon.


Saját kép


Saját kép


Ahogy jöttünk el a Kápolnától, öröm és felszabadulás, megnyugvás érzése töltötte be a lelkemet, mint aki jól végezte dolgát. De ahogy egyre lejjebb értem a Csillagösvényen, egyszer csak szomorúság érzés jelentkezett a lelkemben. Késztetést éreztem, hogy visszaforduljak, hátra nézzek. És a hegyormon ott álltak mind a heten.
A búcsúzás érzése fájdalommal töltötte be a szívemet.

Megálltunk az egyik stációnál, pontosabban bal oldalt Szent István, jobbról Árpád stációjánál, és el kellett végezni egy bizonyos szellemi gyakorlatot, mely a MAG minőséghez kapcsolódik, s melynek hatására megszűnt a szomorúság az elválás érzése.

Teljes megnyugvás töltötte be a lelkemet, búcsút intettem az Ősök Szellemének, aztán a Csillagösvény útjáról mielőtt végleg leléptünk volna, barátom lezárásként hosszan megfújta a magával hozott kürtőt.

Áldás! Áldás! Áldás!


2012. április 10.

Ma reggel ahogy a kezembe vettem azt a követ amit a hegy aljának a hasadékából hoztam, óriási energia ömlött belém. És megszólalt a belső HANG bennem.

- A Fény és Bizalom útját járjátok most magyarok.
A stációkat végig jártátok, ami életetekben és a Nemzet Sorsában különböző megtapasztaláshoz vezetett.
Mivel a múlt lezárult, így a szenvedés és áldozat mintája, és a vele járó energiaminőségek is végleg a múlthoz tartoznak, a régi világ energiájához tartoznak.
Most már csak az veszi fel magához ezt a minőséget, aki önként veszi magára ezt a keresztet.