2012. december 19., szerda

Tom Fodor fordítása Aisha TK 239 - dec. 17.(2012.12.21 felé haladva)





Tom Fodor fordítása
Aisha TK 239 - dec. 17.

Az idő változik és ti is, amint lassan de határozottan bejuttok ebbe a hatalmas szeretet-alagútba.
Ennek elkezdett meglátszani a hatása rajtatok. Van, akinek ez fájdalmasnak tűnik, hiszen a fizikai tünetek elfedik azt, ami a magvatokban történik. Másoknak az öröm és üdv hangja elkezdett átszivárogni a felszínre.
Egyre erősebb lesz ez a hang, ahogy a napok múlnak, ti pedig mind elkezdtek hozzáhangolódni ehhez a kórushoz. Addig viszont készüljetek fel újabb fizikai és mentális akadályokra, a folyamat ugyanis egyre hevesebb, ahogy múlnak az órák és haladnak a napok. Nem sok idő maradt már mielőtt beléptek a vortex közepébe, de addig úgy fogjátok érezni, hogy minden egyre szűkebb/fojtogatóbb körülöttetek. Nem azért mondjuk ezt, hogy ijesztgessünk benneteket, csupán azért, hogy felkészítsünk a rázós útszakaszra. Hasonló ez, mint ahogy a magzat forog és mozog a szülőcsatornán keresztül, majd újszülöttként megjelenik a világban. Öröm és boldogság veszi körül. Mielőtt megszületik, keresztül kell jutnia egy látszólag sötét és félelmetes útszakaszon, mely ellenállhatatlan erővel tekeri, húzza és tolja. Ti is újjászülettek a szeretet, fény és öröm világába, de ne feledjétek, hogy ez az utolsó szakasz a legkényelmetlenebb és időnként a legrémisztőbb.
Azért mondjuk el mindezt, hogy felkészítsünk benneteket. Mint az újszülött esetében is, ti is valami olyan felé tartotok, amit nem lehet szavakkal leírni, csupán megélni. Amennyiben a testetek úgy érzi, hogy hatalmas húzóerőnek van kitéve vagy szinte összeroppan, az elmétek pedig az extázis és a teljes levertség közt ingadozik, tudjátok, hogy minden rendben van és mindez csupán egy átmeneti fázis. Mint az újszülött, ti is úgy lettetek tervezve, hogy ki tudjátok állni ezt a nyomást, melyet a "szülőcsatornába" éreztek.
Tudjatok róla, hogy mi már türelmetlenül várjuk az új világba/a túloldalra való megérkezéseteket, már előre ünnepeljük a sikeres szülést. Mi vagyunk a büszke és örömteli családotok, mely tárt karokkal vár. Ismét csak elismételjük, hogy maradjatok a középpontotokban, valamint maradjatok összekapcsolódva a többi gyönyörű lélekkel, akik ugyanezen a születési szakaszon haladnak épp. Igenis előrefelé haladtok, még ha ez időnként nem is tűnik így. Tudjuk, hogy sikerrel jártok kedveseim, azt is tudjuk, hogy ezek a napok bekerülnek a történelemkönyvekbe. 
Vegyetek egy nagy levegőt és készüljetek fel a végső tolásra. Már nyújtjuk is a kezünket, hogy felemeljünk benneteket az ünneplés fényébe.

Ékezetek: Amrita



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése