2012. október 2., kedd

Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott “összeesküvés elmélet”)


Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott “összeesküvés elmélet”)

Az alábbi írást drótpostán kaptuk. Hogy kit mennyire győz meg, nem tudhatjuk, s nem is akarunk vele sem befolyásolni, sem pánikot kelteni, de tény, hogy a tudósok már régóta (tudományos programok keretében 1940-es évek óta) foglalkoznak az időjárás befolyásolhatóságának, irányításának kutatásával, megoldásával. Mint tudjuk, már réges-rég el tudják űzni a jégesőt okozó felhőket, tudnak esőt csinálni, tehát tény, hogy az “emberiség” (illetve annak egy szűk, de annál befolyásosabb maroknyi csoportja – a globalizmus urai) kezébe akarja venni az időjárás irányítását.
Kérdés, hogy azok a felvételek és információk, melyek a HAARP-ról láthatók, olvashatók, mennyire igazak, bizonyíthatók, cáfolhatatlanok? A tájékoztatás viszont kötelességünk, még akkor is, ha nem vagyunk biztosak a forrásokban. Jó lenne, ha minél több szakértő (és nem magát annak tartó) olvasó szólna hozzá, s küldenének megbízható információkat. Néhány olyan oldal is található, ahol valótlan elméleteket állítanak be egyesek igaznak, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy ők valami titkos tudás birtokosaiként tűnjenek fel, s ez által gyengítik azoknak a híreknek, írásoknak az valóságértékét, amik széles körben ma még nem ismertek, de valóságos dolgokról, veszélyekről tudósítanak bennünket. Ha ma még nem is tudjuk egyértelműen eldönteni, hogy teljes mértékben hihetők-e az itt leírtak (bár a küldője igazán hozzáértő, szakember(!), s a cikkünk végén szereplő egyik forrás éppen egy EU Parlamenti jelentésre is hivatkozik – idézet:  “Az Európai Parlament a HAARP hatásairól: 1998. februárjában, Mrs. Maj Britt Theorin, svéd parlamenti tag és régi békeharcos jelentésére válaszul, az Európai Parlament Külügyi Bizottsága, a Biztonsági és Védelmi Politikai Bizottság nyilvános meghallgatást tartott Brüsszelben a HAARP programmal kapcsolatban.” – részlet “A Haarp a Nap ellen?”-ből), de nem mehetünk el mellette szótlanul. További források cikkünk végén találhatók. (NIF)
Íme a kapott írás:
“Mély megrendüléssel tudatom”, hogy a chemtrails és HAARP tevékenységek általunk kimerítő és tényszerűen feltárt bűncselekményei miatt a hatalom blokkolta az Eumetsat műhold meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését!
Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló! Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása! Undorító, “nemzetközi missziónak” nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal, korrupt politikusok “segítségével” országok nyomorba döntését!
Az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti chemtrail és HAARP tevékenységet. Most ez fogad bennünket:
Az utoljára megjelenített kép, és a korábbiakban általunk megjelenítettek is, egyértelműsítik a hazánk éghajlatába, időjárásába történő erőszakos beavatkozást!
Az utoljára rögzített kép cáfolhatatlan bizonyítéka a HAARP tevékenységnek!

A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár! Korrupt politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek, mindez a tudjuk kik kezében lévő média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusok tudtával és beleegyezésével történik!
A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori Colorado bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele “megbombázók”, a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chemtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat! Ha valaki nem tudja, miért emelkedett duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagy mennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja! Nem a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus hozza létre érdekeinek megfelelően a GMO mérgező növényeket, az időjárás befolyásolását, árvizeket, aszályt, és a háborúkat! Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot!
Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, etnikai feszültségek szítása, egészségügy és oktatás lerombolása, bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal együtt az életünket is el akarják venni!
Európában már sok országban nyíltan foglalkoznak ezekkel, és feljelentések százai készülnek, az Európa kiirtására irányuló tevékenységek miatt. Ideje lenne, hogy Magyarország lakossága is csatlakozzon! Aki veszi a fáradságot, nézzen körül környezetében, és nézzen fel az égre tiszta időben! Nem sokáig fogja látni azt, amit tapasztal!
F. Attila

További források:

forrás: Nemzeti InternetFigyelő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése