2012. szeptember 26., szerda

JIM SELF: TUDATOSSÁG VÁLTÁS NAPRAKÉSZEN – 2012. SZEPTEMBER






JIM SELF: TUDATOSSÁG VÁLTÁS NAPRAKÉSZEN – 2012. SZEPTEMBER
A Váltás most történik, és kellős közepén vagyunk. Bár lehet, hogy nem lehet meghatározni, valójában az történik, hogy az emberek az egész világon felébrednek, és azt mondják: "Elég volt". Lehet, hogy el fog tartani egy kis ideig, hogy meghallják  mások, de már hallható. A Tudatosságváltás végbemegy az egész világon és beépül a döntéshozatalban, és ez az ami meg fogja változtatni azt, hogy hogyan fogjuk élni az életünket az elkövetkező időkben. Hogy mennyire lesz ez félelmetes dolog? Nem feltétlenül az!”

„Az egész Váltás rólunk szól! Ahogy ezek az események kibontakozóban vannak, úgy akkor még többen fogják közülünk meglátni azt, hogy, kik azok akik a tömegtudatosság kiszámíthatatlan viselkedését alkotják. Ahogy 2012 vége felé haladtok, láthatóvá válik, hogy van egy, sok embert érintő mögöttes félelem-valóság, amit a médiák és az olyan hamis próféciák terjesztenek, amelyek azt állítják, hogy elérkezik majd a világvége.
Nem lesz vége a világnak, ilyen összefüggésben. Megérkezik majd, 2013, 2014,2015 is. Amit a Váltás hozni fog, az egy teljesen új kezdet, amelynek ki kell bontakoznia.”
közreadja: www.foldicsillagok.hu
Egy tudatosság váltás van kibontakozóban. Kívül-belül változások történnek körülöttünk, melyek nagyon is jelentősek. Ezek közvetlenül kapcsolatban vannak az olyan elektromágneses változásokhoz, amelyek a Föld elektromágneses mezején, valamint saját auránk körül fordulnak elő. Bár sokféle pozitív hatással is járnak, de azok a tájékozódási pontok, melyekkel továbbhaladhatnánk, nem mindig könnyen hozzáférhetőek számunkra. Abba a szakaszába kerültünk a változásoknak, amikor is meg kell szabadulnunk a régi poggyászainktól, mindentől, amit felhalmoztunk benne. Nem cipelhetjük azokat tovább a következő utazásunkra. Ez az, ami körülöttünk most történik. Az egész bolygó egy rendkívülien jelentős fényáradatba került, de nem hallunk erről semmit se a médiában.
Ebben az értekezésemben rá fogok világítani a változások néhány szempontjára, amely, most felszínre került a világunkban: geopolitikai, a világ pénzügyei, éghajlati, magára a Földre is vonatkozóak.

Mi történik Földön most és azon túl?
Május, június hónapokban és július elején egyre fokozódó erőteljes naptevékenységeknek voltunk tanúi: napkitörések, forgószelek, viharok és a Nap koronális tömegkidobódásai egyre intenzívebbek voltak, mint amiket láttunk korábban. Július első felében minden megnyugodott egy kicsit, de július 25.-én mindez újra felerősödött. Azt az érdekes következtetést hozta maga után, hogy immár a szoláris események, többé már nem egy kiszámítható, előre megjósolható minta szerint haladnak tovább. Értékelésünk szerint, azok a kitörések, melyek jelenleg a Napból érkeznek, mintegy négyszeres gyorsulással történnek, mint amiket korábban megtapasztalhattunk, és ez azt is jelenti, hogy sokkal nagyobb hatást gyakorolnak a Föld mágneses terére, így a mi saját, személyes mágneses terünkre és a Föld anyagi szerkezetére.
A Föld magva melegszik. Így a magma tartalma felfelé mozog a Föld kérgének repedésein és hatással van a bolygó anyagi szerkezetének változásaira. Az elmúlt néhány hétben, több új vulkán jelent meg a világ, különböző pontján, miközben a Csendes-óceán vízének hőmérséklete folyamatosan emelkedik.
Az óceánban a víz hőmérsékletének emelkedésének hatására elkezdtek megváltozni az áramlatok, melyek a bolygó időjárásmintáinak megváltozását is okozzák. Mint tudjuk azt, hogy a bolygó északi féltekéjén, a szélsőséges időjárás következményeként számos kiszáradt terület alakult ki. És így ennek az időjárásváltásnak eredményeként e területek kukorica-, szója- és más gabonák terméshozamának mintegy a felét, közel 50%-át tudták betakarítani és ennek hatása most válik majd nyilvánvalóvá, mint az élelmiszerárak emelkedése.
Az északi félteke más részein, heves esőzések voltak tapasztalhatóak. A viharok sokkal, nagyobb számmal és erőséggel fordultak elő. A környezeti vizsgálatok jelentései szerint, a sztratoszférában a vízmolekulák már egészen 60.000 lábnyi magasságig emelkedtek fel, ami eddig ismeretlen volt. Ez egy hatalmas kihívást jelent, amikor a vízmolekulák kölcsönhatásba lépnek a sztratoszférába került könnyebb kéndioxid molekulákkal, mert ez egy felmelegítő hatást okoz, ami viszont kedvezőtlenül befolyásolja az ózonréteget. Ennek eredményeként az ózonrétegen lyukak keletkeznek, kezdenek kialakulni. Ezeket általában olyan területeken észlelhetjük, ahol sok a jég, mint például az Antarktisz. Dél-Ausztrália, de az újabb jelentések már arra utalnak, hogy az USA-ban is kialakulóban vannak ilyen területek.
A világ más tájain, így Európát súlyosan sújtják a tartós a tartós esőzések és áradások, melyek szintén hatással vannak a gazdaságunkra, míg a déli féltekén az eddig 40 éve mért leghidegebb tél tombolt, amely viszont energiahiányt, energia kimaradást eredményezett Dél-Amerikában. Az elmúlt 5 évben tovább növekedtek a vulkánkitörések erősségükben, súlyos kéndioxid, szénmonoxid és más vegyületek egyre nagyobb mértékű kibocsátását hozva maguk után, melyek a finom, apró részecskéikkel a sztratoszférába rögzültek és így visszaverik a hőt. Ez majd egy általános lehűlésmintát hoz létre, amely azt feltételezi, hogy leállnak majd a vulkánkitörések, de ez még vagy 5-10 évet vesz igénybe, amíg megnyugszanak. Üdvözöljük és örüljünk a változásoknak, mert ez az, amiről már sok éven keresztül beszéltünk.
Ezekben az időkben a világ pénzügyi és geopolitikai kimenetelei nagyon össze vannak gubancolódva. Továbbra is egymással szemben állnak azok a hitrendszerek, hogyan is kellene a gazdaságnak működnie. Ahol ezek a változások megtörténnek, az emberek 3. dimenziós természete egyre nagyobb nyomás alá kerül, az a nézet, hogy hagyjuk majd, hogy valaki jön és megoldja ezeket, foglalkozzon más vele tarthatatlan lesz. De mi már egy olyan pontra érkeztünk el, ahol többé nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust.
2012. választási év az USA-ban és úgy vélem kulcsfontosságú döntéseket fognak majd meghozni, olyanokat, amilyeneket eddig elmulasztottak, és ezek mind jelentős hatással lesznek az adókkal kapcsolatosan. Fontosabb adótörlések és adócsökkentéseket fognak bevezetni. 2002 óta tíz éven keresztül szakaszosan folyik már ez, amely 2012. december 31-én ér véget. Politikai szempontból ez egy olyan forró leves, amellyel nem foglalkozott eddig senki. Tehát most itt vagyunk a novemberi választások előtt és egy sor hatalmas döntést kell meghozni, mégpedig 2013. január elsejéig, amíg az Új elnök és az új kongresszus pedig január 4.-ig fel nem esküszik. De legyetek tudatában annak, hogy jelentős következményei lesznek annak, ha nem teszünk lépéseket arra, hogy ne csak az USA-nak, hanem az egész világnak is megváltozzon a gazdasága.

A Váltás most történik, és kellős közepén vagyunk. Bár lehet, hogy nem lehet meghatározni, valójában az történik, hogy az emberek az egész világon felébrednek, és azt mondják: "Elég volt". Lehet, hogy el fog tartani egy kis ideig, hogy meghallják  mások, de már hallható. A Tudatosságváltás végbemegy az egész világon és beépül a döntéshozatalban, és ez az ami meg fogja változtatni azt, hogy hogyan fogjuk élni az életünket az elkövetkező időkben. Hogy mennyire lesz ez félelmetes dolog? Nem feltétlenül az!

Ha képesek vagyunk elkezdeni megengedni magunknak azt, hogy meghozzuk a döntő lépéseket, mint ahogy azt tettük a múltban, akkor lehetőségünk lesz változtatni, mind a pénzügyi, politikai, mezőgazdasági, éghajlati kérdésekben. Ezekkel most szembe helyezkedik láthatóan a 3. Dimenziós tudatosság, amihez később igazodni fogunk. Ti már tanultabbak vagytok és látjátok, hogy mi van érkezőben és képesek vagytok következetes döntéseket meghozni, amely lehetővé teszi azt, hogy hatékonyabban válasszatok.

Az egész Váltás rólunk szól! Ahogy ezek az események kibontakozóban vannak, úgy akkor még többen fogják közülünk meglátni azt, hogy, kik azok akik a tömegtudatosság kiszámíthatatlan viselkedését alkotják. Ahogy 2012 vége felé haladtok, láthatóvá válik, hogy van egy, sok embert érintő mögöttes félelem-valóság, amit a médiák és az olyan hamis próféciák terjesztenek, amelyek azt állítják, hogy elérkezik majd a világvége.

Nem lesz vége a világnak, ilyen összefüggésben. Megérkezik majd, 2013, 2014, 2015 is. Amit a Váltás hozni fog, az egy teljesen új kezdet, amelynek ki kell bontakoznia. Ismétlem megint: azon a ponton vagyunk, ahol nem vihetjük magunkkal a régi csomagjainkat, A régi fogyasztói rendszer, ahol nem is ismerjük a szomszédjainkat, és csak „mindent ide nekem” hozzáállás van, nos ez mind darabokra hullik szét. Van egy szintje a választásnak, és egy másfajta szintű lehetőségekkel, ami itt van már, de néhányan még nem látják még. Sokan még mindig egy olyan irreális elképzelésben élnek, hogy a világ pénzügyi helyzete, úgy fog megváltozni, olyan mértékben, hogy 2012 év végéig mindenki megkapja az őt megillető összes pénzt. Ha ez úgy történne meg az elosztással, hogy valakiket csak úgy megdobnának egypár millió dollárral és az összes spirituális gyógyító, tanár és munkás végső soron megszabadulva végezhetné spirituális munkáját, úgyhogy fizetés nélkül tenné, kérjük, vizsgáljátok felül ezt az elképzelést felül. Megtörténhet. Ez egy lehetőség, de sok ember nem azt a munkáját végezné, amiért idejött, amin azt értem, hogy a saját magán való munkáját. Ezek a hiedelmek nem törlik el a megszokott félelem vagy kétségbeesés mintáit és ennek következményeként továbbra is a tagadás, önmegtagadás állapotában lennének. Az az igazság, hogy 2013-ban, ami jönni fog, olyannak fog tűnni, hogy a dolgaink a szokásos módon fognak folytatódni, de legyen az világos, hogy bármi is fog történni, látszólag a megszokott kerékvágásban fog folytatódni.

A Napkitörések, amiket mostanság elég gyakran megtapasztalunk, maximuma 2013 közepe körül lesz tetten érhető, és egészen 2015 tájékáig, nem fognak eltűnni. Így tovább fogjuk azt megtapasztalni, ami személy szerint is szükséges.

De van egy lényeges pont a napkitörések esetében, amit esetleg nem tudhatunk. Az energia nemcsak elsősorban a napkitörésekből erősödik, és aztán eltűnik, amikor a Nap megint a normális állapotába tér vissza. Ez nem így lesz, nem olyan eset, mint amikor a folyó vize emelkedik, majd visszatér a vihar utáni eredeti szintjére. Minden kitörés olyan, mint egy lépcsőfok, hogy az energiát fokozatosan el tudjuk viselni. Minden egyes ilyen kitörés egy újabb különböző megváltozott energiamezőre emel bennünket.

Nincs visszaút a változásokban, ahogy ez majd kibontakozik a következő hetekben és hónapokban. Azok, akik nem végzik el a személyes tennivalójukat, ott fogják majd találni magukat a régóta cipelt cuccaikkal, akkor semmijük sem lesz rendben, amikor a testük egy megtisztuláson fognak keresztülesni. Amikor ez bekövetkezik, sokuknak hirtelen csökkeni fog és messze száll a félelmük, kétségbeesésük és tagadásuk. De néhányuk abban a látszatban fognak leledzeni, hogy a képzeletbeli dollármilliók az égből alá fognak pottyanni a fejükre egyenest, mert ők már üdvözültek. A kérésem hozzájuk a következő. Ne legyen ez az elvárásuk, mert ez logikusnak vagy valószínűnek hiszik. Ideje van megtenni a munkátokat, amiért itt vagytok.

Ha elvégzitek a munkátokat, az legyen tudatos, hogy tudatossá válhassatok. Emeljétek fel a vibrációs mezőtöket arra a szintre, hogy képesek legyetek ezzel felébreszteni. Ha kellő figyelmet fordítatok, arra hogy személyes növekedésetekre és fejlődésetekre figyeltek, akkor kifejlett képességekkel sétálhattok egy ébredő folyó új partszegélye mentén, mint inkább egy áradó folyó régi mocsaras ösvényét keresve. A kihívások egyre kisebbek lesznek, mint amik eddig voltak. Ez nem egy félelemkeltő célzatú megnyilatkozás. Csak egyszerűen annyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban nektek, hogy mi történik most és rámutatni azokra a lehetőségekre, hogy bölcsen választhassatok.

És most itt van, következik az a pillanat, amikor a Tudatosság váltás láthatóan is meg fog történni. Tekintsük ezt a pillanatot előrejelzésnek. A váltás azokra a helyekre kezd megérkezni, ahol sokkal láthatóbb a 3. Dimenziós valóság és a tudatosság. És amikor ez megtörténik, melyiket fogjátok választani, a régit, avagy az újat? Vagy úgy fogtok dönteni, hogy bátran beléptek egy új és még nem teljesen kialakult valóságba és azt választjátok, hogy a saját életetek tervezőivé váltok?

Így élvezzétek az elkövetkező napokat, mert szenzációkkal lesznek teli. Ez egy új tudatosság szint, ami itt van, és nektek most van lehetőségetek arra, hogy belépjetek ide teljesen e rendkívüliségbe. Váljatok e, új tudatossági szint mestereivé, amely lehetővé teszi majd, hogy valami olyan dolgot válasszatok, amely még soha nem volt kigondolva eddig.

Itt az ideje, hogy ezt gyakorlatba is megtegyétek!

Itt az ideje, hogy erre fordítsátok a figyelmeteket!

Shift Update – September 2012 A New Consciousness Unfolding a message from Jim Self
Thursday, 6 September, 2012
Universal Copyright 2012 is authorized here. Please distribute freely as long as both the author and www.masteringalchemy.com is included as the resource and this information is distributed on a non-commercial no charge basis.

Jim Self az Arkangyali tanács egyik közvetítője.
Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése