2020. augusztus 24., hétfő

LÁSSUNK TISZTÁN KORONAVÍRUS ÜGYBEN! Orvosok a tisztánlátásért konferencia!

LÁSSUNK TISZTÁN KORONAVÍRUS ÜGYBEN!
Orvosok a tisztánlátásért konferencia!
"Azt kell éreznünk, amit most is érzünk, hogy legyen jövője a gyerekeinknek. Tennünk kell az ellen, hogy befejezzék ezt a tervet, együtt, közösen, ahogy most is tettük" - Tamasi doktor

‼️‼️‼️
Génbázisú vakcinával semmilyen körülmények között, soha!!!
"Orvosok a tisztánlátásért"
Nemzetközi Orvoskonferencia
Tömörített, összefoglaló cikk
Nehéz helyzetben vagyok.
A konferencián elhangzott tudásanyag, olyan sokrétű és megdöbbentő, hogy akár 3 szakdolgozatot is írhatnék belőle "egy ülésben" - mégis a hatékonyság érdekében kénytelen vagyok csupán a "jéghegy csúcsára" támaszkodni.
Kiváló, neves hazai és nemzetközi orvosokat ismerhettem itt meg, akik mind egytől egyig nagy tiszteletnek örvendő szaktekintélyek.
Szokásomhoz híven, próbálom érthetően, egyszerűen átadni a lényeget, bár néha hiába magyarul beszéltek a doktorok (akár tolmácsolás alatt) úgy éreztem Kínában vagyok és minden kínaiul hangzik el...
(talán épp Wuhanban)
A konferencia fővédnöke:
Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke.
Helyszín: Magyarok Háza
Főszervezők:
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Gődény György
Kezdjük a hazai csapattal.
Dr. Tamasi József
belgyógyász Budapest.
Tamasi Doktorra jellemző: megfontoltság, határozottság járta át szavait.
Melyben figyelmeztet bennünket: a hivatalos jelentések, a számokkal való "játék", ferdítések tömkelege, a tesztek pontatlanok, és igazából nem arra valók, amire jelen helyzetben használják őket. Bárkiből lehet "pozitívat csinálni" ha épp ez az érdek.
Pillanatnyilag a hivatalos orvoslás ezekre a bizonytalan, megalapozatlan adatokra támaszkodik, mely semmiképp nem jó irányba viszi az ügyet.
Dr. Gődény György
szakgyógyszerész. Budapest
Patikusunk nem túl hosszú, de annál tartalmasabb előadásában, fantasztikus, lehengerlő vehemenciával mutatja be a közmédia tudatunkra gyakorolt félrevezető hatásait.
Statisztikai kimutatásokra hivatkozik, és arra, ezeken keresztül milyen hatékonyan vernek át minket.
Idézi Winston Churchill - t: "csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítok"
A társadalmat soha nem látott két részre szakították: akik hisznek a hivatalos közmédiában és akik egyáltalán nem.
A Doktor figyelmeztet: a média úgy képes csűrni-csavarni a dolgokat, ahogy éppen kedve tartja.
Az elmúlt hónapokban pedig úgy tűnik, erősen úgy tartotta a kedve.
Dr. Pócs Alfréd
Egri Városvédők Egyesületének elnöke.
A Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke.
Megfontolt harcos, aki nem adja fel soha. Emberségből szintén jeles.
Kimért, határozott hangvételű előadásában arra figyelmeztet, ne dőljünk be a nonstop manipulációnak, mely minden nap körbevesz bennünket a járványt illetően.
Mindezt aktuális adatokkal igazolja.
Külföld:
Prof. Dr. Boros László, USA
(Los Angeles)
Egyetemi tanár, oktató
Magas szaktudás, határozott fellépés.
A professzor a PCR tesztek pontatlanságára, alkalmatlanságára figyelmeztet és arra, hogy ez a pandémia nem egészségügyi, hanem médiális és politikai.
Magas tőkével rendelkező érdekkörök gerjesztik.
Szavait hiteles cikkekkel igazolja.
Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Németország, egészségügyi intézményvezető.
"Impfung und immunitat" - című előadásában arról beszél a német professzor, milyen kockázatokkal jár a génbázisú oltóanyag, mellyel készülnek beoltani az emberiséget.
Számtalan ijesztő mellékhatást sorol fel, melyektől soha többé nem szabadulunk, ha a szervezetbe kerül és óva int mindenkit ennek alkalmazásától. Anyagát tudományos kimutatásokkal, ábrákkal magyarázza. Ő - amint mondta: "se magát, se családját nem fogja beoltatni, génbázisú vakcinával semmilyen körülmények között soha"
Dr. Heiko Schöning,
Németország, (Hamburg)
Professzionális magabiztosság, német precizitás, és magasszintű szakmai tudás jellemzi a Hamburgi Doktort.
Előadása lehengerlő, minden kétséget kizáró. Ő az a tipikus német orvosi szaktekintély, akiről akkor is megmondom, hogy Németországból jön, ha egyetlen szót sem szól.
A Doktor arról beszél, hogy az egészségügyi világszszervezet (WHO) hogyan, milyen módon játszik a számokkal. Ezt látványosan szemlélteti a színpadon is.
Továbbá: bizonyítja, hogy a készülő oltások egyik alapanyaga: génmanipulált dohánylevélből kivont anyag. (csak az egyik összetevő)
Emlékeztet továbbá: "az egész járványosdi, egy nekünk kitalált színház, mely teljesen másról szól, mint aminek látszik".
Dr. Olav Müller - Liebenau,
Németország (Hamburg)
(Dr. Schöning kollégája)
Dr. Müller a C- vitamin specialistája, aki arról beszél, a magasdózisú C-vitamin bevitele a szervezetbe, minden káros mellékhatás nélkül képes legyőzni bármilyen vírust.
"Az elmúlt 30 év során egyetlen egyszer sem találkoztam káros mellékhatással, a magasdózisú aszkorbinsav (C-vitamin) intravénás használata során" - mondja.
Kiváló immunerősítő, roboráló, egy igazi csoda.
Napi 15-30 gramm bevitele sem jelenthet problémát, sőt, olyankor a szervezet képes ennek támogatásával legyőzni bármilyen betegséget.
A német Doktor esküszik rá, hogy módszere hatékony.
(Dr. Weixl Várhegyi László természetgyógyász is pont ugyanezt mondja, alkalmazza betegei körében és a saját életében, több mint 25 éve, kiváló eredményekkel)
Dr. Ébert Jenő (Svájc)
Skype interjúban mondja el a Doktor:
A PCR tesztek pontatlanok, megbízhatatlanok, és egészen másra használják, mint amire eredetileg a feltalálója: 1993 - ban Nóbel díjat kapott. Maga a feltaláló is figyelmeztetett anno: "a teszt nem alkalmas vírus, biztos alapokon nyugvó kimutatására" - mégis erre hivatkoznak mindenhol.
"A PCR teszt kukába való, nem pedig arra, amire jelenleg használják: az emberek félrevezetésére." - fejezte be a gondolatsort a doktor.
A fenti összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült.
Lehetetlen mindent leírni, ami ott elhangzott, az előadások anyagai visszakereshetőek az interneten.
Az orosz orvosok azért nem voltak jelen, mert nem kaptak utazási vízumot az orosz hatóságoktól.
Én, a magam részéről hálás vagyok, hogy olyan nagyszerű embereket ismerhettem itt meg, akik értünk, egyszerű emberekért dolgoznak.
Tamasi Doktor zárta a rendezvényt, aki a végén könnyeivel küzdött, - ahogy mi is - el-elfúló hangon köszönte meg a részvételt és az igyekezetet, ami minden résztvevőt megérintett.
Szűnni nem akaró vastaps, az összetartozás élménye, könnyes szemek és mosolyok vegyültek itt.
Az Ő szavait idézve zárom összefoglaló cikkemet:
"Kérem Önöket, ne gondoljuk, hogy:" ezen is túl leszünk" - mint a 60-as, 70-es években, vagy jóval előtte a járványok idején. Elmúlik és kész.
Nem.
Ez most egy sokkal komolyabb dolog, amin nem leszünk csak úgy túl.
Azt kell éreznünk, amit most is érzünk, hogy legyen jövője a gyerekeinknek. Tennünk kell az ellen, hogy befejezzék ezt a tervet, együtt, közösen, ahogy most is tettük"
Árvai Attila
író-p. pszichológus ©2020-08-22

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése