2020. június 13., szombat

A Nap jövő héten kilép a Bika szarvai közül és eléri Nimród Koronáját (június 16-17-18-19.) Beavató időszak. Abban a pár napban érdemes kicsit tudatosabban jelen lenni a tudatos teremtés mágiájának, s egy szeretettel, örömmel feltöltött pozitív belső képpel varázsolni. (Imagináció.) Azaz abban a pár napban a Nap felé fordulni és - csukott vagy nyitott szemmel - erősen elképzelni azt a képet, amire most vágyunk, amit most szeretnénk megvalósítani, megélni életünkben. Természetesen a JELENBEN megélve, érezve, ízlelve, tapintva érzékszerveinket használva, s hálát adva azért, hogy már megtörtént.
Ezt június 13-n egy Mars - Neptun együtt állás segíti. Ez a pár nap összefügg és nagy segítő erő lehet a kezünkben! A hétvégi fényszög lényegében Nimród Koronázását, azaz saját "koronázódásunkat" (sorsunk uralását) készíti elő, alapozza meg.
Hogyan? A Mars most ERŐT ad uralni, s legyőzni magunkban még meglévő félelmeinket vagy más lehúzó erőket! Erőt ad - főleg a szombat -, hogy a belső EGYSÉGbe visszataláljunk, tengelybe álljunk és Isteni Énünkkel szoros, szorosabb szövetségben életünk felett az uralmat visszavegyük.
A Mars - Neptun együtt állása szombaton a Visszaúszó halak csillagaiban lesz, a Táltos Paripa csillagai alatt. Ez a nap és a vasárnap nagyon kedvez a visszatérésnek, annak, hogy visszatérjen egy társ, egy tehetség, egy képesség vagy egy múltból hozott varázserő. A lelki egység napja, azt segít tudatosítani kivel, kikkel vagyunk egységben, olyan mélyen, hogy arra nincsenek is szavak. A mély, rejtett összetartozások ősi ereje sejlik fel benne, tudatosodik, s ezzel most sorsot lehet fordítani!
Mivel ezt követi Nimród Koronázása, így kifejezetten olyan folyamatról van, amely arról szól: ha most legyőzzük félelmeinket, uraljuk függőségeinket, visszatalálunk belül az egységbe - ősi lélek kapcsolódásokkal is akár -, akkor óriási BELSŐ ERŐRE teszünk szert és visszakapjuk sorsunk felett a hatalmat. A "koronát". Nimród Koronáját, mely a szakrális királyság üzenete és ereje, s egyben az egyéni sors-királyságé is.
A június 13. kiváló alkalom tehát ismét a meditációra, annak is, aki eddig esetleg nem próbálta! Most könnyebb a belső út! Most különösen nagy az ereje.
A 2020. június 05-n pénteken, a Kígyótartós Telihold estéjén elkészült új, vezetett meditációm ma felkerült az internetre, aki szeretné esetleg kipróbálni sok szeretettel ajánlom.
Ez a meditáció a Kígyótartó és a Skorpió csillagaiban felragyogó gyógyító, varázsló Telihold pillanatában készült, feltöltve ezen kozmikus energiákkal. Segít elindulni egy olyan belső úton, mely a félelmek elengedéséhez, valamint az erők és energiák uralásához és kézbentartásához vezet. A bele épített rövid "csend" pedig kifejezetten egy másik meditációs irányhoz segítség: a gondolatok elengedéséhez, az elme elcsendesítéséhez. Így hatása mély és összetett.
Érdemes már nyáron is kipróbálni, aki szeretné, jó felkészülés lehet az őszi időszakra. (Ugyanis ehhez szeretnék vele segítséget nyújtani.)
Hálásan köszönöm a stúdió felvételt és a szerkesztői munkákat Vörösmarti Imrének és Vörösmarti Anikónak! A kép pedig Sándor Gyöngyi gyönyörű alkotása.
Szeretettel.
Veres Mónika
w.csillagtitkok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése